maanantai 1. heinäkuuta 2024

Helsinki Pride ja suvaitsevaisuus

Suvaitsevaisuudella ymmärretään yleensä sitä, että kunnioitetaan itsensä kanssa eri tavalla ajattelevien ihmisten oikeutta olla sellaisia kuin ovat. Tässä mielessä oli ikävää, että MTV3 julkaisi videon, jossa tuhottiin homoseksuaalisuuteen kielteisesti suhtautuvien ihmisten peräkärryn sisältö sekä kaadettiin lopuksi nurin koko kärry. 

Kärryn paikalle vienyt henkilö oli poliisin mukaan ilmoittanut etukäteen omasta mielenosoituksestaan eli käytti laillista sananvapauttaan. Mutta tämä ei siis jostain syystä sopinut sille joukolle, joka päätti tuhota mielenosoituksen.

On kuitenkin todennäköistä, että kärryn kaataneet ihmiset luokitellaan helposti samaan joukkoon kuuluvaksi, kuin ne, jotka osallistuivat Helsinki Pride tapahtumaan. Siksi sen järjestäjien kannattaisi tuomita kärrynkaatajien teko selkeästi ja yksiselitteisesti. 

Onhan Priden yksi keskeinen tarkoitus kuitenkin lisätä suvaitsevaisuutta maassamme. Ja kiitos kärrynkaatajien, heillä on juuri nyt oiva tilaisuus osoittaa seisovansa sanojensa takana.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Oikeus antoi luvan ahdistella, mutta wokeltajat syyllistyivät shamanismiin
Suomineidoista
Nykysuomalaista suvaitsevaisuutta ja demokratian kunnioitusta

40 kommenttia:

  1. Tuosta tuhoamisesta on julkaistu useampia videoita. Siinä, minkä eilen katsoin, poliisi käveli muina miehinä hävityksen vieressä. Eikö poliisin velvollisuuksiin olisi kuulunut hävittämisen lopettaminen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole olemassa hyviä poliiseja tai pahoja poliiseja. Kaikki poliisit ovat loppujen lopuksi vain isäntiensä eli poliittisen eliitin palvelijoita ja ne tekevät vain mitä isännät käskevät!

      Poista
    2. Ei poliisit ole aivottomia minionsseja joilla ei ole mitään omaa tahtoa. Joka poliisi saa käytää omaa päätäntävaltaa tilanteissa kuten parhaaksi näkee. Voit vaikka tuota kysyä miltä tahansa poliisilta niin tulet saamaan kirjaimellisesti ihan saman vastauksen, sen voi luvata.

      Poista
  2. On alkanut karisemaan pois loputkin uskosta poliisiin kun tuota pelleilyä olen seurannut. Pellejen annetaa tehdä lähes mitä, mutta ei kiinnosta poliisi kopittaa yhtäkään toisen omaisuuttaa tuhovaa mielisairasta hullua. Kunnioiutus poliiseja kohtaan loppui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tehtävään oli varmaan ilmoittautunut kaikki suuntautuneet poliisit.

      SK

      Poista
  3. Kun narsistit kokevat olevansa vahvoilla, he viis veisaavat tasa-arvosta ja toisten oikeuksista. Kyseinen homojengi tuli osoittaneeksi, ettei heidänkään luonnonvastainen taipumuksensa ansaitse hyväksyntää. Homot takaisin kaappeihin! Kukin kärsiköön vajaavuutensa hiljaa.

    VastaaPoista
  4. Ylimittaisin yleiskäsittein -- siis sellaisin omnipresenssiä ja omnipotenssia elvyttävin käsittein kuin "suvaitsevuus" tai "rasismi" -- ei mitään älyllistä keskustelua pystytä käymään.

    Kunnian ja häpeän tunnot ovat ulkoaohjautuvan yksilön tyypillisiä tuntemuksia, eikä yhteiskunta pelastu sillä että yksi jos toinen "ideologia" yrittää käännyttää kansalaisia tunnustamaan oman "isminsä" ainoaksi oikeaksi -- että olet joko meidän puolelellamme tai sitten vihollistemme puolella.

