maanantai 30. toukokuuta 2016

Turkin Erdogan veti maton muslimien turvapaikanhakuoikeuden alta

Turkin islamistipääministeri Recep Tayyip Erdogan on kertonut julkisesti, ettei ehkäisy sovi muslimiperheille. Näin ovat Allah ja hänen profeettansa Muhammed ilmoittaneet ja sillä mennään.

Minä en epäile hetkeäkään, ettei Erdogan olisi tosissaan. En myöskään sitä, etteikö hän välittäisi oikeita islamin oppeja.

Turkin väestönkasvu on "vain" 1,3 prosenttia vuodessa, mutta esimerkiksi Somaliassa 6,61 prosenttia ja Nigerissä peräti 7,63 prosenttia. Jopa Saudi-Arabiassa se on 1,49 prosenttia. Siten Turkin ja Saudi-Arabian väestöt kaksinkertaistuvat nykyvauhdilla hiukan yli 50 vuodessa, ja Somalian ja Nigerin noin kymmenessä vuodessa.

Koska hillitön väestönkasvu on kaikenlaiselle kehitykselle vihamielisen kulttuurin lisäksi islamilaisen maailman ongelmien suurin syy, en Erdoganin puheenvuoron jälkeen näe ainuttakaan syytä, miksi meidän suomalaisten pitäisi osallistua sen ylläpitoon vastaanottamalla muslimeita kantokykynsä ylittäneiltä kotiseuduiltaan. Siksi vaadin suomalaisia poliitikkoja lopultakin irtisanoutumaan kategorisesti heidän vastaanottamisestaan humanitaaristen syiden perusteella.

Toisin sanoen muslimimaista tulevilta tulee evätä Suomesta turvapaikanhakuoikeus sekä jättää heidät valitsematta kiintiöpakolaisiksi. Sen mukaisesti Suomen tulee palauttaa tänne humanitaarista suojelua vaatimaan saapuneet islamilaiset oman kulttuurinsa piiriin mahdollisimman pikaisesti. Ellei se onnistu lentokenttien tai satamien kautta, palautettakoon heidät sitten vaikka laskuvarjolla hypäten tai veteen muslimimaiden aluevesirajojen viereen pelastusliivit päällä pudottamalla.

Olen valmis muuttamaan mielipiteeni, mikäli joku tunnettu islamilainen uskonoppinut osoittaa Erdoganin puheet harhaoppisiksi ja ryhtyy näkyvästi saarnaamaan syntyvyyden sääntelyä muslimimaissa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Monikulttuurisuus ei pelasta huoltosuhdetta, mutta lisää klamydiaa
Ranska päätti kurittaa kalifaattia
Islamilainen utopia

14 kommenttia:

 1. Turha toivo. Kukaan päättäjä ei uskalla katsoa totuutta silmiin ja/tai tunnustaa tosiasioita, ei itselleen eikä muille.

  Sellainen älytön asia kuin rasismin pelko hävittää täysin itsesuojeluvaiston vaikka joidenkin terve järki sanoisikin mikä olisi järkevää toimintaa oman maan kannalta.

  Tämä järjetön syntyvyys ja maapallon väestönkasvu ei myöskään ketään kiinnosta kun täytyy ehtiä korostamaan sitä tuottavuuden ja kulutuksen kasvua.
  Ai niin, sitten vielä väestönkasvua tärkeämpi asia on se ilmastonmuutos, vai onko se tärkeämpi?
  Voisko väestönkasvun hillintä auttaa ilmaston muutoksen hillinnässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Etenkin jos kehitysmaiden alhaisen kulutuksen ja lämpimien säiden maista ei valuisi väkeä korkean kulutustason ja kylmän ilmaston länsimaihin.

   Poista
 2. Esimerkki tunnustuksellisten muslimien toiminnasta.

  http://yle.fi/uutiset/isisilla_karkeat_otteet_fallujassa_-_asukkaat_pakotetaan_ihmiskilviksi/8918412

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten jutussa sanotaa, on kyseessä ISISin tavanomainen toiminta.

   Poista
 3. Varmin tapa synnyttää Eurooppaan tuhoava sotien kierre on tuottaa tänne kanien lailla lisääntyvää maapallon ylijäämäväkeä, joka ei edes itse myönnä nykyisen väestönkasvun syventävän kuilua osattomien ja rikkaiden välillä. Kun taikaseinä ehtyy, heikkotahtoiset ja hyväuskoiset tapetaan ensimmäiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy. Eli ylijäämäväki jättää tulematta tai tapahtuu ihme ja he omaksuvat länsimaiset arvot ja aelämäntavat.

   Poista
  2. Vaikka omaksuisivatkin, niin he ylimääräisenä väkenä ajavat hyvinvointivaltiot alas, kun raha ei riitä yhä useammalle. Palkat ja sosiaaliturva laskevat ja ennen pitkää saadaan levottomuuksia Eurooppaan ihan ilmankin väkivaltaista aavikkokulttuuria. Tämähän nähdään nyt Ranskassakin, jossa mellakoijat kai suurimmalta osin kantiksia.

