maanantai 5. maaliskuuta 2018

Irakilaisten asenne tuottaa kurjan tulevaisuuden

Yleisradio teki jutun, joka valaisi hyvin vetovoimatekijöiden merkitystä irakista lähteneiden turvapaikanhakijavirtojen ohjautumisessa Suomeen vuonna 2015. Siinä mainittiin puskaradio, suomalaisen yhteiskunnan vapaus, kaikenpuolinen toimivuus, hyvä ihmisoikeusmaine, turvapaikan saamisen muihin maihin verrattuna korkea todennäköisyys ja päätöksen nopeus sekä pääministeri Juha Sipilän (kepu) vastuuttomat kommentit juuri pakolaisvyöryn alla.

Vetovoimatekijöiden lisäksi jutussa kerrottiin muutaman Suomeen pyrkineen motiiveista ja turvapaikkaan liittyvistä ajatuksista. Oli vastasyntyneen isää, haluttomuutta turvapaikan hakemiseen Suomen sijasta Irakin turvallisilta alueilta ja kieltäytymistä taistelemasta ISISin edustamaa ääri-islamia vastaan.

Palautuksensa jälkeen kaikki kolme aikoivat Ylelle kertomansa mukaan yrittää uudelleen vihreän oksan löytymistä Euroopasta. He olivat nähneet, että meillä asiat ovat paljon paremmin kuin heidän kotimaissaan, mutta kenellekään ei ilmeisesti ole tullut mieleen edes yrittää parantaa sen tilannetta. Jos ja kun asenne on tämä, ei irakilaisille kansana liene kurjan nykypäivän lisäksi luvassa edes parempaa tulevaisuutta.

Vaikka se on sääli, ei kurja yhteiskunta kuitenkaan ole validi peruste tunkeutua kutsumatta muiden elätettäväksi. Ei varsinkaan, kun aiempien tulijoiden kyky rakentaa uutta kotimaataan näyttäisi olevan varsin heikko, kuten työllistymisen vaikeudesta ja synkistä rikostilastoista voidaan päätellä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Suomen irakilaistamista ajetaan kuin käärmettä pyssyyn
Kehitysmaasta tulleen lapsen etu
Kunniaväkivallan uhri sen kertoi

10 kommenttia:

 1. Muhammedin oppien mukaan oikeauskoisilla on luonnollinen, Allahin määräämä oikeus tulla elätetyksi dhimmien kustannuksella. Sitähän he tulevat Eurooppaan hakemaan.

  Ja tyhmät dhimmit maksavat, kuten on jo monta vuotta nähty.

  VastaaPoista
 2. Kyllä, on todella synkkä olo nykytilanteesta ja tulevaisuus vaikuttaa mustalta. Joku on jo joitakin vuosia sitten kirjoittanut, että 150 vuoden päästä sinisilmäiset ovat hävinneet maapallolta ja on vain ruskeasilmäisiä. Voin kun tästä tutkijasta löytäisin lähteen, tietäisiköhän arvon Professori?

  Valtaa pitävät poliitikkomme ovat heikkoja, niin kansa saa sellaiset kuin ansaitsee. Tuntuu epäoikeudenmukaiselta meitä kohtaan, kohta osaamme katsoa vähän kauemmas.

  Monikulttuuri-sanakin on suurta huijausta. Ymmärrän sen, että mukana olisi kiinalaisuutta, japanilaisuutta, sveitsiläisyyttä, uusi-seelantilaisuutta, mutta ei. Monikulttuurius on vain ja ainoastaan islamilaisuutta ja kehitysmaalaisuutta.

  VastaaPoista
 3. Artikkelista poimittua:

  "Jamal Kareem saapui Ouluun syyskuussa 2015. Pari kuukautta aiemmin hän oli karannut Irakin armeijasta."

  Kun valtiota uhkaa sotilaallinen uhka, on se sitten toisen valtion aiheuttama tai "rauhanuskonnon" aktivistien esim. Isis:n aiheuttama, miehet lähtevät kotimaata puolustavasta armeijasta karkuun.
  Lentävät ensin rehvakkaasti Turkkiin, joka on rauhallinen maa.
  Sen jälkeen salakuljettajien veneellä Kreikkaan, joka on rauhallinen maa jne. jne. läpi rauhallisen Euroopan kunnes on Oulussa.

  Tämänkaltainen karkuri-turvapaikka-shoppailijako todella kuvittelee saavansa TURVAPAIKAN ja sen mukana ilmaisen elämän meidän kustannuksella?

  Onneksi röyhkeys eikä törkeys tuottanut tulosta!

  Onneksi Suomen miehet eivät talvisodan eikä jatkosodan taisteluissa pötkineet pakoon vaan suorittivat velvollisuutensa maan puolustamiseen.
  On nyt sitten vaikka Orpolla mahdollisuus todeta, että turvapaikan hakijoiden motiivien arvostelu on rasismia! (muistakaakin se!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artikkelista poimittua:

   "Alseadi palasi perheensä luo Bagdadiin alkuvuonna 2017. Kun hän lähti Irakista heinäkuussa 2015, Josef oli vastasyntynyt ja Mariam pieni taapero. Hän kertoo, ettei uskaltanut ottaa perhettä mukaan pakomatkalle."

   Yllä oli rintamakarkurin matka. Tässä toinen isä jättää perheensä maahan, jota barbaariset Isis:n taistelijat yrittävät vallata.
   Eikö hän ollenkaan ajatellut, että jos kaikki muutkin miehet lähtevät vastuutaan pakoon, heidän vaimonsa ja lapsensa jäävät barbaarien käsiin?

