torstai 26. lokakuuta 2017

Mistä rasistinen väkivaltatapaus kertoo

Kehitysmaalaisten kansainvaellus Suomeen ja muualle Eurooppaan tapahtuu tunnetusti kantaväestön enemmistön tahtoa vastaan. Siitä huolimatta se jatkuu laajassa mittakaavassa vuodesta toiseen: Suomeen on viimeisen 12 kuukauden aikana hyväksytty 5 678 humanitaarista pakkolaista.

Kantaväestön asenteisiin liittynevät ainakin tulijoiden aiheuttamat valtavat kustannukset, heidän tekemiensä erilaisten väkivaltarikosten suuri määrä sekä heidän asettamisensa kantaväestön edelle monissa yhteiskunnan palveluissa. Lisäksi monilla on tieto hallitsemattoman maahanmuuton vaikutuksista ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

Tänään luin MTV3:n uutisen, jonka mukaan neljä suomalaismiestä on pahoinpidellyt tummaihoisen henkilön ravintolassa siten, että tapahtumat jäivät valvontakameralle. Oikeus määräsi kyseisille henkilöille vuoden ja kahden välillä olevia ehdollisia vankeusrangaistuksia.

Suomalaismiesten väkivalta ei tietenkään ole millään tavalla hyväksyttävää ja on vain hyvä, että he saivat tuomiot. Lisäksi on huomattava, että yleisen maahanmuuttokeskustelun osalta maahanmuuttajiin kohdistuvat vihateot hämärtävät siihen liittyvien suurempien ongelmien käsittelyä.

Kirjoitin alkuvuodesta seuraavaa: "olisi myös hyvä, että maahanmuuttajia häiritsevät ihmiset ymmärtäisivät, ettei heidän toiminnallaan ole positiivisia vaikutuksia maahanmuuttokriittisen ajattelun leviämisen kannalta, vaan asiaton käyttäytyminen pikemminkin vaikeuttaa siitä käytävää yhteiskunnallista keskustelua ja maahanmuuton hallintaan tähtäävää poliittista päätöksentekoa. Jos häiriköiden tavoitteena on siis tiukka maahanmuuttopolitiikka, olisi syytä pitää mölyt mahassa ja käyttäytyä ihmisiksi."

Sama koskee luonnollisesti myös maahanmuuttajiin kohdistuvaa rasistista väkivaltaa. MTV3:n jutussa ei kerrota suomalaismiesten pahoinpitelyn motiivia, mutta sain jutusta sellaisen käsityksen, että teko olisi ollut rasistinen eli henkilön etniseen olemukseen perustuva.

Toisaalta on selvää, että uutinen kertoi myös siitä, että kantaväestön tahtoa vastaan toimiva politiikka johtaa helposti nyt tuomitun kaltaiseen vastareaktioon, jonka perussyynä ovat sen kaikesta tuomittavuudesta huolimatta maamme poliittisen johdon toimet. Myös tämä olisi syytä ymmärtää vallan kabineteissa.

Siksi nytkin tuomittu tapahtuma - mikäli sen motiivit ovat rasistiset - olisi kaikessa vastenmielisyydessään pystyttävä näkemään myös yhtenä perusteluna Suomen maahanmuuttopoliittisen linjan muuttamiseksi. Ei voi olla kenenkään etu, että maahan syntyy etnisiä jakolinjoja, joiden seurauksena väkivallan määrä yhteiskunnassamme lisääntyy.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Suomen Perustan laskelman puutteet vähättelevät somalien ja irakilaisten aiheuttamia kustannuksia
Yle uutisoi vajavaisesti maahanmuuttajanuorten peloista
Maahanmuutolla on seurauksia, mutta myös hinta

9 kommenttia:

 1. "Ei voi olla kenenkään etu, että maahan syntyy etnisiä jakolinjoja, joiden seurauksena väkivallan määrä yhteiskunnassamme lisääntyy."
  On jo syntynyt. Enää on kyse siitä, voidaanko pahemmilta vahingoilta välttyä. Huonolta näyttää, jos valtaeliitti jatkaa nykyistä kantasuomalaisia sortavaa linjaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Siis, ei pitäisi olla kenenkään etu, että maahan synnytetään etnisiä jakolinjoja ...". Mutta kuten jo tiedetään, niin kyllä siitä on toisille oltava "etua". MTV:n uutisointi ja sen luoma kuva maailmasta, on muun valemedian ohessa,(esim. Yle, Hs)jo niin etovaa, että heille on oltava siitä jotain hyötyä? Ja kun ko. oksennus ei ainakaan maamme etuja aja, niin rahasta ollee kyse. Tosin, luulisi olevan paljon muustakin, sillä eihän tässä muuten olisi mitään järkeä? Mutta päättäjiemme taso huomioiden nyt! - Vai onko menossa jokin kansalta salattava, mutta kuitenkin maatamme suuresti koskevasta ja tulevaisuudessa todellakin pelottavasta, tosin etukäteen tilatusta, mutta kuitenkin loppupelissä todella epävarmasta muutoksen tuomasta tuloksesta ja sen ihanuudesta?

   Poista
 2. Se, että maan johtajat ovat munattomia, ei tarkoita, että kansa on sitä.
  Ehkä tämä teko kuvaa sitä? Muistetaan myös, että Turun uhrit ovat vasta kylmenemässä.
  Eilen kuulin radiosta tutkimuksesta, jossa todettiin poliisien olevan uupuneita ja osa harkitsee alan vaihtoa.

  VastaaPoista
 3. Brittiläinen ministeri: "Ainoa tapa toimia brittiläisten ISIS-taistelijoiden kanssa on tappaa heidät"

  https://beta.oikeamedia.com/o1-45343

  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/10/22/way-dealing-british-islamic-state-fighters-kill-almost-every/

  VastaaPoista
 4. Niin, jos kansainvaellusta ei saada hallintaan, saamme nähdä näitä lisää.

  VastaaPoista
 5. Professori kun on viisas henkilö, niin mahtaako tämä suurempi geneettinen eroavaisuus saada vaikutteita siitä kun oravan sukupolvien sykli on jonkin verran nopeampi kuin ihmeisellä?

  "Kun otetaan Patagonian intiaani, Gröönlannin eskimo ja Myllypuron suomalainen ja näitä verrataan keskenään, niin ne ovat erittäin samanlaisia perimältään. Samanlaisempia kuin Helsinkiläinen Seurasaaren orava ja Tukholmalainen Skansenin orava, niiden dna:ssa on suurempi ero. Se, että ihmiset jakavat toisiaan rotuihin, on siis jokseenkin teennäistä, tarkoitushakuista tai poliittista."

  http://ylewatch.blogspot.fi/2017/10/eduskunnassa-oikeistoenemmisto-mutta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Sukupolvenvälillä on oma vaikutuksensa evoluutionopeuteen, ainakin ns. neutraalin muuntelun osalta.

   Poista
 6. Kaikki suomalaisiinkin mamuilta kohdistuva väkivalta ja rikollisuus tulisi tutkia rasistisena rikollisuutena.

  VastaaPoista
 7. Kas kun ovat nämä kansainväliset sopimukset, niin sehän menee suomalaisten enemmistön etujen edelle.
  Näin on meidä polittiinen aatelimme päättänyt.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!