perjantai 5. tammikuuta 2024

Uutisia mukavan oloisista ihmisistä meillä ja maailmalla

Lappeenrannassa jäi kiinni huumekauppiaita. Poliisin mukaan tutkittavana on yksi Suomen ja Turkin kaksoiskansalainen sekä kaksi Turkin kansalaista, joista toinen otettiin kiinni Hollannista viime elokuussa. Joukossa oli yksi pääkaupunkiseudun katujengiin kuuluva epäilty.

"Lappeenrantalaisporukka" harrasti myös asekauppaa, sillä heidän hallustaan löytyi huumeiden lisäksi myös rynnäkkökivääreitä ja jopa konekivääri. Mukavan oloista joukkoa siis, etteikö suorastaan juuri sellaisia erityisosaajia, joita suomalainen maahanmuuttopolitiikka näyttää tuottavan runsain mitoin maahamme.

* * *

Amerikkalaiset surmasivat eilen Irakin pääkaupungissa Bagdadissa iranilaismielisen Harakat al-Nujaba -nimisen ryhmän sotilaskomentajan. Syynä oli se, että tapettu henkilö oli suunnitellut iskuja amerikkalaisia vastaan. 

Isku lienee seurausta Pohjois-Jemeniä hallitsevien huthien terroristisista hyökkäyksistä Suezin kanavan laivaliikennettä vastaan. Iran on niiden takana, joten hyökkäyksen kohdistuminen iranilaismieliseen irakilaiskomentajaan on loogista ja ansaittua. 

Nähtäväksi jää, missä vaiheessa ja miten USA antaa sotilaallista huomiota itse hutheille. Lienee kuitenkin selvää, että mikäli näiden hyökkäykset rahtilaivoja vastaan jatkuvat, joutuvat myös he itse suoralle tulilinjalle. 

* * *

Huthit ovat kertoneet toimiensa olevan seurausta Israelin ja palestiinalaisten välisestä sodasta. Ja siten niiden ääneen ilmoitettuna tarkoituksena on terroristijärjestö Hamasin tukeminen kun se vielä - ennen tuhoutumistaan - on mahdollista. Tosiasiallinen syy tosin liittynee paikalliseen valtapolitiikkaan.

Sunnimuslimien terroristijärjestö ISIS sen sijaan näyttäisi elpyneen, sillä se on kertonut olevansa parin päivän takaisten Iranin iskujen takana. Terroristisissa räjäytyksissä kuolleiden määräksi on ilmoitettu reilut 80 ihmistä. 

Ilmeisesti heidän tarkoituksenaan ei ole sen enempää Hamasin kuin huthienkaan tukeminen, vaan jokin aivan muu. Oli tämä syy mikä tahansa, se kertoo islamilaisen maailman monenkirjavasta sotkuisuudesta, joka varmistanee myös tulevaisuudessa sen, ettei muun maailman kannata odottaa siltä suunnalta kovin suuria edistysaskeleita. 

17 kommenttia:

  1. Ei, ei kannata odottaa mutta edistysaskelia kaivataan Suomen hallitukselta, että meille vaarallisen aineksen ottaminen maahan loppuu.
    Ei kukaan täysijärkinen kaipaa muslimiterroristejä maahan edes "turvapaikanhakijan" muodossa eikä sen enempää elintasopakolaisena.

    Nekin rahat kannattaa käyttää Suomen omien kansalaisten tukemiseen koska varmasti omastakin takaa on tuettavia.

    VastaaPoista
  2. Kirjoitin tänne aikaisimmin kommentin, jossa toin esille Suomen poliittisen johdon ja virkamiesten moraalittomuuden. He ovat tahallaan täyttäneet ja lisää täyttämässä maatamme väkivaltaisilla rikollisilla. Emme pelkästään ole "ruotsin tiellä", vaan jo samassa tilanteessa Ruotsin kanssa: vain mittasuhteet ovat erilaiset - mutta rakenteet samat. Kuten myös yhteinen lopputulema - joka ei tule olemaan kaunis.

    Tästä kaikesta saamme kiittää vallassa olevaa luokkaa virkamiehineen -naisineen. Heidän moraalikatonsa vuoksi yhteiskuntasopimus natisee liitoksissaan. Valtio on pettänyt sopimuksen, kun se ei täytä esivallan tärkeintä tehtävää turvata kansalaistensa hengen, terveyden ja omaisuuden koskemattomuus.

