maanantai 21. syyskuuta 2015

Suomalaisnaiset burkhaan

Eilinen uutinen kertoo kuopiolaisen oppilaitoksen, Pohjois-Savon opiston, neuvoneen naispuolisia opiskelijoita pukeutumaan nykyistä peittävämmin, koska kaupunkiin on saanut turvapaikanhakijoita. Ja heidät on asutettu opiskelijoiden asuntolaan.

Yhtä opiskelijaneitostakin oli haastateltu. Hänen mielestään idea on hyvä, ja niin ajattelevat neitokaisen mukaan lähes kaikki muutkin. Opiskelijan käsityksen mukaan tulokkaat saattaisivat hämmentyä esimerkiksi tervehtiessään, jos nuorten naisten päällä olisi suomalaisen arkitapakulttuurin mukainen ylhäältä varsin avonainen vaatetus.

Ymmärrän kyllä, että oppilaitoksen henkilökunnan neuvojen taustalla ei ole huoli turvapaikanhakijoiden hämmentymisestä vaan pelko naisopiskelijoiden turvallisuudesta, vaikka sitä ei sanotakaan ääneen. Senkin ymmärrän, sillä asian julki lausuminen olisi varma tie rasistiksi leimautumiseen ja iltalehtien kansikuviin pääsemiseen. Ja mahdollisesti jopa potkujen saamiseen.

Henkilökunta epäilemättä siis arvelee, että tunnetusti raiskaamisherkkien henkilöiden himoja voitaisiin hillitä mahdollisimman vähän paljasta pintaa näyttämällä. Ja samalla siirtävät syyllisyyden seksuaalirikoksista uhreille.

Jos tätä logiikkaa jatketaan eteenpäin, ei kannattaisi pitäytyä pelkästään kaula-aukkojen sulkemisessa. Miksi ei saman tien kannattaisi suositella hiusten peittämistä tai jopa burkhaan kietoutumista. Ja miespuolista sukulaissaattajaa asunnon ulkopuolella liikuttaessa.

Silloin jopa paatuneinkin ex-Talebantaistelija tai ISIS-soturi tuntisivat olonsa kotoisaksi uudessa isänmaassaan. Eivätkä hämmentyisi. Eivätkä pääsisi raiskaamaan. Eivätkä tulisi koskaan kokoutumaan.

Eikä Suomi olisi enää entisensä: vapaa, tasa-arvoinen ja länsimainen.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Zuber Jalal Isa herätti ajatuksia
Suomalaiset heräsivät puolustamaan kotiseutuaan
Maahanmuuttajat raiskaajina

12 kommenttia:

 1. Jossain näin että tää tieto oli tietenkin jo kiistetty. Ja Hannu Lauerma oli puolestaan jossain TS:n haastattelussa todennut, että mieleltään epävakaat uskovat kaiken mitä lukevat.

  Että nyt on Professorinkin osalta tehty etädiagnoosi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiistetty on väite, että kyseessä olisi ollut ohjeistus. Nyt se on vain neuvo.

   Poista
 2. Tämä helpottaa varmasti myös kalapuikkoviiksimiehiä hissikatseineen. Eiköhän tämänkin saa käännettyä suomalaisen miehen syyksi.

  VastaaPoista
 3. Näin meitä alempiarvoisia suomalaisia kotoutetaan islamiin. Meillä on kaamea tulevaisuus dhimmeinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai "palaamme" lopulta dhimminä olemiseen kyllästyttyämme islamiin ja rakennamme Suomesta samanlaisen paskastanian kuin muutkin muslimivaltiot.

   Poista
 4. Suomessa on ryhmiä, joille rähmällään olo näyttää olevan sisäänrakennettu ominaisuus. Jos ei olla rähmällään itään, niin sitten ollaan länteen tai Brysselin suuntaan tai, kuten nyt, kaukaiseen etelään. En sano, että suomalaisilla yleensä olisi taipumus rähmällään oloon, koska havaintojen ja tutkimustenkaan mukaan näin ei ole. Erinäisiin toimittajiin ja pikkupäälliköihin tämä tauti on kuitenkin iskostunut. Ja pikkupäälliköillä tarkoitan henkisiä pikkupäälliköitä, sillä monet heistä ovat hyvinkin merkittävissä asemissa. Jopa ministereinä. Välillä olen aprikoinut, että mistä tämä johtuu. Onko se edelleen peruja tsaarinaikaisesta virkamieskulttuurista, jolloin herran pelko oli herran alku?

