keskiviikko 28. kesäkuuta 2023

Wokeltamallako Suomen asiat kuntoon?

Suomen talous on edellisen vihervasemmistovetoisen hallituksen jäljiltä niin pahasti kuralla, että jopa kansalaisten selvä enemmistö on asiasta huolissaan. Siksi pitäisi olla selvää, että kaikki poliittiset tahot keskittyisivät tämän asian korjaamiseen. 

Näin ei kuitenkaan näytä olevan, vaan maamme asiat omalla hallituskaudellaan sotkenut oppositio on päättänyt tarttua Vilhelm Junnilan (ps) kehnoon vitsailuun ja vaatinut tämän erottamista ministerin tehtävästään. Toki tälläkin tavalla saa kulutetuksi ministereiden aikaa ja työtehoa tärkeämmiltä asioilta. 

Toivottavasti asia saadaan nopeasti pois päiväjärjestyksestä ja oppositiokin ymmärtää sen jälkeen antaa hallitukselle työrauhan ohjelmansa toteuttamiseen, sillä maamme julkinen talous voidaan saada tasapainoon vain realistisilla ja tosiasiat tunnustavilla päätöksillä. Eli täyttämällä ministereiden ja kansanedustajien työpäivät asiallisilla esityksillä nyt käynnissä olevan wokeltavan poseerauksen sijasta. 

Koska oppositio on kuitenkin keskittynyt jälkimmäiseen, on syytä kysyä, että löytyykö sieltä minkäänlaista kykyä tai halua hoitaa Suomen asioita? Ja ihmetellä, että onko nyt nähty teatteri varmasti sitä politiikkaa, jolle vihervasemmiston äänestäjät antoivat vaaleissa tukensa?

  

18 kommenttia:

  1. Nykyinen oppositio on virus ja toivottavasti persujen virustorjunta on kunnossa.

    VastaaPoista
  2. Tämä tapaus vain osoittaa, että vihervasemmistolla ei ole oikeita asiakysymyksiä.

    VastaaPoista
  3. Milloin kielletään elokuva "Kaasua, komisario Palmu"?

    VastaaPoista
  4. Jahhah. Keskusta äänestää oikeistohallituksen kaatamisen puolesta.
    Paluu äärivasemmistoyhteistyöhön kiiluu silmissä.

    VastaaPoista
  5. Luin eilen Suomen Uutisista Junnilan puheen Turun terroristi-iskun muistotilaisuudessa. Se oli täysin korrekti teksti. Muistutan vielä että Hitler ei ollut uusnatsi vaan oikea natsi. Jos joku saa ehdokasnumerokseen 88, so what?

    VastaaPoista
  6. Seitsemän RKP-läiskä oli kaatamassa hallitusta luottamusäänestyksessä. Tämä kostetaan, Anna-Maja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä onnituneet opposition virukset. Junnila sai ylivoimaisen tuen allensa ja asia on nyt lopullisesti käsitelty. Itkeköön oppositio ittensä vaikka kuoliaiksi mutta pitäkööt vastedes turpansa kiinni.

      Poista
  7. Mutta kun tämä on sitä parempaa maalittamista.
    Soma Li

    VastaaPoista
  8. Yle tänään

    Ministeri Junnila sai eduskunnan luottamuksen äänin 95–86 – RKP äänesti vastaan

    Vihreät, SDP ja vasemmistoliitto esittivät tiistaina Junnilalle epäluottamusta tämän esille tulleiden äärioikeistopuheiden takia.

    https://yle.fi/a/74-20038706

    Artikkelista poimittua

    Ruotsalaisen eduskuntaryhmän edustajista Junnilan luottamusta vastaan äänesti 7 edustajaa, tyhjiä ääniä oli 3 ja puolesta ei yhtäkään.

    Kukaan RKP:n edustajista ei äänestänyt Junnilan luottamuksen puolesta.
    ///////////////////////

    RKP on nyt pahasti rikkonut hallituksen sisäisen luottamuksen.
    Seuraavaa RKP:n temppua odotellessa

    "on syytä kysyä, että löytyykö sieltä minkäänlaista kykyä tai halua hoitaa Suomen asioita?
    Ja ihmetellä, että onko nyt nähty teatteri varmasti sitä politiikkaa, jolle vihervasemmiston äänestäjät antoivat vaaleissa tukensa?"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eduskunta äänesti myös hallituksen luottamuksen puolesta

      Hallitusohjelma ja sitä myöten hallitus sai puolelleen eduskunnan luottamuksen äänin 106 jaa, 78 ei, 1 tyhjä. Poissa on 15 kansanedustajaa.