   Poista
 4. "YLEN TUTTUA UUTISPIMITYSTÄ

  Suomen valtamediat ovat sisäisen sensuurin suhteen kärkijoukkoa Euroopassa, ainoastaan Ruotsi voittaa ne häikäilemättömässä pimityksessään. Ero Iso-Britanniaan on huikea, sillä kaikki suuret mediat kuten vaikutusvaltainen Express-lehti kertoi näyttävästi Ranskan Calais'in pakolaisleirillä viime viikonloppuna syttyneestä rotusodasta, jossa 200 afgaania ja sudanilaista silpoivat ja ampuivat toisiaan. Yksi ammuttiin hengiltä, 57 loukkaantui, joista ainakin viisi on edelleen kriittisessä tilassa. Loukkaantuneiden joukossa oli kaksi poliisia ja viisi hyväntekeväisyystyöntekijää. "Turvapaikanhakijat" olivat silminnäkijöiden mukaan varustautuneet kivillä, kepeillä ja viidakkoveitsillä ja he sytyttivät myös tuleen koko joukon telttoja, joista ainakin yksi kuului Lääkärit ilman rajoja -järjestölle. Tulipaloja sammuttamaan tarvittiin 70 palomiestä ja verenhimoisia riehujia oli lopulta rauhoittamassa 250 poliiisia.

  Syytä maamme suurimman median eli Ylen vaikenemiseen voi vain arvailla. Saattaa olla, että muukalaisvyöryyn positiivisesti suhtautuva Yle ei katsonut uutisen julkaisun palvelevan sen asiaa, varsinkin kun samaan aikaan Välimerellä hukkuneet sadat kansainvaeltajat ovat synnyttäneet ehdollistetuissa massoissa suuren empatiapiikin. Silloin pitää takoa kuin rauta on kuumaa! Uutinen väkivaltaisista ja kiittämättömistä pakolaispoloisista Calais'ssa ei sovi perinteiseen uhri-narraatioon, joten mediajätti päätti "unohtaa" koko tapauksen.

  Jälleen kerrran Yleisradio ampui itseään jalkaan, sillä tieto rotumellakasta on vuotanut suurelle yleisölle ulkomaisten uutistoimistojen ja vaihtoehtomedioiden kautta."

  http://ylewatch.blogspot.fi/2016/05/ylen-tuttua-uutispimitysta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin saman jutun Ylewatchista. Mutta ei tämä ole ensimmäinen uutispimennys, johon valtamediamme on syyllistynyt. Olen itsekin kirjoitellut aiheesta.

   Tässä vielä linkki alkuperäiselle tiedon lähteelle

   Poista
 5. Dokumenttielokuva "Islam vs. Islamists" osoittaa kuinka vaikeaa rauhanomaisten muslimien on toimia "oikeaoppisten" muslimien painostuksen alla.

  Dokumentin voi katsoa Tarek Fatahin nettisivulta:
  http://tarekfatah.com/islam-vs-islamists/

  VastaaPoista
 6. mitä virkaa on pitää frontex valmiudessa välimerellä jos kerran veneitä ei ohjata takaisin lähtösatamiin? ja taas saamme kuulla ilta illan jälkeen samaa virttä
  "pelastettiin /upposi "

  VastaaPoista
 7. Eurooppalaiselle elämänmenolle ja kulttuurille on tuhoisaa, että niin moni ihminen ei tiedä tai halua uskoa islamin julmia perusperiaatteita.
  Toivoisi todella, että ihmiset tutustuisivat hieman esim http://ibnmatti.blogspot.fi/
  sivustoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä artikkeli. Siinä olisi erittäin paljon opittavaa myös Suomessa varsinkin sille suurelle määrälle kukkahattutätejä ja muita täysiä idiootteja, jotka ovat avosylin ottamassa vastaan kaikki 'hädänalaiset' ipadit kourassa, muotivaatteissa rajan yli marssivat partalapset - vaikka artikkelin lukeminen tietenkään ei hetkauttaisi Brysselin lihapatojen äärelle pääsyä varten pisteitä kerääviä psykopaattisia maanpetturi-poliitikkoja.

   Poista
 8. Tässä vähän lukemista:

  http://www.frontpagemag.com/fpm/262936/muslim-world-permanent-refugee-crisis-daniel-greenfield

  Islamilainen maailma itsessään aiheuttaa jatkuvasti pakolaiskriisejä, koska väestönkasvu on hallitsematonta ja taloudellinen suorituskyky heikko. Yhden kriisin taltuttaminen ei ratkaise pysyvää ongelmaa. Siksi islamilaisen maailman ongelmilta pitää pyrkiä suojautumaan ja välttämään pakolaisten maahantuontia.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!