maanantai 12. kesäkuuta 2023

Sofia Virta ei hätkähdä bussinkuljettajan puukotusta

Vantaan Länsimäessä nähtiin viikonlopun aikana vakava väkivallanteko bussikuskia kohtaan. Välittömänä syynä siihen oli tummaihoisen nuorisojoukon käytöksestä huomauttaminen - ja perimmäisenä aiheuttajana suomalainen maahanmuutto- ja kotoutuspolitiikka.

Pahoinpidellyksi ja ryöstetyiksi joutuivat myös tilanteeseen puuttuneet kaksi henkilöä. Toisin sanoen meno oli kuin Afrikan sarvessa tai Ruotsissa.

Toivoa tietenkin sopii, että pahoinpitelyyn syyllistyneet saadaan kiinni ja oikeuteen. Mutta vaikka näin kävisikin, tulevat tällaiset teot jatkumaan ja julkisen liikenteen työntekijät varomaan entistä enemmän puuttumista tummaihoisen nuorison sikailuun liikennevälineissään. 

Toivoa sopisi tietenkin myös, että suomalaispoliitikot ymmärtäisivät ryhtyä tarvittavaan päätöksentekoon, ettei näin kävisi. Ja että tämän tajuaisivat etenkin sellaiset kansanedustajat ja tulevat ministerit, jotka eivät ole vielä oivaltaneet, että maahanmuuttajaryhmissä on eroja. Ja ettei edes tummaihoisten maahanmuuttajien tai heidän jälkeläistensä ihmisoikeuksiin kuulu bussinkuljettajan viiltely veitsellä.

* * *

Yksi suomalaisen maahanmuuttopolitiikan vastuuttomimmista toimijoista on ollut Vihreä puolue, joka sai uuden puheenjohtajan, kun Sofia Virta korvasi äärivasemmistolaisen edeltäjänsä Maria Ohisalon.

Virran talouspoliittinen linja näyttäisi olevan Ohisaloa terveemmällä pohjalla, mutta maahanmuuttopoliittisesti nämä kaksi naista eivät näyttäisi juurikaan eroavan. Vaalikonevastauksissaan tuore puheenjohtaja on nimittäin kannattanut löperöä humanitaarisen maahanmuuton politiikkaa, koska "Suomi on sitoutunut kansainvälisiin ihmisoikeussopimukseen ja hädänalaisten ihmisten auttamiseen eikä Suomen nykyinenkään pakolaiskiintiö ole kovin suuri. Mielestäni on selvää, että Suomen tulee auttaa hädässä olevia ihmisiä. Samaan aikaan on varmistettava, että kotoutumiseen turvataan riittävät resurssit mikä on kaikkien etu."

Näin ollen on selvää, etteivät Vihreät tule jatkossakaan toimimaan järkevän maahanmuuttopolitiikan puolesta, vaan pikemminkin päinvastoin. Eikä Sofia Virta hätkähdä vantaalaista bussinkuljettajan puukotusta, vaan tulee korkeintaan ehdottamaan entistä runsaampaa rahavirtaa maahanmuuttajien kotouttamiseen. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ismaelin ensimmäinen kiinnijääminen rikoksesta ei ollut sattuma
Sauli Niinistö nosti maahanmuuttopolitiikan pöydälle
He aiheuttavat tavallisille suomalaislapsille ja -nuorille suunnatonta kärsimystä

35 kommenttia:

  1. Onkohan tehty arviota siitä, paljonko kotouttamiseen on käytetty rahaa henkilöä kohden ja onko tämän laskeminen edes mahdollista, kun siihen kuuluisi välillsiä kustannuksia, kuten erilaisten järjestöjen saamat avustukset. Edellisen hallituksen tekemien päätösten vuoksi maamme taloustilane ei ole kovin hyvä velkaantumista ajatellen, mutta Vihreille vyökiristäminen heidän lempiprojektissaan eli maahanmuutossa ei tule kyseeseen. Kun on nähtävissä, ettei kotoutuminen ole onnistunut, niin humanitaarisen maahanmuutolen lisääminen on samaa kuin äyskäröidä vuotavaa venettä pyrkimättä lainkaan tukkimaan vuotokohtaa. Onko sen sanominen vaikeata tai rasismia ettei kotouttaminen välttämättä tule edes koskaan onnistumaan. Etniset enklaavit tulevat luomaan oman mikroyhteiskuntansa, missä toimivat läntömaiden tavat ja kulttuuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jussi Halla-aho esitti kerran retorisen kysymyksen: "Jos veneen pohjassa on reikä, paraneeko tilanne, jos siihen porataan lisää reikiä?"

