tiistai 2. lokakuuta 2018

Laura Huhtasaari nosti esille mätäpaiseen, joka on selvitettävä ja korjattava

Laura Huhtasaari (ps) nosti esille tamperelaiskoulussa oppilastyönä tehdyn julisteen, jossa hänet ja Jussi Halla-aho (ps) leimattiin tappajiksi, esimerkkinä opetukseen liitetystä poliittisesta propagandasta. Koulun rehtori puolestaan kiersi näppärästi pääasian ja siirsi keskustelun tekijänoikeuksiin.

Politiikan tutkija Emilia Palonen on mm. Sadankomitean ja Suomen Rauhanliiton julkaiseman Ydin-lehden entinen päätoimittaja ja Suomen Kommunistisen Puolueen liepeillä pyörivä tutkija, jota Yle käytti "puolueettomana" asiantuntijana Huhtasaaren esille nostamassa tapauksessa. Hänkään ei nähnyt ongelmaa opetuksessa tai oppilastyössä, vaan kuittasi asian esilletulon Huhtasaaren pyrkimyksenä provosoida ja nostaa itseään esille.

Opetushallituksen edustajakaan ei näe ongelmaa Huhtasaaren esille nostamassa asiassa, vaan kehotti tätä selvittämään asiaa koulun kanssa. Kyseessähän oli oppilastyö, jonka tulokset oli laitettu näkyville koulun seinälle.

Edelleen Tampereen apulaispormestari Johanna Loukaskorpi (sd) esitti omana näkemyksenään, ettei poliitikkojen tulisi puuttua opetuksen sisältöihin lainkaan. Näkemys on vähintäänkin mielenkiintoinen ottaen huomioon sen, että kyse on yhteiskunnan tarjoamasta palvelusta.

* * *

Tässä pyörityksessä on vaarana, että Huhtasaaren pääasia hukkuu huomion keskittyessä esillä olleeseen kuvaan. Sitä paljon painavampi oli hänen sanomansa, jonka mukaan "useat opiskelijat ovat ottaneet minuun yhteyttä ja kertoneet, kuinka koulujen opettajat lietsovat ja kannustavat vihaan demokraattisesti valittuja puolueita ja poliitikkoja kohtaan".

Ja tämä asia on se, joka vaatii selvitystä, ei niinkään yksi oppilastyö - sehän on mahdollisesti vain merkki koulussa annetusta propagandakasvatuksesta eikä itse ongelma. Nähtäväksi jää, pystyykö Huhtasaari siirtämään keskustelun edellä kuvattujen väistöliikkeiden ohi itse pääasiaan.

Sivumennen sanoen olen itsekin kuullut, kuinka suomalaisessa yliopisto-opetuksessa ja jopa Suomen Akatemian tilaisuudessa on lietsottu vihaa demokraattisesti valittuja puolueita ja poliitikkoja kohtaan. Ongelma ei siten rajoitu pelkästään peruskouluihin ja lukioihin, vaan ulottuu aina korkeimpaan opetukseen ja tutkimusmaailmaan asti.

Siten on myös selvää, että Huhtasaari on nostanut esille todellisen yhteiskunnan mätäpaiseen, jonka olemus olisi selvitettävä ja - jos ja kun hänen epäilynsä osoittautuu oikeaksi - myös puhkaistava. Nähtäväksi jää, pystyykö Huhtasaari ja hänen puolueensa ohittamaan poliittisessa keskustelussa nyt nähdyt pääasian ohittamisyritykset ja siirtämään huomion opetussuunnitelman edellyttämän poliittisen neutraaliuden toteutumiseen.

Omalta osaltani toivon hänen onnistuvan, koska lasten kasvatus on yhteiskuntamme tulevaisuuden kannalta yksi tärkeimmistä asioista - eikä sen saa antaa korruptoitua minkään väristen poliittisten intohimojen alttarilla.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Naisopettajat sorsivat poikia!
Äänestäjien näkemykset käyvät parhaiten yhteen Laura Huhtasaaren kanssa
Jyväskylän dosentti ehdottaa suomalaisten aivopesua

12 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Muutamilla keskustelupalstoilla ehdittiinkin osuvasti huomioida, että päinvastaisella viestillä varustettu juliste oltaisiin takuuvarmasti tuomittu jokaisessa totuuden torvisoittokunnassa, ja kenties jopa opetushenkilöstön päitä olisi putoillut some-toverituomioistuimen seurauksena.

