tiistai 14. kesäkuuta 2016

Hyvä tietää

Vantaan Sanomat kertoi tänään, että "Rkp, Sdp, Vihreät ja Vasemmistoliitto ovat ainoina puolueina kokonaan perheiden yhdistämisen vaikeuttamista vastaan." Tämä on hyvä tietää ja muistaa myös tulevissa vaaleissa.

Samalla on hyvä tietää, että eduskuntapuolueista ainoastaan Perussuomalaisilla on maahanmuuttopoliittinen ohjelma, joka vastaa suomalaisten enemmistön näkemyksiä. Sellaista ei siis ole Keskustalla, Kokoomuksella tai Kristillisdemokraateilla. Tämäkin on hyvä muistaa tulevissa vaaleissa. Oli itse sitten maahanmuuton vaikeuttamisen tai helpottamisen kannalla.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maahanmuuton aiheuttama turvattomuuden tunne ei näy puolueiden kannatuksessa
Yle uutisoi muunneltua totuutta - mutta itse tilasto on mielenkiintoinen
Puolueiden maahanmuuttoasenteista

7 kommenttia:

 1. Ulkomaanvelkaamme lisäten elätetään sosiaalipummeina jo kymmeniä tuhansia 'hädänalaisia' nuoria miehiä, jotka jo viime talven aikana P.Orpo & Co otti vastaan avosylin, suuri joukko ipadit kourassa ja muotivaatteet päällä.
  Ovat uskomattoman vastuuttomia ne poliitikot, jotka mm. löperöin perheenyhdistämissäännöin haluavat moninkertaistaa tämän sosiaalipummien joukon - maahantunkeutuja-invaasion tämänhetkistä suvantovaihetta todennäköisesti seuraa ennenmmin tai myöhemmin vähintään viimetalvisen veroinen rynnäkkö maahamme, ellei laiteta sulkua rajoille.

  VastaaPoista
 2. "Rabbi Rabinovich’s 1952 Speech Relevant Today

  “We will openly reveal our identity with the races of Asia and Africa. I can state with assurance that the last generation of white children is now being born….Forbid the Whites to mate with Whites. The White Women must cohabit with members of the dark races, the White Men with black women. Thus the White Race will disappear, for the mixing of the dark with the White means the end of the White Man, and our most dangerous enemy will become only a memory...”

  Koko artikkeli: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=134682

  Vrt. myös "Kreivi Kalergin suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi", http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

  VastaaPoista
 3. "Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”
  ”Nyt turvapaikanhakijat välttelevät Unkaria, jonka rajalla he kohtaavat järkälemäisen poliisirivistön, sotilaspartioita ja piikkilankaa."
  Euroopan poliittinen eliitti väittää, ettei rajavalvontaa kannata lisätä, sillä ”pakolaisvirtaa ei voi pysäyttää”. Unkari kuitenkin osoittaa, että eliitti valehtelee – ja että rajavalvonta toimii!

  Amerikkalaislehti Tri-valley Dispatchin mukaan Unkarin hallituksen viime kesänä käynnistämä rajavalvontahanke on osoittautunut menestykseksi..."

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/06/14/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

  Unkarissa on unkarilaisystävällinen hallitus, Suomessa on SUOMALAISVIHAMIELISET maanpetturi-vallanpitäjät.

  VastaaPoista
 4. "Turvapaikanhakijoiden tulva Norjaan vähentynyt rajusti tiukan maahanmuuttopolitiikan myötä
  Norja on onnistuneesti kampanjoinut ja mainostanut turvapaikanhakijoita koskevia supistuksia- viesti on mennyt perille.
  Oikeistopuolue Progress Partyn poliitikko Sylvi Listhaug sanoo maahanmuuttajien tulvan Norjaan vähentyneen odotusten mukaisesti.
  Listhaug, joka on Norjan maaahanmuutto- ja integraatioministeri, sanoo olevansa tyytyväinen, että turvapaikanhakijat eivät koe Norjan olevan enää houkutteleva kohde ja että tulos on juuri sitä, mitä hän halusikin.

  “Kun kysyin heiltä (Kreikassa ja Italiassa majailevilta maahanmuuttajilta) heidän mielipiteitään Norjasta, he sanoivat, että Norjasta on tullut ankara ja vähemmän houkutteleva. Norja ei ole maa, johon he haluavat mennä,” Listhaug sanoi..."

