lauantai 12. lokakuuta 2024

Huumeita, zombeja, tyttöjä ja tappajia sekä ruotsalaisia palautuslentoja

Ylikomisario Jarmo Heinosen mukaan Suomessa toimii "kansainvälisiä rikollisorganisaatioita, jotka vastaavat huumeiden liikuttelusta maasta toiseen. Meillä on entistä monikulttuurisimpia ympäristöjä, joissa löytyy ihmisiä, joilla on yhteyksiä vaikka vanhoihin kotimaihinsa. Tällaisten verkostojen määrä kasvaa kovasti."

Kallion Jouni-nimisen miehen mukaan taas osa huumeiden käyttäjistä kävelee ”ikään kuin zombiasennossa, sellaisessa oudossa linkussa”. Tähän on syynä siihen on muuntohuume alfa-PVP eli peukku, jonka käytöstä voi seurata muun muassa ahdistuneisuutta, vainoharhaisuutta ja pahimmillaan psykoosi.

Lisäksi Jouni on huomannut, että "käyttäjissä hyvin nuoria tyttöjä. On sellaisia lukioikäisiä."

Muslimeistaan tunnetussa Helsingin Puhoksessa olevassa kahvila-ravintolassa on puolestaan paljastanut järjestäytyneen rikollisryhmän pyörittämää toimintaa, jossa maahan tuotiin - ja narkkareille myytiin - kymmeniä kiloja kokaiinia. Poliisi arveli ryhmän levittäneen kaikkiaan lähes 30 kiloa kokaiinia useiden vuosien aikana. Rikoksesta epäillyt ovat enimmäkseen Turkin ja Syyrian kansalaisia. 

Ylen mukaan taas ehdollisen tuomion saanut 44-vuotias mies oli ollut velkaa asunnon haltijalle sekä käynyt tämän kimppuun, kunnes huomasi, että toinen asunnossa ollut mies vuoti verta. Tämä johtui siitä, että 36-vuotias kymmenen vuoden vankeustuomion taposta saanut Billah El Mouatez Zegadin oli viiltänyt uhria puukolla, jossa oli 20 cm pitkä terä. 

Mutta ei niin pahaa, ettei jotain hyvää. Suomen aiempien hallitusten esikuvana toiminut Ruotsi on nimittäin sosiaalisen median mukaan aloittanut rikollisten maahanmuuttajien palauttamisen kotimaihinsa. 

Ensimmäisessä erässä lähti lentokoneellinen irakilaisia konnia. Toivon mukaan Suomi seuraa tässä asiassa Ruotsin esimerkkiä jo ennen kuin meilläkin on kaupunginosia, joihin valtakunnan lain koura ei enää ulotu.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Rasismia vai ei, kas siinäpä vasta vihreä kysymys!
Ruotsalaiset rikolliskasvattamot ja Lassilan ampuminen
Nuorison tekemät väkivaltarikokset ja ryöstöt räjähtivät kasvuun - mutta miksi?


42 kommenttia:

  1. No, no, koettakaapas nyt muistaa, että jo maahantulijoiden motiivien epäileminenkin on rasismia. Sanoi Orpo, mutta kysykää vaikka demereilta, ellette usko.

    Ja kyllähän meillä on demokratia, ja eikös demokratia muka anna teokratiallekin mahdollisuuden toimia? Onhan meillä uskonnonvapauskin, ja jopa lakipykäliä jotka nimenomaan julistavat suojelukohteiksi uskonnot joiden harjoittajilla on taipumusta väkivaltaiseen reagoimiseen jos heidän pyhiä arvojaan loukataan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidän mielestään me kaikki loukkaamme heitä pelkällä olemassa olollamme - vääräuskoisia kun islamin mukaan olemme.
      Toki meidän verorahamme kelpaa ja ilmainen elatus!

      Tässä kohtaa voi jo todeta, että ellei islamin "uskonto" päivitä käsityksiään ja oppejaan - ei heitä tule Eurooppaan päästää ollenkaan.
      Eläkööt elämäänsä omassa maassaan ja jatkakoot serkusavioliittoja siellä.