  Onko arvon professori muuten tutustunut Quillette-julkaisuun? Se on nopeasti ottanut paikkansa englanninkielisessä digitaalisessa laatumediassa. Esimerkiksi tässä artikkelissa on hyviä huomioita siitä, kuinka poliittisesti korrektilla tiedostavuudella ja SJW-hurmoksella itse asiassa legitimoidaan nykyisiä valtarakenteita ja eliitin etuoikeutettua asemaa: https://quillette.com/2018/09/21/the-preachers-of-the-great-awokening/

  VastaaPoista
 3. Eurokommunistista agitaatiota.Punainen fasismi kun on sellaista ihanaa rauhan fasismia ja kaikki muut mielipiteet ovat vihapuhetta.

  VastaaPoista
 4. Tuhka kyllä luulee että keskustelu tullaan käymään kohusta, ei kohun aiheesta. Se on paljon turvallisempaa ja jotkut ihmiset haluavat keskittyä siihen. Se on luonnollista. Tämä seuraa normaali rutiinia kaikki puhuvat omille kannattajileen ja pysyvät omissa kuplissaan. Tosin tämä on Tuhkan arvaus, voihan hän erehtyä.

  VastaaPoista
 5. Se kaikkein tyypillisin suvakkisysteemin vastaus kiusallisiin kysymyksiin, puheenaiheen pikainen vaihto...

  Tätä asiaa ja myös YLE:n ilmiselvää vasemmistolaista puolueellisuutta on syytä pitää päivittäin yllä aina vaaleihin asti.

  Lisäksi pitäisi saada oppilaat ilmiantamaan Pavel Morozovilaisessa hengessä opettajansa tällaisesta äärivasemmistolaisesta aivopesusta.

  Oppilaissa on saatava nousemaan kapina tätä vastaan! Parasta olisi kuvata opetustilanteita ja pistää ne vaikka You tubeen ettei niitä päästä kiistämään.

  Ja tuo YLE:n valinta asiantuntijaksi...

  Ceterum censeo YLE esse delendam !!!


  t: v-jaantunut stadilainen

  VastaaPoista
 6. Laura ja Jussi, tappajakaksikko. Hakkaavat Hitlerin ja Stalinin tappamisinnossaan. He haluavat hukuttaa kaikki pakolaiset ennenkuin pakolaiset ehtivät Suomeen. Tällaisen kuvan saa tehdystä oppilastyöstä. Ovatko oppilaat saaneet käsityksensä Jussin ja Lauran murhanhimosta opettajilta ja mediasta! Ei yhtään mahdotonta, koska median mukaan kriittisesti maahanmuuttoon suhtautuvat ovat vähintäänkin syntyneet maahanmuuttajien tappajiksi. Lauran ja Jussin kannattaisi haastaa koulun opettajat ja oppilastyön tehneet oikeuteen kunnianloukkauksesta ja siellä he saisivat kertoa kuinka monta pakolaista Laura ja Jussi ovat tähän mennessä ehtineet murhanhimossaan tappaa. Oikeudessa tulisi esille että pakolaisista n. 3% on pakolaisia, heidän taustojaan ei tunne edes Nerg, terroristit pakolaisten joukossa ei ollutkaan punahilkkaa, jne. Myöskin tulisi esille että hyvisten, esimerkiksi Sipilän kutsuhuuto viidakkoon asunnosta on saanut kelaturistit sankoin joukon matkustamaan kohti Suomea ja kuolemaan merellä. Siis, itseasiassa hyvisten pakolaispolitiikka tappaa ja meidän pahisten pakolaispolitiikka säästää ihmishenkiä. Mätäpaise puhkaistu ja case closed.

  VastaaPoista
 7. Paatuneena naisten ystävänä joudun kuitenkin toteamaan, että toimittajina ja peruskoulunopettajina toimivat 30-40-vuotiaat naiset ovat yhteiskunnallisessa ajattelussaan yksisilmäisiä punavihreitä "suvakkeja" (tosiasiassa äärisuvaitsemattomia). Myös Sammon koulussa Tampereella.

