sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Aikamme ääri-ilmiöt nousevat punavihreydestä

Kansalaisaktiivisuus on Suomessakin saanut yhä väkivaltaisempia muotoja. Viimeksi sytytettiin tuleen varikolla seisovia linja-autoja siitä syystä, että ne omistava yhtiö tekee yhteistyötä turkisalan toimijan kanssa. Näin siis, mikäli meidän on uskominen internet-tietoja, jotka ainakin keskusrikospoliisi ottaa vakavasti.

Toki eläinsuojeluterroristit ovat jo vanha ilmiö. Me muistamme heidät vaikkapa monista turkistarhaiskuista, joiden seurauksena luontoomme on päästetty suuri joukko sinne kuulumattomia minkkejä aiheuttaen samalla lähes korvaamatonta vahinkoa laillista toimimntaa harjoittaville yksityishenkilöille sekä yhdelle harvoista maaseudun kannattavista elinkeinoista.

Mutta ei tarvitse olla terroristi omatakseen erikoisia ajatuksia. Yhden sellaisen tarjosi tänään maan suurimmassa sanomalehdessä kulttuuritoimittaja Pirkko Kotirinta, joka oli innostunut puiden inhimillistämisestä: hän ihmetteli miltä puusta tuntuu kun sitä halaa ja arveli avohakkuun tuntuvan "yhä enemmän massamurhalta".

En tiedä tarkoittiko Kotirinta itse, että yli 20 prosenttia maamme vientituloista mahdollistavat avohakkuut pitäisi lopettaa, mutta uskon monen Helsingin punavihreässä kuplassa elävän lukeneen kolumnin siten. Niinpä Helsingin punavihreässä kuplassa elävä irrationaalinen ja luonnosta irtaantunut haaveilu sai taas yhden pienen vahvistusruiskeen.

Ja juuri tuo punavihreä haaveilu on yhteiskunnassamme se tekijä, jonka eri äärilaidoilta löydämme laillisia elinkeinoja terrorisoivat eläintenvapausrintamalaiset, maahamme yhä suurempia määriä kehitysmaalaisia hamuavat monikultturistit ja yhteiskunnan juhlahetkinä väkivallalla näkyvyyttä hakevat anarkistit.

Nämä kaikki saivat eilen mieleisensä poliittisen johtajan eli vasemmistoliiton vetäjäksi Li Anderssonin. Aika näyttää, minkälaiseksi hän reivaa puolueensa politiikan. Kokonaisuudesta kertoo kuitenkin aika paljon se, että naisvaltaiseen puheenjohtajistoon haluttiin kiintiöpaikka-argumentein ay-taustainen mies. Vasemmistoliitossa on siis edetty varsin kauas työläisten ja vähävaraisten etuja ajaneesta SKDL:stä.

Aika näyttää mitä Li Andersonin valinnasta seuraa. Ainakin raja Vihreisiin päin hämärtyy entisestään, mikä vasemmistolaisen perinteen valossa saattaa tarkoittaa puolueiden välisten suhteiden kiristymistä äärimmilleen. Tai jos tämä karikko vältetään, niiden sulautumista yhdeksi maailmanparantajien allianssiksi.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Jaana Pelkonen ei tunne empatiaa eikä huolta
Muslimien kaveri sai palautetta
Turkistarhaus on kiellettävä!

32 kommenttia:

 1. Tuo kotirannan juttuhan oli täydellinen perustelu sille, miksi niitä humanistisia koulutusaloja ajetaan alas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain pieni kommentti jutussa mainitusta puiden avohakkuun mahdollisesti aiheuttamasta massamurhan tunteesta - tiede on jo aiemmin todennut kasvien (siis myös puiden) reagoivan. Tässä yksi linkki: https://www.ted.com/talks/suzanne_simard_how_trees_talk_to_each_other?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=tedspread . Toisekseen, ylipäätään äärilaidoilta löytyy aina monenlaista äärireagointia.