   Ilmeisesti mies uskoi siihen, että riittävästi muita irakilaisia miehiä taistelee Isis:stä voiton tai lansimaat tulevat pelastamaan hänen perheensä - kuten kävikin.
   Tai sitten ei ollut niin väliksikään miten vaimon ja perheen käy? Tiedä häntä...

   Joku tässä irakilaisten jutussa nyt haisee ja pahasti?

   Poista
  2. "On nyt sitten vaikka Orpolla mahdollisuus todeta, että turvapaikan hakijoiden motiivien arvostelu on rasismia! (muistakaakin se!)"

   Orpolle Brysselin lihapatojen tuoksu on vastustamaton.

   Poista
 4. "Vaeltava haamu" on asiallinen kirjoitus, joka käsittelee kirjaa, joka käsittelee... niin - haamua?

  Artikkelin pituudesta huolimatta ainakin se kannattaa lukea ajatuksella:
  http://oikeamedia.com/o1-57803

  VastaaPoista
 5. Brittipatriootti David Noakes:

  "The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.

  The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. In time, that's slavery for all of us."
  - Expose the EU dictatorship and its police state, www.eutruth.org.uk

  Tsekin korruptoimaton pääministeri:

  ”Pääministeri Andrej Babiš vakuuttaa, että EU ei määrää, keitä TSekin tasavallassa asuu, kertoo Praque Monitor. Pääministerin mukaan maan hallitus ei tule missään tapauksessa hyväksymään turvapaikanhakijoita EU:n uudelleensijoitusjärjestelmästä
  – Emme aivan varmasti tule hyväksymään ketään. Olemme päättäväisesti kaikkia sellaisia vastaan, jotka yrittävät määrätä, keitä maassamme asuu tai työskentelee. Nämä kiintiöt jakavat Euroopan eivätkä ole tehokkaita, pääministeri kertoi Tsekin parlamentissa.
  EU on aloittanut Tsekkiä, Unkaria ja Puolaa vastaan rikkomusmenettelyn näiden kieltäydyttyä turvapaikanhakijoiden vastaanottamisesta.

  – Mielestämme on järjetöntä, että EU haastaa meidät jostain, joka on täyttä hölynpölyä, Tsekin pääministeri Andrej Babiš painotti.

  Babiš totesi aiemmin, että Keski-Euroopan maiden pakottaminen turvapaikanhakijoiden vastaanottamiseen saattaisi johtaa näiden irtautumiseen Euroopan unionista.”

  https://www.kansalainen.fi/tsekin-paaministeri-eu-ei-maaraa-keita-maassamme-asuu/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EU-diktatuuria täydellistetään pienten askelten taktiikalla, jotta ihmiset eivät huomaisi minne ollaan menossa, ennenkuin se on myöhäistä. Tässä on niitä vaikutuksiltaan ei niin pieniäkään askeleita:

   ”Peli kovenee Euroopassa – Euroopan Unioni ottamassa kovat aseet käyttöön toisinajattelijoita vastaan

   Sosiaalisen median yritysten on poistettava vihapuhe tunnin kuluessa raportoinnista – ”tekevät sen itse tai lainsäädännön kautta”…”,

   https://mvlehti.net/2018/03/03/peli-kovenee-euroopassa-eu-ottamassa-kovat-aseet-kayttoon-toisinajattelijoita-vastaan/

   Orwell-Sipilä nettikyttineen, Polpoineen ja urkintalakeineen omalla tahollaan käy sotaa omaa kansaansa KANTA-suomalaisia vastaan verukkeina "vihapuhe" ja "vihapuhujat", joita edes ei ole määritelty laissa.

   Poista
 6. Professorille kiitokset blogeista ja mahdollisuudesta niiden kommentointiin. Kommentoijille toivomus: kirjoittakaa niin lyhyesti kuin mahdollista. Professori on täällä isäntä eikä hänen asemaansa kannata hankaloittaa. -jussi n

  VastaaPoista
 7. "Vaikka se on sääli, ei kurja yhteiskunta kuitenkaan ole validi peruste tunkeutua kutsumatta muiden elätettäväksi."
  Tähän subjektiiviseen oikeuteen tunkeutua asumaan johonkin hyvään EU-maahan liittyy EVM (Euroopan vakautusmekanismi) ja EU-budjetti ja se, kuka maksaa mitäkin ja kenenkä utopiaa. Arto Luukkanen kirjoittaa hyvin tästä aiheesta:"EVM:n muuttaminen viimekätiseksi hätärahoittajaksi euromaiden yhteiselle kriisinratkaisumekanismille niin, että meillä ei ole siinä oikeata sananvaltaa, merkitsee avoimen shekin tyrkyttämistä EU:n junapelureille."
  https://oikeamedia.com/o1-99703

  Kaipaan esimerkin voimaa. Kaipaan hyvää esimerkkiä yhteisestä budjetista ja varainhoidosta. Mitäpä jos ensin Saksa ja Ranska yhdistävät budjettinsa ja varainhoitonsa ja valtionvarainministeriönsä? Saksa ja Ranska voisivat näyttää koko EU:lle, kuinka hienosti hoitavat kahden valtion yhteisiä varoja. Muut maat voisivat sitten liittyä mukaan hyvän esimerkin innoittamina.

  Noin muuten suurkiitos Professorille tästä nautittavan hyvästä blogista! Ja kiitos Professorin kamuille älykkäistä kommenteista! Tämä blogi on todella tarpeellinen poliittisen korrektiuden latistamassa yhteiskunnassa.

  - Sivupersoona -

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!