torstai 4. kesäkuuta 2020

Liiankin ruotsalaista

Puoli vuotta sitten ruotsalaiset riemuitsivat siitä, että maan koululaiset olivat petranneet huikeasti PISA-testeissä. Nyt on sitten selvinnyt, ettei se ollutkaan totta, vaan länsinaapurit olivat vain huijanneet itseään.

Iltalehden asiasta kertoneessa jutussa nimittäin paljastettiin, että uppsalalaisen Palmbladsskolanin rehtori oli kertonut, että "en voi antaa oppilaan tehdä koetta, jos hänelle tulee paha mieli siitä". Tämä kyllä kuulostaa niin ruotsalaiselta, etten voi oikein edes uskoa sitä todeksi. 

Mutta totta se kuitenkin taitaa olla, sillä ruotsalaisten koulujen taktiikkana oli vaihtaa testiin arvottuja maahanmuuttajia muihin lapsiin. Näin keskimääräinen osaaminen parani huikeasti - mutta samalla tärkeä mittari ruotsalaisen koulujärjestelmän toimivuudesta vääristyi. Niinpä he ehtivät puolisen vuotta luulemaan, että ruotsalainen koulu on sittenkin toimiva ja pystyy nostamaan maahanmuuttajien osaamistasoa lähelle länsimaisten lasten kykyjä.  

Valitettavasti eurooppalainen maahanmuuttopolitiikka ei kuitenkaan saanut esikuvakseen ja johtotähdekseen ruotsalaista koulutusihmettä. Sen sijaan se sai yhden uuden esimerkin siitä älyllisestä ja käytännön epärehellisyydestä, joka on leimannut koko eurooppalaista maahanmuuttopolitiikkaa viimeisten vuosikymmenien ajan.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

19 kommenttia:

 1. Onhan tuolla reksillä toki oma lehmäkin ojassa lapsen mielipahan välttämisen lisäksi. Tokihan se paikallinen Skolverket panee urakehitysmielessä merkille toimensa noin taitavasti hoitaneen kouluvirkamiehen (-henkilön?). Jos kokeisiin saavat osallistua vain hyvin pärjäävät oppilaat, niin keskiarvothan ovat bra och fina, eikä kukaan kysele hankalia osallistujista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KOULUHENKILÖN?

   Kuka alistuu viherkommunistien Seta-pervertikko-alajaoston sadan ja yhden erilaisen sukupuolen terroriin?

   Mm. Suomenkin Opetushallituksen selkärangaton, kelvoton johto.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Kuulemma pienen ekaluokkalaisen aloittaessa koulunkäyntinsä hänen saamiaan ensimmäsiä tehtäviä on vapaasti määrittää oma sukupuolensa - biologisista tosiasioista turhia välittämättä.
   Tämä siis Seta-pervertikoiden laatiman OHJESÄÄNNÖN mukaisesti!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 2. menee ehkä asian vierestä, mutta joskus 90-luvulla kun tein töitä pohjoismaisen tiimin kanssa, meillä oli ryhmäytymisharjoituksia. Leikittiin neuvottelutilanteisiin menoa erilaisten kuvasymbolien kanssa. Oli kyyhkyä ja tankkia enkä kaikkia edes muista. Minä sitten tietysti valitsin tankin ja ruotsalainen kyyhkyn. Emme edes päässeet harjoitukseen, kun ruotsalainen pillahti itkuun ja sanoi että aina te suomalaiset olette tuollaisia. Se jotenkin avasi silmät tääe diskuteeraukselle ja mulle höttöhommalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan vielä sen ajan, kun puhuttiin naureksien ruotsalaisista "ruskean reiän ritareista". Nyt saman ilmaisun käyttämisestä voi joutua Polpon kuulusteltavaksi.

   Seta-pervertikot ovat edistyneet pitkälle pyrkimyksessään tehdä seksuaalisista perversioista "uusi normaali" eli kuten kommunistisen Frankfurt-koulukunnan sosiologit sanoivat: "Me teemme lännestä niin rappeutuneen, että se löyhkää"!

   Kalergi-suunitelma

   Poista
  2. Älä jankuta Kalergi-suunnitelmasta vaan kerro, kuka ja missä kirjoitti tai sanoi "teemme lännestä..." jne. Alkuperäislähde.

   Poista
  3. isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   Poista
  4. Frankfurt-kommunistien antamaan länsimaiden mädättämisohjeistukseen
   kuului myös "valtava maahanmuutto tuhoamaan (kansallinen) identiteetti" kuten samassa tarkoituksessa myös KALERGI-suunitelmaan.
   Erityisesti viherkommunistit koettavat tuhota suomalaisen kansallisvaltiomme meitä "edistyksellisemmän" Ruotsin mallin mukaisesti.

   KALERGI-suunnitelma

   Poista
 3. Poliittinen korrektius on tietysti älyllistä epärehellisyyttä, joka jatkuessaan kehittää kipeille kysymyksille kiertoilmaisuja ja aiheuttaa ajatteluun valkoisia tabuaukkoja, ja kun se kasvaa ruotsalaisiin mittoihin, se onkin sitten syönyt aivoista kaiken järjen. Mutta jäähän ruotsalainen suurvaltaperintöä oleva ylimielisyys ja rotuoppien ynnä natsiyhteistyön jäljiltä kehittynyt peittelyn taito jäljelle.