   Poista
 2. Mielenkiintoista, että viisi lähes uutta bussia poltettiin täysin romuksi, ja toinen mokoma ilmesisesti menee myös lunastukseen, ja Helsingin Pravda on uhrannut asialle noin kymmenen palstasenttimetriä. Tuhot ovat miljoonien luokkaa. Jos VOK:n pihassa olisi laskettu työntekijän (tai matun) pyörän renkaista ilmat, oltaisiin vaatimassa kansaa koolle senaatintorille, ja asia olisi etusivun kamaa.

  VastaaPoista
 3. Vihreitten kannatusta uutisten mukaan ovat nostaneet 50+ koulutetut naiset. Ovatko he sokeita esittämällesi ääriajattelulle vai onko kysymyksessä ikäkausikriisi ja halu takaisin nuoruuden kapinointiin. Ruotsissahan ympäristöpuolueen kannatus on hiipunut, kun todellisuus maahanmuuton lieveilmiöistä ja islamistien mukanaolosta on alkanut ikeä tajuntaan. Vasemmisto taas vain muodollisesti mainitsee enää perinteisen työväenluokan, vihreitten kanssa se jakaa niin maahanmuuton ylistyksen kuin sateenkaarilipunkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on mielenkiintoista, että ruotsissa Vihreät lasketaan ongelmitta vasemmistobloggiin, mutta meillä ei näin suostuta tekemään vaikka Vihreät on aatteiltaan ja tavoitteiltaan ehdottomasti kaikista puolueista lähimpänä äärivasemmistoa eli Vasemmistoliittoa.

   Poista
  2. Tanskassakin punavihreä Enhedslisten luetaan äärivasemmistoon, on vienyt paljon ääniä Sosialistiselta kansanpuolueelta, jolla on nyt 7 edustajaa Kansankäräjillä, kun taas Enhedslisten-puolueella 14, puolue ajaa ympäristönsuojelua, vihreitä energiaratkaisuja ja maahanmuuttoa, ulkomaalaisten Tanskan kansalaisuuden saamisen helpottamista, vapaampaa perheenyhdistämistä ja Tanskan kansanpuolueen aikoinaan saamaa 24-vuotissäännön (ei saa tuoda alle 24-vuotiasta puolisoa ulkomailta) kumoamista. Hyvin samankaltaista politiikkaa kuin meidän vihreät, yleisesti hyväksytysti kuuluu punaiseen bloggiin Sosialistisen kansanpuolueen rinnalle.

   Poista
 4. Samat vihrerät henkilöt, jotka rakastavat puita, ovat toisella kädellä syöttämässä kokonaisia metsiä voimalaitosten kitaan, kun niitä muutetaan vihreiden vaatimuksesta muka päästöneutraaleiksi puupellettivoimaloiksi.

  Antero

  VastaaPoista
 5. Näkisin niin, että vasemmistoliitto tulee syömään ääniä vihreiltä, koska Andersson tulee vetoamaan nuoriin äänestäjiin ja Vihreät ovat selkeästi kaupungissa asuvien nuorien puolue. Tämän todistaa esimerkiksi Vihreiden vaikutusvalta Helsingissä.

  Itsekin nuorena vihreitä äänestäneitä (silloin kun oli vielä selkeä tarkoitus, eikä maailmanparannus) huomasin nopeasti työelämään siirtyessäni, ettei puolue aja minun etuani, vaan utopioita, joita yritetään toteuttaa erittäin kalliisti ja yhteiskuntaa tuhoavasti. Sama pätee Anderssonin ajatuksiin tai ainakin mielikuvani on hänestä sellainen.

  Olisin erittäin huolissani, mikäli jonain päivänä näkisimme punavihreän hallituksen. Vihreilläkin on nähty jo ongelmia puolueen sisällä, siitä vaikka hyvän kollaasin tehnyt Saloniemi (?), jonka verkosta löytyvä kirjoitus "Vihreä linja- eli miksi erosin vihreistä" antaa jonkin verran kysymyksiä puolueen edustajista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreiden ja Vasemmistoliiton yhteiskannatus ei poikkea kovin paljon SKDL:n kannatuksesta sen parhaina päivinä. En siis usko puhtaasti punavihreään hallituspohjaan minun elinaikanani.