    Puhumattakaan siitä, että meillä ei ole sananvapautta, oikeusvaltiota eikä tosiasiallista demokratiaa. Jos epäilette asiain tilaa, olkaa hyvä vaan ja koeponnistakaa järjestelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalergi-suunnitelma5. tammikuuta 2024 klo 9.42

      Juuri noin.
      Ylimpien globalismi-kommunismirikollisten etäkontrolloima valta- eli propagandamedia vain ei kerro siitä.

      Poista
    2. Kirjoitit: "...tärkeintä tehtävää turvata kansalaistensa hengen, terveyden ja omaisuuden koskemattomuus."

      Aloitetaan vaikka siitä, että valitaan Presidentiksi Jussi Halla-aho ja luotetaan hänen näkemykseensä:

      "Suomen pitää olla turvallinen tila"

      Poista
    3. On makuasia kutsutaanko nykyhetkeä Ruotsin tieksi vai Ruotsin tilanteeksi eri mittausuhteilla. Oleellista on ymmärtää se, että lopputulos on molemmissa tapauksissa sama, jos jatkamme sellaista politiikkaa, joka on johtanut Ruotsin nykyiseen tilanteeseen. Uskon kyllä, että nykyinen hallitus tekee tarvittavia muutoksia, mutta epäilen, että seuraava hallitus - mikäli valta vaihtuu - palauttaa vanhan politiikan.

      Poista
    4. Virkamies Antti Paananen Energiavirastosta. Kysyttiin häneltä onko ok, että sähkön pörssihinnoilla ihmisille syntyi päivässä kuukauden lasku? Vastasi, että on ok, "koska [sähkön myynti] järjestelmä toimii". Mitä kirjoitin aikaisemmin suomalaisesta moraalikadosta ja korruptiosta?

      Tällä menolla yhteiskuntasopimus raukeaa ja luvassa on levottomuuksia. Meidän on vapautettava itsemme noista rikollisista.

      Poista
  3. Taitaa olla nämä elintasopakolaiset ongelmana muuallakin. Mitähän sen asian kanssa pitäisi tehdä noin laajemmin ajateltuna? Se elintasopakolaisuus kun aina kohdistuu länsimaihin.
    Käsittääkseni esim. arabimaihinkin suuntaa jonkun verran ihmisiä mutta siellä heitä käytetään halpatyövoimana. Miksi meidän pitää elättää ilmaiseksi ja koko loppu elämä?

    Yle tänään

    USA:n eteläraja avattiin uudelleen – republikaanit vaativat siirtolaispolitiikan kiristämistä ehtona Ukrainan tuelle

    Rajanylityspaikkoja suljettiin joulukuussa siirtolaismäärien jyrkän kasvun vuoksi.

    https://yle.fi/a/74-20067870

    Artikkelista poimittua

    Toistaiseksi Meksikon rajalla ei ole nähty samanlaista kaaosta kuin joulukuussa, jolloin maahan pyrki yhden kuukauden aikana yli 300 000 siirtolaista, enemmän kuin koskaan ennen mittaushistoriassa.

    Osa tulijoista päätti tuolloin ylittää rajan omin luvin.

    – Viime kuussa näimme ennätysmäärän laittomia rajanylityksiä. Se on hallitsematon katastrofi. Ja se on presidentin syytä, kuvaili rajalla vieraillut edustajainhuoneen puhemies, republikaani Mike Johnson uutistoimisto Reutersille.
    ...
    Yhdysvallat on esimerkiksi toukokuun jälkeen palauttanut yli 460 000 siirtolaista takaisin kotimaahansa, uutiskanava CBS News raportoi.

    Karkotusten tehostamisesta huolimatta Yhdysvaltojen on ollut vaikea hallita maahanmuuttoa – maan etelärajalle saapui viime vuonna yli kaksi miljoonaa siirtolaista.
    ...
    Uutiskanava CBS Newsin mukaan Valkoinen talo sekä ryhmä senaattoreja kummastakin puolueesta neuvottelee parhaillaan lakipaketista, joka toisi toteutuessaan merkittäviä muutoksia Yhdysvaltain turvapaikka- ja rajaturvallisuuspolitiikkaan.