      Poista
    2. On tainneet ihmiset olleet menneinä aikoina viisaampia, kun ovat useaan otteeseen ajaneet muslimit pois Euroopasta. Englanti on yhtä pahoissa vaikeuksissa uusien tulokkaiden kanssa kuin Ruotsi. Youtubessa on tuore video Birminghamista; kamera kulkee kaduilla ja kaupoissa puoli tuntia ja yksikään siellä liikkuva ihminen ei ole valkoihoinen. Lontoossa on paljon kodittomia, mutta Kanaalin yli puskee väkeä sadottain joka päivä ja heidät ohjataan asumaan hotelleihin. MIlloin tavalliset englantilaiset veronmaksajat saavat tapeekseen ja tämä ruutitynnyri räjähtää?

      Poista
    3. IL 7.10.2024

      Mies piikitti teinityttöön erittäin vaarallista huumetta ja raiskasi

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3ce45833-ba76-4653-9d02-edd06a56527b

      Artikkelista poimittua

      16-vuotias tyttö joutui karmeaan tilanteeseen kotonaan tammikuussa 2023.
      Puolituttu, tapahtumien aikaan 20-vuotias Hussein Ali Alokeili, oli tullut hänen asunnolleen juttelemaan. He käyttivät rauhoittavia kolmiolääkkeitä ja harrastivat seksiä.

      Alokeili painosti tyttöä käyttämään kovempia huumausaineita. Kun tyttö ei suostunut, Alokeili pakotti. Hän tarttui tyttöä kädestä, työnsi hänet vasten jääkaappia ja piikitti hänen käsivarsiinsa amfetamiinia.

      Samalla Alokeili uhkaili: hän sanoi tappavansa tytön, jos tämä vastustelee. Hän tehosti uhkauksia teräaseella. Sitten hän raiskasi tytön.

      Alokeili lähti asunnolta vasta seuraavana päivänä mukanaan tytön omaisuutta.
      ...
      ...
      Helsingin käräjäoikeus tuomitsi tätä nykyä 22-vuotiaan Alokeilin törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä raiskauksesta, pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta ja varkaudesta 3 vuodeksi ja 2 kuukaudeksi vankeuteen.

      Poista
    4. Voi näitä tyttöjä! Missä on terve itsesuojeluvaisto vai onko uskottu tiedostavaisia opettajia ja vanhempia, että ihmiset ovat kaikkialla samanlaisia ja kaikki kultturit ovat ihan yhtä hyviä? Joskus tekisi mieli todeta, että sitä saa mitä tilaa.

      Poista
    5. Ehkäpä siihen sittenkin oli jokin perustavaa laatua oleva syy, ettei naisten annettu usean vuosituhannen ajan temmeltää niin kuin heitä itseään huvitti, vaan heidät pidettiin miesten ohjauksessa ja valvonnassa.

      Ainakaan viimeisten vuosikymmenten ajan ei naisten ja tyttöjen rajaton valinnanvapaus oman elämänsä valintojen suhteen ole tuottanut erityisen hyviä valintoja.

      Poista
  2. Piritori kantaa nimeään, käyttäjiä on ja useimiten keski-ikäisiä suomalaismiehiä: istuvat kippurassa, joko pihalla tai sisällä.
    Päältä näkee, että päihtymyksen aiheuttaja ei ole Vinetto.
    Jos näitä ei olisi, luulisi olevansa Mogadishussa. Tosin, infra ei ole afrikkalaista.
    Poliisipartioita on jatkuvasti liikkeellä, joten myyjät ovat piilossa.

    VastaaPoista
  3. Palautettavista osa palaa uusilla papereilla Ruotsiin. Rikollisilla on siihen varaa.

    VastaaPoista
  4. Ehkä jotain toivoa on?