   Stalinistien vallankaappuksesta Vihreissä 1990-luvulla saisi muuten mainion yhteiskuntatieteellisen opinnäytteen.

   Poista
  2. "Jos kaksikymppisenä et kannata vihreitä, sinulla ei ole sydäntä. Jos kolmikymppisenä kannatat heitä edelleen, sinulla ei ole aivoja.

   Poista
  3. Viherkaavun alle kätkeytyneet stalinistit selvästikin kuuluvat vihreiden pääideologeihin.
   Vihreiden puolueohjelman KÄYTÄNNÖSSÄ ILMENEVÄN ohjelman olennainen osa näyttää olevan seuraavanlainen:

   Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

   ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

   Tämä mädätystyö näkyy erityisesti jatkuvassa homotus-, lesbotus-, feminismi- ja sukupuolettomuus-propagandassa - ja tietysti monikulttuuri-aivopesussa. Mm. näillä tähdätään suomalaisen kansallisvaltiomme ja suomalaisen kantaväestön tuhoamiseen ja peittämiseen mutavyöryn alle.

   Ks. myös Markus Janssonin artikkelia "Kulttuurimarxismi - mikä se on ja miksi sinun on tärkeää tietää siitä?",
   https://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuurimarxismi-mika-se-on-ja-miksi.html ja siinä viitattuja artikkeleita aiheesta.

   Vihreiden puolueen nimeksi sopisi paremmin esimerkiksi 'Viherkommunistinen feministipuolue'.

   Poista
  4. Torstilta mainio Churchill-mukaelma! .

   Poista
  5. Onhan näillä puna-viher-mädättäjillä myös homo-ministeri hallituksessa - selvästikin "hyväksi" (perversio-)esimerkiksi kansalle tarkoitettu, samoin kuin aikoinaan lesbo-presidentti (vaikka olikin eri puoluetta - puoluekannallahan ei ole merkitystä, koska kaikkien eduskunta-puolueiden johtoon on masinoitu pienten askelten taktiikalla täydellistettävää EU-diktatuuria/NWO:ta kannattavat maanpetturit).

   Poista
 6. Professori syyttää Vihreää puoluetta epäsuorasti linja-autojen polttamisesta. Onko professorilla ehkä ostettu professorin titteli. Lähdekritiikki on vajavainen hänen kirjoituksessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Titteli on avoimella haulla saavutettu. Enkä syytä Vihreätä puoluetta linja-autojen polttamisesta vaan totean heidän aatteensa (toivottavasti puolueeseen kuulumattoman ja sen tuomitseman) äärisuuntauksen tekevän näitä tekoja.

   Poista
 7. Edesmenneessä Neuvostoliitossa tuollaista "kansalaisaktivismia" nimitettiin huliganismiksi. Harvassa asiassa olen tämän romahtaneen systeemin edustajien kanssa samaa mieltä, mutta tässä olen. Ei tuo huliganismi muuksi muutu vaikka sille keksittäisiin minkälaisia selityksiä. Niiden keksimisessähän rajana on vain mielikuvitus ja taivas.

  Kiintoisaa on, jälleen kerran, tuo median suhtautuminen. Näiden huligaanien - eufemismia aktivismi en käyttäisi - vasemmistoyhteyksistä ollaan hipi-hiljaa, vaikka yhteydet ovat ilmeisiä ja siltä puolelta tarjotaan ymmärtäväisiä, vain lievästi paheksuvia puheenvuoroja viljalti. Uutiset myös katoavat nopeasti ja ne pyritään pitämään pieninä. Tässäkin bussinpolttojutussa itse palo oli kyllä näkyvä uutinen, mutta kun tekijät selvisivät, se oli enää vähäinen juttu ja katosi jokseenkin saman tien. Siltä toiselta laidalla jotakin sinänsä typerää facebook -merkintää jaksetaan jauhaa suurin otsikoin päivätolkulla.