      Poista
    2. mä olen jo vuosia sitten lopettanut turhan liikkumisen hoodeilla, vain välttämättömät ostot vaiks Lidlistä, ja mulla on tollanen pikku laillinen jousipyssy autossa penkin takana, for self defence

      Poista
    3. eihän noihin enää kannata mennä, ei töihin, ei bussiin, aina voi olla joku hengenlähtö lähellä, ei maksa vaivaa, its total shit

      hullut Virheet.. ensin vaatii kaikkia joukkoliikenteeseen, sitten ottavat pikpäitä sisään, jollloin joukkoliikennevälineet muodostuvat kamppailutiloiksi ja elinjäämis taistelutantereeksi

      juuri tästä syystä esim USA ssa ihmiset käyttävät yksityis autoja enimmäkseen, koska oli raskas virhe roudata pikipäitä afrikasta sinne, jollloin julkiset liikennevälineet muodostuivat vaarallisiksi

      eli Virheiden logiikka on tässäkin mielessä aivan älytöntä

      Kuka uittu uskaltaa astua johonkin vaikka bussiin, jos siellä on joku pikipäälauma`? koita onneasi, its sixty fifty bon voyage

      Poista
  2. Voisikohan mustat sijoittaa omiin busseihinsa.

    VastaaPoista
  3. Näin sivullisena kun lukee uutisista ja netistä pääkaupunkiseudun tilannetta, hurjalta kuulostaa ja pahemmaksi menee.
    Tämä tummien nuorten (en tarkoita romaaneja) triggeröityminen on todella huolestuttavaa ja sillä on seurauksensa.

    Minusta busseissa, metroissa yms. pitäisi olla vartijoita kuten kaupoissa.
    Vartijoille välineet ja edellytykset hoitaa tehtäviään sekä yhteys poliisiin, että saadaan virkavalta nopeasti paikalle jos/kun tarvitaan esim. suorittamaan pidätys.
    Jotainhan se maksaa mutta tämä väkivaltainen ja rikollinen toiminta tulee saada loppumaan.
    Ei kai niitä ryhmiä tai yksilöitä vielä ole niin paljoa etteikö niiden siivoaminen onnistuisi jos todella yritetään?
    Ja on syytä yrittää koska vanhempina heidän käytöstään ei pysty muuttamaan.

    Nyt alaikäiset ryöstävät samanikäisiä tai nuorempia mutta jos tämän annetaan onnistua, seuraavaksi rohkeus riittää ryöstää ja puukottaa ketä tahansa.
    Edes päiväsaikaan ei ole enään paikka paikoin turvallista.
    Suomessa väki vanhenee ja hetken päästä vanhukset ei uskalla kodin ulkopuolelle edes päiväsaikaan. Sellaisen yhteiskunnanko haluamme?

    Entä haluammeko haittamaahanmuuton jatkuvan? Minä en toivo enkä halua sitä - enkä tule äänestämään Sofiaa tai vastaavaa seuraavissa vaaleissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ettäkö puolet kansasta "vartijoiksi"? mistä ne saadaan? työperäisiä somppuja tai muita kukkereitako? entä kuka vartijoi "vaartijoita"?
      se on hulluu touhuu, koko yhteiskunnan tuhoamista..jos ei olis pikipäitä, ei myöskään tarvittaisi miljoonaa "vartijaa"

      on mul Securitaksen osakkeita, jooh..siinä mielessä kannatan, että oma vartija joka lähi Siwaan ja bussiin, rynnäkkökiväärin kansssa taistelemaan laumaantuvia pikipääjengejä vastaan..tosin kun pikipää lauma on joku 5-20 sierainparia, tarvitaan joka bussiin ja bussipysäkille semmonen vähintään 4n vartijan puoliryghmä taisteluvalmiuteen

      Poista
  4. Jo logiikka sanoo, että jos pikipäät lisivät (suvakkien rahoituksella) äärimmäisesti ja loputtomiin, niin siittä seuraa "hädänalaisia", koska maapallon resurssit ovat rajalliset.

