sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Terrorismin uhka muuttaa maailmamme

Jalkapalloa pidetään erinomaisena maahanmuuttajien kotouttamisen keinona. Ehkäpä näin onkin; ainakin maahanmuuttajilla on jotain tekemistä potkiessaan palloa. Tosin en oikein ymmärrä, miten puhtaasti maahanmuuttajista koostuvat jalkapallojoukkueet edistävät kotoutumista, sillä ainakin joissain tapauksissa sellainen on pikemminkin edistänyt vastakkainasettelua kantaväestön kanssa.

Jalkapalloon on jo pitkään liittynyt myös järjetön väkivalta. Vaikka se onkin lähes kokonaan puuttunut Suomesta, löytyy sitä jo länsinaapuristamme. Tällä vitsauksella ei sinänsä ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa, mutta se on synnyttänyt lajin ympärille väkivallan perinteen.

Tätä taustaa vastaan ei ole kovin yllättävää kuulla, että myös islamistiterroristit ovat löytäneen jalkapallon. Kyseessä on pikku-uutinen siitä, että Saksan bundesliigan huippuottelun yhteydessä on islamilaisessa kulttuurikeskuksessa pidätetty yksi henkilö ja ottelun turvatoimia on kiristetty. Myös sinänsä jalkapalloon liiittymättöien juutalaiskohteiden turvatoimia on kiristetty.

Olemme siis päätyneet tilanteeseen, jossa jalkapalloon liittyvä väkivalta on yhdistymässä islamistiseen terrorismiin. Se on houkuttelevaa, sillä pallopeliä on Saksassa parhaimmillaan kerääntynyt katsomaan lähes 100 000 ihmisen paljous; pienikin pommi sellaisessa joukossa voisi paniikin aiheuttaessaan johtaa mittaviin seurannaisvahinkoihin.

Lisäpalkkioksi terroristi - tai neitsyiden sulojen kutsuessa ainakin hänen taustayhteisönsä - saa maailmanlaajuisen huomion. Niinhän saivat myös ne PLO:n terroristit, joiden terroriteko johti 42 vuotta sitten Münchenin olympialaisten yhteydessä kymmenen urheilijan kuolemaan.

* * *

Kirjoitin tämän kirjoituksen siksi, että jalkapallo-ottelun terroriuhasta kertova pikku-uutinen herätti minussa muutaman ajatuksen, jotka haluan jakaa lukijani kanssa.

Yksi. Nyt kuulemamme uutinen sijoittuu siihen sarjaan, joka osoittaa islamilaisen immigraation johtavan yhteiskunnan peruuttamattomaan muutokseen. Se mikä ennen oli itsestään selvää ja turvallista, muuttuu vaaralliseksi riskiksi. Niinpä nykyisessä Saksassa jopa laillinen mielenosoitus voidaan torpata uhkailemalla.

Kaksi. Islamilainen maahanmuutto johtaa myös epäsuorien kustannusten nousuun. Terroriuhan torjumihan ei ole ilmaista. Kuitenkaan en ole nähnyt näitä kustannuksia mainittavan yhdessäkään maahanmuuttoon liittyvässä valtamedian julkaisemassa uutisessa. En myöskään nyt puheena olevassa.

Kolme. Jalkapallo on maailman seuratuin urheilulaji ja sellaisena valtava bisnes. Jos terroriuhka muuttuu pysyväksi tai johtaa murhenäytelmään, muuttuu niin jalkapallon kuin muidenkin suuria yleisömassoja keräävien tapahtumien järjestäminen riskipeliksi. Tämän seurauksena suuret yleisöjuhlat saattavat loppua kokonaan.

* * *

Suomalaisena ihmisenä näen tässä asiassa kaksiosaisen ratkaisun. Ensin länsimaiden tulisi lopettaa sekaantuminen muslimien hallitsemien maiden politiikkaan ja toiseksi sulkea rajat länsimaiden poistuessa todennäköisesti entistä sekasortoisemmiksi muuttuvia oloja pakenevilta.

Sen jälkeen voimme keskittyä jo länsimaihin muuttaneiden islamilaisten kulttuuri-identiteetin vaihtamiseen sellaiseksi, joka mahdollistaa sopeutumisen länsimaiseen elämäntapaan. Samalla meidän tulee lopettaa oman yhteiskuntamme muokkaaminen sellaiseksi, jota tänne tulleet ihmiset ovat paenneet.

Tämä tarkoittaa täyskäännöstä nykyiselle tulijoiden kulttuuri-identiteettiä vahvistavalle kotouttamispolitiikalle, joka perustuu yhä vahvemmin valtaväestöön kohdistuvaan rasismiin, sopeutumista ehkäiseviin erityisjärjestelyihin ja rikosiin liittyvien maahanmuuttaja-aspektien peittelyyn.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Britanniassa lähes miljoona muslimia kannattaa terrorismia
Suomen ja Ruotsin raiskaustilastot rikkovat ennakkoluuloja
Kuinka vallankäyttö, islam, terrori ja maahanmuutto ohjaavat tulevaisuuttamme?