  VastaaPoista
 8. Muita ääriliikkeitä:

  http://yle.fi/uutiset/soldiers_of_odinin_johto_yllyttaa_salaisissa_facebook-viesteissa_hakatkaa_jokainen_joka_nojaakin_vasemmalle/8941509

  http://petranyqvist.puheenvuoro.uusisuomi.fi/218241-vientituote-soon-kannattajajasen-pahoinpiteli-naisen-kuoliaaksi-ruotsissa?ref=karuselli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo eivät ole luotettavia lähteitä. -Minulla on niistä satoja epäluotettavuustodisteita.

   Maalaisjärkeä:
   1) Melkein kaikki liikkeet ovat ääriliikkeitä, jos niiden kannattajienkin vakavia tekoja aletaan nostaa esille. (Erityisen epäilyttävää se on ilman asiallisia tilastoja.)

   2) Kovat sanat ovat eri asia kuin teot. Mutta jos kovat sanat huomioidaan, niin (myös puoluepolitiikassa mukana olevissa) "antirasisteissa" on tappouhkailijoita jne. enemmän kuin missään muussa tietämässäni merkittävän kokoisessa ryhmässä Suomessa. (Julkisuudessa. Linkkejä löytyy.)

   3) Jos vakavista rikoksista välitetään, on huomioitava niiden epäsuorakin suosiminen.
   Kuten että jotkut elämäntehtävänään intensiivisesti valkopesevät Suomen heikentämistä kohti varhaiskeskiaikaista ja vielä kristinuskoakin hitaammin muuttuvaa islamilaisuutta.

   *** Merkittävänä osana tilanteen ratkaisua ehdotus: ääriliike = liike, jonka varsinaiset jäsenet saavat olla jäseniä, vaikka tekevät vakavia rikoksia, joista saa vähintään 2 vuotta vankeutta (vai enemmän?) JA lisäksi liikkeen ideologia tai käytännön poliittinen linja kannustaa vakaviin rikoksiin.

   Ääriliike-käsite on siis otettava takaisin järkeväksi, mitä se aiemmin on ollut esim. historioitsijoiden keskuudessa.

   Historioitsijat ovat kuitenkin kovin konservatiivisia, joten on korostettava: vakavat rikokset ovat vakavia, vaikka mädännäisen oikeusjärjestelmän vuoksi niistä ei nostettaisikaan syytteitä.
   Sen seurauksena ääriliikkeiksi on katsottava mm. valtapuolueet.

   SOO on muuten vain katupartiointia tekevä järjestö. Se ei ole siinä todistetusti syyllistynyt yhteenkään rikokseen ainakaan Suomessa. Niin on tiukkaa että kun yksi syyllistyi ei-rikolliseen SOO:a kehuvaan valehteluun, hänet erotettiin... - Sen sijaan SOO:a vastaan on tehty paljon rikoksia (rauhallisen toiminnan häirintää, josta on häiritsijöitä poliisi rankaissut; paljon rajuja valheherjoja; Tampereella äskettäin merkittävää ilkivaltaa ja varkauksia SOO:n kerhotilaan, jne.)

   Poista
 9. Professori kirjoittaa: "Enkä syytä Vihreätä puoluetta linja-autojen polttamisesta vaan totean heidän aatteensa (toivottavasti puolueeseen kuulumattoman ja sen tuomitseman) äärisuuntauksen tekevän näitä tekoja."

  Niinpa niin: Professori ei syytä Vihreitä mutta syyttää. Väittäisin tuollaisia perusteluja populismiksi. Toki professorikin voi harrastaa populismia mutta tietelliseksi lähestymistavaksi sitä ei voi väittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan sitä väittää populismiksi, ole hyvä vain. Blogi taas ei ole tieteellinen foorumi, vaan tarkoitettu vapaaseen ajatusten vaihtamiseen. Paras argumentti voittakoon!

   Poista
 10. Olen Professorin kanssa samaa mieltä lukuunottamatta seuraavaa: "...yli 20 prosenttia maamme vientituloista mahdollistavat AVOHAKKUUT..."