    Tästä loogisesta välttämättömyydestä seuraa imbesillien suvakkien mukaan esim. suomen täyttäminen näillä nuhhija pikipäillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis muodostuu velvollisuus tuhota koko Suomi ja eurooppa ja siinä sivussa koko planeetta, koska on "kansainväliset sopimukset"

      Kun homman ,järjettömän touhun planeetan tuhoaminen, menee heti alkuun vikaan siinä, ettei ole rotuja ja rotueroja, siis eri rotujen valmiudessa muodostaa tai ylläpitää järkevää, älykästä sivilisaatiota.

      SUVAKIT TUHOAA MAAPALLON.

      Kun jos on saathana silmät päässä, niin näkeehän sen jopa puusilmä, että ON ERI ROTUJA, ja näiden erot ei todellakaan ole pelkästään ihonväri. Mitä saathanan merkitystä on ihonvärillä, eimitään, mutta kun pikipää on pikipää aivorakenteeltaan.. Pikipää on aivan yhtä imbesilli ja vaaralinen oli se sitten muslimi tai kristitty, kuten toi viimekertainen lastenpuukottaja väitti olevansa kristitty, siinäpähän on mitä väittää olevansa, ei merkitystä, joka tapauksessa se on kusipää

      Poista
  5. Päälle räkivän narkkarin ojentaminen napakalla potkulla sai wokemedian rääkymään päivätolkulla natsin karmeasta teosta ja fasismin nousun uhasta. Sompanssien ja pedarilahkolaisten väkivallanteot oikeita suomalaisia kohtaan ei herätä näissä WEF:in äänitorveloissa minkäänlaisia tunnereaktioita.

    Näin on, koska tämän maailmanvaltaan pyrkivän järjestön asiaa ajava nyrkki, rahoitusyhtiö Black Rock, pystyy kiristämään rahoittajana yrityksiä kristinuskon vastaiseen wokellukseen, nämä ottavat mainoksiinsa yhä enemmän muita kuin oikeita suomalaisia. Mediahan näiden hyppysissä on jo ollut iät ja ajat.

    Kaiken takana on kristillisen ydinperheajattelun tuhoaminen ja sitä myöten yhteiskuntien muuttaminen kulttuurimarksismin oppien mukaisesti yhdeksi kommunistiseksi maailmanvallaksi, jossa asuu keskiruskea orjakansa.

    Mikä yhdistää kommunismin isää Karl Marxia, WEF:in johtajaa ja Black Rockin kahta korkeinta avainhenkilöä? He kuuluvat samaan mafiaan, joka omistaa yli 90 prosenttia Hollywoodin wokellusta suoltavista elokuvayhtiöistä, heidän hallussaan ovat kaikki suurimmat mediatalot ja pankkisektori.

    Tämä porukka on vihannut kristittyjä 2000 vuotta, koska jäkimmäiset kääntyivät juutalaisuudesta ja alkoivat pitää messiaana surkuteltavan kohtalon saanutta rakennusmiestä, aikansa persvakoäijää. Messianhan piti tullessaan nostaa juutalainen eliitti maailmanvaltaan ja tuhota Rooma, tuo Israelin orjuutaja.

    Tavallisten tai huono-osaisten juutalaisten suosiota saanut kansanvillitsijä piti vaientaa. "Oikean" messiaan kuului ratsastaa Jerusalemiin voittosaatossa ehkä valkoisten hevosten vetämillä kullatuilla vaunuilla, ei työjuhtana tunnetulla aasilla. Ylipapisto sai taivuteltua roomalaisen virkamiehen, Pilatuksen, ristiinnaulituttamaan Jeesuksen, vaikkei ymmärtänytkään, mistä tätä miestä syytettiin. Ajattelipa vain tehtävänään pitää kapinointiin taipuvan kansan rauhallisena, kun poukkaa oli kokoontunut massoittain kaupunkiin pääsiäistä viettämään.