5 kommenttia:

 1. Jos islamilaisista maista turvaa hakemaan tulevat eivät rohkene vastata kysymykseen, MINKÄ VUOKSI he joutuvat pakenemaan ja tee siitä johtopäätöstä, ei tänne pakeneminen auta. Rauha tulee nähdäkseni vain jos jättää pakosyyn, islamin, taakseen tänne tullessaan. Mm Ruotsista näemme, että jos toisesta ovesta tulee shioja ja toisesta sunneja, keskinäinen kahina alkaa riippumatta pottunokkien osallistumisesta. Meilläkin on jo Hesassa kerhoja ’vain sunneille’.
  Tuo kohta kaksi tulee esille lentokentillä. Nyt pitää läppäritkin riisua kansistaan, koska kannen väliin akun katveeseen voisi piilottaa mattoveitsen terän. Shengenin alueen ajatus on romuttunut. Käväisin viime kuussa Shengen-alueen ulkopuolella ( Hki-Lontoo-zz). Ennen kuin istuin EU-alueelta poistuvan koneen matkustamossa, olin näyttänyt passiani 4 kertaa ja riisunut tavarani 2 kertaa läpivalaisuun. Valvonta maksaa maltaita ja hinta vain nousussa.
  Dublin-tapauksista: kuka tahansa voi tulla esim laivalla Suomeen ja heitettyään paperinsa mereen saa asyl-taikasanalla täydet etuudet, joita ei edes kyseenalaisteta. Pallokarttaa katsomalla selviäisi kukkahatuillekin se, onko maallamme suoraa maarajaa esimerkiksi Somalian, Irakin, Syyrian, Afganistanin kanssa. Mutta ei mene perille …
  -Beowolf-

  VastaaPoista
 2. Ei mitään lisättävää, olen itsekin jo kauan ajatellut suurinpiirtein samoja keinoja purkaa islamin aiheuttama uhka. Tosin hiukan vähemmän salonkikelpoisesti ilmaisten.

  VastaaPoista
 3. Tanskassa on pohdiskeltu terrorismin uhkaa Knudttønder-iskun jälkeen. Kansalaiset eivät saa ilmaista vihaa, eikä surua. Poliitikot ja intellektuellit kärsivät vallantäyteydestä, he eivät koskaan tule vihaiseksi, eivät oikeasti liikutu, latelevat vain lapsellisia latteuksiaan. Suunnaton ylimielisyys siitä, että asiat ovat hallittavissa. Intellektuellit tekevät kaikkensa selittäessään Charlie Hebdon ja Ruutitynnyrin tekoja omaan relativistiseen maailmankatsomukseensa sopimaan. Syylliseksi löytyy tanskalainen yhteiskunta kuten kirjailija Carsten Jensen totesi, että kymmenen vuotta olemme etsineet vastakkainasettelua muslimien kanssa, nyt sen saimme. Oleellisia kysymyksiä ei tehdä, esim. onko pelkkä sattuma, että islamistit ovat melkein kaikkien kuolonuhreja vaatineiden terroritekojen takana? Mitä todellisuuden kanssa on tekemistä sillä rutiiniselityksellä, että teot johtuvat islaminvastaisuudesta, kuvitellaanko, että ongelmat poistuvat, jos vain lakkaamme piirtämästä Muhammed-pilakuvia. Eikö uskalleta yhtyä Enhedslistenin poliittisen neuvonantajan Pelle Dragsstedin väitteeseen, että islamismi on suurin fasistinen uhka nykyään maailmanlaajuisesti. Äärioikeistolaiset löydetään tavan mukaan ihan muualta. Ovatko tanskalaiset aina sortajia ja maahanmuuttajat uhreja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos maahanmuuttajat eivät kotoudu, ei heidän ottamisessaan ole mitään järkeä edes siinä tapauksessa että syy löytyy kantaväestöstä. Saati jos se löytyy tulijoista.

   Poista
 4. Englannissa ja Ruotsissa vallasväki on tullut siihen tulokseen, että maahanmuuton ongelmien syynä on juurikin kantaväestö - syytä ei muualta löydy. Mutta annas olla, vallasväen ratkaisu tähän on nerokas: maahanmuuttajia on jo tullut niin paljon, että maahantunkeutujat pystyvät (ja tulevat) vaihtamaan kyseisten maiden väestörakenteen, eikä siihen mene enää edes mahdottoman kauan. Näin ongelma (kantaväestö) saadaan pois häiritsemästä uuden onnelan rakentamista.

  Läntisen Euroopan kantaväestölle vallasväki on luonut itse itseään ruokkivan toivottomuuden ja tulevaisuudettomuuden kierteen. Ei siis ihme, että huumeet, päihteet, syrjäytyminen, työttömyys, valtiofeminismi ja moraalikoodiston opetuksen puute näivettää kantaväestön itsetunnon ja luonnollisen väestönkasvun.

  Borgeol: kirjoitit, että Tanskassa kansalaiset eivät saa ilmaista vihaa eikä surua terrori-iskujen jälkeen. Jos näin on, ja miksei niin olisi, niin onhan tuo totalitarismin toinen puoli. Pohjois-Koreassa kun taasen on pakollista osoittaa tunteita, vaikkakin toki vain käskystä ja poliittisesti korrekteja sellaisia.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!