sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Osoittiko juhannus, että jotain tarttis tehdä?

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelattiin Helsingin Hietaniemessä koripalloa sillä seurauksella, että kahden nuorisojoukon välille syntyi joukkotappelu. Sitä rauhoittamaan saapunut poliisi joutui aitoon ruotsalaistyyliin ilotulitteiden ja esineiden heittelyn kohteeksi.

Joidenkin videoiden perusteella poliisia vastaan suunnattujen iskujen taustalla oli ainakin epäluottamusta sisäistä turvallisuutta ylläpitäviin viranomaisiin. Kaikki kiinniotetut olivat alle 18-vuotiaita poikia, mutta muilta osin puheena olevien ihmisten tausta on toistaiseksi kansalaisilta salattu arvoitus.

Hietaniemen tapauksia edeltävänä päivänä pääministerimme Sanna Marin (sd) ilmoitti tukevansa black lives matter -mielenosoituksia ja EU-parlamentti esitti ihmisiä ihonvärin perusteella erittelevän julkilausuman eikä itse luultavasti edes ymmärtänyt näin tehdessään syyllistyneensä rasismiin. Poliisia vastaan suuntautuneen väkivallan jälkeen sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) kuitenkin kiitti poliisia tilanteen rauhoittamisesta ja ilmaisi huolensa viranomaisen vastustamisen takia. 

Iltalehden pikku-uutisen mukaan Britannian Readingissa on puolestaan viime yönä tapahtunut useita puukotuksia, joiden epäillään olleen terrorismia. Niiden tekijä on ilmeisesti libyalaistaustainen ja tapahtumapaikkana puisto, jossa oli aiemmin järjestetty Black lives matter -mielenosoitus. Tapaukset eivät kuitenkaan brittipoliisin mukaan liity toisiinsa.

Nämä tapaukset yhdeltä viikonlopulta kertovat siitä, että yhteiskuntamme on muutoksen tilassa. Suomi on ruotsalaistumassa ja jopa muualla Euroopassa ilmenneistä terrorismitapauksista on tullut pikku-uutisia. Tunnettua TV-ohjelmaa mukaillen, pitäisikö tästä kehityksestä olla huolissaan? Ja entistä presidenttiämme muistellen on syytä kysyä myös maamme hallitukselta, että tarttisko tehdä jotain?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

18 kommenttia:

 1. Jos käy niin, että riehujien joukossa on ollut väestöosuutta korkeampi määrä etnis-kulttuurista rikkautta, niin se mitä tehdään on rasismin vastaisen työn lisääminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkään pahoin, että olet oikeassa.

   Poista
  2. Toisin sanoen: lisää kantasuomalaisten syyllistämistä, monikulttuurin pakkosyöttöä ja verotusta.

   Poista
 2. Vastuullisesta tiedottamisesta vastaavat tahot kyllä tietävät, milloin tekijöiden taustat pitää kertoa. Jos kansallismielisen maihinnousukenkä osuu päälle räkivän häirikkönarkkarin otsaan, lähtee siitä sellainen mediamöly, että joka ikinen sielu pimeimmän korpisuon takanakin ymmärtää, että nyt on tapahtunut jotakin yhteiskuntaamme vakavasti uhkaavaa pahaa. Samanlainen mutta astetta kovempi ääni lähtee monirikollisen pidätettävän kurkusta kantautuen maailman ääriin. Niiden rinnalla rauhanuskonnon kannattajien harrastamat raiskaukset, kantaväestön teinityttöjen päiden irrottamiset, omien tyttäriensä silpomiset ja muut keppostelut kalpenevat. Joten antakaapas pottunokat polpon ja asioista hyvin perillä olevien punavihreiden politikkojen tehdä työnsä rauhassa ja siivota näiden ihanien kulttuurinrikastuttajien pienet sopeutumisongelmat siististi maton alle.

  VastaaPoista
 3. Yhteiskuntien taantuessa monikulttuurisuuden seurauksena kohti totalitaristista tilaa kasvaa sosiaalinen sitovuus ja normipaine, ja kaikki terve elämänmeno kääntyy päälaelleen. Kohta suomalaisetkin joko seisovat päällään tai ilman päätä.

  Sosiaalisesti sitovassa kulttuurissa voidaan miehen kuoltua polttaa hänen vaimonsa samalla roviolla. Ivan Karamazov kertoi munkista jonka piti tolkuttomassa ihmisrakkaudessaan suudella rääsyläisen "jonkun hirvittävän taudin tuhoamaa suuta". Kerrotaan että itävaltalaiset ensimmäisessä maailmansodassa teloittivat omia upseerejaan elleivät nämä pystyneet aidosti sanomaan rakastavansa sotaa. Edesmenneessä N-liitossa ja EU:ssa koko ajan vahvistuvassa Orwellin totalitarismissa totuusministeriöt korjailivat uutisia ja historiankirjoja aina kulloisenkin ideologisen tarpeen mukaan.

