tiistai 21. huhtikuuta 2015

Löyhä joukkoväkivalta, suomalainen oikeus ja illuusio vaaleissa vaikuttamisesta

Tänään annettiin oikeuden tuomiot lähinnä kantasuomalaisia nuoria terrorisoineelle löyhälle maahanmuuttajajoukolle. Siis sopivasti vaalien jälkeen.

Erilaiset kommentaattorit ovat jo arvioineet tapausta ja sanoneet siitä oleellisen: tässä esimerkiksi Yrjöperskeleksen näkemys, jonka mukaan "kahdestatoista syytetystä neljä jäi kokonaan ilman tuomiota ja kahdeksalle tuli ehdollista, viidestä kuukaudesta vuoteen ja kymmeneen kuukauteen. Tämän kaltaisille häiskille ehdollinen tuomio tarkoittaa samaa kuin ei tuomiota, ja se kannustaa jatkamaan ´löyhien kaveriporukoitten´ ylläpitämistä ja siihen liittyvää harrastustoimintaa".

Samalla perskeleen blogikollega muistutti tapauksesta, jossa "pottunokkasuomalainen toimi juuri niin sikamaisella tavalla kuin nämä kulttuurinrikastajat" ja sai "kolme vuotta ja kahdeksan kuukautta ehdotonta vankeutta." Myös toinen blogikollega Oinomaos otti kantaa tapaukseen mm. jakamalla tuomion saaneista lisätietoa.

Itse kiinnitän arvoisan lukijani huomion tuomion julistamisen ajankohtaan välittömästi eduskuntavaalien jälkeen. Sitä en osaa sanoa, onko kyseessä sattuma vai tarkoitus pitää maahanmuuton ongelmat salassa äänestäjiltä, jotta heille ei syntyisi sellaista illuusiota, jonka mukaan vaaleissa äänestämällä voisi vaikuttaa Suomessa harrastettuun maahamuuttopolitiikkaan.

Samalla muistutan, että vielä on mahdollisuus allekirjoittaa kansalaisaloite rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottamiseksi maastamme. Mitä useampia allekirjoituksia se saa, sitä vaikeampi sitä on ohittaa eduskunnan päätöksenteossa. Etenkin kun aloitetta kannattaa yli 90% suomalaisista.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Pitäisikö joukkoraiskaajiksi epäiltyjen kuvat ja nimet julkaista lehdistössä vai ei?
Voidaanko yli 90% kannatusta nauttiva kansalaisaloite hylätä eduskunnassa?
Keskustan linja: äänestämällä ei voi vaikuttaa
1 kommentti:

  1. Ei voi olla sattumaa että sama läpeensä mädäntynyt hallinto joka on vastuussa oikeusistuimista jotka de facto osoittavat että suomessa ei ole enää minkäänlaista oikeusvaltiota jos sellaista koskaan on ollutkaan siirtää "tuomioita" juuri sopivasti vaalien jälkeen.Sen voisi ehkä ottaa sattumana ellei aivan kaikki muukin viittaisi hyvin raskauttavasti samaan suuntaan.Alkaen poliisista joka kyseisten henkilöiden rikoksia vähätteli ja piilotteli siten suoraan avustaen heitä ja päätyen valtiolliseen veronkanto-oíkeuden omistavaan mediayhtiöön joka jakoi täysin mielisairaita sekä todellisuuspakoisia selityksiä asiasta koko prosessin ajan selittäen tekoja parhain päin sitten kun vihdoin jotain joutui pakosta "uutisoimaan".Olisi todellakin jo vähintään tutkivan journalismin paikka mutta valitettavasti tässä maassa senkin synonyymi on "ricky,like a boss".

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!