keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Maahanmuuttajien laittomat bisnekset

Yleisradio kertoi meille, että oleskeluluvan saaneille turvapaikanhakijoille tarjoavat nyt palveluitaan pimeät asunnonvälittäjät. Taksat ovat kovat eivätkä välitetyt asunnot ole välttämättä asiakkaalle luvallisia: esimerkiksi opiskelija-asuntoja on tarjottu, vaikka välittäjälle rahansa antaneet eivät saa asua niissä.

Näillä välittäjillä ei ole lupaa toimilleen, joten kyseessä on laiton liiketoiminta. Lienee myös selvää, ettei tässä puheena olevaan bisnekseen liittyy verojen maksua vaan toiminta on osa ns. harmaata taloutta.

Uutinen kertoo myös asunnonvälittäjien taustasta. "He ovat ihmisiä jotka ovat esimerkiksi tulleet Lähi-idästä ja asuneet Suomessa jo pidempään. Me maksamme heille rahaa ja he sanovat löytävänsä meille kämpän."

Ylen uutisoima ilmiö, eli maahanmuuttajien kaltaisilleen suuntaama laiton asunnonvälitysbisnes, on siis vain yksi uusi julkisuuteen noussut tapaus siinä ongelmien vyyhdissä, jonka järjettömän löysä maahanmuuttopolitiikka on Suomelle aiheuttanut. Toukokuussakin ratkaisuista 44 prosenttia oli turvpaikkaoikeuden sallivia, vaikka kielteisten päätösten määrä kasvoi aiemmasta.

Sekin on syytä muistaa, että kielteisen päätöksen hakemukseensa saaneet valittavat usein päätöksestä oikeusistuimelle. Eikä edes kielteisen päätöksen saaneiden poistuminen Suomesta ole varmaa. Laittomalle asunnonvälitysbisnekselle on siis tilaa myös tulevaisuudessa.

Näin suomalainen yhteiskunta on vähä vähältä saamassa yhä useampia sellaisia piirteitä, jotka ovat tyypillisiä lähinnä kehitysmaille - eivät niinkään pohjoiselle hyvinvointivaltiolle.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Aikamme ääri-ilmiöt nousevat punavihreydestä
Sumea varainhankintamenetelmä maksimoi maailmanparannusmenot
Pauli Juuselalle maailma on jo täällä


7 kommenttia:

 1. Siinä viereisessä opiskelijakämpässä voi olla vaikka tyttäresi, jolla ei ole mitään tietoa mitä porukkaa samoilla käytävillä pyörii. Mutta viranomaisten mukaan tämä ei mitenkään vaikuta kansalaisten turvallisuustilanteeseen jne.

  VastaaPoista
 2. Länsinaapurissa uusruotsalaiset ovat ryhtyneet pyörittämään kioskeissaan apteekkibusinesta. Myynnissä on ollut mm. antibiootteja. Onneksi sen verran oli Läkemedelsverketillä munaa että panivat sen homman kuriin.

  VastaaPoista
 3. Todellista monikulttuuria kuten muuallakin:
  -valtio valtiossa, yritys yrityksessä, yrittäjä oman klaaninsa mukaisesti toimien jne.
  Tätäkö punavihreät todellakin halusivat? Ei liene helppoa kitkeä tällaista pois. Esim asunnoissa voi olla monikerroksista alivuokralaisuutta, ja jokainen porras vetää välistä - ei kuitteja ja jos jää kiinni, kielitaito puuttuu eikä "tiennyt" määräyksistä ja ilmainen juristi auttaa ettei häkki heilahda.
  -Beowolf-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti punavihreät nimenomaan haluavat tätä. Ainakin se anarkistisiipi haluaa. Heidän tarkoituksenaanhan on mädättää länsimainen yhteiskunta niin pitkälle että se romahtaa lopullisesti ja kommunisti-anarkistinen täysin tasa-arvoinen maailma pääsee syntymään nykyisen fasistisen diktatuurin raunioille. Tällaisesta auvoisesta unelmayhteiskunnasta on tänä päivänä esimerkkinä... enpäs kerrokaan, miettikääpä itse!

   Poista
  2. Tuskinpa kuitenkaan sen enempää vasemmistoliiton kuin vihreidenkään poliittinen siipi. Mutta ehkäpä jotkut näiden puolueiden kannattajat.

   Poista
  3. Kyllä kulttuurimarxistisia viherkommunisti-mädättäjiä riittää ja taitaviakin ovat:
   "Aivopesun mekanismit ja valtamedia Suomessa",
   http://mvlehti.net/2016/06/21/aivopesun-mekanismit-ja-valtamedia-suomessa/

   Valitettavasti valtaosa ihmisistä ei tiedosta tätä ja on helposti aivopestävissä pienemmässä tai suuremmassa määrin kommunistisen Frankfurt-koulukunnan mädätystekniikoilla: "me teemme lännen niin korruptoituneeksi, että löyhkää" - ja kyllä toden totta LÖYHKÄÄKIN.

   Poista
 4. ihmeen hiljaa on oltu siitä kela-huijauksesta jota pyöritettiin (pyöritetään edelleen ?) ruotsista, ystävämme somalit hommissa siinäkin, ja kuinka kauan ennenkuin jollain sytytti ei ole näkynyt iltaläpyskojen etusivuilla mitään asiasta, miksi??

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!