torstai 3. lokakuuta 2024

Käsikranaatti räjähti Puistolassa - poliisi hukassa

Käsikranaatti räjähti yöllä kerrostalon pihalla Helsingin Puistolassa, Tapulikaupungissa. Kukaan ei loukkaantunut tapauksen seurauksena, eikä poliisilla ole aavistustakaan kranaatin heittäjästä. Eikä käsitystä siitä, liittyikö se aiemmin Espoon Suvelassa ja Vantaan Hakunilassa tapahtuneisiin ampumisiin.

Nämä tapahtumat kuulostavat uskomattomalta ja sitä ne ovatkin. Tosiasiassa kuvaamani tapahtumat sattuivat nimittäin Tukholman kaupunginosissa, eivätkä Suomen pääkaupunkiseudulla. Toivottavasti arvoisan lukijani verenpaine ei kuitenkaan ehtinyt nousta vaarallisen korkeaksi. 

* * *

Päätin sijoittaa Ruotsin tapahtumat Suomeen siksi, että se tekee niistä ikään kuin omakohtaisempia ja herättää siksi voimakkaampia tunteita. Ja sitä kautta auttaa meitä ymmärtämään paremmin naapurimaamme nykyistä tilannetta. Sekä selittää sitä, miksi ruotsalaispoliisit ovat jo ajat sitten varoittaneet suomalaisia toistamasta omia maahanmuuttopoliittisia virheitään.

Naapurin tilanteesta esimerkkinä toimii myös eilinen uutinen siitä, kuinka "ruotsalaiset" ovat ammuskelleet Ruotsin ja heitelleet käsikranaatteja Tanskan Israelin suurlähetystön läheisyydessä. Tanskan poliisi on toki jo suorittanut kiinniottoja, mutta Tukholmassa ei ollut eiliseen iltapäivään mennessä tietenkään pidätetty ketään.

Toisin sanoen ruotsalainen yhteiskunta on päätynyt tilanteeseen, jossa väkivalta on jatkuvasti läsnä ja saattaa leimahtaa missä tahansa - jopa naapurimaissa. Eikä tilanteeseen ole ainakaan Itämeren tältä puolelta nähtävissä muutosta ilman radikaaleja toimenpiteitä. 

Nähtäväksi siis jää, tapahtuuko Ruotsissa jossain vaiheessa maahanmuuttopoliittinen täyskäännös. Tai tullaanko Suomessa ottamaan käyttöön radikaaleja toimenpiteitä ennen kuin olemme samassa tilanteessa kuin naapurimme. Vai voisivatko suomalaiset poliitikot viheltää pelin poikki jo nyt, kun oma yhteiskuntarauhamme on vielä pääosin kohtuullisessa jamassa?

8 kommenttia:

  1. Eipäs nyt valehdella. Ennen presidenttiyttään Stubb kävi henkilökohtaisesti katsomassa, että maa on turvallinen. Ei kai hän voi olla väärässä.

    VastaaPoista
  2. Yksi radikaali toimenpide Ruotsille olisi kerätä tätä maahan tullutta porukkaa internointileireille kunnes väkivalta on saatu pois kaduilta.

    Sen jälkeen miettiä mitä näille niin sanotuille "turvapaikanhakijoille" tai heidän jälkeläisilleen tehtäisiin.

    Ruotsalaisten kannalta parasta olisi, että tämä porukka rahdattaisiin takaisin kotimaihinsa, jotta Ruotsi olisi taas turvallinen maa ruotsalaisille.

    VastaaPoista
  3. Ruotsissa on käsittääkseni huumekauppa jengien hallussa ja reviiri-, valta- tai mikä lie taistelu on koko ajan käynnissä eikä se lopu ennen kuin kaikki ovat kuolleet.

    Nämä ovat levittäytyneet jo Suomeenkin, esim. tämä Dödpatrullen. On vain ajan kysymys milloin Suomessakin rynkyt laulaa, käsikranaatit paukkuu tai porraskäytävät räjahtelee.

    Mitä tekevät poliitikot? Pyörittelevät peukaloita ja miettivät mistä se rasismi löytyisi?

    SK 8.5.2024

    Kuolemanpartio kävi täällä

    https://suomenkuvalehti.fi/paajutut/nain-ruotsalainen-kuolemanpartio-pyrki-suomen-huumemarkkinoille-mukaan-varvattiin-nuoria-ilman-vakavaa-rikostaustaa/

    Artikkelista poimittua

    Tukholmalainen Dödspatrullen-rikollisorganisaatio vuokrasi tavallisia asuntoja Helsingistä ja Espoosta huumevarastoiksi.
    Kumppaneikseen jengi valitsi maahanmuuttajataustaisia nuoria, jotka eivät olleet ennen tehneet vakavia rikoksia.
    Poliisin mukaan yhteistyö osoittaa, että suomalainen järjestäytynyt rikollisuus on muutostilassa.
    Huumekauppiaille Suomi on houkutteleva markkina.

    VastaaPoista
  4. Joo, pahalta näyttää. Vaaleihin reilu pari vuotta ja SDP tod.näköisesti suurin, koska vasurit äänestävät taktisesti sen suurimmaksi, Kepu lähtee tietenkin mukaan, ja RKP.
    Sitten meno on taas mitä on.
    Mitä noihin aseisiin tulee, niin niitä taitaa jo olla Ukrainasta salakuljetettuna rynkyistä ja käsikranaateista alkaen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niille aseille on Ukrainassa vielä paljon käyttöä.

      Poista
  5. Poliitikot tuskin tekevät asioille mitään. Asioiden vaan annetaan mennä huonompaan suuntaa.
    Nykyisin ei ole muodikasta puolustaa omaa kotimaataan tai oman maan kansalaisiaan.

    Kuten Tytti totesi "oma kansa ensin ajattelu on vahingollista".
    Ja mitä siitä seurasi - ministerin pesti ja nyt on gallupin mukaan Suomen suurimman puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja.

    Tervejärkiset ihmiset eivät äänestäisi tämänkaltaisia henkilöitä eduskuntaan ajamaan ja hoitamaan maan yhteisiä asioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus olen miettinyt, että onko Tytti niiden ihmisten jälkeläisiä, jotka nostivat punaisen lyhdyn työväentalon torniin?
      Ja annammeko maan tällaisten ihmisten käsiin kun tiedämme miten tuhoisaa heidän valtansa on?

      Poista
  6. Lammasmainen suomi ei tee mitään mikä on EU:n globalisistien agendan vastaista. Olemme viimeinkin päässeet ytimeen ja sitoneet itsemmme itsellemme epäedullisiin järjettömiin kansainvälisiin sopimuksiin joita vielä noudatetaan pilkuntarkasti.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!