maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kuinka usein syöt ulostetta?

Suomalainen pikaruokaketju Hesburger arvostaa kotimaisuutta ja turvallisuutta. Siksi se hankkii jatkossa smoothie-marjansa kotimaiselta toimittajalta.

Taustalla ovat ulkomaisten pakastemarjojen usein sisältämät ulosteperäiset noro- ja hepatiitti A-virukset. Kotimaisissa marjoissa näitä ei ole.

Arvoisan lukijani kannattaakin muistaa tämä kesällä miettiessään käykö metsässä keräämässä marjansa itse, hankkiiko torilta tai kaupasta hintavia kotimaisia marjoja kotipakastimeensa vai korvaako ne halvoilla ulkomaisilla pakastemajoilla talven aikana.

Minun ei tarvitse miettiä, sillä syön marjani mieluummin ilman ulosteviruksia kuin niiden kanssa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Pyttipannuprotestista tuottajien omaan aktiivisuuteen
Parasta mutta vanhentunutta ruokaa?
Älä syö narsisseja!

2 kommenttia:

 1. Kait proffa nyt senverta ulostuatuu sieltä tutkijankammiostaan ja käy poimimassa sen sankollisen puolukoita tai mustkoita kesäisin ?

  -jpt-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika huono olen marjoja keräämään, mutta jonkin verran kuitenkin. Täydennystä tarvitaan silti kesätoreilta. Sieniä sen sijaan kerään paljonkin.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!