keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Lehdistöllä on valta ja vastuu

Itävaltaan valittiin Vihreä presidentti, Alexander van der Bellen, mutta lehdistö puhuu vain vaalit niukasti hävinneestä ehdokkaasta. Siis äärioikeistolaiseksi tai oikeistopopulistiseksi luonnehditusta Vapauspuolueen Norbert Hoferista.

Viimeinen aiheesta lukemani kirjoitus oli tämän aamun Helsingin Sanomissa. Siinä kauhisteltiin sitä, kuinka "noin puolet länsimaisen valtion äänestäjistä on valmis äänestämään maansa johtoon ehdokasta äärioikeistolaisena pidetystä puolueesta".

Samassa jutussa puhutaan myös Unkarin ja Slovakian politiikasta. Näin syntyneen kokonaisuuden toimittaja vetää yhteen seuraavasti: "huolestuttavampaa on se, että äärioikeistolaisesta politiikasta ja muslimivastaisuudesta on tullut jo valtavirtaa."

Kansan mielipiteestä huolestuneelta toimittajalta jäi kokonaan kertomatta - ja ehkä myös ymmärtämättä - ettei kansa äänestä väärin, vaan valinnat johtuvat vallassaolijoiden väärinkäytöksistä. Itävallan vanhat mahtipuolueet hävisivät Vihreille ja Vapauspuolueelle siksi, että ne ajoivat väestönvaihtopolitiikkaa ja heräsivät maan kulttuuria, turvallisuutta ja taloutta uhkaavaan kansainvaellukseen vasta sitten, kun nyt tapahtunut alkoi näyttää ilmeiseltä.

Tämä on osa sitä muutosta, joka seuraa parempaa elintasoa hakevien kehitysmaalaisten ryntäyksestä Eurooppaan. Kansa vastaa kun sitä petetään: vielä tällä kertaa Itävallan presidentiksi pääsi vanhaa valtaa kannattava puoli, mutta sitä ei valittu oman erinomaisuutensa perusteella vaan siksi, että Vapauspuolue on - syystä tai syyttä - demonisoitu natsien perilliseksi.

Tästä huolimatta hänelläkään ei voi olla kuin yhdenlainen maahanmuuttopolitiikka, mikäli Vapauspuolueen nousu halutaan pysäyttää. Ja se on Vapauspuolueen maahanmuuttopolitiikka. Eli Itävallan islamisaation ja kehitysmaalaistamisen pysäyttäminen.

Siis aivan samanlainen politiikka kuin HS:n jutussa kerrottu Unkarin hallitsevan Fidesz-puolueen tiukka maahanmuuttopolitiikka, jonka "takuumiehenä" on vielä tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa vaativa äärioikeistolaiseksi luonnehdittu Jobbik. Niinpä vaalin lopputuloksella ei lopulta ollut kovin suurta merkitystä meille Itävallasta pohjoiseen asuville, sillä maan rajat pysynevät kiinni myös jatkossa. Tai sitten Vapauspuolueelle aukeaa oopperamaan seuraavissa vaaleissa tie lähes rajattomaan valtaan.

* * *

Jos tästä halutaan oppia jotain Suomessa, niin järkevällä maahanmuuttopolitiikalla vaalivoiton saavuttaneiden Perussuomalaisten tulee hallituksessa pitää huoli siitä, ettei meillä ajauduta enää toista kertaa holtittomaan maahanmuuton kohteeksi. Vain siten voidaan säilyttää suomalainen moniarvoinen poliittinen järjestelmä, joka kaikista heikkouksistaan huolimatta tarjoaa äänestäjälle mahdollisuuden löytää omia mielipiteitään lähellä oleva puolue kulloisissakin vaaleissa. Sekä säilyttää yhteiskuntarauha maahanmuuttajien aiheuttamista ongelmista huolimatta.

Tässä asiassa lehdistöllä on suuri vastuu ja valta. Sen tulisi lopultakin oivaltaa, että maahanmuutto on ongelma kaikille sen uhreiksi joutuneille ihmisille. Siis esimerkiksi niille, jotka kokevat heidän takiaan turvattomuutta. Tai niille, joiden verorahat palavat heidän hyysäämiseensä. Tai niille, jotka jäävät positiivisen syrjinnän takia työtä vaille. Tai niille, jotka jäävät asuntojonossa tai terveyspalveluissa maahanmuuttajien jalkoihin. Siis lähes kaikille etnisesti suomalaisille.

