maanantai 30. toukokuuta 2016

Maahanmuutto ja äänestys Britannian EU-erosta

Helsingin Sanomat uutisoi Britannian EU-eroa kysyvän kansanäänestyksen taustoista. Tarkemmin sanottuna maahanmuuton vaikutuksesta siihen.

Lehti kertoo, että Britannian maahanmuuttosaldo oli viime vuonna määrällisesti positiivinen 330 000 henkilön verran. EU-maista entiseen suurvaltaan muutti nettomääräisesti 184 000 ihmistä, joten yksinkertaisen vähennyslaskun avulla voidaan päätellä EU:n ulkopuolelta tulleiden määrän kasvaneen 146 000 henkilöllä.

Jutusta ei kuitenkaan voi päätellä lainkaan muista maahanmuuttoon liittyvistä asioista. Ei tulijoiden uskonnosta, ei heidän kulttuuristaan, ei syntymämaastaan eikä tietenkään ihonväristään. Ei myöskään rikollisuudesta, polarisaatiosta, segregaatiosta tai positiivisesta erityiskohtelusta.

Sen HS:n toimitus kuitenkin kertoo, että "EU-tulijoissa on kuitenkin eroja. Niin sanotuista vanhoista EU-maista kuten Suomesta Britanniaan muuttaneet ovat keskimäärin koulutetuimpia kuin muut maahanmuuttajat tai britit itse. Parhaiten työllistyvät sen sijaan uusista EU-maista eli Keski- ja Itä-Euroopasta muuttaneet. Heikoin työllisyysaste on kolmansista maista tulleilla."

Kirjoituksessa on mielenkiintoista se, että siinä haastatellaan kolmea ihmistä. Kahta maahanmuuttajataustasta etnisesti eurooppalaista ja toisen puolisoa, jotka kaikki ovat vahvasti EU:ssa pysymisen kannalla. Samoin haastatellaan maahanmuutosta koituvia positiivisia asioita kertovaa naistutkijaa.

Me emme siis pääse kurkistamaan lainkaan EU-eroa haluavien näkemyksiin, vaan joudumme tyytymään yleiseen heittoon siitä, että "Brexitiä eli EU-eroa ajavan leirin mukaan eurooppalaiset tulijat vievät työpaikat ja täyttävät koulut, terveysasemat ja asuntojonot. Vain lähtö unionista antaisi ohjat takaisin brittien omiin käsiin."

Juttu on siis huonoa journalismia, jossa kerrotaan uutisoitavasta asiasta vain yksi puoli. Oli tietenkin mukava tietää minkälaisilla argumenteilla saarivaltion EU-uskovaiset perustelevat näkemyksiään, mutta vielä avartavampaa olisi ollut lukea myös vastapuolen leirin ajatuksia.

Näin erityisesti siksi, että minulle jäi (ja on aiemminkin jäänyt) varsin epäselväksi se, mikä kaikki maahanmuutossa hiertää brittejä. Onko kyse tosiaan vain siitä, kuten jutusta voisi ymmärtää, että tulijat ovat brittejä koulutetumpia, vievät työpaikkoja tai tarvitsevat terveydenhuoltoa?

Vai vaikuttavatko maahanmuuttoasenteisiin myös ne seikat, jotka hiertävät samassa asiassa Suomessa - eli tiettyihin maahanmuuttajaryhmiin liittyvä väkivaltarikollisuuden lisääntyminen, terrorismiuhka, heille tarjottavat perinteisiä länsimaisia arvoja vastaan suunnatut erityispalvelut sekä samojen ryhmien työllistämisen vaikeus ja avoin naissukupuolen alistaminen? Ja niiden myötä koko yhteiskunnan muuttuminen epätoivottavaan suuntaan naisten elinpiirin supistumisineen ja yhteiskunnan polarisoitumisineen.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Sveitsiläiskoulu aikoi nöyrtyä muslimikulttuurin edessä
Britanniassa lähes miljoona muslimia kannattaa terrorismia
EU:lta miljoonia euroja Suomen köyhille

7 kommenttia:

 1. Brexit the Movie esittää syitä erota EU:sta:

  https://www.brexitthemovie.com/

  VastaaPoista
 2. Ei kai voinekaan olettaa objektiivista otetta Helsingin Sanomien kaltaiselta rappeutuvalta aviisilta.