    HS tänään

    ”Henkilöt, jolla ei ole oikeutta jäädä, on laitettava vastuuseen” – Suomi vaatii kovempia otteita turvapaikanhakijoiden palautuksiin

    HS:n tiedot|Hallitus tukee EU-maiden aloitetta, jossa esitetään rangaistuksia kielteisen turvapaikkapäätökseen saaneille henkilöille, jotka pakoilevat viranomaisia.

    https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010757902.html

    Artikkelista poimittua

    * Suomen hallitus tukee EU-aloitetta palautusten tehostamiseksi.

    * 17 maata pyytää komissiota antamaan lakiesityksen palautusten nopeuttamiseksi.

    * Ehdotuksessa vaaditaan kielteisen turvapaikan saaneiden yhteistyövelvoitetta.

    * Saksa, Ranska ja Italia tukevat aloitetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EU voi aloittaa siitä, että lopettaa Välimeren meritaksiliikenteen.
      Miksi sitä ei vielä ole lopetettu?

      Poista
    2. Ano 9.16: Hyvä kysymys. Ellei taksiliikennettä haluta lopettaa sen eurooppalaisille aiheuttaman haitan takia, tulisi se lakkauttaa siksi, että se motivoi kehitysmaalaisia uhkarohkeaan pyrkimykseen tulla pelastetuksi ja aiheuttaa siten joukoittain ihmisten kuolemia Välimerellä.

      Poista
    3. Taksiliikenne tulisi lopettaa siksi että se on osa ihmissalakuljettajien ketjua jolla porukkaa rahdataan Afrikasta Eurooppaan. He oikein julkisesti kehuvat miten heillä on "taksikeskus" eli joku numero johon voi soittaa ja josta järjestetään sitten laivat hakemaan porukkaa Afrikan rannikon valtioiden aluevesiltä loppumatka Euroopan satamiin. Täysin ja vain ja ainoastaan osa tuota salakuljetusketjua. Jos kyse olisi oikeasta meripelastuksesta, pelastetut vietäisiin lähimpään rantaan ja se olisi likimain aina Afrikassa. Aina kun "pelastetut" päätyvät Eurooppaan, kyse on osallistumisesta ihmissalakuljetukseen, ei meripelastuksesta.

      Poista
    4. Toisin sanoen EU tukee salakuljettajia ja sananmukaisesti tunkee rahaa heidän taskuihinsa. Ongelmista viis. Eiväthän ne meppejä koske, humaanin ihmisen sädekehän loiste hiljentää arvostelut ja norsunluutornista katsoen kaikki on hyvin.

      Poista
  5. Meillä päättäjät ovat viime vuosikymmenet olleet kollektiivisen mielenvikaisuuden vallassa. Milloin matut ovat olleet kultamunia, milloin rikkaus ja voimavara, milloin työvoimavajeen paikkaavia moniosaajia, milloin vanhustemme perseenpyyhkijöitä, milloin maaseudun elävöittäjiä, milloin kahdessa vuodessa lukutaidottomasta hyödyllisiksi veronmaksajiksi nousevia huoltosuhteen korjaajia.
    "Tutkijat" ovat median avustuksella lyöneet löylyä kehittelemällä teorioita, kuinka moninkertaisena matuiluun sijoitettava euro tulee takaisin.
    Viime hallitus ohisaloineen oli typeryydessään pohjanoteeraus, mutta ei pidä unohtaa esim valtiomies Vanhasen hallitusta, jossa oli oikein maahanmuuttoministeri, Rkp:n kaiken terveen järjen tavoittamattomissa ollut Astrin Thors.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nyt nykyinen RKP:n pj. Anders Adlercreutz haluaa 40 000 vuosittain lisää yhdessä SDP:n Nasima Razmyarin kanssa.
      Mielenkiinnolla odotan seuraavia eduskuntavaaleja.

      Poista
    2. Saadaan uusi Nokia.

      Poista
    3. Humanisteilla on oma taloustieteensä. Kuulema taiteeseen sijoitettu euro tuottaa moninkertaisesti yhteiskunnalle. Nyt siis vain määrätään jokainen kunta palkkaamaan yksi tanssija per tuhat kuntalaista. Nämä velvoitetaan tanssimaan kunnan tiloissa kerran kuussa.