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/06/14/turvapaikanhakijoiden-tulva-norjaan-vahentynyt-rajusti-tiukan-maahanmuuttopolitiikan-myota/

  Vrt. Sipilän viime syksyistä tarjousta asunnostaan ('partalapsi'-)turvapaikanhakijoille!

  VastaaPoista
 5. "Suomi virolaisen silmin: Miten helvetissä te voititte talvisodan?
  Suomen Sisun Etelä- ja Keski-Pohjanmaan piirit järjestivät SISUAREENA -Mistä Suomi puhuu? -tapahtuman Seinäjoen Lakeudenpuistossa 11.6. 2016 lauantaina. Tapahtumaan kansainvälisen puheenvuoron toi Maria Kaljuste, joka on Viron konservatiivisen kansanpuolueen Saarenmaan johtaja.
  Puheessaan Kaljuste kritisoi suuresti Suomen päättäjiä, sekä henkilöitä, jotka ovat heidät äänestäneet valtaan. Kaljuste kuitenkin sanoi Suomella olevan vielä toivoa:
  “…teidän päälliköt eivät ole halunneet leikata turvapaikkaturismista, vaan suomalaisten hyvinvoinnista, koulutuksesta ja kansallisomaisuudesta.”

  “Välillä kun katsoo päätöksentekoa, niin tuntuu, että tavoite ei olekaan kansalaisten edustaminen, vaan pakkomielteinen oman edun tavoittelu, osana kansainvälistä rikosjärjestöä?”

  “Virolaisia on alkanut tulla kovaa vauhtia takaisin kotiin, koska he kaipaavat kotimaan rauhaa, ja Suomessa on kuulemma jo ihan mahdotonta elää.”

  “Kun ennen käytiin riitaa siitä, että maksaako virolainen työnantaja Suomessa työskentelevän virolaisen verot ja huutaako naapuri siitä että tupakantumppi jäi pihalle, niin nyt heittelevät uudet naapurit jo roskia ikkunasta.”

  “Uudet naapurit saavat enemmän rahaa sossusta kuin virolainen ikinä jaksaa tienata. Kaiken huipuksi on kova hinta silläkin, että lapset ja vaimo ovat yksin kotona kuukausia. Ja kun he tulevat Suomeen käymään, niin sunnuntai ostoskeskuksessa näyttää kauhuleffalta.”
  ...
  “En halua, että täältä rupeaa valumaan Viroon ihmisiä, ketkä ovat täysin vieraan näköisiä (tai oikeastaan sillä ei ole mitään väliä minkä näköisiä he ovat). He eivät puhu ainoatakaan meille ymmärrettävää kieltä, mutta heillä on ihan helvetisti rahaa meikäläisiin verrattuna, jonka te annatte heille.”

  “Ja he vielä käyttäytyvät usein kun eläimet. Ja silloin, kun yritämme hillitä heidän käytöstään, he huutavat että he ovat suomalaisia ja heihin ei saa koskea.”
  ...
  “Kysymys, miten (helvetissä) te voititte talvisodan? Onko tämä samaa kansaa? Suomalaisten ei pidä pokkuroida omassa maassaan. Herätkää nyt ihmeessä ja etsikää ylös sielujenne pohjasta se, mikä teki teistä talvisodan voittajat. Lastenne tulevaisuuden takia.”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/06/14/suomi-virolaisen-silmin-miten-helvetissa-te-voititte-talvisodan/

  VastaaPoista
 6. "Euroopan poliittinen eliitti väittää, ettei rajavalvontaa kannata lisätä, sillä ”pakolaisvirtaa ei voi pysäyttää”."

  Euroopan poliittinen eliitti on todellakin täyttä ymmärrystä vailla tai sitten tolkuttoman tyhmiä. Eihän siitä ole kuin hetki sitten kun koko helvetin Eurooppa oli jaettuna kahteen osaan joiden välillä ei todellakaan liikuttu rajavalvonnan ja raja-aitojen vuoksi. Olivat muuten aivan hemmetin tehokkaita ne aidat. Meillä on siis todella toimiva ja tehokas esimerkki omassa lähihistoriassamme että tietenkin tuollainen asia on hoidettavissa rajavalvonnalla, varsin helpostikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hoidettavissa. Osoittaavathan sen myös Eurooppaan viimeisen vuoden aikana rakennetut aidat.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!