    Tosiaan, pienet lapset eivät ole "rasisteja", koska kultuurikognitiivisten erojen havaitseminen ja niiden merkityksen ymmärtäminen ei onnistu useimmilta aikuisiltakaan. Jos ymmärtäisimme miten ihminen on lajityypillisesti, lähtökohtaisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen eläin, huutaisimme suoraa huutoa: "Rajat kiinni!"

    Kulttuuri alkoi aikanaan siitä että vaeltelevat joukot asettuivat paikoilleen ja aloittivat viljelyn. Rajat loivat kulttuuri-ihmisen. Siten syntyiovät ne tajunnalliset ominaisuudet, jotka kymmenen tuhatta vuotta institutionalisoituneina tuottivat esimerkiksi sen eurooppalaisen uuden ajan ajattelun, joka parissa vuosisadassa muutti maailmaa ja ihmisen elinehtoja miljoona kertaa enemmän kuin mitä ne olivat muuttuneet ihmiskunnan koko aiemman miljoonan vuoden kehityshistorian aikana. Se on kova kognitiivinen tosiasia.

    Nyt sitten joku kokoomusnainen toistelee sanaa "rasismi" ja vaatii että rajat auki aina ja kaikkialta. Hän todistaa että pienet lapset ovat viattomia kun eivät tunne rasistisia tuntoja. Hmmm. Pitäisi panna koulun penkille, mutta eihän se auta kun siellä ei opeteta ihmisyyden eikä sosiologian perusasioista mitään.

    Sellaiset ovat nyt kunnia-asioita. Ne yhdistävät kaikkein ulkoaohjautuvimpia poliitikkoja äärioikealta ja äärivasemmalta.

    VastaaPoista
  5. Punavihreä some kiehuu, kun siellä tuomitaan sananvapauden loukkaukset ja arvioidaan maamme olevan menossa kohti kommunistista diktatuuria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös punavihreät juuri toivo kommunistista diktatuuria...

      Poista
  6. Suvaitsen homoja sillä edellytyksellä, että he elävät samojen sääntöjen puitteissa kuin muutkin. Itselläni on huono yksittäiskokemus homoista, kun ollessani teini-ikäinen muuan homo tuli kadulla ehdottamaan naimista "nuorelle miehelle".
    Tämän ikävän kokemuksen perusteella olen sitä mieltä, että homoilu sallittakoon aikuisten makuuhuoneissa, mutta lapset on jätettävä rauhaan kaikelta homo- ja transpropagandalta. Varsinkin Seta ja kaikenlaiset transpropagandistit on pidettävä kaukana kouluista ja päiväkodeista, joissa vanhemmilla ei ole mahdollisuutta kontrolloida lapsille syötettävää manipulaatiota.

    VastaaPoista
  7. Nämä ääriVasemmistoVäkivalta homot ovat vaarallista porukkaa. Uskaltaako kaupungille enään edes lähteä, kun näitä väkivaltaa ihannoivia homoja liikkuu siellä. Se, että jos poliisin edustaja on katsonut vierestä ja antanut kaiken tapahtua on todella pelottavaa, voiko poliisiin enään luottaa. Se Vihevasemmiston, laillisesti aseistettua siipeä, edustava poliisi Taponen on ainakin vaarallinen esimerkkiä nyky poliiseista.

    VastaaPoista
  8. Hesari julkaisi jutun "Tällaista väki­valtaa uskonl­iikkeissä koetaan".

    Entä jos samanlainen juttu tehtäisiin sateenkaarevista?

    Vankilassa on sarjahukuttaja P.Seppänen. Hänen mökillään hukkui 7 ihmistä kummallisissa olosuhteissa. Kolmesta tuli tuomio, 15 vuotta päivästä päivään ilman alennuksia. Yksi uhreista oli Jani, johon Seppänen oli rakastunut ja jonka hän oli kerran raiskannut. Uhri oli tehnyt rikosilmoituksen, mutta perunut sen myöhemmin (tiedot MTV:n rikoshjelmasta).

    Sarjakuristaja M.Penttilä on ilmaissut haluavansa sukupuolenkorjaukseen, koska on väärässä kehossa. Seksuaalisesti kertoo olevansa lesbo.