  "Lauri Vaara Lapin Kansassa:

  "Pystykauppa korruptoi metsänomistajan
  Maa- ja metsätalous- sekä valtiotieteiden tohtori vertaa pystykauppaa Neuvostoliiton suunnitelmatalouteen.

  Lauri Vaara kirjoittaa Lapin Kansan Näkökulmassaan, että puunmyynnin edistäminen edellyttää pystykaupan lopettamista.

  "Se on metsän vuokrausta, joka sulkee pois yritysmäisen toiminnan eristämällä metsänomistajan passiiviseksi sivustakatsojaksi. Pystykaupan vaihtoehto on puun tienvarsikauppa ja korjuutyön urakointisopimus."

  Vaara moittii, että pystykaupan korruptio on tuonut metsäalalle sokeuden talouden perusasioille.

  "Kustannusten minimointi ei 50 vuoteen ole ollut puunkorjuun tehostamisen tavoitteena. Sen sijasta on maksimoitu työmäärää, työtunnin kuutiometrejä."

  "Määrätehokkuus on neuvostoliittolainen tehokkuuden mittari. Sen 5-vuotissuunnitelmissa taloustavaroiden tuotantotavoitteet asetettiin tonneina. Sen tuloksena valmistettiin painavia kattiloita."

  Vaaran mukaan suuret metsäkoneet ovat erittäin kustannustehottomia maataloustraktoreihin verrattuina, sillä traktoreiden pääomakustannukset ovat äärimatalat: "Maatilalle kustannuksia ovat vain puunkorjuusta johtuvat lisäkustannukset."

  "Pystykaupan lopettaminen palauttaisi metsänomistajat yrittäjiksi ja metsiin yritystalouden elementit, palveluyrittäjät ja kilpailun", Vaara painottaa.

  "Raskaat koneet ja metsäyhtiöiden raskaat organisaatiot voisivat syrjäytyä tehottomina. KONEIDEN VAATIMAT AVOHAKKUUT ja puun kesäkorjuu lähes loppuisivat.""

  http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/mets%C3%A4/lauri-vaara-lapin-kansassa-pystykauppa-korruptoi-mets%C3%A4nomistajan-1.139653

  Lauri Vaara (86 v.) on väitellyt maatalous- ja metsätieteitten tohtoriksi puunkorjuun taloudesta viisitoista vuotta sitten ja toistamiseen Helsingin yliopistossa, myöhemmin valtiotieteellisessä tiedekunnassa 23.3.2013 aiheesta ”Metsänhoitajien maa”.

  Wikipedian mukaan: "Erkki Kaarlo Lähde (s. 1938) on suomalainen metsätieteilijä. Hän toimi Metsäntutkimuslaitoksen metsänhoidon tutkimusosaston professorina vuodesta 1980. Hän tutki vaihtoehtoisia metsänuudistamismenetelmiä sekä metsämaan ominaisuuksia ja metsäbiologia ja -metsäekologian kysymyksiä.[1] Hän on puhunut metsän jatkuvan kasvatuksen puolesta[2]

  Metsän jatkuvaan kasvatukseen EIVÄT AVOHAKKUUT kuulu.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin aikaisemmin monessa tapauksessa avohakkuun jälkitoimiin liittyi ns. metsäauraus. Kun olen joskus kävellyt sillä tavalla käsitellyssä maastossa, niin on tullut mieleen, että itärajan tuntumassa sillä tavalla käsitellyllä kaistaleella maastoa - voi sitä hävityksen kauhistusta - voisi sotatilanteessa olla jopa vihollisen etenemistä hidastava vaikutus! Eräs presidentiksemme aikoinaan - kansalle noudatettavaksi esimerkiksi - masinoitu punikki-mädättäjä-lesbohan onnistui masinoimallaan jalkaväki-miinakiellolla aiheuttamaan huomattavan loven maamme erääseen kustannustehokkaimpaan puolustuskyvyn osaan.

   Poista
  2. On myös syytä muistaa, että esim. Venäjä ei ole ratifioinut jalkaväkimiinat kieltävää sopimusta - sitäkin irvokkaammalta tuntuu em. punikki-lesbon masinoima kielto Suomella!

