perjantai 26. kesäkuuta 2015

Heräsikö tänään kysymyksiä?

Nostattivatko päivän tapahtumat Ranskassa, Tunisiassa ja Kuwaitissa kenenkään muun mieleen ajatuksia EU:n taakanjakopolitiikan mielekkyydestä? Entä Malmön viime viikko?


JK Kirjoitin kännykällä, siksi poikkeava muoto sekä linkkien puute.

12 kommenttia:

 1. Ei nostattanut uusia ajatuksia. Edelleen hyvin ymmärrettävää, että ongelmapesäkkeistä ihmisiä pyrkii pois. Edelleen ymmärrettävää, että Euroopan elintaso kiinnostavat. Edelleen ymmärrettävää, että kyseessä on monella tavalla turvallisuusuhka Euroopalle - sekä taloudellisessa että ihan fyysisessä mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso ero varmaan on noissa pakolaisissa, onko ne tulleet syyriasta, vai jostain rauhallisemmasta keskiafrikan maasta ..
   Syyriasta ei varmaan tulis pakolaisia, jos syyria ei olis ajettu sisällisostaan, lännen innokkaalla demokratian tuomisen varjolla..

   Poista
 2. Tuskin.
  Ne jotka eivät ole vajaaälyisiä idiootteja ovat olleet tietoisia seurauksista jo aiemmin.Ne jotka taas ovat pääsevät ennemmin eroon päästään mukavanoloisten pienokaisten sahatessa sitä irti ennenkuin pääsevät kognitiivisesta dissonanssistaan.

  VastaaPoista
 3. Nämä olivat rauhanuskonnon rauhaniskuja niin kuin älykkäämpi kaveri tässä jutussa sanoi.

  http://vekotin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/197482-noyristely-islamistien-edessa-ei-kannattanut

  VastaaPoista
 4. Juu, tuosta Ranskan tapauksesta törmäsin seuraavaan:
  "Salhin vaimo kuvaili toimittajille miehensä olevan normaali muslimi."

  Ok. Miehen teko oli siis aivan normaalia toimintaa muslimilta. Ymmärrän.

  VastaaPoista
 5. Yksi Turkkulaanen:
  Kyllä, mies oli normaali muslimi. Olisi parempi käyttää osuvampia termejä. Vrt:
  -harras kristitty / harras muslimi = 'normaali', oikeaoppinen
  -maltillinen muslimi = maallistunut muslimi, tapamuslimi.
  jne
  Koraanin mukaanhan hartaan, siis normaalin muslimin velvollisuus on oikaista maallistunutta tapamuslimia. Ja jos tämä ei muuta asennettaan, jopa surmata tämä vääräuskoisena uskostaan luopuneena.
  Tässä nähdäkseni on villakoiran ydin siihen, että 2. ja 3. polven musliminuorukaiset 'nappaavat' fanaattisten imaamien sanoman - ja taas palaa ja paukkuu.
  -Beowolf-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä normaalien muslimien normaali toiminta vain on niin kovin kaukana kaikesta siitä, mitä minulle on äiti opettanut asiallisesta käytöksestä.

   Poista
 6. Ali Sina jakaa muslimit "hyviin", "pahoihin" ja "rumiin"...

  The Dilemma of Islamic Terrorism

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Tässä vähintäänkin osaselitys sille miksi mainitsemasi tapahtumat eivät herätä liberaalien keskuudessa itsesuojeluvaistoa, 'maalaisjärkeä' (common sense), älykästä ongelmanratkaisua, kunnollisesti motivoitunutta toimintaa, jne:

  http://charltonteaching.blogspot.fi/2015/06/the-destruction-of-common-sense-and.html

  VastaaPoista
 9. Ei mitään mitä ei olisi ihmetellyt jo pitkään. Foliohattu pysyy päässä.
  Joku haluaa tieten tahtoen järjestää konflikteja sekä vastakkainasettelua pystyttääkseen yhtenäisen poliisivaltion euroopan maista.

  VastaaPoista
 10. Tulee mieleen jo aikaisemmilta vuosilta jonkun fiksun ajattelijan, nimeä en tiedä, sanonta, että maapallolla on vastakkain kärjistyneenä "avoin yhteiskunta ja sen viholliset keskenään"..

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!