tiistai 13. syyskuuta 2016

Bea Toivonen palasi impivaaraan

Ilta-Sanomat kertoi tänään, että missikaunotar Bea Toivonen palasi suhteensa päättymisen jälkeen Lontoosta Suomeen. Paluuseen oli muitakin syitä kuin pelkkä ero.

Annetaan Bean kertoa itse: "kotitalossamme oli pommiuhka. Talomme yläkerrat evakuoitiin ja talon katuympäristö tyhjennettiin ihmisistä... Sitten pitäisi siinä tilanteessa, ja jatkossa, tuntea olonsa turvalliseksi sekä elää kuin mitään ei olisi tapahtunut. Elämä ei vain jotenkin tuntunut enää kivalta Lontoossa."

Ikävä missi, kun arvostaa suomalaista impivaaraa enemmän kuin monikulttuurista ja värisevää suurkaupunkia. Eihän tämän nyt näin pitänyt mennä, eihän?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Pelokkaiden ihmisten rotankolosta
Juha Sipilän ajatukset pohjustavat tulevaisuuden Suomea
Muslimimaahanmuutto aiheuttaa dominoefektin Ranskassa ja Ruotsissa

3 kommenttia:

 1. "Uutisesta jäi ikävästi puuttumaan kuka sen pommiuhkauksen aiheutti.Kaikkihan toki jo tiedämme millä ei ainakaan missään oloissa koskaan ole mitään tekemistä minkään kanssa ja minkä jäsenet kuitenkin aina ovat niitä kaikkein suurimpia uhreja kun jotain tapahtuu.Eli olisikohan kyseessä ollut paranormaali ilmiö tai vaikkapa ufo...

  VastaaPoista
 2. Kun kehitys vähän vielä kehittyy, niin lähitulevaisuudessa ei enää ole impivaaraa, minne voisi palata. Muistan, miten 1980-luvulla oli lehtijuttu, jossa amerikkalainen ihasteli turvallista Suomea. Täällä lapset voivat kulkea vapaasti. Ei meillä Amerikassa voi, hän ihmetteli.

  Turvallinen elinympäristö on julkishyödyke. Tai pitäisi olla. Lähitulevaisuudessa turvallisuudesta voi joutua maksamaan hyvinkin paljon. Täytyy valita puolensa. Kenen joukoissa seisot, kenen lippua kannat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni jo Bill Clinton sanoi aikanaan jotain sen suuntaista, etteivät amerikkalaiset edes ymmärrä miten paljon menettävät kun lapsia ei voi lähettää yksinään koulumatkalle.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!