   Poista
  3. Anonyymi kommentaattori on oikeassa siinä, että kesähakkuut johtuvat ainakin osittain metsäkoneiden ympärivuotisesta työllistämistarpeesta. Tosin niihin kannustaa myös metsäteollisuuden ympärivuotinen raaka-ainetarve.

   Jos maamme metsätalous hoidettaisiin ilman avohakkuita eli jatkuvapeitteisen metsänkasvatuksen periaatteella sillä olisi kaksi seurausta.

   Ensimmäinen olisi metsästä saatavan puumäärän oleellinen pieneneminen, koska puu kasvaa nopeammin saadessaan valoa kuin joutuessaan isompien puiden varjoon. Kasvuhan perustuu yhteyttämiseen, joka puolestaan on sitä tehokkaampaa, mitä enemmän valoa neulaset/lehdet saavat.

   Metsien vähäisemmän puuntuoton seurauksena myös puunjalostusteollisuudelle jäisi vähemmän raaka-ainetta ja siten myös vientitulot jäisivät pienemmiksi. Metsänomistajan kannalta eri tutkijoiden tekemät laskelmat ovat käsittääkseni keskenään ristiriitaisia, mutta kansantalouden eli vientitulojen osalta edelle kirjoittamani on kiistaton tosiasia.

   Toinen seuraus olisi vähänkin rehevämpien kasvupaikkojen metsien muuttuminen kuusikoiksi. Tämä puolestaan johtuu siitä, etteivät muut puulajimme kasva kunnolla varjossa. Etelä-Suomessa olisi lisäksi se ongelma, että lähes kaikki metsät ovat juurikääpäisiä. Se on ns. maannousemaa aiheuttava sieni, joka leviää jatkuvapeitteisessä metsässä paljon tehokkaammin kuin tasaikäisen puuston kasvatuksessa (eli avohakkuumetsätaloudessa). Käytännössä sieni lahottaa kuusen arvokkaimman tyvitukin alentaen siten metsän arvoa huomattavasti.

   Mitä tulee Erkki Lähteeseen ja Lauri Vaaraan, niin he ovat metsätalouden tunnettuja toisinajattelijoita. Lähde esimerkiksi ennusti 1980-luvulla versosurma-nimisen metsätaudin kurittaessa männiköitämme Suomen metsien kuolevan "lähiaikoina" saasteisiin. Kuten tunnettua, tuo "lähiaika" ei ole vielä tullut. Aiheesta on olemassa Esa Väliverrosen väitöskirja "Ympäristöuhkan anatomia. Tiede, mediat ja metsän sairaskertomus. Vastapaino, Tampere 1996", jossa käsitellään sitä, miten 1980-luvulla syntyi tieteellinen uutisankka.

   Poista
  4. Otaksuisin, että Erkki Lähde perusti ennustuksensa sille olettamukselle, että metsiin (ilmasta käsin mm. sateen mukana) tulevien saasteiden määrä pysyy VÄHINTÄÄN sen hetkisellä tasolla.
   Jos saasteiden määrä päinvastoin on huomattavasti vähentynytkin tehtyjen toimenpiteiden avulla, niin ennusteelta on siksi pudonnut pohja pois:

   "Ilmansaasteiden päästörajoituksilla on ollut vaikutusta

   Kansainvälisten päästörajoitussopimusten vaikutuksesta happamoittava rikkilaskeuma on vähentynyt [Hämeenlinnan Evolla sijaitsevan Valkea-Kotisen järven ja sen lähiympäristön] alueella noin 70 prosenttia 1980-luvun lopulta lähtien. Myös useiden myrkyllisten raskasmetallien laskeuma on pienentynyt. Ilmakehän typpilaskeuma ei sen sijaan ole vähentynyt vastaavalla tavalla. Laskeumakuormituksen väheneminen näkyy alueen ympäristön tilan parantumisena. Valkea-Kotisen järvi on toipumassa happamoitumisesta ja useiden raskasmetallien pitoisuudet ovat pienentyneet.
   Ympäristön toipuminen on kuitenkin hidasta. Suomen ympäristökeskuksen erikoistutkija Jussi Vuorenmaan mukaan "tilanteen edelleen parantaminen vaatii ilman epäpuhtauspäästöjen vähentämistä myös jatkossa...",
   http://www.syke.fi/fi-FI/SYKE_Info/Viestintaaineistot/Tiedotteet/Ilmansaasteiden_vaikutukset_vahentyneet_(28783)