    Tämä kristillisyyden tuhoamiseen tähtäävä pitkään jatkunut toiminta onnistuu nykyään parhaiten tekemällä kristillisen kulttuurin pohjalle syntyneistä kansallisvaltioista kaiken pahuuden lähteitä. Siksi woketus. Kristinuskon leimaaminen sortavaksi opiksi on siksi tärkeää. Niinpä juutalaisen hautausmaan hautakivien kaataminen on hirvittävämpi uutinen, kuin kristityn kirkon polttaminen seurakuntalaisineen jossain kehitysmaassa. Siksi Aasian islamilaisten syrjiminen tuomitaan mediassa, mutta kristittyjen tappamiseen ei kiinnitetä mitään huomiota, vaikka kristityt ovat maailman vainotuin ryhmä.

    Siksi narkkarin saama tälli saa median voivottelemaan, muttei suomalaislapsen kokema julma ryöstö keskellä kirkasta päivää.



    VastaaPoista
  6. Eikö se kotouttaminen tarkoita sitä, että kaikki maksetaan: discoraha, asunto, terveyspalvelut, matkaliput, puhelin, ruoka, ym.

    VastaaPoista
  7. Ei liene ihme, että gallupeja johtava presidenttiehdokaskin ryhtyy kansanliikkeen ehdokkaaksi eikä halua profiloitua vihreäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaviston teko on pelkkää taktiikkaa. Ei vaalien häviäjien kelkassa mitään voiteta.
      Odottakaa vaan mitä tekee Olli Rehn. Tuskin on kepulien ehdokas vaan sama juttu, että kansanliikettä pukkaa.

      Poista
    2. En ole galluppeja seuraillut, ei kai se satu olemaan tuo hinuri islamisti havisia johdossa? Jos on, täytyy olla suomalaisten kyllä maapallon tyhmimpiä.

      Poista
    3. TOI äijä, homo-pekka, on munmieestä ehkä suomen kuvottavin otus, ei pelkästään homouden tai maanpetturuuden suhteen takia, vaan sen ilmiselvä käärmemäinen peilin edessä harjoitellut maneerit ja totallinen kusipäisyys. jOPA hitler vaikuttaa mun silmissä tota äijää rehellisemmältä

      vakava harjoiteltu matalaääninen puhe, käsillä tähdentäminen asiaaansa ja "johtajuus" ja ylipäätään lipevä olemus

      toi äijä on ilmiselvä huijari, so says toinen huijari, joka en tosin käytä kykyjäni kanssa ihmisteni vahingoksi

      Poista
  8. Miksi vihervasemmistolaiset poliitikot eivät noteeraa suomalaisten hätää? Eikö meillä muka ole köyhiä, sairaita ja syrjäytyneitä lapsia, nuoria ja vanhuksia, jotka jäävät ilman apua, koska on tärkeämpää auttaa näitä "kaikkein haavoittuvimmassa asemassa" olevia tai siis oikeasti tänne jollakin kepulikonstilla tulleita ja jakaa lisäksi rahaa ympäri maailmaa joka vuosi yli 1000 miljoonaa euroa? Suomella ei ole moraalista velkaa mihinkään, meillä ei ole ollut koskaan siirtomaita eikä meillä voi olla mitään vastuuta esim. Afrikan sadoista miljoonista ihmisistä, jotka kaiken lisäksi lisääntyvät tolkuttomasti joka vuosi. Asiaan vihkiytyneet voivat tehdä sen omilla rahoillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole afrikkalaisista tosiaan vastuuta suomalaisille, päinvastoin, mustien pitäsi polvistua suomalisille ja pyytää anteeksi ja sen jälkeen lähteä lujaa pois tästä maasta. Sillä ruotsin alla nuo möi suomalaisia lapsia ja naisia orjiksi afrikan maihin.

      Poista
    2. Lue ja ymmärrä Ano 8.29:n kommentti, mikä on tiivistelmä historiasta, joka selittää asiaa paljon

      Poista
  9. Anonyymi 8:03. Silloinen sisäministeri Petteri Orpo laittoi virkamiehet tutkimaan maahanmuuton kustannuksia vuonna 2018. Tutkimukset jatkuvat...