    Bidenin hallinnon kerrotaan jo näyttäneen orastavaa vihreää valoa turvapaikkojen määrän laskemiselle ja karkotusten tehostamiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalergi-suunnitelma5. tammikuuta 2024 klo 10.54

      Ylimpien globaalikommunisti-rikollisten kontrolloima
      "YK yrittää tuhota kansallisvaltiot GCM-pakolaissopimuksella - USA räjähdyspisteessä laittoman maahanmuuton vuoksi

      YK:n Agenda 2030, joka kumpusi Rooman Klubin ja Maailman Talousfoorumin (WEF) eliittien kabbalistisista harhoista viimeisten 50 vuoden aikana, tarkoittaa lyhykäisyydessä riskianalyysiä, jossa valkoinen he teroseksuaalinen mies on arvioitu historiallisella roolillaan tehneen maapallon miltei asuinkelvottomaksi ilmastonmuutoksella ja luontokadolla ja hän on rakenteellisella rasismilla alistanut maailman "vähemmistöt" tilanteessa, jossa meitä valkoisia on seitsemän prosenttia maailman väestöstä. Agenda 2030:n toimet ovat tarkoitettu pelastamaan maapallo ja vapauttamaan ja "voimaannuttamaan" vähemmistöt.

      Tästä Suuresta Kertomuksesta ja sen oikeellisuudesta ei saa sanoa poikkipuolista sanaa ns. vastuullisessa mediassa.

      Jos olet eri mieltä YK:n Agenda 2030 kanssa, olet fasisti, rasisti, homo-, islamo-, trans- ym. foobi ja ympäristön vihollinen, joka natsien Holocaustin epäilijöiden tapaan vain epäilet ja kiellät todellisuuden eli ihmisen aiheuttaman ilmastokriisin.
      ...
      Suomi sitoutui tähän politiikkaan Juha Sipilän hallituksen aikana, kun silloinen sisäministeri Kai Mykkänen lähetettiin 11.12.2018 allekirjoittamaan YK:n Global Compact of Migration (GCM) sopimus Marrakechiin Marokkoon..."

      https://oikeamedia.com/o1-211800

      Poista
    2. Valkoiset heterot voidaan niputtaa kaikki samanlaisiksi riistäjiksi, mutta terroristeja ei saa yleistää muslimeiksi, vaikka jälkimmäinen yleistys on totta.

      Poista
    3. Mainittu GCM-sopimus on todellakin isku ei vain eurooppalaisuutta, vaan koko ihmisyyttä vastaan.

      ""Kun kokoomusministeri Mykkänen kävi joulukuussa 2018 Marrakeshissa allekirjoittamassa YK:n uusimman ihmisoikeussopimuksen, siirtolaisuutta koskevan GCM-sopimuksen, siellä kävi poliitikko, joka tuskin ymmärsi mitään siitä mitä oli tekemässä. Jos poliitikot ylimalkaan ymmärtäisivät miten vähän he "ihmisyydestä" piittaavat ja miten hirvittäviä seurauksia heidän yleiskäsitteellisillä retorisilla ylevöityksillään reaalimaailmassa on ollut ja on, he löisivät hanskat tiskiin ja toteaisivat päättäväisesti: "Ei! Minä en lähde mukaan tällaiseen!"""

      Lisää tuolta.

      Poista
  4. Uutisia mukavan oloisista ihmisistä...

    MTV uutiset tänään

    Etelä-Korea vastaa Pohjois-Korean tykistötuleen evakuoinneilla ja sotaharjoituksilla

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/etela-korea-pohjois-korea-ampunut-200-ammusta-yeonpyeongin-saariryhmalle-evakuointikasky/8851682

    Artikkelista poimittua

    Etelä-Korean toimet ovat vastaus Pohjois-Korean ampumaan tykistötuleen. Etelä-Korean mukaan Pohjois-Korea ampui noin 200 tykistöammusta sen länsirannikolta.
    Tulitus ei vaatinut Etelä-Korean armeijan mukaan uhreja.

    ////////////////////

    Länttä haastetaan nyt jonkun toimesta ihan säännöllisesti. Toivottavasti ei kiehu yli...

    VastaaPoista
  5. PT-media tänään

    Viikon poiminnat Ruotsin vaihtoehtomediasta

    https://pt-media.org/2024/01/05/viikon-poiminnat-ruotsin-vaihtoehtomediasta-3/

    Artikkelista poimittua

    Somalian lahja maailmalle, Ali Said, 19, ampui miehen teloitustyyliin ruokakaupan edessä Landskronassa. Ainoa vaan että uhri oli väärä mies.
    ...
    ...
    Uuden vuoden juhlinta oli monin paikoin railakasta Ruotsissa, monen mielestä näkymät muistuttivat sotatannerta. Kolumnisti Birgitta Sparf kiinnittää huomion poliisin ja valtamedian vähättelevään kielenkäyttöön.

