lauantai 18. marraskuuta 2017

Kertovatko liivijengin tuomiot siitä, ettei enää ole aikaa

Seitsemän vuotta sitten silloinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero totesi, että Ruotsissa ja Tanskassa maahanmuuttajien rikollisuus on suuri ongelma. Lisäksi hän katsoi, että "vielä on mahdollisuuksia, mutta aikaa on vain muutama vuosi. Joka vuosi mennään huonompaan suuntaan. Viitteitä tästä on koko ajan, ja lähellämme rajojen ulkopuolella näkyy varoituksia."

Paateron kommentti muistui mieleeni lukiessani uutista, jonka mukaan Suomessa uuden liivijengin, Saturdah MC:n jäseniä tuomittiin käräjäoikeudessa pitkiin rangaistuksiin.  Heistä Santeri Esanpoika Seppänen sai 10,5 vuoden vankeusrangaistuksen kun Jebreel Abdel Rahman Ahmad El Shamaly selvisi kahdeksalla, Ahmed Abdel Rahman Ahmad El Shamaly reilulla viidellä, Deng Kuol neljällä ja Mika Henri Waltteri Kärkkäinen reilulla kahdella ja puolella vuodella.

Nimilistasta voidaan päätellä, että suomalainen maahanmuuttopolitiikka on tuonut maahamme rikolliselle polulle alttiita tulijoita. Samoin se kertoo, etteivät uuden jengin jäsenet näyttäisi olevan rasisteja, koska kantaväestö ja uussuomalaiset näyttäisivät viihtyvän yhdessä.

Eksoottiset nimet eivät ole tässä tapauksessa yllätys. Saturdahista on nimittäin aiemmin kerrottu, että se pyrkii rekrytoimaan jäsenikseen erityisesti maahanmuuttajataustaisia henkilöitä. Itse asiassa koko jengin perustivat Hollannin Moordrechtissä vuonna 1990 maahanmuuttajat ja maahanmuuttajataustaiset henkilöt. Mutta mukana on siis myös eurooppalaista kantaväestöä.

On hienoa, että maahamme rantautunut uusi rikollisjengi pääsi nopeasti tutustumaan suomalaiseen oikeusjärjestelmään - ja että tällä kertaa tuomiot olivat ainakin muutamien tuomittujen osalta tuntuvia. Jäin kuitenkin itsekseni aprikoimaan, että eihän nyt lukemaani uutista pidä tulkita siten, ettei meillä ole enää aikaa, vaan entisen poliisiylijohtajan mainitsemat muutamat vuodet ovat nyt ohi.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Sikailua toisten juhlissa
HS:n journalismi on vastuutonta ja lukijakuntaa halveksivaa
Anna Kontula ja Ruotsin uusi normaali

6 kommenttia:

 1. Milloin nykypäättäjät alkavat uskomaan varoituksen sanaa tai selviä ennusmerkkejä?
  Tuskin milloinkaan, joten täytynee vaihtaa seuraavissa vaaleissa päättäjät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtaapitäville EU-diktatuurin ostamille EUnukeille eivät varoituksen sanat eivätkä ennusmerkit merkitse mitään: he toteuttavat EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa suomalaisten ja eurooppalaisten tuhoamiseksi, joka merkitsee samalla valkoista kansanmurhaa: http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   "The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
   The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays bribes." -
   Britti-patriootti David Noakes, "Expose the EU dictatorship and its police state", http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

   Koska Suomen läpimätä puoluelaitos noudattaa perustuslainvastaista tiukkaa puoluekuria, tarvitsee EU-diktatuurin lahjoa kustakin puolueesta vain muutamat avainhenkilöt ja niin lähtevät aina "EU:n ytimeen" Brysseliin suomalaiset ruskeakieliset politrukit nöyrästi "mallioppilaina" kuuntelemaan pöydän alle, mitä "isot pojat" pöydän ympärillä päättävät.

   Poista
 2. Kyllä ne 'etsikkovuodet' ovat ohi. Vain systeemi a la Eila Kännö olisi tämän estänyt.
  Nyt on turha enää rypistellä, kun molemmista lahkeista (omat+tuontikonnat) valuu tavaraa pieksunvarret täyteen.
  -Beowolf-

  VastaaPoista
 3. Euroopan politiikot tienaavat sillä, että kehitysmaalaisia kuskataan elätettäväksi ja mukana tuleva rikollisuus on vain lieveilmiö.
  Politiikkojen näpeissä ovat lailliset väkivaltakoneistot kuten poliisi ja asevoimat. Ei niiden tarvitse näistä lieveilmiöistä välittää. Kansalle paukutetaan mantraa " ei saa antaa pelolle valtaa" ja samaan aikaan haalitaan itselle lisää turvamiehiä ja suojaa.
  Politiikot marssivat mustapukuusten kaappien kanssa nauraen pankkiin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä prof.!
  Kerroitko uutisena pyöräilyklubin keppostelijoista?
  Tämä porukka on ollut tiedossa jo pitkään. Google auttaa...

  VastaaPoista
 5. "ISÄNMAANPETTURIEN AIKA",
  http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/11/isanmaanpetturien-aika.html

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!