      Tämä tuo rahaa kunnan kassaan ja kunta voi nostaa palvelutasoaan!

      Poista
    4. Rkp on paitsi maailman turhin, myös omituisin puolue. He ovat niitä ainoita jäljellä olevia klassisen natsityylin kallonmittaajia, mutta silti haluavat tulijoita sieltä missä normi ÄO on kehitysvammaisuuden tasolla.

      Politiikasta ymmärtämätön ulkoavaruuden tarkkailija voisi kuvitella, että adlercreutz ja toverit yrittäisivät edesauttaa ruotsalaisten muuttamista suomeen, sehän vahvistaisi ruotsin kielen asemaa.

      Poista
    5. Merkillistä, miten perinteisestä porvaripuolueesta voi tulla vihervasemmiston hännystelijä. Viime hallituksessa sillä sai omia siltarumpujaan läpi, mutta sama meno jatkuu nyt oikeistohallituksessa. Myötäily on vaihtunut kiristykseksi.

      Poista
    6. Finskersvensker Folksgruppenförarepartiet eli Rasistinen Kielipuolue on valmis mihin tahansa hallitukseen, kunhan hallitusohjelmassa vain on lupaus pitää kiinni tvångsvenskasta.

      Poista
  6. Kas, Ylekin on julkaissut ählämirikollisen nimen, pelkää että persut ei anna fyrkkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yle ja HS ovat pakotettuja muuttamaan uutisointiaan, koska peittely ja suoranainen valehtelu ei enää uppoa; koska meilläpä onkin netti! Iso kiitos Professorin ajatuksia-, Yrjöperskeles-, Jaskan pauhantaa- ym. plogeille ja Youtube puolella Asian oikea laita-, Molaritube-, Ivan Puopolon Viisasteluklubi- ja 23 media sekä muille vastaaville ohjelmille. Huomaa, ettei ole yksin ajatustensa kanssa, kun valtamedia saa aikaan lähinnä vain verenpaineen nousua.

      Poista
    2. Kiitos kiitoksista. Toivottavasti menevät muillekin kiitetyille. Oma intressini blogin kirjoittamiselle nousee ennen kaikkea sananvapaudesta eli juuri siitä, että kansalaisilla on oikeus saada tietoa kaikista asioista ja myös - lain rajoissa - kertoa mielipiteensä.

      Poista
  7. Teollisuusliitto on uhkaillut että ei ota yhtään uutta tyntekijää jos ei tuplata maahantulijamäärää. Herääkin kysymys että montako 2015 Suomeen marssinneesta 3 maailman tulijasta muka meni töihin. Tähän maahan ei tule huipputekijöitä mitä teollisuus tarvitsee, joten taustalla on jotain ihan muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olisi joka suhteessa järkevämpää kouluttaa työttömiä suomalaisia uuteen ammattiin? Minkä ihmeen takia pitää roudata kehitysmaista tänne porukkaa, joilla kielitaidottomina ei ole tarvittavia tietoja tai taitoja selvitä edes tavallisesta arjesta tässä maassa?

      Poista
    2. Siksi että tässä jutussa on kyse ideologiasta eikä todellisen ongelman ratkaisusta. Omien työttömien kouluttaminen niihin hommiin mihin heistä olisi ei ratkaise ideologista pätemistä ja oikeassaoloa mitenkään. Ei saa hyvää oloa "historian oikealla puolella olemisesta" vaan homma olisi pelkkää tylsää työläisten kouluttamista ja opettamista, ei siitä saa kiksejä eikä selkääntaputtelua EK:n saunailloissa.

      Poista
  8. Anteeksi hieman asian vierestä.
    Toivon, että kaikki miehet lukevat tämän ja miettivät mistä oikein on kysymys ja mihin pyritään?
    Muuttuuko yhteiskunta niin, että naisilla on vain oikeuksia ja miehillä vain velvollisuuksia?
    Tähän liittyy esim. tilanne, jossa nainen valehtelee eikä käytä ehkäisyä vaan tulee tietoisesti raskaaksi ja synnytyksen jälkeen mies joutuu pidennettyyn elinkautiseen, jossa maksaa vastoin tahtoaan elatusmaksuja 18 vuotta.
    Ei tarvitse kommentoida tätä avausta.

