perjantai 9. helmikuuta 2018

Laittomalla mielenosoituksella pitäisi olla seurauksia

Kurdit osoittivat eilen mieltään eduskunnassa, vaikka se on yksiselitteisesti kiellettyä. Turvallisuusjohtaja Jukka Savola suhtautui asiaan rauhallisesti, mutta totesi kuitenkin oleellisen: "on tehtävä selväksi, missä kannattaa mieltä osoittaa, että siitä on hyötyä. Tällä tavalla mielensä osoittamisesta ei ole mitään hyötyä."

Tapahtuneen jälkeen olisi meidän kaikkien tehtävä yksimielisesti selväksi kurdeille ja kaikille muillekin tahoille, ettei sääntöjen rikkominen ole se tapa, jolla suomalaisilta saa sympatiaa ja tukea. Ei ole kenenkään etu, että maamme parlamentti muuttuu kaikenlaisten mielenosoittajien sirkusteltaksi.

Sinänsä olen itse ollut vuosikymmeniä sitä mieltä, että kurdit ansaitsisivat oman kansallisvaltion, kuten useimmilla muillakin kansakunnilla on. Samoin olen pannut merkille, että kurdit ovat olleet ääri-islamin vastaisessa sodassa rakentava voima. Siten myös Turkin meneillään oleva hyökkäys Syyrian kurdien kimppuun on yksiselitteisen tuomittavaa.

Mikään näistä seikoista ei kuitenkaan oikeuta Suomessa asuvia kurdeja häiritsemästä suomalaisen demokratian toimintaa.  Pysyköön kurdit siis lestissään, ja elleivät he tätä ymmärrä, eivät he myöskään ansaitse suomalaisten sympatiaa, saati apua.

Siksi on selvää, että maamme poliittisen johdon olisi tehtävä selväksi, että eilisen toistuminen tulisi johtamaan suomalaisten kurdeille Irakissa antaman sotilaallisen avun loppumiseen. Ja tarvittaessa mieltään laittomalla tavalla osoittaneiden rankaisemiseen Suomessa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Tällaista rikkautta, yrittäjähenkisyyttä ja seksuaaliväkivaltaako me haluamme?
Zuber Jalal Isa herätti ajatuksia
Piikki islamistien lihassa

5 kommenttia:

 1. Tere proffa. Ei nämä meidän vellihousut, joita päättäjiksi nimitetään uskalla mitään tuomita. Varsinkaan, kun siellä on vassarit ja heidän häntyrinsä ja kätyrinsä taustalla.
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Kovin vähälle mediahuomiolle tuokin edusku nassa tapahtunut älämölö on jäänyt. Jos samaan olisi syyllistynyt jokin kansallismielinen tai matukriittinen porukka niin seuraavat kaksi kuukautta kaikki kynnelle kykenevät määkisivät asiasta.
  En kyllä ymmärrä mitä helvettiä kurdit meuhkaavat Suomen eduskunnassa, eikös oikea paikka meuhkaamiseen olisi Turkin parlamentti?
  Suomi todellakin kouluttaa edelleen kurdeja taistelussa ISIS:ä vastaan joten en ymmärrä ketä vastaan ja kenen puolesta nyt nähty älämölö oikein oli.
  Menisivät veljiensä ja sisariensa kanssa Erbiliin meidän koulutettavaksi ja sitten tosihommiin rintamalle, eikä täällä meuhkaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Iltalehdessä itse asiasta kuultuna eduskunnan turvallisuusjohtaja Jukka Savola kommentoi riekkujien motiiveja näin:

   "Heidän mielestään Suomi on myynyt aseita Isisille, joka on heidän vihollisensa.
   Miten tämä myynti on tapahtunut, se ei oikein auennut minulle."

   Siis: Suomi on kouluttanut ja tukenut kurdeja heidän taistelussaan ISISiä vastaan...ja nyt he tulevat Suomeen raivoamaan eduskuntaan suomalaisten aseistavan heidän vihollisiaan!

   He siis katsovat meidät ISISin liittolaisiksi ja näinollen vihollisikseen.
   Toistan: he pitävät meitä vihollisinaan.

   Eikö tässä ole jo enemmän kuin riittävästi syytä potkaista porukka ulos maasta vähän vikkelästi? Nuohan tulivat siis eduskuntaan asti uhkailemaan?
   Onko täällä aivan pakko vain istua sormet ristissä odottamassa, millaisiin sotatoimiin he aikovat meitä, uusia vihollisiaan vastaan ryhtyä?

   Muistutetaan vielä, että tässä maassa jaettiin jokin aika sitten 900 000 reserviläiskirjettä, laillisessa omistuksessa on 1,5 miljoonaa ampuma-asetta ja laittomat päälle ja menossa on sisällissodan satavuotismuistovuosi...

   Poista
  2. Suomen eduskunnassa on turvalista käydä meuhkaamassa, turkissa porukka olisi jo tiilenpäitä lukemassa 10v tuomiolla ..

   Poista
 3. Taikaluukussa (Lain yläpuolella - video) mielenkiintoinen juttu kurdien osallistumisesta lainkäyttöön Merkelreichissa
  https://www.taikaluukku.com/

  Narinkkatorilla kännykät lentelevät. Ei mitään nähtävää, hajaantukaa (siis kantasuomalaiset natsionalistit).
  https://www.nykysuomi.com/2018/02/06/
  narinkkatorin-kurdinainen-hajotti-marco-de-witin-kannykan-poliisin-silmien-alla/

  Hajaantukaa ja tyhjentäkää maa!

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!