    Vaikka kyseessä on törkeää väkivaltaa ja mellakan kaltaisia tilanteita, media ja viranomaiset kuvaavat tapahtumia sanalla ”stök”, mikä tarkoittaa hässäkkää, hulinaa tai epäjärjestystä.
    Ja kun teini-ikäiset maahanmuuttajat raiskaavat, pahoinpitelevät ja tappavat, heitä kutsutaan kuitenkin lapsiksi. Puukotuksista puhutaan pistohaavoina, ihan kuin kyseessä olisi pieni erehdys ruuvimeisselin tai neulepuikon käsittelyssä.
    ...
    ...
    Lopuksi hyviä uutisia, tai ainakin valoa tunnelin päässä. Ruotsin porvarihallitus on tehnyt hartiavoimin töitä järkeistääkseen maansa lainsäädäntöä. Valtamerilaiva kääntyy kuitenkin hitaasti, ja kokonaisuus rakentuu pienistä yksityiskohdista.

    1.1.2024 astui nopeutetusti voimaan lakiuudistus, jonka seurauksena tuomiot aserikoksista (lähes) kaksinkertaistuvat pituudeltaan. Maalaisjärjellä ajatellen uudistus ei voi olla vaikuttamatta jengirikollisten riehumisiin.

    ----------------------

    Professori kirjoituksessaan mainitsi turkkilaiset ja heidän rynnäkkö- ja konekiväärinsä...
    Ehkä Suomenkin pitää harkita lakiuudistuksia koska ei nuo kaverit ymmärrä pelkkää pään silitystä.

    VastaaPoista
  6. Onneksi Suomessa kiristetään koko ajan aseenkantolupien saamista, jotta saadaan nämä rikollisten touhut kuriin. Odottelen, milloin kiristetään ajokorttivaatimuksia, että saadaan ajo-oikeudettomat pois liikenteestä. Parannettavia kohteita löytyy varmaan lisää, joita varten pitää palkata tutkijoita ja virkahenkilöitä.

    VastaaPoista
  7. IL tänään

    Länsiväylä: Rotat söivät Elisan auton: ”Ihan järkyttävää!”

    https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/cc9f0bee-b12b-4a2a-9c78-a3ea9f48539f

    Artikkelista poimittua

    Elisa asuu läntisessä Helsingissä, jossa, kuten myös etenkin naapurikaupungissa Espoossa, rotat ovat viime aikoina alkaneet aiheuttaa enemmän ongelmia ihmisväestön kanssa.

    Tässä tapauksessa Elisan autopaikka on aivan roskakatoksen vieressä, jota asukas itse pitää siivottomana, kun roskia jätetään katoksen lattialle. Hän näkee roskiksilla jatkuvasti rottia.

    --------------------

    Siis ketkä ei osaa laittaa roskia roska-astiaan?

    VastaaPoista
  8. IL tänään

    ISW: Kreml pakottaa maahanmuuttajat Venäjän armeijaan – IL seuraa sotaa

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9435695b-e455-4c18-8a2d-68e6e241c31f

    Artikkelista poimittua

    ISW: Kreml pakottaa maahanmuuttajat Venäjän armeijaan

    Sotaa tutkivan ajatushautomo ISW:n mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin allekirjoitti torstaina asetuksen, jonka avulla ulkomaan kansalaisille voidaan myöntää Venäjän kansalaisuus vastineeksi sotilaspalveluksesta Ukrainassa.

    ISW arvioi, että kyseessä on todennäköisesti pyrkimys pakottaa maahanmuuttajat Venäjän armeijaan.

    --------------------

    Pidetään itäraja suljettuna toistaiseksi! kun ei koskaan tiedä mitä ne keksivät kuten Presidentti Niinistö on todennut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Putin pistää pökköä pesään meidän ihmisoikeuskaheleille, nythän Venäjä ei enää sitten ole turvallinen maa näille tarhapaikanhakijoille, joten ne pitää ehdottomasti ottaa tänne eläteiksi. Aika hyvin luettu tilannetta täällä Euroopassa. Tuo tulee lietsomaan merkittävässä määrin lisää eripuraa ja saa porukkaa toisiaan vastaan. Ja Putin nauraa partaansa. Ai niin, eihän sillä ole partaa, ei parta pahoille kasva, kuten vanha kansa tuppasi sanomaan.

      Poista
    2. Se kuuluu kokonaisuudessaan näin: Ei parta pahoille kasva, turpajouhet joutaville.

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!