    Ari Juhani Joki leikkasi toiselta mieheltä peniksen irti. Samanlaisia tekoja on Euroopan homopiireissä tehty ainakin kolme lähivuosikymneninä.

    Nämä tyypit ovat tietenkin yksin syyllisiä rikoksiinsa, ei kukaan muu. Mutta tällaista tapahtuu sateenkaariporukoissa. Siitä vain ei juuri puhuta eikä kirjoiteta otsikoita.

    VastaaPoista
  9. Videolla tuhoaminen ja riehunta näytti vähän samalta kuin natsien riehuminen Kristalliyönä mitä filmejä joskus nähnyt.
    Ovatko Ylpeys ihmiset siis sisimmässään natseja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti eivät ole Ylpeys-ihmisiä, pois se heistä. Heillähän on kansainvälinen tavaramerkki tai sellaiseksi pyrkivä Pride. Eli todellisuus on aina tarua naurettavampi.
      -jussi n

      Poista
  10. Suvaitsemisellakin on rajansa. Suvaitsin ennen homoja ja eri kansallisuuksia, kunhan homot jättivät minut rauhaan ja vieraat kulttuurit pysyivät omissa maissaan. Nyt tilanne on muuttunut, homot ja feministi pyrkii määräilemään muita ja vieraat kultturit tunketuvat maahan samoissa aikeissa. Olenkin siis muuttanut asennetta näihin asioihin.

    VastaaPoista
  11. Media on pervojen puolella. Suvaitsevuutta vaaditaan vain yhteen suuntaan - päin persettä.

    VastaaPoista
  12. Mitä ihmettä, Valkean puukotusten yhteydessä proffalle ja opetuslapsille toimi argumenttina se, että puukotukset tapahtuivat koska maahanmuuttajat olivat siinä. Miksei nyt sama argumentaatio toimikaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sinulla kommenttia kirjoitukseeni 8:57?

      Poista
    2. Höpö höpö kenellekään tuollainen ollut mikään syy tapahtumiin. Vassareille on hyvin vaikeaa pysyä totuudessa koska halu keksiä uusia todellisuuksia on aivan vastustamatonta. Mielikuvituksettomia mielikuvitusihmisiä. Mielikuvituksettomia siksi että nämä heidän mielikuvitusjutut ovat aina samanlaisia ja toisilta uskovaisilta kopioituja öyhötyksiä.

      Poista
    3. Ano 10.19: Enpä muista väittämääsi argumenttia koskaan käyttäneeni. Enkä tässäkään kirjoituksessa kirjoittanut puukotuksista tai varsinaisesti väkivallasta muutenkaan. Sen sijaan ihmettelin Pride-väkeen yhdistetyn suvaitsevaisuuden ja homovastaisen mielenosoituksen hajottamisen välisestä ristiriidasta.

      Poista
  13. Tämä on usein minuakin ihmetyttänyt, että minkä takia näistä homoista, transsuista ja muun sukupuolisista tehdään tai he itse tekevät niin valtavan suuren numeron. Koko valtamedia (YLE; MTV; Iltalehti, Ilta-Sanomat jne.) toitottaa tätä ihanuutta. Esim. Suviseuroista ei ole läheskään samanlaista meteliä, vaikka se on yhtä iso tapahtuma. Helsingin pormestari Juhana Vartiainen oli näköjään pukeutunutkin kuin muun sukupuolinen vai mikä se oli. Perussuomalaista edustusta pride-kulkueeseen ei ilmeisesti oltu edes kutsuttu. Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Se oli aikoinaan huvittavan näköistä, kun pääministeri Antti Rinne viiletti kovaa vauhtia kuin klovni kulkueessa. Nythän entinen pääministeri ja Suomen ikkuna maailmalla (ainakin valtamedian mielestä) Sanna Marin on täydellä sydämellä mukana pride tapahtumassa. Marinhan taisi olla sellaisesta sateenkaariperheestä kotoisinkin, joten tuttu asia hänelle. Mutta se, että homot tuhosivat toisen omaisuutta eikä poliisit puuttuneen asiaan, on tuomittavaa. Meillä pitää olla 0-toleranssi (krokotiilin kyyneleitä) tällaisiin asioihin. Sanat voivat muuttua teoiksi, se on niin totta nyt se.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä jutuissa on paljon paradokseja. Se mihin blogisti Yrjöperskeles tänäisessä tekstissään kiinnittää huomiota -- siis että toiseussukupuoliset ovat omineet palestiinan tukemisen agendalleen -- on vain yksi sovittamaton paradoksi monien joukossa.

