keskiviikko 19. elokuuta 2015

Poliittinen ilkivalta johtaa yhteiskuntaan joka ei ole hyvä edes idiooteille

Ministeri Alexander Stubbin koti joutui öisen ilkivallan kohteeksi. Teko on tuomittu kaikkialla ja minun on hyvä yhtyä joukkoon.

Samalla haluan osoittaa tekijöille syvän halveksuntani. Ja mikäli teko osoittautuu poliittisesti motivoituneeksi todeta, että tekijät ovat astuneet sellaiselle tielle, jonka päässä on yhteiskunta joka ei ole kenellekään hyvä. Ei edes idiooteille.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Vihatekojen sarja jatkuu Helsingissä
Pelko sulkee silmät ja korvat
Poliittinen väkivalta

13 kommenttia:

 1. Päähänpiston saaneet satunnaiset humalaiset eivät olisi naamioituneet kommandopipoilla. Eiköhän tiedote iskusta ilmesty lähiaikoina takku.netiin. Päiväkodin hajottaminen lähiseudulla sopii myös kuvaan, takavuosina takku tiedotti säännöllisesti iskuista päiväkoteihin.

  VastaaPoista
 2. http://www.patriootti.com/kooste-vasemmistolaisesta-itsenaisyyspaivasta/

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1439870880478.html

  VastaaPoista
 3. Täällä lähiössä on ilkivaltaa nähty jo vuosia, normaalin elämän yhtenä osana. Nyt on tapahtunut Suuri Katastrofi, kun Stubb saa pikku esimerkin siitä riesasta, mikä on suurelle kansanosalle jokapäiväistä elämää. Mutta mitä pahaa siinä on, että eliittikin saa osansa tästä kulttuurista? Sekin on osa monikulttuurin syvintä olemusta.

  VastaaPoista
 4. Jaan Yhden Turkkulaasen näkemyksen. Aivan oikein eliitille, että rikollisuus ulottuu heidänkin lintukotoonsa. Naurettavaa että poliisi julkaisi heti kuvat tekijöistä, mutta muuten niitä pantataan kuin impeyttä nunnaluostarissa.

  VastaaPoista
 5. En näe mitään syytä miksi Stupidon ei pitäisi itsekin saada nauttia politiikkansa hedelmistä.En kannata vasemmiston riehumista mutta onhan se mukava että kerrankin osuu kusipäähän joka ansaitseekin sen.Vahingonilo voittaa jouluilon.

  VastaaPoista
 6. Pitäydyn kannassani kaiken väkivallan tuomitsemisesta. Näin niin kauan kuin elämme demokratiassa ja maassa on aito äänestysmahdollisuus.

  VastaaPoista
 7. Maassa on yhtä aito äänestysaktiivisuus kuin Neuvostoliitossa. Vallassa on Puolue, jonka eri jäsenosastot eivät eroa millään tavalla toisistaan. Nyt kun tämä nopeasti kasvanut musta paikallisosastokin heitti etukautta päänsä hanuriinsa, ei ole enää yhtään osastoa, jota Puolue ei hallitsisi täysin.

  En voi sanoa että vastustan kaikkea väkivaltaa. Kannatan kuolemantuomioita ja ymmärrän, että rangaistuksessa täytyy olla myös kurittava puoli tai muuten oman käden oikeus palaa käytäntöön kuin Villissä lännessä.

  Vastustan poliittista järjestelmää, joka ahdistelee mielivaltaisesti kansalaisiaan kuten äskeinen parkkikiekkoepisodi - LIEVIMMÄSTÄ päästä. Vastusta järjestelmää, joka ei salli ihmisten päättää omista asioistaan. Kannatan jääkäriliikettä, jonka pyrkimys oli romuttaa Tsaarinvalta. Nyt meillä on oma pikku tsaarimme Brysselissä, jonne poliittinen ja virkaeliitti hamuaa kaksin käsin. Oman edun vuoksi ollaan valmiita uhraamaan Suomen etu.

