keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Islam tappaa Pakistanissa

Uutisen mukaan Pakistania on viime päivät riivannut hirmuinen helleaalto, jonka seurauksena on kuollut noin 700 ihmistä. Uutisessa kuolemien syyksi mainitaan sähkökatkokset, jotka ovat vaikeuttaneet vedenjakelua, sekä menossa oleva Ramadan-kausi, jolloin islamin tosissaan ottavat kieltäytyvät syömästä ja juomasta päivisin. Jälkimmäinen on luonnollisesti fataalia kovalla helteellä.

Islam siis toimii omia kannattajiaan vastaan sekä pitkällä että lyhyellä aikavälillä. Äärikonservatiivisena uskontona se rajoittaa tiedettä ja sananvapautta ehkäisten tehokkaasti yhteiskunnan kehitystä. Tämä johtaa mm. sähkökatkosten tapaisiin ongelmiin. Samalla islam vaikeuttaa ihmisten selviytymistä näin syntyneissä kriisitilanteissa, kuten Pakistanim esimerkki osoittaa.

Tätä taustaa vastaan suosittelen pakistanilaisille luopumista itselleen tuhoisasta uskonnosta. Minä lupaan, että se kannattaa, elleivät maan islamistifundamentalistit ota asiakseen ryhtyä sotaan kaikkia toisin ajattelevia vastaan, kuten on nähty esimerkiksi Irakissa. Valitettavasti pidän islamistista kaaosta erittäin todennäköisenä.

Edelle kirjoittamani perusteella esitänkin väitteen, että islam on pakistanilaisille sekä ongelmien lähde, että tärkein este niiden korjaamiselle. Kun yhteiskunta on kerran islamisoitunut, on edessä kurjuuden kierre, josta ei ole ulospääsyä. Tämän osoittaa esimerkiksi islamin kahleista sadan vuoden ajan irti yrittäneen Turkin viimeaikainen kehitys.

Tämäkin asia pitäisi huomioida tehtäessä päätöstä EU:n yhteisestä taakanjaosta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme tahdo, olkaamme siis dhimmejä
Maahanmuutto lisää luovuutta, rikkautta ja värinää
Terrorismin uhka muuttaa maailmamme

6 kommenttia:

 1. Tähän sopii lainaus 24.6.2015 Homma-forum/ulkomaat/Nationalist-92:
  ”Nyt asiasta on ihan virallista tietoa. Uunituoreen tutkimuksen mukaan suurin osa (51%) amerikkalaisista muslimeista haluaisi muslimien voivan elää sharia-lain mukaisesti.
  Lähes neljännes tutkimukseen osallistuneista muslimeista uskoi, että ’on perusteltua käyttää väkivaltaa niiden rankaisemiseksi, jotka loukkaavat islamia esimerkiksi piirtämällä kuvan profeetta Muhammedista’. Lähes viidesosa oli myös sitä mieltä, että väkivallan käyttö Yhdysvalloissa on perusteltua, jotta sharia-laki saadaan voimaan. Vain 39% on sitä mieltä, että muslimien tulisi olla USA:n oikeusjärjestelmän alaisina.”
  http://www.frontpagemag.com/2015/dgreenfield/1-in-5-us-muslims-support-violence-to-enforce-islamic-law/
  Eli perussyy, jonka vuoksi lähdetään pakoon (vrt DDR:stä länteen loikanneet: pakkopaita jäi muurin itäpuolelle), tuodaan mukana ja pidetään aktiivisena turvapaikassa. Seuraukset sitten tiedetäänkin. No, i-ismin kannattajilla eivät loogiset assosiaatiot ole koskaan olleet vahvoja tai edes toivottavia (emeritusprof. Palvan islam-luento).
  -Beowolf-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lainaus sopii erinomaisesti. Kysymys kuuluukin, miten se saatetaan taakanjakajien tietoon?

   Poista
 2. Eilisessä lehdessä oli kuva ja otsikko Helleaalto piinaa Pakistanissa ja teksti: pakistanilaiset lapset hyppivät eilen Warsakin kanaaliin viilentyäkseen kuumana päivänä...Kuvasta näkee, että lapset ovat poikia, voimme vain kuvitella, miten tukalaa tytöillä on huiveissaan.Länsimaiselle lehdistölle aikamiehet ovat lapsia, kun he hakevat turvapaikkaa Pohjoismaista, eikä tyttölapsien asemaan kuumuuden keskellä tai muutenkaan tule puuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio. Ja alleviivaa käsitystäni islamin asemasta yhtenä maailmanhistoria eniten onnettomuutta tuoneista aatteista.

   Poista
  2. Kyllä sen voi huoletta todeta kaikkein eniten onnettomuutta tuoneeksi.Alexandria,Nalanda,Konstantinopoli,Suurmogulien valtakunnan intian raiskaus ja hävitys.Listaa voi jatkaa loputtomasti ja silti irvokkaasti kultista käytetään termiä "rauhanuskonto".Ihmiskunnan historian suurin varainsiirto on viimeisen sadan vuoden aikana tapahtunut kaikilta muilta islamilaisille maille öljyn mukana ja mihin ne rahat on käytetty??Ei ainakaan yhteiskuntien ja kansalaisten hyvinvointiin vaan lähinnä kultin propagandan levittämiseen ja se näkyy Suomessakin.Islam on pyhää.Mikään muu ei.

   Poista
 3. Mutta suomeenhan sitten islami sopii kuin nenä päähän, täällä ei tarvi huolehtia ramadaninaikaseen kuumuuteen kuolemisesta :P

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!