maanantai 13. kesäkuuta 2016

ISIS ilmaantui Floridaan

Yhdysvalloissa Floridan Orlandossa nähtiin maan historian kaikkien aikojen verisin ampumalla tehty joukkomurha. Tekijä oli afgaanitaustainen toisen polven maahanmuuttaja Omar Saddiqui Mateen.

Ampuja ei ollut mikään syrjäytynyt ressukka, vaan hänellä oli Yhdysvaltain kansalaisuus, hän oli töissä vartiointiliikkeessä ja hänellä oli aseenkantolupa. Hänellä tiedettiin olevan myös yhteyksiä islamisteihin.

Kaikkiaan tapaus noudatti sitä terrorismin vanhaa kaavaa, etteivät terroritekoja tee länsimaihin muuttaneet syrjäytyneetkään muslimit, vaan heidän hyvin yhteiskuntaan integroituneet jälkeläisensä. Näin oli esimerkiksi syyskuun 11. päivän pilvenpiirtäjään kohdistuneessa iskussa ja samoin Pariisin terroriteossa. Ja nyt siis Orlandossa.

Amerikkalaispoliitikkojen kommentit Orlandon tapahtumiin ovat mielenkiintoisia. Presidentti Barack Obama painotti kommenteissaan amerikkalaisten arvojen säilyttämistä ja halusi vaikeuttaa aseiden saantia. Hänen puoluetoverinsa Hillary Clinton puolestaan ilmoittautui sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen liittolaiseksi.

Sen sijaan presidenttiehdokas Donald Trump totesi iskun osoittaneen, että hänen näkemyksensä radikaalin islamismin vaaroista on oikea ja vaati sekä Obamaa että Clintonia tunnustamaan asian mainitsemalla sanaparin "radikaali islam". Näin ei kuitenkaan ole ainakaan Helsingin Sanomien mukaan tapahtunut.

Myös Suomi on muuttumassa pikavauhtia monikulttuuriseksi maaksi, jossa muslimien osuus väestöstä kasvaa. Tuoreen uutisen mukaan meillä on turvapaikkapäätöstä odottelemassa noin 20 000 maahanmuuttajaa, joista suurin osa on peräisin muslimimaista.

Näistä tulijoista saa jutun esittelemien tilastojen mukaan turvapaikan noin neljännes eli 5000 muslimia. Lopuistakin osa jäänee Suomeen muiden syiden perusteella tai yksinkertaisesti vain siksi, ettei heitä saada poistetuksi maasta. Lisäksi osa saanee tuoduksi perässään myös perheensä, joten loppulukema tästä joukosta nousee reilusti edellä mainitusta viidestä tuhannesta.

Viime vuosien tapahtumien perusteella kaikille lienee selvää, että maamme muslimiväestö on potentiaalinen riski myös suomalaiselle yhteiskuntarauhalle. Itse kysyin jo kauan sitten, että "onko 110 000 islamilaista henkilöä sellainen lukumäärä, jonka seurauksena pohjoismainen yhteiskunta muuttuu vääjäämättä, syvällisesti ja kokonaisuudessaan?"

Suomessa tuo luku lähenee päivä päivältä ja ylittynee nykyvauhdilla alle kymmenessä vuodessa. Koska muslimit lisääntyvät nopeasti, saavutetaan rajapyykki todellisuudessa vieläkin nopeammin, elleivät hallituksen maahanmuuttopoliittiset linjaukset sitten onnistu rajoittamaan islamilaisen väestön kasvua aiemmasta tai kitkemään radikaaleja ajatuksia toisen polven muslimien maailmankatsomuksista. Käytettävissä olevien tietojen valossa ainakaan jälkimmäinen ei vaikuta todennäköiseltä.

Suomessakin on siis viimeistään nyt syytä alkaa varautua erityisesti sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin sekä juutalaisiin kohdistuvan terrorismin kasvuun. Mutta samalla myös terroritekoihin, joiden tarkoituksena on järkyttää koko maamme yhteiskuntajärjestystä.

Niitä odotellessa voi itse kukin miettiä sitä, voisiko sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen ja/tai juutalaisten ystävällä olla jokin mielipide terrorismin taustalla olevasta uskonnollisesta radikalismista. Ja voisiko terroritekoja ehkäistä muutenkin kuin pitäytymällä tiukassa itsesensuurissa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Terrorismi kuriin itsesensuurilla ja muslimiyhteisöjen tuella
Terroristien kuva paljastaa seuraavan sukupolven terroristien isät ja äidit
Onko Pohjoismaiden muutos käsillä nyt?