      Pohjimmiltaan on kyse tajunnan taantumisesta ja uhrirooliin samaistumisesta. Koska alitajunnassa kaikki uhrit edustavat viattomuutta, uhriroolieihin samaistuminen on kriisiytyneelle psyykelle sekä voimaannuttavaa että antaa juuri sitä omankädenoikeutta, jota he sitten käyttävät ihan itsetarkoituksellisena efektikeinona, koska kaikki ajattelu, olipa se miten naurettavaa tahansa, muuttuu vakavaksi kun ryhdytään ajatuksista tekoihin.

      Pitää muistaa, että kysymys on hyvin yleisinhimillisestä asiasta -- itse asiassa me kaikki olemme rakennettuja sen kehityksellisen kaavan mukaan, että syvimmällä sielussamme on "sinä" -- varhaisimman lapsuuden hoitajahahmo -- ja vasta myöhemmin on alkanut muotoutua se mitä nimitämme "minäksi". Kun "minä" kriisiytyy, taunta palaa "sinään" ja muutumme terveestä toimijasubjektista huomiota hakevaksi objektiksi -- ja siinä samaistuminen uhrirooliin antaa meille voimaannuttavinta tyydytystä.

      Yhteiskunnallisesti tilanne on katastrofaalinen, koska kulttuurisen narsimin maailmassa terveitä subjekteja ei juuri kasva. Kaikki ovat vähän sellaisia toispuolisia, ja ihan liian monet saavat voimaantumisen kokemuksia "suojellessaan" ja "puolestaloukkaantuessaan" jonkun uhrisamaistumisen nimissä. Poliitikot, jotka varsinaisia narsisteja vasta ovatkin, ovat tietysti eturivissä hyppimässä tasajalkaa kaiken "tasa-arvoisuuden" puolesta. Ja ääriasenteisimmat oikeassaolijat ihan oikeasti kokevat, että esimerkiksi kehittymättömien kulttuurien kehittymättömimpien ominaisuuksien suojeleminen on arvokkainta mitä sivistysvaltio voi kehitysmaalaisille kansainvaeltajille tarjota.

      Poista
    2. "...että minkä takia näistä homoista, transsuista ja muun sukupuolisista tehdään tai he itse tekevät niin valtavan suuren numeron."

      Täytyyhän sitä tavaramerkkiä eli brand:iä mainostaa ja saada lisää väkeä joukkoihin.
      Tällä tavoin saadaan yhteiskuntaa hajoitettua ja tavanomainen perhe-yhteiskunta tuhottua.
      Sen jälkeen koko yhteiskunta on helpompi tuhota.
      Kysymys vaan kuuluu - kenen etu se on?

      Poista
    3. Suviseuroja ei tietenkään televisioida, koska vanhoillislestadiolaiset itse eivät hyväksy televisiota.

      Poista
  14. Tämänpäiväinen äärivasemmistolainen riippumaton Turun Sanomat otsikoi pääkirjoituksensa näin: "Rasismin kitkeminen yhteinen urakka". Itse jutussa todetaan esimerkiksi näin: "Rasismi ei ole ainoa syrjinnän muoto. Vakavaa syrjintää tehdään ihonvärin lisäksi muun muassa uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuoli-identiteetin ja vammaisuuden takia."

    Enpä usko, että kyseisestä lehdestä löytyy koskaan juttua tuosta Raamattuun perustuvasta ihmiskäsityksen puolustajasta, joka joutui suvaitsemattomien homoraivopäiden hyökkäyksen kohteeksi. Ainoa suvaittava uskonto näille vasemmistolaisille yhteiskunnan syöpäsoluille on tappamista ja väkivaltaa ihannoiva islam, mikä lienee lukkarinrakkautta.