  Sitä ei uskoisi todeksi. Myös meillä ihminen saattaa joutua hylky- ja sylkykuppiin, josa sattuu jossakin valokuvassa olemaan väärässä seurassa eikä kukaan ole retusoinut häntä kuvasta pois. Samat sylkijät ilmoittautuvat BLM-rotutietoisuuden ylimmiksi ystäviksi.

  Mitä tapahtuu yhteiskunnalle, jossa ihminen ei saa enää valita ystäviään? Kun sosiaalinen sitovuus ja normipaine kasvavat niin suunnattomiksi, ettei suuta enää voi avata, ja kirjat joita ei voi yliviivata ja retusoida poltetaan rovioilla? Ja kaikki tapahtuu mitä ylevimpien aatteiden, rotutietoisuuden, suuren humanismin, "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" nimissä?

  Jonkin kynnyksen ylitettyään yhteiskunnan sisäinen paine määrää kaiken. Sillojn yksilölle käy mahdottomaksi irtautua kulttuurista -- kukaan ei voi enää sanoa "Ei! Minä en lähde mukaan tällaiseen!" Kaikista tulee kuuliaisia koneiston rattaita. Pahuuden banaalius toteutuu.

  Kansainvaellus tapahtuu nimenomaan sosiaalisesti sitovista kulttuureista. Aniharvat pystyvät irtisanoutumaan omasta kulttuuritaustastaan. Ja jokaista joka siinä onnistuu, vastaa kulttuurissa kaksinkertainen sosiaalisen paineen kasvu. Siksi jo maahantulijoiden toiset sukupolvet ovat edeltäjiään radikalisoituneempia. Ja vaeltajia vastaanottava ja humanististen harhojensa vallassa paapova kantaväestö osaa vain olla entistäkin normatiivisemmin "kiltti".


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Myös meillä ihminen saattaa joutua hylky- ja sylkykuppiin,"

   Pelkkä sukulaisuus tai perheside hylkykuppiin joutuneeseen saattaa olla riittävä peruste, että joutuu koston kohteeksi.

   Yhdysvalloissa erotettiin työpaikastaan nainen, joka oli atlantalaisen poliisin Garret Rolfen äitipuoli.

   "Apparently…[her] only crime was being officer Rolfe's stepmother."
   https://townhall.com/tipsheet/leahbarkoukis/2020/06/19/rolfes-stepmother-fired-from-job-n2570934


   Acc358

   Poista
  2. Itse jouduin viranomaisten, nk. ystävien ja monen sylkykupiksi vaihdettuani demareista persuihin. Oli uskomatonta miten kohtelu muuttui lähes yhdessä yössä ja vain poliittisen kantani muututtua. Tuntui, että menetin ihmisarvoni monella taholla. Mikään ei tule muuttumaan niin kauan, kun meillä ei ole tiukempaa valvontaa, sanktioita julkista tahoa kohtaan. Lakia rikotaan jokaisessa laitoksessa, eikä vähiten esim. poliisissa, päättävissä viranomaisissa kuten Kelassa. Mutta niin vain luikkivat vastuusta kuin koira veräjästä. Olemmeko tosiaan matkalla yhteiskuntaan, jossa mm. perusoikeuksien kivijalka sananvapaus tuhotaan ja oikeus sanoa mielipiteensä määritellään ihmisen taustan mukaan, johtaako tämä kehityksen taantumaan ja taloudelliseen tuhoon, jossa heikoimmat tapetaan henkisesti ja muuten? Eikö enää päde sivistysvaltion määritelmä, että sivistys mitataan siinä miten se pitää huolta heikoimmistaan? Suomi on muuttunut alle 10 vuodessa aika epämiellyttäväksi maaksi. Suomalaisten oma maa on hylännyt omat kansalaisensa monin paikoin.

   Poista
 4. Tiedotusvälineet ovat nyt toitottaneet päivittäin tästä onnettomasta Floydin tapauksesta ja lietsoneet kansaa pyhään vihaan poliisia kohtaan. On osattu apinoida amerikkalaista mielenosoitusriehuntaa, ja typerimmät poliitikot myös Suomessa ovat lähteneet mukaan pisteiden keruuseen roskajoukolta. Ainoa, mikä on unohtunut kertoa on se, että Suomessa ei tapahdu mitään amerikkalaiseen meininkiin verrattavaa. Amerikkalainen, etupäässä mustien rikollisuus ja aseistuksen aste on aivan eri tasolla kuin suomalainen, ja tekee koko asetelmasta paljon väkivaltaisemman ja liipasinherkemmän kuin täällä. Sen myötä myös poliisin otteet ovat käyneet viidakon lakien mukaiseksi. Mikä ei ole hyväksyttävää, mutta lienee jossain määrin väistämätöntä noissa olosuhteissa. Mitä enemmän tänne haalitaan omaan piiriinsä jengiytyvää erikulttuurista väkeä, joka on tottunut ratkaisemaan ongelmat väkivallalla, ollaan menossa samaan suuntaan kuin USA:ssa ja esim. Ruotsissa. On vain ajan kysymys, milloin tällaisista jengitappeluista ja poliisin kimppuun käymisistä tulee täälläkin uusi normaali.

