perjantai 23. helmikuuta 2018

Macronin hallitus toimii, vaikka taakka on Suomea pienempi

Aamun lehti tiesi kertoa, että Ranskaan tuli viime vuonna ennätysmäärä turvapaikanhakijoita: hakemuksia jätettiin yli 100 000 kappaletta. Sen seurauksena maan hallitus on esittänyt kohtuullisen järeitä toimia ongelman ratkaisemiseksi.

Macronin hallituksen lakiesitys muun muassa kriminalisoisi luvattoman rajanylityksen ja nopeuttaisi elintasopakolaisten palauttamista kotimaahansa. Käännytysten tehostamiseksi turvapaikanhakijoita voisi pitää säilössä 90 vuorokauteen ajan. Lisäksi hakemusten keskimääräinen käsittelyaika aiotaan pudottaa kuuteen kuukauteen.

Tulijoiden kotouttamista tehostettaisiin esimerkiksi kaksinkertaistamalla ranskan kielen oppituntien määrä ja sallimalla turvapaikanhakijoiden tehdä töitä. Työn saamista eniten heikentävä pukeutuminenhan siellä on kielletty jo kauan sitten. Sen sijaan esillä ollutta ajatusta kieltävän päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden palauttamista kolmansiin maihin ei aiota toteuttaa.

Edellä kirjoittamani kuulostaa oikean suuntaiselta politiikalta. Onhan itsestään selvää, että sekä elintasopakolaisten vetovoimatekijöiden vähentämisen että oikeiden pakolaisten kotouttamisen tulee olla minkä tahansa vastaanottajamaan maahanmuuttopolitiikan keskiössä.

Jäin kuitenkin itsekseni pohtimaan tuon Ranskaan kohdistuneen turvapaikanhakijataakan kokoa. Galliassahan asuu nykyisin noin 66,5 miljoonaa ihmistä, eli sieltä haki ennätysvuonna turvaa noin yksi ihminen 600 asukasta kohti.

Suomesta haki ennätysvuonna 2015 turvapaikkaa 32 476. Se tekee yhden turvapaikanhakijan 169 asukasta kohden. Siten heistä syntynyt taakka oli jokaiselle suomalaiselle tänne tulijoiden ennätysvuonna lähes nelinkertainen verrattuna ranskalaisten ennätysvuoteen.

Lukua voi verrata myös vuoden 2017 tulijamäärään eli 5 059 henkeen mukaan lukien uusintahakemuksen jättäneet aiemmat tulijat. Se on yksi turvapaikanhakija noin 600 asukasta kohti, eli sama määrä, joka Ranskassa on nyt johtanut hallituksen toimintaan. Suomessa on sen sijaan annettu ymmärtää määrän olevan varsin pienen!!!

Tästä kaikesta jäin itsekseni miettimään, että miksi Suomen hallitus ei toimi. Sen sijaan se sallii vuodesta toiseen elintasopakolaisten pelleilyn viranomaistemme ja oikeuslaitoksemme kanssa, eikä ole luonut edes pakolaisten aktiivimallia, jossa heidät motivoitaisiin kielen ja kulttuurin opettelemiseen ja työntekoon vaikkapa rajaamalla tulkin käyttöoikeutta maksimissaan vuoteen sekä mitoittamalla taloudellista tukea kotoutumisaktiivisuuden funktiona.

Näin siitä huolimatta, että humanitaarisen maahanmuuton kustannukset ovat useita miljardeja, sen seurauksena seksuaali- ja väkivaltarikosten määrä on noussut ja jopa Turun kaupungin maahanmuuttokoordinaattori pitää kantaväestölle vihamielisten maahanmuuttolähiöiden syntymistä vain ajan kysymyksenä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maksamme valkoisen rodun kollektiivista velkaa
Maksamme velkaa
Miltä Emmanuel Macronin pyrkimykset näyttävät juuri nyt?

10 kommenttia:

 1. On vaikea ymmärtää Suomen toimintaa väestönvaihtoasiassa samoin kuin eurojäsenyydessäkin. Valitettavasti Suomi ei ole luonteeltaan itsenäinen kansakunta, vaikka satumaisen onnen ja siunauksen kautta siihen on tarjottu mahdollisuus. Maan johto ja valtamedia häpeävät kansaa ja sen geeniperimääkin. He suorastaan kieltävät kansansa. Olemme silti "parantamassa" muuta maailmaa miljardeilla, pitämässä lahoa EU:ta pystyssä valtavilla summilla sekä ratkomassa maailman väestöongelmaa siirtolaisuuden keinoin. Olemme siis hallituksemme mielestä, professorin esittämien lukujen valossa esim. Ranskaa suurempi mahti. Siis yhtäältä patologista alemmuuskompleksia ja toisaalta posketonta suuruudenhulluutta. Maan eliittipoliitikkojen ja valtamedian muodostama kombinaatti on maanis-depressiivinen.