  Stalin aikoinaan sanoi, että suomalaiset ovat niin tyhmää kansaa, että järkeä täytyy lyödä nuijalla heidän päähänsä. Hän myös käytti sitä menetelmää hyvällä tuloksella. Järkeä löytyi, mutta tosin täysin toisella tavalla kuin hän tarkoitti. Viime vuosina se järki näyttää taas tuolta valtion johdosta kadonneen. Saa nähdä, onko tämä pakolaiskriisi se nuija, jonka tuloksena sitä järkeä saadaan taas palautettua valtion johtoon. Sen suuntaisia oireita on näkyvissä. Toivottavasti hinta ei ehdi muodostua liian kalliiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Onko se edelleen peruja tsaarinaikaisesta virkamieskulttuurista, jolloin herran pelko oli herran alku?"

   On se osittain sitäkin, mutta eivätköhän juuret ole syvemmällä historiassa. Onhan aiheellista muistaa, että Suomi on ollut historiassaan enemmän ja vähemmän siirtomaan asemassa aina jostakin 1100-luvulta lähtien, joten renkimentaliteetin poiskuluttamiseen tarvitaan valitettavan luultavasti vielä aika monta sukupolvea.

   "Toivottavasti hinta ei ehdi muodostua liian kalliiksi."

   Se pieni optimisti minussa yrittää kuiskutella, että nyt eletään sitä yön pimeintä hetkeä juuri ennen aamunsarastusta. Toisaalta sisäinen pessimistini varoittaa, että tästä hulluuksien riemumarssista on nähty vasta alkutahdit. Toivottavasti edes tässä kohtaa tuo pesiimistini olisi väärässä...

   Poista
 5. Ilmeisesti tuo kuva oli paikan päältä? ainakaan siinä ei ue että kuvituskuva.... tulee mieleen ne jokunen vuosi sitten nähdyt Porvoon(?) VOK:n kuvat karvalapsosista ja hehkuvaposkisista neitosista heitä saattamassa....

  Nuo karpaasit tuossa kuvassa (selin) eivät taatusti ole 15-17 vuotiaita, laitetaan näppituntumalta vähintään kymmenen vuotta ikää lisää. Muuten asetelma on sama eli se mitä he ensimmäisenä täältä kohtaavat ovat hehkuvaposkiset neitokaiset täynnä äidillistä(?) auttamishalua... saavat aika merkillisen kuvan täkäläisestä menosta kun katsovat sitä oman kultuurinsa suodattimen läpi. Tai sitten ihan oikean....

  VastaaPoista
 6. Tiedostavaistolla on ihan ikioma uhrihierarkiansa, ja siinä muslimit ovat uhrimpia kuin naiset (tai homot), joten kollisiotilanteissa "oikeassa" katsotaan olevan sen, jolla on enemmän uhripääomaa. Tuossapa Laasasen näkemys asiasta:

  http://ihmissuhteet.blogspot.fi/2015/09/uhripaaoma-pakolaismiesten-apuna.html

  J.Edgar

  VastaaPoista
 7. Mitä viellä suuri suomalainen kansankynttilä Panu Höglunhan sanoi että kannattaa suomen islamilisoitumista jo sen takia että loppus kaljankittaaminen :P

  VastaaPoista
 8. Ohjeistus tai neuvo, aivan sama. Naisena pistää vihaksi. Meidän ei tarvitse sopeutua muiden maiden kansalaisten tapoihin vaan päinvastoin. Itsesuojelu on asia erikseen. En jaksa käsittää tätä rähmällään oloa suuntaan taikka toiseen enkä tätä ulkomaan elävien "palvontaa". Suomi ja suomalaiset ovat ihan ok omana itsenään ja mahdumme tähän maailmaan sellaisina kuin olemme. Emme ole sen parempia tai pahempia kuin muutkaan kansat. Nimim. Kuudes Ano

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiasia on kuitenkin, että smalla kun monikulttuurisuus lisääntyy, lisääntyy myös kulttuurien välinen hankaus. Sen maksavat ensimmäisenä naiset elintilansa supistumisena. Tämä tapahtuu sekä ajallisesti (yöaika), paikallisesti (Kaisaniemen puisto) että kulttuurisesti (vaatetus).

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!