perjantai 2. joulukuuta 2016

Maahanmuuttokriittisiä suomalaisia uhkaillut muslimi räjäytti itsensä taivaan tuuliin

Ilta-Sanomat kertoi, että monia maahanmuuttokriittisiä poliitikkoja - ainakin Soinia, Halla-ahoa, ja Hirvisaarta - väkivallalla uhkaillut "porilainen" Abu Hurairah Finlandi on mitä ilmeisimmin tehnyt itsemurhaiskun Irakissa. Tapaus on mielenkiintoinen ja ansaitsee hiukan huomiota.

Kuten kaikki tiedämme, on varsin yleinen näkemys että erityisesti syrjäytyminen ja toivottomuus ajaisivat ihmisiä islamistisiin ääriliikkeisiin. Nyt esillä ollut tapaus on tässä suhteessa mielenkiintoinen.

Abu Hurairah Finlandi on pakistanilaistaustainen Porissa asunut hieman yli 20-vuotias mies, joka suoritti varusmiespalveluksensa Suomessa. Hän pääsi myös opiskelemaan liiketaloutta Satakunnan ammattikorkeakouluun. Kyseessä ei siis missään tapauksessa ollut elämästä syrjäytynyt henkilö, vaan maamme islamilaisen väestön eliittinuorukainen.

Siis samaan tapaan kuin monet muut "mainetta" niittäneet terroristit. Kuten lentokoneen pilvenpiirtäjään ohjannut Mohammed Atta.

Nyt itsensä tappanut terroristi oli myös siinä mielessä tyypillinen lajinsa edustaja, että hän oli kasvanut länsimaissa - eli Suomessa. Vanhemmat olivat kyllä pojan koulumenestyksen perusteella pyrkineet kannustamaan tätä menestymään Suomessa, mutta nuorukainen oli heidän yllätyksekseen radikalisoitunut.

Niinpä hän on yksi uusi lenkki siihen todistusketjuun, joka osoittaa että terroristit ovat pikemminkin maahanmuuttajien jälkeläisiä kuin varsinaisia maahanmuuttajia. Olen kirjoittanut aiheesta ennenkin todeten, "etteivät nykyiset terroristit ole samaa joukkoa kuin turvapaikkaa hakevat muslimit."

Sekä edelleen, että "sen sijaan - ellemme keksi jotain mullistavaa - he [turvapaikanhakijat] ovat meidän lastemme tai lastenlastemme maailmankuvaa järkyttävien terroristien äitejä ja isiä... Avaimet seuraavan terroristisukupolven välttämiselle löytyvät siis tiukasta maahanmuuttopolitiikasta."


Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Hyviä uutisia Suomen turvapaikkapolitiikasta
Irakilainen käväisi Suomessa
Terroristien kuva paljastaa seuraavan sukupolven terroristien isät ja äidit


10 kommenttia:

 1. Kannatan lämpimästi muslimien itsemurhaiskuja. Kunhan niissä ei kuole muita eikä muutenkaan tehdä vahinkoa sivullisille tai millekään tarpeelliselle kiinteälle omaisuudelle tai irtaimistolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä kannatanko muslimien itsemurhaiskuja - paras olisi kun sellaiseen taipuvaisia ei olisi lainkaan.

   Poista
 2. Hyvä uutinen tällekin päivälle.

  VastaaPoista
 3. Selkeää kouluammuskelija-ainesta. Voisivatko itsemurhaiskut Irakissa olla vaihtoehto kouluammuskeluille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan ole kuullut sikääläisitä kouluammuskeluista. Toisaalta, ehkä sellaisista ei vain uutisoida kun väkivaltaa on muutenkin riittävästi.

   Poista
 4. Kirjoitus on myös siinä mielessä ajankohtainen, että Helsinkiin puuhataan arabirahoituksella rakennettavaksi suunniteltua suurmoskeijaa. Ja vastaavat ovat muualla Euroopassa toimineet näiden radikalisoituvien koulutuspaikkoina. Meidän päättäjiemme olisi aihellista kerrankin katsoa nenäänsä pidemmälle, mutta heidän suuren naiiviutensa takia en kyllä ole kovin vakuuttunut siitä, että he moiseen kykynevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Moskeija tulee torpata kuten Guggenheim.
   Vaikka se sitten vaatisi "some-raivoa" tai peräti "vihapuhetta".
   -Beowolf-

   Poista
 5. Muistaakseni suvaitsevaisten henkilöiden mielestä kaikki terroriteot Euroopassa ovat vain yksittäistapauksia...taitaa olla muutama tulossa lisää jos uskoo uutista

  "Europol varoittaa Isisin iskujen uhasta Euroopassa – Myös autopommi-iskut mahdollisia"

  http://yle.fi/uutiset/3-9330813

  Olen Professorin kanssa samaa mieltä tiukan maahanmuutopolitiikan suhteen. Meillä voisi vielä olla mahdollisuus pelastaa tämä yhteiskunta jos käytetään järkeä eikä tunteilla - terroristi tapaa - aina!

  VastaaPoista
 6. Jos islamilaiset valtiot joskus kaukaisessa tulevaisuudessa sekularisoituvat - siis JOS - niin todennäköisesti tulevat itse polttamaan koraaninsa yhteiskuntarauhan ylläpitämiseksi.. ei ole sellaista aikaa toistaiseksi ollut vielä olemassa, jolloin islam olisi varsinaisesti ollut sellainen rauhan uskonto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suhtaudun aika skeptisesti mahdolliseen islamilaisten maiden sekularisaatioon. Turkki tosin yritti sitä melkein vuosisadan, mutta ei se sittenkään näyttäisi onnistuneen. Jatkossa tosin lienee odotettavissa paljon ristiriitoja sekularisoituneen keskiluokan ja valtaa pitävien ja väestön enemmistön epäpyhän allianssin välillä. Etenkin jos Turkin talous jossain vaiheessa pettää.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!