8 kommenttia:

 1. Ei radikaaleja ajatuksia voi poistaa toisen polven muslimien maailmankatsomuksista, ellei onnistu poistamaan islamia heistä kokonaan. Mikä on erittäin harvinaista.

  Muistatte kai kaikki, että islamista ei ole radikaalia tulkintaa. ISIS ja kumppanit toteuttaa vain Muhammedin alkuperäistä oppia. Niinsanotut maltilliset muslimit eivät oikeasti ole maltillisia vaan laiskoja muslimeja jotka vain nyökyttelevät hyväksyvästi vierestä kun reippaammat jihadistit tekevät likaisen työn heidänkin puolestaan.

  VastaaPoista
 2. Jos Orlandon Pulse-klubin ampumatapauksella ei ollut mitään tekemistä islamin kanssa, miksi muslimeita loukkaavia puheita ja kuvia ei saa julkaista?

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mediassa korostettiin tekijän mielenterveydellisiä ongelmia ja väkivaltaista käytöstä ex-vaimoaan kohtaan. Radiossa kuulin toimittajakaksikon pohtivan tapahtunutta, ja heidän keskeinen sanomansa tuntui olevan, että kysymyksessä on vähemmistöjä vastaan kohdistettu raivo. Ei sanaakaan tekijän taustasta. Millä perusteella kohde on valittu? Onko islam se mielenhäiriö?

  Afganistanissa homoseksuaalisuus on synti ja rikos, silti mies voi antautua homoseksuaaliseen toimintaan, mikäli toinen osapuoli rinnastetaan naiseen, heikompaan ja passiiviseen osapuoleen. Tästä ilmiöstä on esimerkkinä bacha baz - eli poikatanssi. Nuoret pojat myydään viihdyttäjiksi, joita miehet käyttävät hyväksi, seksiorjina. Kyllähän kulttuuri, missä valtava epätasa-arvo, alistaminen, tekopyhyys ja väkivalta on aina läsnä voi pahastikin mieleen vaikuttaa, joten eikö yksilön ongelmia voitaisi rehellisesti katsoa hänen ryhmätaustaansa vasten, eikä aina mennä tarkastelemaan asioita relativistisesta kulttuurikäsityksestä ja yksilön riippumattomuudesta käsin.

  VastaaPoista
 5. Afganistanissa Sharia-lakia kannattaa peräti 99 % ja Irakissa 91 % kansasta. Somaliasta ei ole luotettavia lukuja. On naivia kuvitella etteikö osa Suomeen tulleista myöskin omaisi vastaavanlaisia mielipiteitä. Sharialaki ei ole missään määrin yhteensopiva suomalaisen lainsäädännön ja yleisen oikeustajun kanssa. Sharia-lain mukaan mm. homoseksuaalisuudesta on kuolemanrangaistus. Vertaa esim. Orlandon joukkosurma. Enemmistö muslimeista esim. 51 % Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän muslimeista haluaa että Sharia-laki koskisi vain muslimeita, mutta siis pelottavan suuri osuus haluaisi ulottaa Sharia-lain kaikkiin. En voi hyväksyä myös sitä tilannetta että maassa olisi kaksi lakijärjestelmää, toisille toinen laki.

  39 % Afganistanilaisista on sitä mieltä että itsemurhapommitukset ovat usein/yleensä hyväksyttäviä. 15 % turkkilaista on samaa mieltä, samoin 29 % egyptiläisistä. Toisin sanoen ääritekojen kannatus ei suinkaan ole vähäistä, vaan näitä ”radikalismia” (= terroritekoja) kannattavia muslimeita on maailmassa arviolta useampi sataa miljoonaa, vaikkakin enemmistö 1,5 miljardista muslimista ei näitä tekoja kannata. Vaaralisimmat iskujen tekijät tuppaavat olemaan ns. 2. polven muslimeita, joilla on usein varsin hyvä työ ja koulutus. Ts. syrjääntyminen ei ole syy, vaan syy on jossain muussa. Mielenterveydelliset ongelmat varmasti vaikuttavat, mutta miten on mahdollista että terrori-iskujen tekijät ympäri maailmaa julistavat Allahin suuruutta ja meille väitetään ettei asialla ole mitään tekemistä uskonnon kanssa?

  Lähde:
  http://www.pewforum.org/2013/04/30/the-worlds-muslims-religion-politics-society-overview/

  VastaaPoista
 6. Suomalaiseen ja ylipäänsä läntiseen valta- eli valemediaan täysin luottamukseni menettäneenä pidän seuraavaa Veteranstoday-sivuston skeptistä artikkelia varsin mielenkiintoisena ja aiheellisena, vaikka siinä varmojen vastausten sijasta pystytäänkin vain esittämään kysymyksiä ja 'valistuneitä arvailuja':

  "Orlando nightclub shooting: Yet another false flag?