  Keskittyminen maahanmuuttoon on tendenssimäistä yksinkertaistamista, vaikka apposen auki olevat rajat ja terveydenhoidon romahdus sen seurauksena ovatkin ilmeisesti merkittävä argumentti kampanjassa.

  Erittäin tärkeä näkökanta on myös brittien kasvava ärtymys siihen, että Bryssel pyrkii kävelemään yhä selkeämmin heidän oman kunnianarvoisan Parlamenttinsa ylitse. Myös kalastuselinkeinon tulevaisuus on näkynyt olevan keskustelussa selkeästi esillä. Unohtaa ei sovi yhteiskunnan etnistä, uskonnollista tai kulttuurillista murrosta. Voi vain kuvitella, millainen häly nousisi meillä, mikäli omassa koululaitoksessamme olisi jo pinnalla sellaista islamilaistumista kuin mistä toisinaan saa Britanniasta lukea.

  Brexitissä koetaan olevan kyse kuningaskunnan itsenäisyyden palauttamisesta. Mikäli tahtoo maassamme saada monipuolisesti tietoonsa asioita, kannattaa siis jättää Hesari tai Yle omaan arvoonsa. Niiden taustavoimien painajainenhan olisi Brexitin toteutuminen ja sen seurausvaikutukset Euroopassa.

  Sinänsä sääli niiden kannalta, jotka eivät huonon kielitaitonsa vuoksi kykene seuraamaan ulkomaisia julkaisuja.

  VastaaPoista
 3. Propagandallaan suomalaisen kansallisvaltiomme ja kansamme tuhoamiseen tähtäävää bilderbergien EU/NWO-agendaa ajava Brysselin Pravda ja koko valta- eli valemedia vaikenee esim. seuraavasta - niiden moninkertaisesti kiroaman ja pannaanjulistaman Mvlehden julkaisemasta asiasta, Rotschild-agentti Soroksen euroopan kansojen tuhoamiseen tähtäävästä operaatiosta:

  ”“Pakolaiskriisi” on George Soroksen rahoittama operaatio
  Useita kuukausia kestäneen Euroopan suuren maahanmuuttokriisin aikana eräillä ei-valtiollisilla organisaatioilla on ollut huomattavaa vaikutusvaltaa EU:n päätöselimissä. Näiden organisaatioiden taustalla lymyää amerikkalainen filantrooppi ja keinottelija George Soros.

  Ranskalaislehti Atlantico on haastatellut Bernard Carayon’ia, joka on toiminut useita kertoja UMP-puolueen kansanedustajana Ranskan parlamentissa. Jutun luettua ei enää ihmettele, mistä kaikki ajassa liikkuva outo propaganda oikein kumpuaa. Soros saa miljardilla dollarilla vuodessa paljon aikaan. Jutun myötä selviää myös Euroopan maahanmuuttokriisin “iso kuvio”:
  Atlantico:
  Sanotte, että maahanmuuttajien tuloa Eurooppaan ajavat ei-valtiolliset organisaatiot saavat ohjeensa ja rahoituksensa amerikkalaiskeinottelija George Sorokselta ja EU:lta. Kerrotteko lisää tästä?
  Bernard Carayon:
  Ennen kaikkea on syytä muistaa, että Euroopassa on koettu “maahanmuuttajien” – kuten heitä kollektiivisella newspeakilla kutsutaan – tulon myötä ennennäkemätön poliittinen, sosiaalinen ja inhimillinen mullistus, jollaisella ei ole vastinetta sitten vuoden 1945. Nämä ulkomaalaiset ovat laittomasti tulleita ja pakolaisia, eikä heitä pystytä erottelemaan toisistaan.
  Maahanmuuttajien tuloa Eurooppaan tukee noin sata ei-valtiollista organisaatiota.
  EU ja George Soroksen Open Society -organisaatio tukee näistä yhtä kolmasosaa. Amerikkalainen miljardöörikeinottelija on aiemmin tullut tunnetuksi Englannin pankin horjuttamisesta vuonna 1992. Samalla hän keinotteli omiin taskuihinsa miljardi dollaria. Hänet tunnetaan lisäksi Thaimaan ja Malesian valuuttojen romahduttamisesta vuonna 1997 ja keinottelusta Ranskan frangia vastaan vuonna 1993! Hänen omaisuutensa on suunnaton: Melkein 25 miljardia dollaria! Näistä saatavia pääomatuloja hän on käyttänyt ja käyttää edelleen rahoittaakseen “värivallankumouksia” ja ei-valtiollisia organisaatioita – erityisesti maahanmuuttoa suosivia -, käyttäen tähän toimintaan vuosittain miljardi dollaria...”
  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/05/23/pakolaiskriisi-on-george-soroksen-rahoittama-operaatio/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan lisätietoa siitä tahosta, jota Rotschild-agentti Soros edustaa - tai johon hän itse asiassa kuuluu:
   "The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia (Updated)", http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/n