      Poista
    2. Henriksson: "On huomioitava se, että RKP:n ryhmä yhdeksällä edustajalla tuki hallitusohjelmaa, hän sanoo."
      ///////////////////
      Siis yksi heidän edustaja ei tukenut.

      Poista
  9. Eikös se Junnila nimenomaan vitsaillut että kun hänen vaalinumeronsa on 88, niin vihervasemmisto väittää hänen olevan natsi? no mieshän oli täysin oikeassa, eihän tuo ollut edes mikään vitsi vaan ennustus, ja vaikka tulevaisuutta ennustettiinkin, niin oikeaan osunut ennustus. Tällä vouhkamisella vihervasemmisto vain todisti että he ovat juuri niin typeriä kuin Junnila olettikin. Ja se kuva on vain feikki, jokainen valokuvaaja tietää miten tuollainen tehdään. Mutta harva viitsii raahata puhetilaisuuteen noin pitkää ja painavaa teleobjektiivia millä sen saa aikaan, koska sellaiset ovat yleensä siellä täysin tarpeettomia. Tällä kuvan ottaneella taisi olla agenda kun viitsi moisen viiden kuuden kilon möykyn sinne raahata. Tiesi mihin sijoittua ja millä kalustolla tuon kuvan saa, kun nasset ovat joen toisella puolella Junnilaan nähden.

    VastaaPoista
  10. En jaksa uskoa että punavihreiden punamölyapinat (Alouatta seniculus) jättävät asian tähän. Nehän ovat pelkkiä fanaatikkoja. Ne mölisevät tuosta Junnilasta vaikka vaalikauden loppuun asti, tai Junnilan eroamiseen asti. Tämänpäiväinen luottamuslause äänestys kertoo lisäksi sen että tuon viheliäisen ÄRKOOPEEN kanssa tulee vielä isoja ongelmia tällä hallituskaudella!.

    VastaaPoista
  11. Tämä taas todistaa, että vihreät ovat pelkästään haitallisia idiootteja, jotka oikeiden aikuisten asioiden sijasta keskittyvät tällaisiin lapsellisuuksiin. Tuo Holopainen on varsinainen rimanalitus, joka osaa vain papukaijan tavoin luetella vihreiden typeriä latteuksia.
    Aina nauruaan pidättelevä Atte takuulla pössyttelee, siitähän aiheutuu mielentila, jossa kaikki asiat huvittavat eikä naama pysy millään peruslukemilla. Hymy pyllyyn vakavissa asioissa, Atte !
    Rkp tulee olemaan todellakin vielä suuri ongelma moraaliposeerauksensa kanssa. Nimet Henriksson, Biaudet ja Adlercreutz takaavat kyllä sen, että varsinaisiin asioihin ei saada mitään kunnollisia ratkaisuja, ainakaan mitä tulee haittamaahanmuuttoon. Aiemmin Rkp oli porvaripuolue, nyt vihervasemmiston hännystelijä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Summa summarum - Suomessa on nyt siis
      vihervasemmiston aisankannattaja puolue ja
      vihervasemmiston hännystelijä puolue.

      Poista
    2. Mikä siinä vihervasemmistossa oikein viehättää ? Pelkääkö linjaton lälleröväki joutumista wokelluksen ja canceloinnin kohteeksi, jos ei nuoleskele komukoita.

      Poista
    3. Hännystelijä = porukan mukana kulkeva = perskärpänen.

      Poista
  12. Linnan Väpä kirjoitti tuntemattoman. Kiittäen svedun urheita solttuja, jotka pinkaisivat pakoon linjan päästä. Rokan Antti järjesti kauppamiehelle reilut 80 ryssän kokardia. Väpä kommu-nistinä sai tingittyä ryssien raadot about viitenkymppiin. Vitutti kuin Liin pientä oravaa. Vai mitä sanoo Majat ja bideet..

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!