    MTV uutiset tänään

    Osaatko varmistaa suostumuksen seksissä? Ota avuksi tämä sääntö

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/osaatko-varmistaa-suostumuksen-seksissa-ota-avuksi-tama-saanto/9024510

    Artikkelista poimittua

    Kun raiskauksen määritelmää muutettiin rikoslaissa suostumusperustaiseksi, monet keskustelut aiheesta ovat keskittyneet siihen, että uudistunut laki lisäisi perättömiä raiskaussyytöksiä. Todellisuudessa laki suojaa sekä naisia että miehiä. TATTI-säännöllä teet seksistä turvallisempaa ja miellyttävämpää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä luoja.... onneksi olen jo vanha mies, ei ole enää kovinkaan haluja ja kykyjäkään mihinkään joten ei tule ongelmiakaan. No, ei niitä minun ikäluokan naisten kanssa ole koskaan tullutkaan, mutta nykyisiä nuoria miehiä käy sääliksi. Nuorista naisista on tehty/tehdään sellaisia seikopäitä näillä säännöillä ettei niiden kanssa tule kukaan toimeen vaikka miten yrittäisi. Heillä ei ole mitään vastuuta mistään ja mieltä saa muuttaa vaikka kesken panemisen. Ja syyllinen on aina mies. huh huh...

      Poista
    2. Pitäkäämme pirrimme kurissa. Nykynaisiin ei ole luottamista. Pilalle lellittyjä.

      Poista
  9. Tuli mieleen, kun Tytti Tuppurainen taas kerran A-tolk ohjelmassa luetteli keinoja Suomen kuntoon laittamiseksi, niin siellä oli taas se maahanmuutto yhtenä keinona ja hän nimitti näitä keinoja kultamuniksi, taas kerran. Kuinkahan paljon nämä kultamunat ovat Suomea auttaneet siitä lähtien kun heitä alkoi virrata 2015?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heitä alkoi virrata paljon aiemmin kuin 2015. 2015 tuli hyökyaalto, mutta voimakas virta on ollut olemassa jo 20 vuoden ajan ennen sitä.

      Poista
    2. Jos se Tytille onkin kultamuna niin tartteeko sen elatusmaksuja suomimiehet maksaa.

      Poista
    3. Tietysti. Joutuihan Tytin ex-mieskin maksamaan eikä edes saanut nähdä lapsiaan. Enkä laske leikkiä.

      Poista
    4. Demokratian varjopuoliin kuuluu sekin, että idiootit saavat äänestää pyrkyri-idiootteja valllankäyttäjiksi.

      Poista
  10. Kulttuurinen narsismi lienee se ainoa oikea viitekehys, jossa eurooppalais-länsimaisten kielellis-kulttuuristen kansallisvaltioiden sisäistä hajoamista ja lopullista sortumista monikulttuurisuuden aiheuttamiin sosiaalisiin häiriöihin pitäisi tarkastella.

    Tosiasioita väistellään nykyisellään, kun käytetään yliyleistäviä yleiskäsitteitä kuten "maahanmuutto, ja tällainen falski käsitteellistäminen tietysti palvelee kaikkia niitä, jotka alitajuisesti haluavat nauttia vieraskulttuurien "värikkäistä" efekteistä. Heille on tarjolla erilaisia hyvätapaisia viitekehyksiä, joissa kansainvaellusta voi käsitteellistää kiertoilmaiuksilla niin ettei tarvitse edes puhua ääneen kulttuurisista hylkimisreaktioista tai rikollisuudesta.