   Mainittakoon sivumennen, mitä Khasaria2.0:n, peitenimeltä Israel, pääministeri on luvannut:
   "Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law", http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440#.V0xLAOQUlNU

   Tämä Khasaria2.0:han - jonka edeltäjä, mm. Mustaanmereen ja Kaspianmereen rajoitunut Khasaria1.0 eli huippukauttaan n. 1000jKr em. J.Prestonin artikkelin mukaan - on sulkenut rajansa pakolaisina maahanpyrkiviltä.

   Eräs Prestonin esille tuoma varsin huomionarvoinen seikka on seuraava:

   "The Rothschild KM [Khasar Mafia] created a master plan to control all of JUDAISM and mind-kontrol Judaics. The Rothschild KM has HIJACKED JUDAISM, patterned it off of Babylonian Talmudism (Luciferianism or Satanism), and gained control over the banking and Wall Street professions in general, Congress, the major mass media; along with most wealth and economic means of success." - Tästä valitettavasti eivät maailmalla ole selvillä ne lukemattomat 'hyödylliset idiootit', jotka palvovat näitä kasaarihuijareita 'Jumalan valittuna' kansana!

   Poista
 4. Wolfgang Streeck avaa Merkelin rajat auki -politiikan taustaa mielenkiintoisessa arviossaan Martin Sandbun kirjasta Europe’s Orphan: The Future of the Euro and the Politics of Debt

  Streeck kertoo, miten Merkel arvasi, ettei vasemmisto kysele vaikeita, eikä hänen oma puolueensa uskalla mitään, kun hän avasi rajan tulijoille. Tarkoitus oli parantaa hänen omaa kuvaansa, joka oli pahasti ryvettynyt eurosotkuissa. Kreikan mielenosoituksissa hänet oli kuvattu natsiuniformussa.

  Rajan sulkeminen oli mahdotonta, kunnes Kölnin uudenvuoden jälkeen sulkeminen oli taas mahdollista. Merkeliä kiinnostaa vain oman valtansa säilyttäminen, ei mikään muu. Jos pakolaiset haluaa pysäyttää, niin siitä on tehtävä Merkelille tärkeää, kuten Köln osoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas tietyt täysin selkärangattomat narsistiset psykopaatit haluavat kerätä pisteitä politrukin virkaan pääsemiseksi Brysselin lihapatojen äärelle pitämällä rajat auki - maksoi mitä maksoi suomalaisille paitsi korkeampina veroina veronmaksajille ja menetettynä tukena kantasuomalaisille vähäosaisille sekä myös moninaisina muina haittoina kantasuomalaisille.
   Maanpetturit vallankahvassa.

   Poista
  2. Siinä ei ole mitään uutta, että poliitikot ajattelevat vain omaa etuaan. Sen varmistaa - ellei mikään muu - jo sekin, että monet heistä ovat ammattipoliitikkoja. Sellaisina heillä ei ole leivänsyrjässä kiinni pysymiseen muita vahtoehtoja kuin poliittinen luottamustoimi tai poliittinen palkkiovirka.

   Toisin sanoen politiikka ammattina on äärimmäisen epädemokraattinen ilmiö. Siten vihreät ovat tietyllä tavalla oikeassa puheenjohtajakierrätyksineen. Enkä myöskään minä voi suositella kenellekään ammattipoliitikon kannattamista.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!