  Kulttuurinen kehittymättömyys on traaginen juttu, kun ei voida edes ääneen sanoa, ettei kehittymättömyydessä ole mitään säilyttämisen arvoista. Tai, no, eipä sen ääneen sanominen tosiasiassa paljoa auttaisi. Silloin pitäisi vain myöntää sekin, ettei kehittymättömyydestä löydy keinoja nousta kehittymättömyydestä.

  Eurooppalainen ajattelu on todellakin hyvin erityinen ilmiö ihmisen historiassa. Sillä on aivan tietyt erityiset kognitiiviset ominaisuudet, jotka jostain syystä naksahtivat kohdalleen keskiajan jälkeen. Kartesiolaisen paradigman varassa on sitten emergoitunut sekä individualismi että ennennäkemätön ulkoisen todellisuuden objektivointi, jonka seurausta kaikki "tiedollinen" edistyksemme on.

  Mutta on sitten alueita ja kulttuureja joissa ei ole koskaan syntynyt edes kirjoitustaitoa eikä rakennettu ainoatakaan kaupunkia. Emmekä me individualistit pysty ymmärtämään emmekä hyväksymään sitä, ettei tämä ole kiinni yksilöistä -- me näemme vain yksilöitä, ja kuvittelemme että yksilöitä opettamalla kulttuurikognition laadut muuttuisivat. Ne eivät muutu.

  Kyllä siinä saa toinenkin ruotsalainen rehtori rykiä poliittisesti korrektia virkayskäänsä. Ja valitettavasti me suomalaiset olemme yhä edelleen Ruotsin alusmaan alempirotuisia alamaissieluja, jotka eivät ole toistaiseksi päässeet eroon edes oman koulunsa pakkoruotsista.
  Ei mene hyvin meilläkään. Ministeritkin ottavat oppia ruotsalaisesta "maahanmuuttopolitiikasta".

  VastaaPoista
 4. Testattavien valikointi muistuttaa valtamedian tapaa valita haastateltavat asiantuntijansa.

  VastaaPoista
 5. Nyt kaikissa medioissa uutisoidaan kuinka maahanmuuttajien yritykset ovat kärsineet eniten koronasta.

  Tietysti, koska ei ole maksettu alveja, työnantajamaksuja, veroa ja on käytetty pimeää työvoimaa. Miten haet virallisia tukia ilman mitään kirjanpitoa.

  Ei varmaan kestä montaa tuntia ennen kuin hallitus päättää erillisen kymppitonnien "tasa-arvotuen" maahanmuuttajien yrityksille. "Myöhästynyttä" kirjanpitoa katsotaan sitten läpi sormien.

  Sisäministeri Ohisalo ajaa nyt läpi lakia, joka sallisi muslimien huivit muuten neutraaleissa poliisivoimissa. Aina vaan hullummaksi menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viherkommunistit koettavat tuhota suomalaisen kansallisvaltiomme mm. hävittämällä islamisoinnilla perinteiset kansalliset arvomme.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Oletetaanpa tilanne: Minä monessa polvessa pottunokka ja minua tulee pidättämään/kuuliustelemaan kaksi jätesäkkiin/burqaan pukeutnutta henkilöä. Joiden ovat lain velvoittamina ilmoitettava virka/tms asemansa. He kietäytyvät koska se a) luokkaa heidän uskoaan, ja b) vitut välittävät pottunokan valituksesta ja löyvät rautoihin, koska vastusti pidätystä/henkilöllisyyden toteamista. Rasistisin perustein. Ja sit ku nää rättippät puhuu jotain ählämäbäläkieiltä, joka ei ole sallittua "virkamiesoletetuilta/virkamiehiltä" Ja kansalaisen taas ei odoteta puhuvan kuin kotimaansa virallisia kieliä. Hallo Ohisalo, miten täs ratkaiset? Joo, tiedän ,johan se on aloiettu, arabiaa pakkoluetaan pakkoruåtsin lisäksi.

   Poista
  3. Ja pian varmaan myös busmannien kieltä pakollisena - suomalaisista tehdään siten todellisia monikieli-taitureita, Ohisalon ja muiden viherkommunistien pitkään haaveillussa monikulttuurin ihmemaassa.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 6. Mitäh? Eikö niille korvatakaan maksamatta jättämiään alveja ja sotu-maksuja. Tule apuun, Ohari.

  VastaaPoista
 7. Tulee mieleen itänaapurin toimintakulttuuri viime vuosikymmeninä. Anekdootin mukaan Stalin suoritti väestönlaskennan, ja laskijoiden mukaan väestö oli romahtanut. Laskijat toimitettiin Siperiaan ja valittiin uudet laskijat. Todettiin että väestö olikin kasvanut

  VastaaPoista
 8. Niin ruotsissahan kuuluu poliisikin polvistuvan mielenosoittajien edessä. Samoin englannissa. Käsivarsi alkaa olla mustelmilla, kun joutuu nykyisin niin usein nipistelemään itseään.

  VastaaPoista
 9. Niggerialaiset valikoivat sieltä yläpäästä.
  https://www.breitbart.com/africa/2020/06/04/nigerian-christian-college-student-raped-murdered-in-church/

  Milloinkahan marssit kaupunkien kaduilla ja pappien kutsuhuudot isojen kirkkojen portaille alkavat?
  Tällä tummalla tytöllä ei ollut ansioluettelossaan etnisiä väristyksiä CV:ssään Floydin tapaan. Hänen syntinsä olivat kristinusko ja liika oppineisuus, jotka estivät hänen sopeutumisensa kotimaahansa.

  Hophop, USA:n ja Euroopan reippaat pojat ja tytöt, lähtekäähän taas iltaostoksille, tyttöhän oli tummaihoinen.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!