    VastaaPoista
  10. Well come duuniin bussikuskiksi!!!!, onko siinäkin työvoima vajetta, vaikka jo 30 vuotta on pikipäitä Suomeen tuotettu???? ennen pikipääsaatiota, oli myös toimivia bussi palveluja ja linjoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kait Kalashnikov jo kuuluu bussikuskin työvälineisin?

      Poista
  11. onkos totta, että somalit piti paljon orjia taannoin, ja vielläkin, esim suomalaisia naisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Siihen ojuuteen on käytännössä sekaantunut koko afrikka maineen. Sitten pitää vielä pokkuroita hurreja jotka suomalaisia on orjuuttaneet, eivätkä vieläkään suvaitse suomalaisuutta. Käyppä vaikka suomen ahenanmaalla ja puhu siellä suomea vaikka marketissa niin huomaat nopeasti mitä tarkoitin.

      Poista
    2. yah, i undertand what youu talkin about, i agree

      Poista
  12. TV ohjelman mukaan Kenian kukkafarmilla kuukausipalkka on 70€, samaa luokka luultavasti kaikissa kehitysmaissa. Älypuhelimet kertoo paljonko sossuraha on euroopassa, tulijat eivät lopu ennenkuin eurooppa on kehitysmaa, ja poliitikot nukkuu.

    VastaaPoista
  13. Sofia Virtaa kaupitellaan Ohisaloa oikeistolaisempana vaihtoehtona. Tavoitteena on äänestäjien kalastelu kokoomuksen suunnasta. Laitavasemmiston taktiikkaan on aika kuulunut liberaaliksi naamioituminen ja taistolaisissa uransa aloittaneet puolueen kaaderit kyllä tuntevat sen taktiikan. Ohisalo oli suoraan sanottuna niin hölmö, että toitotti julki mielipiteensä niin turuilla kuin toreillakin. Nyt yritetään tarjota vähän taitavampaa versiota samasta paketista, eräänlaista Marin malli kakkosta. Tosiasiassa vain ulkokuori on muuttunut, ei mikään muu. Menevätkö näin pinnalliset manööverit läpi, sen aika näyttää.

    VastaaPoista
  14. Uusi pj ei puoluetta paljoa muuta, eikä ole tarkoituskaan. Vihreiden ohjelma tai kansanedustajat ja mitä ajatusmaailmaa he edustavat ei muutu. Tämä vihertoimittajien muka-muutoksen toitottaminen johtuu presidentinvaaleista. Pitäisi saada tyhmä kansa äänestämään ISIS-Haavistoa, joka aiemmin tunnettiin Caruna-Pekkana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämähän se mielenkiintoista onkin. Esim. Hesarin jutussa annettiin puolueen jäsenten/vaikuttajien suista vähän niin kuin ymmärtää, että ongelma on siinä, että kansan mielikuva vihreistä vastaa aikalailla 1:1 sitä mitä puolue de facto on. Nyt siis pitäisi brändätä ja muuttaa imagoa ja kuvaa, ei suinkaan harjoitettua politiikkaa. Eli samaa paskaa uudessa kääreessä.

      Poista
  15. Aika realistisesti esim. Yrjöperskeles kirjoittaa noin puolesta tusinasta puolueesta yhteisnimellä Järjestelmäpuolue. Niistä vain yksi on Virheet. Millä ne kaikki äänestetään ulos? Sievästi sanoen tarvitaan paradigman muutos, suoremmin sanoen jotain vallankumouksen tai katastrofin tapaista.
    -jussi n

    VastaaPoista
  16. IL tänään

    Poliisi epäilee alaikäistä törkeästä ryöstöstä: Uhri joutui sairaalaan
    Poliisi epäilee nuorta poikaa törkeistä rikoksista.

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/04862977-53f1-47fa-a58a-d3c2843dc090

    Lounais-Suomen poliisilaitos epäilee alaikäistä poikaa vakavasta väkivallanteosta Turun Varissuolla. Teko tapahtui sunnuntaina päivällä kerrostalon edustalla.
    Alaikäisen epäillään kohdistaneen vakavaa väkivaltaa aikuiseen mieheen ja anastaneen miehen hallussa olevaa omaisuutta. Väkivallan laadusta ei tiedotteessa tämän tarkemmin kerrota.