  VastaaPoista
 5. Se, että tähän aikaan vuodesta kannetaan ilotulitusraketteja mukana ja ammutaan niillä poliisia, on suunnitelmallista työtä.
  Tarkoituksella valmistaudutaan provokaatioon poliisin kanssa.
  Mitä sitten sisäministerin pitäisi tehdä? Siitä hänellä ei ole tuon taivaallista käsitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä paitsi ilotulitteita ei saa ampua kuin järjestyssäännöissä määriteltynä aikana, jollainen juhannusaatto ei ole. Ampujat olivat ilmeisesti alaikäisiä, joten heillä ei ollut lupaa käsitellä ilotulitteita. Tuskinpa käyttivät edes suojalaseja. Lisäksi voimassa oli metsäpalovaroitus.

   Sisäministeri laatinee uudet säännöt ilotulitteidn käytöstä hyvän asian ajamiseen tähtäävissä yleisötapahtumissa.

   Poista
 6. "Mitä sitten sisäministerin pitäisi tehdä? Siitä hänellä ei ole tuon taivaallista käsitystä."

  Mahdollisesti sisäministeri tietää mitä tekee. Hänen tavoitteenaan voi olla nykyisen yhteiskunnan romahduttaminen.

  Acc358

  VastaaPoista
 7. Kaikki me tiedämme että jotain tarttis tehdä, ettei Suomessa toistu sama kuin Ruotsissa ja muissa Länsi-Euroopan maissa.
  Mutta emmekö me jo tiedä vastauksen ? Mitään ei tulla tekemään. Päättäjämme antavat kuluneita lausuntoja mutta mitään konkreettista ei tulla tekemään esim. maahanmuuton vähentämiseksi. Päinvastoin. Yhteiskunta hajoaa ”heimoiksi” joilla on omat ja eri säännöt.
  Kukaan ei tätä halua, eivät edes vihreät mutta silti mitään ei tehdä kehityksen pysäyttämiseksi.
  Kehitys on kaikkien nähtävissä. Eikä sitä voi kääntää mikään muu kuin joku vakava kriisi.
  Voimme vain seurata kehitystä mutta emme kääntää sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tehdä mitään, koska Ohisalo sanoo muiden viherkommunistien ja suvakki-idioottien tukemana, että turvapaikan hakeminen on perusoikeus.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 8. Aika vähälle huomiolle on jäänyt se, että kokoomustaustaiseen ajatuspaja Ellun kanoihin kuuluva anarkisti Suvi Auvinen kilpailutti Twitterissä Marskin ratsastajapatsaan räjäyttämiseen tarvittavan räjähdysaineen laatua ja määrää.
  Semtex muoviräjähde voitti.

  Ammattianarkisti:

  https://ellunkanat.fi/ihmiset/suvi-auvinen/

  Räjäytys Twitter:

  https://twitter.com/suviauvi/status/1083329453885980674?lang=fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entisestä "koti, uskonto ja isänmaa"-puolueesta on tullut LBGT-punaisen maanpetturi-klikin johtama suomentuho-puolue.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 9. PM Marin antaa tukensa USAn pienimuotoisen sisällissodan yhdelle osapuolelle. Lipponen ei olisi tuota tehnyt.

  Mikähän etiäinen mulla oli, kun erosin viime vuoden lopulla SDPstä? 27 vuotta siinä meni. En kuitenkaan kadu.

  VastaaPoista
 10. Juri Bezmenov oli oikeassa. Ja Marinin kaltaiset hyödylliset idiootit jatkavat tuhotyötään. Neukkula oli ja meni mutta lännessä myyrätyö etenee omalla momentillaan. Juuri tästä syystä, eli tietää mihin asiat johtavat, Venäjä ei katso hyvällä erilaisten pervo liikkeiden, blm:n ja monen muun sen kaltaisen ilmiön tuloa maahansa. Kuten Bezmenov toteaa, paras vastalääke on terve isämaallisuus ja usko Jumalaan, mitä se kenellekkin sitten merkitsee.
  https://www.youtube.com/watch?v=KLdDmeyMJls

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!