    VastaaPoista
  15. Poliisit niin hehkuttaa ilmaisuvapautta. Me porukoiden kanssa haettiin heterokulkueelle lupaa kulkea helsingin laidalle erittän rauhalliselle alueelle, mutta ei saatu, ei edes annettu syytä miksi. Siinä se vapaus tässä maassa.

    VastaaPoista
  16. Mitä porukkaa nämä tämänpäivän poliisien mollaajat oikein on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Mitä porukkaa" Ethän sinä viheläjä näe mitään väärää samanlaisissa poliiseissa jotka pitää tuollaisia otuksia jeesuksina.

      Poista
  17. Eiköhän melko yleisestikin ole todettu, että suvaitsemattomuus ei viime vuosikymmeninä ole juuri vähentynyt. Se vain kohdistuu nyt eri asioihin kuin ennen.

    VastaaPoista
  18. Tuleeko Pride-tapahtuman lisäksi vielä myös greed-, wrath-, envy-., lust-, gluttony- ja sloth-tapahtumat? Nämähän ovat vanhan kristillisen käsityksen mukaan ne muut kuusi kuolemansyntiä englanniksi. (katso esimerkiksi https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_deadly_sins). Vai lust-tapahtumako se itse asiassa jo onkin?

    VastaaPoista
  19. Ja taas meni ns proffalla vituralleen. Toi valopää homofoobikko ajoi kärryineen skeittitapahtuman yleisöön joka ymmärrettävästi vähän hermostui ja heitti kärryn mäkeen. Hyvin toimittu skeittipojilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin varmaan. Ensinnäkin, joka videolla on kyllä näkynyt hintit touhussa kärryn kimpussa ja repimässä julistetta.

      Poista
    2. Tämän kirjoituksen pohjana ollut MTV3:n juttu/video ei mainitse tai näytä sellaista tapahtumaa, jossa skeittitapahtuman yleisön joukkoon olisi ajettu kärryllä. En siis ota todesta väitettäsi, mutta toki uskon, jos esität tapahtumasta todisteet.

      Poista
  20. Ai hintit hakkaamassa skeittilaudoilla julistetta. Just

    VastaaPoista
  21. Pride: tehdään epänormaalista, perverssistä PAKOLLA uusi "normaali".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on asian ydin !

      Poista
    2. Erästä ns. Isoa Kirjaa ylimpänä ohjenuoranaan vilpittömästi käyttävät voivat täydellä syylla alkaa puhua Sodoman-Gomorran Suomesta.

      Poista
  22. Täällä taas hanttapulit mölyämässä. Hankkikaa elämä

    VastaaPoista
  23. ”Homopornon supertähti” jakoi ja vastaanotti satoja lapsipornovideoita.
    https://www.kansalainen.fi/homoikoni-paljastui-pedofiiliksi-levitti-raakaa-lapsipornoa/#google_vignette

    VastaaPoista
  24. Ano klo 11.27:
    "Kysymys vaan kuuluu - kenen etu se on?"

    Esitit erittäin tärkeän kysymyksen.
    Jos vastausta lähdetään esittämään propagandamedia- ja "virallisen totuuden" kulissin takaa laajemmasta yhteydestä, kuten tulisi tehdä, niin tässä blogissa saa heti totuutta häpäisevän, "salaliittoteoreetikon" leiman, lisäksi pahasti psyykkisesti kieroutuneen trollin tai "trollin" avustamana, joka on ruvennut toimimaan varsin aktiivisesti tässä blogissa.
    Tässä blogissa myös tabuaiheiden sensuuri toimii.
    Tabuaiheet liittyvät ennenkaikkea tiettyyn kooltaan marginaalisen pieneen ihmisryhmään, jonka kontrollissa pitkälti on läntisen maailman "virallinen totuus" ja muutaman prosentin osuutta lukuunottamatta ennenkaikkea Yhdysvaltain valtamedia, josta puolestaan eurooppalainen valtamedia suoraan, kritiikittä lainaa sisältöään. Siihen ihmisryhmään kuuluva tietty suku orjuuttaa vähintäänkin läntistä maailmaa hallitsemansa velkaponzi-rahajärjestelmän avulla. Se suku on myös yhdysvaltalaisen YKSITYIS-pankki Fed'in eli Federal reserven osaomistaja.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!