Tässä tilanteessa tarkoitan lehdistön vastuulla sitä, että sen pitäisi lopettaa höperehtivä ja epärehellinen uutisointi maahanmuutosta ja sen aiheuttamista ongelmista. Ja sen sijaan huolehtia siitä, että poliittiselle järjestelmälle asetetaan riittävä paine huolehtia Suomen säilymisestä Suomena - eli sellaisena kuin suurin osa suomalaisista haluaa sen olevan.

Hyvän mahdollisuuden tähän tarjonnee jo ensi viikonloppu, jolloin esimerkiksi Helsingin Sanomat ja Yleisradio voisivat uutisoida kattavasti niistä tapahtumista, jotka tulevat valaisemaan ruotsalaisten maahanmuuttajavaltaisten lähiöiden todellisuutta. Tätä odotellessa Ruotsin tapahtumia voi halutessaan seurailla sosiaalisesta mediasta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Pekka Tuomola paljasti Luona Oy:n ongelmien syyn
Miksi suomalainen media vaikenee?
Auttaako media etnisiä rikollisia tappamaan ja raiskaamaan?

10 kommenttia:

 1. Selkeä ja painava puheenvuoro. Mutta. Luuleeko professori, että lehdistöllä tai toimittajilla olisi viime kädessä vastuuta mistään muusta, kuin että lehtiä myydään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HS:n toimittajilla ehkä ei, mutta verovaroin toimivilla Ylen toimittajilla kyllä.

   Poista
 2. Sori, Perussuomalaiset eivät näy pitävän huolta mistään muusta kuin Soinin ministerinpaikasta. Heti kun tämä tavoite saavutettiin, puolueen väitetty ohjelma katosi käytännössä kokonaan.

  Ja media. Media olisi niin hilpeä vitsi ellei se olisi niin surullinen asia. Vastuuta se ei ota ja valtaansa se käyttää kuin uhmaikäinen pikkupoika joka on saanut sytkärin käsiinsä ja keksii miten sitä käytetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, ettei Perussuomalaiset ole kaikilta osin täyttäneet lupauksiaan. Siitä huolimatta kannattajakunnan heihin kohdistuva kritiikki on ollut kohtuutonta, koska kyseessä on osittain näköharha: esimerkiksi maahanmuuton kiristystoimet ovat vasta nyt tulossa voimaan johtuen politiikanteon yleisestä hitaudesta.

   Siitä huolimatta hallituksen olisi pitänyt olla nopeampi käänteissään silloin, kun Ruotsista kohdistui hallitsematon turvapaikanhakijavirta Suomeen. Eli Soinin olisi ulkoministerinä pitänyt esittää ehdoton vastalause Ruotsille ja sulkea nopeasti koko raja siihen asti, kunnes Ruotsi hoitaa tulijoiden rekisteröinnin ja ottaa tänne saapuneet takaisin tutkiakseen heidän turvapaikantarpeensa.

   Sen sijaan Venäjältä tulevan ryntäyksen pysäyttäminen sujui jo kohtuullisen mallikkaasti. Toki muidenkin kuin Soinin ansiosta.

   Poista
 3. No ei sitä kaukaa tarvi hakea kuka uutistahtipuikkoa heiluttaa ja selvittääkseen mistä aloitusuutinen juontaa sekä ketä HS ja YLE palvelevat.

  http://www.breitbart.com/london/2016/05/24/pamela-geller-european-union-vows-block-pro-freedom-anti-islamization-parties/

  Ilkka

  VastaaPoista
 4. Medialla on valtaa ajaa kansaa äänestämään kansallista etua ja kansalaisten hyvinvointia vastaan. Lempi-ilmaus on muukalaisvihamielinen, jollaiseksi ei postmoderni itseään moraaliolentona pitävä ihminen halua tunnustautua.
  Totuuden valtamedia on hylännyt maahanmuuttoasioissa täysin. Valhetta maahan saadusta taloudellisesta hyödystä (kunhan ensin kotoutetaan) ja kulttuurisesta rikastumisesta jaksetaan toistaa, vaikka lähes jokainen meistä näkee ympärillään monikulttuurisen köyhtymisen. Toisinajattelijoita ja kantasuomalaisia kohtaan lehdistö osoittaa vihamielisyyttä etsimällä hairahduksia monikulttuurisuuden puhdasoppisuuden tieltä, mutta maahanmuuttajien törkeistäkin väärinkäytöksistä mielellään vaietaan.