    "Maahanmuuttoa" voidaan sovittaa esimerkiksi humanismin, ihmisoikeusjuristeria, kulttuuriefektien tai myös "talouden" viitekehyksiin, jolloin asiakokonaisuudesta näkyy vain valittu puoli eikä monikulttuuristumisen sosiaalisiin tuhovaikutuksiin tarvitse puuttua. Omat yhteiskunnat saavat romahtaa kunhan vain sosialidemokraattisen naisen pieni pää pysyy kauniiden ajatusten hiuslakalla sementoituneena sädekehänä eikä tippaleipäaivojen läpi näy muuta kuin aina se seuraava kaarre.

    YLE tosiaan on hyvät toimittajat menettänyt, jos niitä nyt oikein koskaan on ollutkaan. Siitä tuutista ei enää tule muuta kuin narsistisen kulttuurin efektejä.

    No, jaa. Vielä on kymmenisen päivää aikaa käydä Areenassa katsomassa Ruben Östlundin viimeisin elokuva, juurikin hyvinvointiefektejä ja mm. feminismiä satiirisesti käsittelevä Triangle of Sadness, joka ainakin toimii edes neulana heinäsuovassa YLE:n kaiken muun "populismin-" ja "persuvastaisen" propagandan keskellä.

    VastaaPoista
  11. MTV uutiset tänään

    Tutkinnanjohtaja itärajasta: Käsittämättömän helppoa

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tutkinnanjohtaja-itarajasta-kasittamattoman-helppoa/9025320

    Artikkelista poimittua

    Suomenlahden merivartioston rikostorjuntayksikön tutkinta itärajan tilannetta hyödyntäneestä epäillystä törkeästä laittoman maahantulon järjestämisestä jatkuu. Tutkinnanjohtaja, luutnantti Jyri Siitari sanoo, että noin 1  300:sta rajan ylittäneestä yli 400 on lähtenyt Suomesta eteenpäin.

    – Ihmiset tulivat tänne, jatkoivat melkein heti matkaa Eurooppaan, ja nyt heitä palautellaan sieltä Dublin-sopimuksen perusteella takaisin päin, Siitari sanoo STT:lle.

    Dublin-sopimuksen mukaan ihmisen turvapaikkahakemus käsitellään siinä maassa, jossa turvapaikkaa on haettu ensimmäisen kerran.

    Yli 400:sta Suomesta poistuneesta on Siitarin mukaan palautusprosessissa noin 280 ihmistä.
    ...
    ...
    Liikkeistä paljastui kaava

    Rikostorjuntayksikön isoimmat tutkinnat koskevat Suomeen tulleita Intian kansalaisia.

    – He tulivat tietyssä ajassa ja lähtivät melkein välittömästi pois. Aloimme kiinnittää huomiota siihen ja löysimme kaavan, että matka on pakosti myyty ja järjestetty niin, että Suomi on ollut vain läpäisypaikka, jonka kautta on tultu Schengen-alueelle.

    Intialaisia ei ole yhtään näissä palautuksissa, eli he ovat todennäköisesti jatkaneet matkaansa vielä eteenpäin.

    Venäjän viranomaisten roolina kokonaisuudessa on ollut mahdollistaa rajan ylitys.
    ...
    ...
    Vapaa liikkuminen vaikeuttaa Siitarin mukaan ihmissalakuljetuksen taustalla olevan järjestäytyneen rikollisuuden paljastamista.

    – Jos matkustaminen täältä pois ei olisi näin helppoa, rikollisjärjestöt joutuisivat tulemaan paikan päälle ja näkyviin, väärentämään asiakirjoja ynnä muuta.

    – Nämä rikollisorganisaatiot ovat piilossa tällä hetkellä.
    -------------------------------

    Pääministeri Orpo: Miksi Suomi ei palauttanut tulijoita Dublin sopimukseen vedoten vuoden 2015 invaasion aikana?