  By Kevin Barrett, Veterans Today Editor

  They’re calling it “the worst US terror attack since 9/11.” A Muslim is being blamed for shooting up a gay nightclub in Orlando, Florida, killing more than fifty people.

  Robert David Steele and 25 other experts explain today’s false flag epidemic in ANOTHER French False Flag: Bloody Tracks from Paris to San Bernardino

  In the recently-published Another French False Flag, former CIA clandestine services officer Robert David Steele – who admits he executed one false flag operation for the Agency – lists ten “key indicators of a modern false flag.” The most important is #10: “Who benefits?”...",
  http://www.veteranstoday.com/2016/06/12/orlando/

  VastaaPoista
 7. "Orlando -- Latest in Government Mass Shooter Program

  The government and media act as one. The whole media spectacle drove home the narrative that Islam and ISIS are anti-gay, and therefore anyone who questions homosexuality becoming the societal norm is a terrorist. Call it the "Homocaust." All innocent victims are necessarily "good.
  ...Delving into the possibility that the Orlando shooting was a false-flag operation, "State of the Nation" online asked, "WHO really did it and WHY did they do it?"

  Obama was put into the White House by his masters to accomplish five primary goals: (1) Enact Obamacare (2) Restart the Cold War with Russia (3) Crash the Economy (4) Promote Gay Marriage and (5) Nullify the 2nd Amendment." He's 4 for 5 and State of Nation expects more shootings to justify more gun control in the Obama regime's final few months."
  Koko artikkeli: http://henrymakow.com/2016/06/Orlando-Latest-in-Government-Mass-Shooter-Program%20.html

  Lauseesta " He's 4 for 5 and State of Nation expects more shootings TO JUSTIFY MORE GUN CONTROL in the Obama regime's final few months." päästäänkin sitten hyvin ajankohtaiseen aiheeseen myös Suomessa ja koko EU:ssa.
  Kysymyksessä on pienten askelten taktiikalla, ihmisten huomaatta diktatuuriaan täydeksi tyranniaksi kiristävän EU:n käsillä olevasta askeleesta: aseiden ottaminen pois ihmisiltä. Aiheesta on kirjoittanut ansiokkaan, lyhyen artikkelin Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen puheenjohtaja Runo K. Kurko.

  "ASEDIREKTIIVIN MUUTOS JA ASELUVANHALTIJAT", http://nra.fi/puheenjohtajalla-on-asiaa-114/

  Kurko sanoo mm.:
  "Olennaista kaiken poliittisen näytelmän kannalta on suomalaisten virkamiesten täydellinen moraalittomuus kantaväestöä kohtaan. Direktiivin valmistelu vuodesta 2013 lähtien on tapahtunut sisäministeriön virkamiesten toimiessa yhdessä EU:n sisäasiainkomissaarin alaisen Fabio Marinin ryhmän kanssa. Virkamiesten on pitänyt tietää, että Komission tavoitteena on eurooppalaisten kansallisvaltioiden tuhoaminen pankkiunionin avulla ja aseistettu kansalainen on uhkana viranomaisten toiminnalle. Suomalaisten perinteisten arvojen tuhoaminen on ollut sdp:n ja kokoomuksen tavoitteena jo 30 vuotta! Nimenä kansallinen kokoomus on täydellisesti virheellinen, oikea nimi on kansainvälinen riistäjien puolue!
  ...
  Reserviläisten osalta käyty keskustelu on ohjattu siten, että reserviläinen on saatu uskomaan oikeuteensa pitää hallussa myös tulevaisuudessa omistamansa ja hankkimansa itselataava ase. Valitettavasti ainoastaan sellaiset reserviin kuuluvat, joilla on sota-ajan sijoitus, saavat mahdollisesti pitää aseensa, muiden osalta on edessä aseiden romutus! Suomen asema USA:n kanssa liittosuhteen kaltaisessa tilassa oleminen, tulee merkitsemään kasvavaa riskiä joutua Venäjän toimien kohteeksi. Suomalaiset politiikot ovat myyneet Suomen todella halvalla kansainvälisille sijoitusyhtiöille ja samalla ovat ulkoistamassa Suomen puolustuksen. Olemmeko todella ansainneet tälläisen kohtalon ennen 100-vuotispäiviämme 2017."

  VastaaPoista
 8. Näin rikollisten, suomalaisvastaisten vallanpitäjiemme propagandakoneekseen kaappama Yle hyökkää Puolan puolalaisystävällisen hallituksen politiikkaa vastaan:
  "YLE taas Puolan kimpussa", http://mvlehti.net/2016/06/13/yle-taas-puolan-kimpussa/

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!