  En voi enää sanoa, että vastustan kaikkea väkivaltaa. Omalta osaltani tilanne muuttui Kreikka kolmosen tukipaketin hyväksynnän myötä. Poliittinen prosessi on nyt nähty ja kuljettu loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa on oikeus puolueen perustamiseen ja sen äänestämiseen. Se on sitten eri asia, mikäli kansa ei halua muutosta nykymenoon.

   Olen itsekin pettynyt Perussuomalaisten Kreikka- ja maahanmuuttopoliittiseen linjaan ja ymmärrän muidenkin ärtymyksen. Olen kuitenkin Soinin kanssa samaa mieltä, ettei puolueen lähtö hallituksesta olisi johtanut mihinkään hyvään. Sen sijaan olisi ilmeisesti pitänyt hallitusneuvotteluissa hakea parempi sitoumus puolueen äänestäjille tärkeisiin asioihin tai jäädä kokonaan ulos. Valitettavasti tämä on jälkiviisautta.

   Joka tapauksessa tilanne ei ole mielestäni sellainen, että se edellyttäisi väki- tai ilkivallan hyväksymistä. Toisin oli sortovuosien aikaan: silloin Eugen Schaumaniin tekoa saattoi pitää varsin hyväksyttävänä, ellei suorastaan välttämättömänä.

   Poista
 8. Toisin oli sortovuosien aikaan.

  Yhdysvaltain perustuslain toinen lisäys linjaa perustajaisien tulkintojen mukaan, että kansalla on vapaa aseenkanto-oikeus, jotta he voivat suojautua tyrannialta.

  Tyrannia on sana, joka mielestäni parhaiten kuvaa nykyistä ylikansallista, epädemokraattista ja kansalaistensa hyvinvoinnista vähät välittävää Puoluetta. Siksi mielestäni on perusteltua väittää, että Suomessa voiman käyttö poliittista eliittiä vastaan on moraalisesti siedettävää. Se voi olla parempi keino niistä muutamasta, joita meillä on enää jäljellä estääksemme sivilisaatiomme tuhon.

  VastaaPoista
 9. Valitettavasti tämä on jälkiviisautta.

  Ei ole jälkiviisautta. Ei ole perusteltua väittää, että Persujen piti pysyä hallituksessa siksi, että muut olisivat kuitenkin tehneet tämän päätöksen. Nyt meillä ei ole enää yhtään vaihtoehtoa. Jos muut haluavat tuhota Suomen, niin siitä vaan, mutta sen ei pitänyt olla Persujen tehtävä eikä heitä siksi valtaan äänestetty.

  Ei myöskään voida sanoa, että äänestäjillä on vapaat kädet. Media rummuttaa ja aivopesee kuin Neukkkulassa tai Pohjois-Koreassa. Riikka Purra pitää hyvää blogia, ja hän on ilmeisesti maahanmuuttoon erikoistunut politiikan tutkija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä äänestäjällä on vapaat kädet, mutta media käyttää valtaa, joka sille ei oikeasti kuulu. ja äänestäjät ovat liian laiskoja ymmärtääkseen.

   Riikka Purran blogista olen samaa mieltä.

   Poista
 10. Yksi keino protestoida on tehdä pimeitä töitä. Näin eliitti ei saa rahaa.

  Julkinen veronmaksulakko on myös vaihtoehto, mikäli tarpeksi moni menee veronmaksulakkoon. Yhtä veropinnaria voi rangaista mutta jos suuret määrät menevät veronmaksulakkoon niin verohallinto, poliisi, tuomioistuimet ja vankilat ruuhkautuisivat. Ja jos vieläkin useampi menee veronmaksulakkoon niin verohallinto, poliisi, tuomioistuimet ja vankilat eivät enää saa määrärahojaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Passiivinen vastarinta on jossain määrin hyväksyttävää. Pimeät työt ovat kuitenkin sikäli ongelmallisia, ettei eliitti siitä kärsi, vaan rahapula siirretään vanhuksille, lapsille ja muille heikommille ja puolustuskyvyttömille.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!