  Valtamedia on avaintekijä kansan aivopesussa. Sanoma Oy:n markkinointijohtajan alaikäisseikkailuista vaikeneminen valtamediassa on osoittanut tiedotuskartellin olemassaolon ja sen tuhoisuuden tiedonsaannin kannalta. Viime joulukuussa Sanoman Oy:n suuromistaja hiljensi yhdellä puhelinsoitolla jopa presidentin puolustusvoimien tietovuotoasiassa, mikä osaltaan hieman raotti todellisia valtasuhteita.

  Yliopistojen media-alan laitokset on alistettu vihervasemmistolaisten politrukkien tuottamiseen. Koulutuksessa päiväkodeista alkaen lapsille syötetään kulttuurimarksilaista ihmiskuvaa, jonka tehtävä ei ole rakentaa, vaan hajottaa. Valtiokirkon johto on täysillä mukana ja nykykirkosta heitettäisiin pihalle esim. 1950-luvun piispat. Kaikella tällä vaikuttamisella on tarkoitus murtaa itsenäisyys. Korni esimerkki oli viime itsenäisyyspäivänä, kun itsenäisyyden halveksujat juhlivat linnassa ja paheksuivat sankarivainajien kunnioittamista, mutta hyväksyivät vaikenemisellaan varastettujen Suomen lippujen polttamisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EU on kuin tuli: hyvä renki, mutta huono isäntä. Samoin media. Vallan vahtikoirana sen potentiaali on valtava, mutta isännän ääntä sille ei tule antaa.

   Alaikäisseikkailuista en sen sijaan tiedä mitään. Enkä viitsi sanoa myöskään yliopistojen medialaitoksista enempää kuin että korkeimman opetuksen tulisi perustua tutkittuun tietoon.

   Poista
 2. Kulttuuri se vain on vettä sakeampaa ranskassakin..

  https://vimeo.com/253389215

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä!

   Ennen vanhaan Ranskassa lausuttiin Vapaus, veljeys ja tasa-arvo.

   Poista
 3. Syy siihen miksi Suomessa ei tehdä mitään mamutukselle on se, että liian monen päättäjän sukulainen/kaveri kuittaa miljoonia mamubisneksessä.
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se hyvinkin saattaa olla. Jos kaikki omistussuhteet ja muut yhteydet selvitettäisiin, luultavasti suurin osa päättäjistämme osoittautuisi esteellisiksi. Mutta koska elämme Suomessa, tätä emme tule näkemään.

   Poista
  2. Kyllä bisneshyöty on ainakin osaselitys.

   Poista
 4. Tuhka tuumii että Ranskassa on jouduttu nimenomaan toimimaan sen takia että sielä tulijoita on nyt niin paljon että ongelmat ovat kasvaneet niin suuriksi ettei niitä voi enää sivuttaa. Macronin aiantuntijat ovat varmaan saaneet selvennettyä hänelle, jos tulijoita tulee lissää, niin tulee myös terrori-iskuja ja häiriöitä sekä rahanmenoa. Talous yksi asia jonka Macron halusi uudistaa. Jos tulijavieta jatkuu, talous tulee kaatumaan.

  Ranskassa on nyt pakko tehdä jotain, Suomessa siinä vaiheessa ei vielä olla.

  VastaaPoista
 5. Päättäjillämme, mediasta puhumattakaan, ei ole oikein tuo matematiikka hallussa suhteellisuudentajusta puhumattakaan. Jos Suomeen tulee 30.000 ja Ranskaan 100.000 se tarkoittaa sitä, että olemme kelvottomia eu-laisia ja olisi jollain vippaskonsteilla otettava se 70.000 lisää että olisimme yhtä humaaneja kuin Ranska. Noin kärjistetysti. Samoin pöyristellään sitä, että Ruotsi ottaa jopa 1.900 kiintiöpakolaista ja Suomi "vain" 750. 99 prosenttia koko maailman maista ei ensimmäistäkään. Suomi ottaa taakanjakona parituhatta, Malta taitaa olla ainoa toinen EU-maa mutta ihan eri syistä eikä takuulla taloudelliseksi tappiokseen. Ikuisia "Suomen kehitysapu on järkyttävän pieni"-vouhkaajia kehottaisin tutustumaan OECDn ko. tilastoihin, mm. USAn, Japanin, Kanadan ja Etelä-Korean osalta. Euroopan ihmisoikeustuomioistuimilta tulee jatkuvaa noottia miten surkea Suomen sosiaaliturva on, toiseksi huonoin Romanian jälkeen. Ja tätä rataa. Kouluissa ilmeisesti jossain vaiheessa lopetettiin prosenttilasku ja korvattiin se sukupuolten moninaisuudella ja "rasismia on kaikki mikä minusta siltä tuntuu"-opetuksella.
  tira+

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!