   Tästä syystä pidän mainittua ennusteen pieleenmenoa lähinnä 'kosmeettisena' virheenä, joka ei millään tavalla vähennä Erkki Lähteen muiden tutkimustulosten arvoa. Koska en ole asiantuntija, ei minulla ole edellytyksiä lähteä enempää väittelemään asiasta - jos olisi mahdollista, niin antaisin Lauri Vaaralle ja Erkki Lähteelle itselleen puheenvuoron!   Poista
  5. 1980-luvun metsätuhot johtuivat poikkeuksellisten säiden aiheuttamasta versosurmaepidemiasta. Ei siis millään tavalla saasteista. Siten Lähteen ennuste perustui metsätuho-ongelmien syiden virhetulkintaan, eikä mennyt pieleen saasteiden vähenemisen takia.

   Poista
 11. Mitenkäs, onko kukaan koskaan ajatellut asuntojen tunteita ja ajattelua?

  Ihminen se on,joka tekee yksipuolisen päätöksen, että tuo asunto on minulle mieleen, sen minä haluan. Sitten hän maksaa rahaa tai muita hyödykkeitä (ihan niinkuin asunnot olisivat jotain, mitä voi omistaa!) saadakseen tuon asunnon itselleen. Tämän tehtyään hän voimalla penetroituu tuohon asuntoparkaan - pahimmassa tapauksessa yhdessä koko perheensä kanssa.

  On yleinen tapa, että kun neitseellinen penetraatio on saatu suoritettua, kutsutaan myös kaverit tunkeutumaan tuon asunnon sisään. Ja tämä on suomalaista kulttuuriperintöä!

  Ja kun tämä asunto ei enää syystä tai toisesta miellytä "omistajaa", hän ottaa yhteyttä sutenööriin. Sutenööri tulee ja arvoi asunnon, kuin markkinaorin konsanaan. Hän ottaa kuvia ja laittaa senssi-ilmoituksen alan lehtiin ja internettiin "niille sivuille". Hän kutsuu uusia ihmisiä tulemaan ja koepenetroitumaan asuntoon. Nämä tulevat ja arvioivat, että kylläpä on asunto päässyt luikuisien penetraatioiden jäljiltä huonoon kuntoon, mutta vähän silikonia tuonne ja ehostusta tuonne, niin kyllähän tänne voisin minäkin työntyä vakituisesti.

  Synkkinä hetkinään asunto herkuttelee ajatuksella, että pieni oikosulku tuonne, ja tämä kärsimys olisi ohitse. Samalla palaisi savuksi ilmaan nuokin raiskaajat.

  Valoisampina hetkinä asunto miettii kaihoisasti, että olisipa puu. Vaikka niitäkin lähennellään lupaa kysymättä, niiden tunteisiin sentään joku uskoo.

  VastaaPoista
 12. "HOMOJEN MASSAMURHA USA:SSA - LUVASSA VALTAMEDIAN JA VASEMMISTOHYVÄKKÄIDEN KIEMURTELUA

  Yle uutisten pääjuttu tänään oli Yhdysvaltojen Floridassa tehty terroristi-isku homoklubia vastaan. Tällä hetkellä kuolonuhreja on yli 50. Ylen verkkosivujen jutussa "Yhdysvaltain pahin ampumavälikohtaus – Mitä tähän mennessä tiedetään?" ollaan johtopäätösten suhteen varovaisia, mutta jutun sävystä käy selväksi, että siinä toivotaan teon olevan "viharikos" ja tekijän kärsivän mielenterveysongelmista.

