maanantai 6. marraskuuta 2017

Pitäisikö väkivaltainen vasemmisto kieltää?

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps) joutui toissayönä uhkaavan häirinnän kohteeksi Turussa. Kulkiessaan kadulla hänen ympärilleen ilmaantui naamioitunut joukkio, joka nimitteli puheenjohtajaa "vitun fasistiksi" ja myönsi kysyttäessä haastaneensa riitaa. Naamioituneita harmitti erityisesti maahanmuuttokriittisenä tunnetun puheenjohtajan negatiivinen suhtautuminen islamiin.

Perussuomalaisten puheenjohtaja pelastautui uhkaavasta tilanteesta livahtamalla hotelliinsa, jonka aulaan yksi naamioituneita seurasi häntä. Siellä Halla-ahon uhkaavaksi tuntema tilanne kuitenkin raukesi.

Tapaukseen ei liittynyt fyysistä väkivaltaa tai ryöstöä. Se osoitti kuitenkin sen, että laitavasemmiston kulkijat ovat valmiita kaduilla tapahtuvaan itsensä kanssa eri tavalla ajattelevien pelotteluun. Mikäli sellainen jatkuu, on vaarana tilanteen eskaloituminen vakavaksi poliittiseksi väkivallaksi.

Sellaisen tilanteen välttämiseksi ehdotan harkittavaksi väkivaltahakuisten äärivasemmistolaisten järjestöjen - rekisteröityneiden ja rekisteröitymättömien - kieltämistä sekä sellaisiin kuulumisen kriminalisointia. Tätä ehdotusta tukevat näiden ryhmien väkivaltaiset hyökkäykset yksittäisten ihmisten ja eri mieltä olevien mielenosoittajien kimppuun, heidän ajoittain tuhoisiksi osoittautuneet omat tapahtumansa, heidän saamansa tuki politiikan vihervasemmalta laidalta sekä analogisena tapauksena harkinnassa oleva Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toiminnan kieltäminen.

Lisäksi oletan, että suomalainen poliittinen äärivasemmisto puheenjohtajansa Li Anderssonin johdolla irtisanoutuu Turun tapahtumista ja yleisesti toissayönä nähdyn kaltaisesta poliittisesta henkisestä väkivallasta sekä tuomitsee naamioryhmän selvin sanoin. Tämän luulisi olevan itsestäänselvyys rauhasta ja oikeudenmukaisuudesta usein puhuvalle poliittiselle liikkeelle.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Aikamme ääri-ilmiöt nousevat punavihreydestä
Vihervasemmisto hyväksyy väkivaltaisiksi tiedettyihin mielenosoituksiin osallistumisen
Poliittinen väkivalta4 kommenttia:

 1. Niinhän sitä luulisi, mutta luulo kun ei ole tiedon väärti. Kai soma Li jotain ehti höpöttää vaan ei sieltä mitään anteeksipyyntöä tullut, eikä toisaalta lupausta höhrhöjen harjauksestakaan.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Voi ressukka parkaa kun piti soittaa apujoukkoja, ei uskaltanut yksin keskustella Jussin kanssa. Ei minusta Jussi raameiltaan niin pelottava ole ettei jutella uskalla.

  VastaaPoista
 3. Näköjään pitäisi, aina sadan vuoden välein.

  VastaaPoista
 4. Jos Vastarintaliike kielletään, niin varsinkin silloin pitäisi tuon Professorin esittämän väkivaltahakuisten äärivasemmistolaisten järjestöjen kieltämisen olla ehdoton vaatimus.
  Valitettavasti näyttää siltä, että esim. kokoomuksessa vallankaapanneelle punaliberaalien punaporvarien maanpetturi-klikille tuo vasemmistolainen väkivalta on sitä "parempaa" väkivaltaa, joka saa jokseenkin vapaasti rehottaa.

  Ainoa "todiste" Vastarintaliikkeen väkivaltaisuudesta näyttää olevan tapaus Jesse Torniainen/Jimi Karttunen.
  Sitä on kuvattu esim. seuraavassa "Asema-aukion tapaus ja Jesse Torniaisen oikeudenkäynti", http://magneettimedia.com/asema-aukion-tapaus-ja-jesse-torniaisen-oikeudenkaynti/

  Tuo oikeudenkäynti näyttää edustavan tyypillistä lusiferilaisia vapaamuurareita vilisevän demlalaisen "oikeus"-laitoksemme käytäntöä. - "Mikä on Demla?", http://magneettimedia.com/mika-on-demla/

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!