    Uhri kuljetettiin sairaalahoitoon. Lounais-Suomen poliisi selvittää tapahtunutta epäiltynä törkeänä ryöstönä ja törkeänä pahoinpitelynä.
    Poliisi on ottanut rikoksesta epäillyn nuoren kiinni.
    //////////////////

    Turun Varissuo paikkana - ei kai vaan tummapintainen epäilty?
    -----------------------

    IL tänään

    Nuoret pahoinpitelivät naisen ja veivät omaisuutta – Osa epäillyistä alaikäisiä
    Poliisin mukaan nuoret pahoinpitelivät naisen ja veivät tältä omaisuutta. Epäilty teko tapahtui Helsingin Dallapénpuistossa viime vuoden lokakuussa.

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3161ff59-5164-4870-a956-c80f603fc4ea

    Helsingin poliisi on saanut valmiiksi Helsingissä sattuneen törkeän ryöstön esitutkinnan. Epäiltyjä tekijöitä on viisi, joista osa on alaikäisiä.

    Epäilyn mukaan nuoret pahoinpitelivät ja ryöstivät naisen Helsingin Dallapénpuistossa, Harjun nuorisotalon takana osoitteessa Aleksis Kiven katu 2.
    Uhria lyötiin nyrkeillä ja potkittiin, kun hän makasi maassa. Lisäksi uhrilta vietiin omaisuutta.

    Poliisi epäilee kolmea henkilöä törkeästä ryöstöstä ja heitteillepanosta sekä kahta henkilöä pelastustoimen laiminlyönnistä. Epäillyt ovat 17–19-vuotiaita.
    Tapaus etenee syyteharkintaan.
    /////////////////////

    Kuinka paljon näitä tapauksia pitää tulla ennen kuin ryhdytään todella toimenpiteisiin suomalaisten turvallisuuden takaamiseksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tätä on haluttu ja tilattu. Ei tämä nykyinen paskahousu kermaperse kansa mitään tee. Sama on ruotsi.

      Poista
  17. Paljon. Ja enemmän. Ruotsissa ammutaan ihmisiä kohti kaduilla käytännössä useita kertoja päivässä, eikä vieläkään olla tehty oikeasti mitään mikä niihin vaikuttaisi, diskuteerattu ja pöyristelty vain. Sama se on täällä.

    VastaaPoista
  18. Ei taida olla RKP paljon parempi. Henriksson ei halua leikata kehitysavusta, koska Suomen maine maailmalla kärsii ja menetämme majdollisuuden saada paikka YK:n turvallisuusneuvostosta. Kalliiksi kävi edellinen yritys, kun Halosta yritettiin väkisin istuttaa sille pallille; olihan hän liittänyt Suomen Ottawan sopimukseen, jonka seurauksena maamiinat poistettiin itärajan tuntumasta.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meillä mitään miinoja ole itärajan tuntumassa ollut sitten toisen maailmansodan. Haloska poisti ne miinat meidän varastoista. Niitä olisi laitettu maastoon vasta vihollisen lähestyessä ja vihollisen tuloreitille. Samoin niitä olisi käytetty erilaisten porukoiden, joukkojen, sivustan suojaamiseen ja hälyttämään tulijoista. Nyt moisia ansoja ei enää ole ja sehän tietysti rasittaa joukkoja jotka eivät muutenkaan saa tositilanteessa levätä ja nukkua riittävästi. Räjähtävien laitteiden kun pitää nyt olla tähystettyjä eli siellä pitää olla mies laukaisimen päässä valvomassa 24/7 valmiina painamaan nappia sen sijaan että siellä olisi ansalangat laukaisimiin. No, porukka kyllä keksii tositilanteessa hyvin pian miten ne tähysteiset miinat laitetaan ansoiksi, jotta pari miestä lisää pääsee nukkumaan, mutta ne on sitten omatekoisia virityksiä sen sijaan että olisivat valmiita tehdastekoisia ja luotettavia.

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!