  VastaaPoista
 5. Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda ajaa bilderbergien NWO-agendaa, johon kuuluu mm. kansallisuuksien ja kansallisvaltioiden hävittäminen sekä myös perinteisen perhe-instituution tuhoaminen. Siksi lehti suoltaa
  melkein non-stoppina monikulttuuri- sekä homotus-, lesbotus-, sukupuolettomuus- ym. perversiopropagandaa - ja tietysti EU-propagandaa NWO-aivopesun osana. Varsinainen suomalaisen "laatujournalismin lippulaiva"!
  Lehden päätoimittajat käyvät Bilderberg-kokouksissa kuulemassa ohjeistusta sellaisilta Bilderberg-sisäpiiriin kuuluvilta ihmiskunnan arkkivihollisilta kuten Rockefeller, NWO-pääarkkitehti ja sotarikollinen H.Kissinger sekä KASAARI-juutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää. Joka ei tiedä bilderbergeistä, voi lukea seuraavasta Daniel Estulinin kirjan suomenkielisen tiivistelmän: http://keskustelu.diabetes.fi/index.php?topic=1718494.850;wap2

  Yle on Pravdan aisapari suomalaisten moraalisessa mädätys-aivopesussa. Kummassakin on aikoinaan Tampereen punayliopistosta toimittajiksi valmistuneita entisiä, viherkaavun alle kätkeytyneitä taistolaiskommunisteja, jotka ovat perehtyneet kommunistisen Frankfurt-koulukunnan subversio- eli vallankumous-, moraalinmädätystekniikoihin. Avuksi heille on valittu pahamaineisia telaketju-punafeministi-änkyröitä - feminismikin on Rockefellerin alullepanema, erilaisiin perversioihin perustuva 'nais'-liike. Frankfurt-subversiotekniikoihin perustuvasta kulttuuri-marxismista on Markus Jansson kirjoittanut hyvän artikkelin: https://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuurimarxismi-mika-se-on-ja-miksi.html
  Ylen mädätys-aivopesutoimintaa johtamaan ovat rikolliset vallanpitäjämme valinneet BILDERBERGIT, päätoimittja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen.

  Mainittakoon, että Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan PITKÄAIKAISEN operaatiosuunnitelman näin:

  ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

  Erinomaisesti ovat onnistuneet!
  Valtaosa suomalaisista ja länsimaalaisista yleensä elää jo jonkinlaisessa PERVERSIO-MATRIXISSA. Esim. homoista arvioidaan joidenkin tutkimusten perusteella olevan geeneihin perustuen sellaisia vain n. 1-2 prosentin osuuden miehistä - kuitenkin vuosikymmeniä jatkuneen, jopa koulujen alaluokilta alkavan homotus-aivopesun seurauksena on tästäkin PERVERSIOSTA onnistuttu saamaan eräs 'suvaitsevaiston' kovaäänisesti kaiuttama, yleisesti hyväksytty normi! (Omasta puolestani nämä 1-2 osuuden miehistä muodostavat tyypit saavat harjoittaa perversiotaan vapaasi ja rauhassa kunhan tekevät sen omassa yksityisyydessään, pois julkisuudesta.)

  Kansalle perversiosta-normi-esimerkiksi on meille kerran jo masinoitu lesbo-presidenttikin ja homo-ministeri!

  VastaaPoista
 6. Eivätpä taida monikulttuuri-mädättäjät Brysselin Pravda ja Yle kertoa seuraavasta:
  "Valfusk i Österrike, Facebooks fula foul

  Valet av Österrikes president i söndags luktade fusk hela vägen, då högerpartiet FPÖ:s kandidat Norbert Hofer var favorit före den gröne van der Bellen. Nu kommer olika bevis som gör ovissheten till klarhet. Naturligtvis får inte en högerman och EU-kritiker vinna...",
  http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/1570.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea uskoa, että Itävallassa olisi sentään vaalivilppiin syyllistytty.

   Poista
  2. Whitetv:n artikkelissa erityisen huomionarvoisia ovat seuraavat kohdat:

   6. I den lilla staden Waidhofen an der Ybbs var det officiella valdeltagandet 146,9 %.

   7. Under valsöndagen kom Anonymous.Kollektiv på sin Facebooksida, som har över 2 miljoner följare i Österrike, med uppmaningen att folk skulle gå och rösta och att de skulle rösta på EU-kritikern och FPÖ-mannen Norbert Hofer. Två minuter senare tog Facebook bort sidan. Vilken praktcensur! Man nöjde sig inte bara med att plocka bort uppropet utan raderade hela sidan från Anonymous.Kollektiv.

   8. En namninsamling med anklagelser om valfusk och som inte erkänner v d Bellen som ny president av Österrike har redan fått över 20 000 röster.

   Etablissemanget fuskar alltid när något inte passar dem, vore det guldpriset, beräkningen av inflationen, Mellon eller valresultat. Så tro inte att Storbritannien kommer att lämna EU. Sådant tillåts inte!

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!