    VastaaPoista
  12. Erittäin opettavaista iltalukemista törkeydestä ja ilmaisesta elatusautomaatista:

    PT-media tänään

    Afgaani jäi kiinni 14 vuoden takaisesta raiskauksesta

    https://pt-media.org/2024/10/12/afgaani-jai-kiinni-14-vuoden-takaisesta-raiskauksesta/

    Artikkelista poimittua

    Vuoden 2010 kesällä, eli 14 vuotta sitten, oli afganistanilaisella Aman Jalalzada:illa kovat housuissa. Tästä seurasi, että mies autoili Örebrohon, jossa lähti seuraamaan 11-vuotiasta tyttöä ja tämän kaveria, joka oli saman ikäinen poika.
    ...
    ...
    Jalalzada vangittiin ja asia eteni käräjille. Örebron käräjäoikeus lätkäisikin nyt miehelle 2 vuotta ehdotonta vankeutta törkeästä lapsen raiskauksesta. Sinänsä pieni tuomio, mutta elinikäinen karkotus tuli kaupanpäälle.
    ...
    ...
    Ruotsissa Jalalzada onnistui kuitenkin ainakin yhdessä asiassa: hän onnistui hankkimaan itselleen ruotsalaisista veronmaksajista elatus-automaatin. Kerran kuukaudessa tilille pätkähti mukava summa discorahaa. Mies ei ole Ruotsissa olonsa aikana tehnyt päivääkään töitä, vaan on saanut erilaisia sosiaaliavustuksia kaiken aikaa. Lisäksi hänellä on mukava asunto, jossa asuu afganistanilaisen naisen ja tämän tyttären kanssa.

    Nyt hän menetti tämän kaiken ja sai karkotuksen takaisin kotiin. Tai sikäli mikäli Ruotsi pystyy karkottamaan häntä ylipäätään.

    VastaaPoista
  13. Yle 12.10.2024

    Puola haluaa kieltää oikeuden turvapaikkaan väliaikaisesti Valko-Venäjän rajalla

    Puolan pääministeri aikoo käyttää äärimmäistä keinoa Valko-Venäjän rajan vaikean tilanteen ratkaisemiseksi.

    https://yle.fi/a/74-20117559

    Artikkelista poimittua

    Syynä on Valko-Venäjän vuosia jatkunut siirtolaisten työntäminen Puolaan. Puola ei ole erilaisista yrityksistä huolimatta onnistunut vaikuttamaan tilanteeseen, joka on johtanut kymmenien siirtolaisten kuolemaan rajan vaikeissa olosuhteissa.

    Toukokuussa siirtolainen puukotti puolalaissotilasta rajan läpi. Sotilas kuoli vammoihinsa sairaalassa.

    Nyt Tusk aikoo kieltää siirtolaisten oikeuden turvapaikkaan kyseisellä rajalla.

    – Yksi maahanmuuttostrategiani osista tulee olemaan väliaikainen, alueellinen turvapaikkaoikeuden kielto, Tusk sanoi.

    Tuskin mukaan hän aikoo esitellä strategiansa hallituksen tapaamisessa 15. päivä. Jos maan parlamentti hyväksyy toimen, Tusk aikoo vaatia EU:ta hyväksymään Puolan päätöksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikohan pää pilvissä elävien päättäjien jo korkea aika uskoa, että ihmisten virta leveämmän pöydän ääreen Lähi-idästä ja Afrikasta ei tule nykyisillä konsteilla loppumaan ikinä johtuen jo pelkästään siitä, että noissa maissa väki lisääntyy hulestuttavaa vauhtia edelleen? Alkaa jo tuntua väkisinkin siltä, että ei ole aikomustakaan puolustaa länsimaista kulttuuria ja elämäntapaa. On vain joku käsittämätön utopia siitä, että jokaiselle onnenonkiijalle on sijansa ja tavallinen kansa kiltisti kustantaa kaiken ja kärsii hiljaa seuraukset. Jossakin vaiheessa se mitta kuitenkin tulee täyteen ja niin on onneksi käymässä jo useassa maassa. EU:n piti turvata rauhallinen elämä unionissa, mutta kuinkas sitten kävikään? Omien rajojen puolustaminen yritetään tehdä mahdollisimman vaikeaksi ja etnisen väestönosan väkivalta kaduilla, kouluissa, liikennevälineissä ym. sen kuin vaan lisääntyy.

      Poista
    2. Juuri noin, Ano 8.19!

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!