torstai 10. elokuuta 2017

BMW-kuljettaja vahvisti uuden normaalin

Pariisissa BMW-kuski ajoi tarkoituksella poliisijoukon päälle, jolloin kuusi henkeä loukkaantui, heistä kaksi tai kolme vakavasti. Tämä uutinen ei enää yltänyt tämän aamun Helsingin Sanomien pääkirjoituksiin, vaan se kuitattiin sisäsivu-uutisella.

BMW-uutinen osoittaa todeksi epäilyni, että eurooppalaisiin kohdistuvat autohyökkäykset ja muut terroriluoteiset iskut ovat muuttuneet aikamme uudeksi normaaliksi. Vielä niistä uutisoidaan, mutta suurta mielenkiintoa ei enää osoiteta. Me turrumme äärimmäiseen väkivaltaan.

Seuraavassa vaiheessa uutiset terrori-iskuista muuttuvat pikku-uutisiksi ja lopulta katoavat tuhoisimpia iskuja lukuun ottamatta kokonaan lehdistöstä. Näin on jo käynyt esimerkiksi Ruotsin autojen tuhopoltoille.

Samalla hämärtyy se, että kyseessä on islamilaisen maahanmuuton seuraus ja hinta, jonka maksamme maailmanparantamisestamme. Sekä poliittinen paine maahanmuuttopolitiikan muuttamiseksi vähemmän riskejä tuottavaksi.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Helsingin Sanomat pilasi hyvän juttunsa valehtelemalla ja inttämällä
Lontoossa pakettiauto niitti muslimeita
Turruttavaa

11 kommenttia:

 1. Jostain syystä en pystynyt kommentoimaan eilistä tekstiäsi. Kirjoitettu kommentti ei edennyt anonyymin viestin vahvistamiseen, vaan katosi kokonaan. Uskomatonta, piti sanomami. Ja tämänpäiväisestä voisi sanoa, että aika surullista.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti professori näkee (laskurista tms) että hänen blogiaan luetaan vaikkei kaikkiin blogeja ole kommentoitu suurella joukolla.

  nim. Yksi lukija

  VastaaPoista
 3. Sensuurista puheenollen:
  "Google sensuroi hakutuloksiaan – nyrkkikin puhunut talossa", http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/08/10/google-sensuroi-hakutuloksiaan-nyrkkikin-puhunut-talossa/

  Hakukoneena kannattaa kokeilla http://ixquick.com/
  Sillä ei vielä ole yhtä kattavaa tietokantaa kuin Googlella, mutta siellä luvataan, ettei käyttäjäkohtaisia hakutietoja tallenneta muistiin (toisin kuin meitä vakoilevalla Googlella).

  VastaaPoista
 4. Segregaatio etenee, syrjäytyminen etenee, kulttuurillinen identiteetti vahvistuu kun ei voida tai haluta ottaa osaa valtakulttuuriin.. kyllä se siitä, jossain kohtaa raja ylitetään.

  VastaaPoista
 5. Niin, uusi normaali, ja vanha poliittinen korrektius vain jatkuu, poliittinen valtakulttuuri kääntää vain katseensa muualle, ja jatkaa äärioikeistolaisten etsimistä. Erikoisinta koko touhussa on se, että valtakulttuuria edustavat lähes kaikki muut paitsi ne 'äärioikeistolaiset', jotka ainoana ryhmänä suhtautuvat arkipäivän terroriin kielteisesti. Valtavirta suhtautuu hyväksyen mitä nyt puheissa joskus kauhistelee. Asialle ei saa tehdä mitään, tekijät saavat suojelua, islam saa kunnioitusta, lisää siirtolaisia Euroopan ulkopuolelta ollaan valmiita ottamaan.

  VastaaPoista
 6. Tuohon jo olemassa olevaan uuteen normaalin kun lisätään vielä nyt käynnissä oleva massamaahanmuutto Afrikasta niin kyllä tulee riittämään jatkossakin värinää kaduilla. Afrikkalainen ei odottele mitä saa vaan ottaa sen väkisin. Afrikkalaisissa ei linee niin paljon rauhanuskonnon riivaamia mutta ihan yhtä herkkiä nekin ovat kauloja katkomaan kuin ählyt.

  VastaaPoista
 7. Kauankohan kestää ennenkuin kuolemanpartiot ovat todellisuutta. Eivät sotilaat ja poliisit kauan jaksa leikkiä maalitauluja.

  Ari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nämä lisäävät jännitteitä etnisten ryhmien välillä.

   Kympin uutisissa kerrottiin juuri, että Helsingissäkin oli yritetty ajaa ihmisten päälle. Täytyy lukea aamun uutiset, josko siellä olisi lisätietoja ajajista.

   Poista
  2. MTV3 kertoikin jo, että kyseessä oli ulkomaalaisten välinen ottelu, josta joku lähti pois ajellen autolla pitkin jalkakäytävää. Ulkomaalaisten etnisestä olemuksesta ei kuitenkaan löytynyt mainintaa.

   Poista
  3. Tapauksen aamuinen uutisointi näytti sen verran oudolta, että päätin kirjoittaa siitä kokonaisen blogikirjoituksen: Kallion autoilutapaus ja institutionalisoitunut poliittinen korrektius

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!