  Illan viimeisimmässä tv-uutisessa Yle ehti jo puhua tekijän yhteydessä "äärioikeistolaisesta" ideologiasta, mikä tarkoittaa selkokielellä sitä, että veronmaksajien rahoittamassa propagandatehtaassa kaikki paha ja inhottava sijoitetaan "äärioikeistolaisuuteen", kun taas vasemmistolaisuus on oletusarvoisesti sitä hyvää ja kaunista.

  Ylessä ajatellaan, että kunhan kyseessä ei vain ole islam, niin kaikki on hyvin. Voi olla, että ensi viikolla tv-kameroiden eteen marssitetaan tuttuun tapaan joku "entinen luokkakaveri", jonka mukaan afgaanitaustainen mielenterveyskuntoutuja oli vankka Hitlerin ihailija. Samalla voidaan kätevästi vaatia aseiden riisumista kansalaisilta, jolloin TYRANNIKSI MUUTTUNUT LIITTOVALTIO voisi esteettä terrorisoida kansalaisia mielivaltaisella Isosisko-lainsäädännöllään.
  ...
  Homoseksuaalit ja heitä palvovat heterot homoemot ovat omaksuneet punavihreän mielipidepaketin, jossa kaikki "hyvät", usein keskenään ristiriitaiset asiat, kuuluvat Hyvän ihmisen (oma ilmoitus) ostoslistaan. Tosin sanoen, jos moraaliposeeraja puolustaa raivoisasti homojen vaatimuksia, täytyy Hyvän ihmisen mielipidepaketiin kuulua myös taistelu "islamofobiaa" vastaan.
  ...
  Jos hyvin käy, osa haavemaailmassa elävistä punaliberaaleista saattaa havahtua mentaalisesta horroksestaan. Nyt kun hyväkkäiden kasvoille on heitetty reaalimaailman märkä rätti, se tullee herättämään osan vasemmistolaisista ja alkaa vääjäämättömästi murtaa annettua mielipidemonoliittia. Islamilaisten, homojen ja feministien käytännön politiikan sanelema liitto valkoista länttä vastaan on saanut viimeistään nyt pahan iskun, josta sen on vaikea nousta voittaisana ylös."

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2016/06/homojen-massamurha-usassa-luvassa.html

  VastaaPoista
 13. New Yorkissa syntynyt Yhdysvaltain kansalainen oli massamurhaaja ensimmäisissä suomalaisissa uutisissa. Sitten tiukkui tietoa, että hänen vanhempansa ovat afgaaneja, joten sellainen hän on itsekin. Ja nyt, että muslimiterroristijärjestö Isis oli teon yllyttäjä. Me suvakit olemme hyvin huolissamme siitä, että terroriteon vuoksi Donald Trumpin kannatus nousee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä järjestyksessä minäkin havaitsin asiasta uutisodun.

   Poista
 14. Ympäristöjärjestöjen siirtymistä marxilaisiin käsiin on osin kuvattu James Delingpolen kirjassa Watermelons.

  https://www.amazon.co.uk/Watermelons-Environmentalists-Destroying-Stealing-Childrens/dp/1849544050

  Ilkka

  VastaaPoista
 15. Suosittelen tutustumaan kanadalaiseen herrasmieheen nimeltä Patrick Moore.

  Moore oli aikanaan yksi kolmesta greenpeacen perustajajäsenestä ja ainoa näistä jolla on luonnontietellinen koulutus.

  Moore erosi perustamastaan järjestöstä huomattuaan sen tulleen vallatuksi: Järjestö joka oli perustettu puolustamaan ympäristöä järkiperustein oli joutunut politiikanteon välineeksi.

  Nykyään Moore puhuu kestävän kehityksen puolesta, kannattaa ydinvoimaa ja toimii metsä- ja öljyteollisuuden neuvonantajana näiden ympäristöohjelmissa.

  Greenpeacen piirissä Moore on juudas jota pyritään aktiivisesti häivyttämään järjestön historiasta.


  Confessions of a Greenpeace Dropout - Dr Patrick Moore:
  https://www.youtube.com/watch?v=dCrkqLaYjnc

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!