  VastaaPoista
 8. Punaporvarien tukemaa uuskommunismia?
  Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?,
  http://www.magneettimedia.com/kouluista-tehtiin-poliittisia-aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/

  Kokoomuksen Sanni Grahn-Laasonen on opetusministeri ja niinollen vastuussa opetushallituksen antamista ohjeistuksista kouluille.
  Sopii taas palauttaa mieliin Juha Ahvion kuvaus nykyisestä KANSATTOMASTA kokoomuksesta:

  ”Näyttää siltä, että perinteisesti kokoomuksen aatemaailman yhteenvetona käytetyn koti, uskonto ja isänmaa -kolmikannan kaikki elementit ovat nykyisen punavihreän ja Open Borders -internationalistisen ja HLBTIQ- ja velkaelvytyskokoomuksen pahimpia inhokkeja ja kauhistelun esineitä. Pidetään mielessä sekin, että kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja Orpo julisti viime vuonna Suomen kansallisvaltiollisen itsenäisyyden satavuotisuutta juhlistaneessa veteraanijuhlassa, että kansallismielisyydestä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.

  Jos vertailukohdaksi otetaan 1950–1970-lukujen kokoomuspuolue ja sen silloiset merkittävät ja aidosti konservatiiviset päivänpoliittiset vaikuttajat, näyttäytyy nykykokoomus johtavine vasemmistoliberaaleine kellokkaineen erittäin rappeutuneelta ja kulttuurimarxilaisen eetoksen läpitunkemalta. Nykykokoomuksen virallisten kannanottojen perusteella voidaan todeta, että niiden mukaan arvioituna takavuosikymmenien kansalliskonservatiivinen ja isänmaalliskristillinen kokoomuspuolue ja sen selkärankaiset edustajat kuten esimerkiksi Olavi Lähteenmäki, Margit Borg-Sundman, Tuure Junnila ja Pentti Mäki-Hakola näyttäytyvät lähinnä nykykokoomuslaisen sekulaarin humanistisen globalismin ja rajattoman raha ja yksilön mielihyvä ratkaisee -eetoksen arkkivihollisina, jollaisista nykykokoomusjohtajien mukaan koko maailma mitä ilmeisimminkin täytyy – mieluiten ”vapaakaupan” varjolla pystytetyn jonkinlaisen maailmanhallituksen voimakeinoin – vapauttaa pikimmiten.” – http://oikeamedia.com/o1-69712

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 9. Taas hyvä analyysi ja kannanotto asiaan myös Ylewatch-blogistilta:

  "Huhtasaaren twiittaus – Yle kiistää että kouluissa olisi ideologista tuputtamista",
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/10/huhtaasaren-twiittaus-yle-kiistaa-etta.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 10. Ei ole mikään muuttunut sitten 70-luvun, jolloin historiassa opetettiin, että Suomi pakotti Neuvostoliiton turvaamaan Leningradin turvallisuuden voimatoimin, vaikka olisi voitu neuvottelemalla saada moninkertaiset vaihtoalueet. Minä tätä protestoin ja lähtöhän siitä tuli sitten rehtorin kansliaan keskustelemaan tunnin häirinnästä ;)... Sama toistui sitten, kun Neuvostoliitto miehitti Afganistanin. Vertasimme kaverin kanssa Afganistanin hallitusta Terijoen hallitukseen. Tämä hallitus, jonka yksi jäsen oli Nasiman isä, pyysi Neuvostoliitolta "veljellistä" apua. Kommunismi ei pyyteettömästä avusta huolimatta kuitenkaan menestynyt, mutta onneksi Suomi antoi turvapaikkoja maanpakoon joutuneelle hallinnolle. Nasimaa onkin kovasti surettanut, kun isänsä ei ole löytänyt koulutustaan ja työkokemustaan vastaavaa työtä täältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhumattakaan Pirkkalan monisteesta. Siis siitä, joka sattumalta oli käytössä Tampereella.

   Poista
 11. Kun katsasti noita kirjoitelmia, joita Huhtasaaren ulostulo kirvoitti, ei voinut olla tulematta siihen johtopäätökseen, että Huhtasaaren vahvin valtti on häntä vihaavien toimittajien, blogistien ja kommentinvärkkääjien pöljyys. Kun ne hengentuottaat asettaa taustaksi, hyvin keskinkertainenkin kirjoittaja alkaa näyttää fiksulta, harkitsevalta ja tasapainoiselta.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!