sunnuntai 14. tammikuuta 2024

Poliittisesti oikeaoppinen blogimerkintä

Tiedotusvälineet kertoivat  (Yle, MTV3) tänä aamuna Gazaa ennen käynnissä olevaa sotaa hallinneen Hamas-järjestön halunneen vahvistaa koko maailmalle olevansa terroristijärjestö. Se oli nimittäin suunnitellut hyökkäyksiä ulkomailla sijaitsevia kohteita vastaan - nimeltä tosin mainittiin vain Israelin Ruotsissa sijaitsevan suurlähetystö. 

Suunnitelmat ovat johtaneet siihen, että Israelin tiedustelupalvelu ja Tanskan viranomaiset ovat pidättäneet seitsemän Hamasille työskennellyttä terroristia ja pysäyttäneet viattomien ihmisten tappamiseen suunnitellun hankkeen. Tämä on tietenkin hyvä uutinen.

Suomen kannalta mielenkiintoisin tieto löytyi kuitenkin Ylen uutisesta, jonka mukaan "Ruotsin suojelupoliisi Säpo oli kertonut Ruotsissa olevan henkilöitä, jotka tuntevat sympatiaa Hamasia kohtaan. Näistä ihmisistä ei kuitenkaan kerrottu sen tarkemmin. 

Ehkäpä Ylen uutistoimituksessa ajateltiin, ettei sellaisella seikalla kannata edes spekuloida, koska vastaus on ilmeinen. Onhan läntinen naapurimaamme viimeisten vuosikymmenien aikana harjoittanut politiikkaa, joka on muuallakin maailmassa lisännyt terrorismin kannatusta.

Myös Suomessa on harjoitettu viimeistään vuodesta 1990 alkaen samankaltaista politiikkaa, mutta vähäisemmin tuloksin kuin länsinaapurissa. Kliimaksinsa tämä yhteisten asioiden hoitamisen haara saavutti vuosina 2015 ja 2016, jolloin mm. Suomen armeija valjastettiin sen takia siviilipalvelushommiin

Nähtäväksi jää, millä tavalla Hamasia kohtaan sympatiaa tuntevat ruotsalaiset ottavat tiedon Israelin suurlähetystöön kohdistuvan iskun suunnittelun keskeytymisestä ja ihmisten pidätyksistä. Järjestävätkö he esimerkiksi mielenilmauksia ihmisoikeuksien puolesta tai ryhtyvätkö jonkinlaisiin muihin spontaanin kansalaisvaikuttamisen toimiin.

Suomen kannalta oleellisinta tässä tilanteessa on joka tapauksessa se, ettei Hamasia kohtaan sympatiaa tuntevia ihmisiä kannata ärsyttää kertomalla turhia yksityiskohtia heidän taustoistaan. Ja siksi tämäkin blogimerkintä on kirjoitettu siten, että se on kaikilta osiltaan polittisesti korrekti ja jättää mainitsematta sellaiset seikat, jotka ovat sen valistuneille lukijoille selviä ilmankin.


38 kommenttia:

  1. Muistelen kolmea n. 30 vuoden uran tehnyttä politiikkoa, jotka aloittivat "broilereina" jo Kekkosen aikana. Laskin, että ovat aiheuttaneet palkka-, avustaja-, matka-, toimisto- ym kuluineen vähintäänkin 15 miljoonan menot veronmaksajille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko heidän ansionaan valtiomiestekoja, jotka ovat auttaneet tavallisen kansalaisen arkea ja turvallisuutta (Eki)?

      Poista
  2. "...ettei Hamasia kohtaan sympatiaa tuntevia ihmisiä kannata ärsyttää kertomalla turhia yksityiskohtia heidän taustoistaan.
    Ja siksi tämäkin blogimerkintä on kirjoitettu siten, että se on kaikilta osiltaan polittisesti korrekti"

    Tähän on siis tultu eikä siitä ole kauaa aikaa kun "yksittäistapausten" kohdalla kaikki suvaitsevaiset hokivat päättäjiä myöden, että "Pelolle ei saa antaa valtaa" kuten tässä:

    MT 22.3.2016

    Stubb: Ei saa antaa pelolle valtaa
    Kokoomuksen puheenjohtaja pitää Brysselin terroritekoja iskuna länsimaisia arvoja vastaan.

    https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/69885960-b5c8-5935-acb5-712a77ea6619
    --------------------

    Kaleva 19.2.2017

    Stubb kom­men­toi Trumpille Twitterissä: "Ruotsi on yksi maailman turvallisimmista paikoista"
    Kansanedustaja Alexander Stubb (kok.) kommentoi Twitterissä Yhdysvaltain presidentille Donald Trumpille, jonka puheet Ruotsista ovat aiheuttaneet hämmennystä.

    https://www.kaleva.fi/stubb-kommentoi-trumpille-twitterissa-ruotsi-on-yk/1656101
    ----------------------

    Kaveri on selvästi penaalin terävin kynä ja ilmankos tarjolla Suomen Presidentiksi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilanne on ahdistava. Tuppinen on huono, mutta Homo-Pekka on samanlainen: kaksi voittajakandidaattia.
      Ciceron huudahdus: o tempora o mores on ajaton ja ikuinen. Ihminen lienee - ikuisesti - melko vähämielinen....

      Poista
    2. Onneksi tarjolla on myös ajatteluun kykeneviä ehdokkaita kuten Jussi Halla-aho.

      Poista
    3. Stubb on käynyt Klaus Schwabin monivuotisella "politiikan nuorten leijonien" kurssilla opiskelemassa mm. kuinka ihmiset saadaan tuntemaan itsensä onnellisiksi, kun heiltä on otettu kaikki omaisuus pois.
      Kokoomuksessa vallankaapanneet maanpetturit, ylimpien globlistirikollisten käsikassarat ovat jo heittäneet roskatynnyriin Kokoomukselle aikaisemmin pyhät arvot "koti, uskonto ja isänmaa" ja tehneet ensisestä KansaLLISESTA Kokoomuksesta kansaTTOMAN Kokoomuksen.

      Kuinkas on nyt sitten asianlaita kaikkein pyhimmän eli omistusoikeuden kanssa?!

      Poista
  3. Eurooppalainen, ellei peräti länsimainen hyvetrendi sanelee (ehdottoman) tiedottamistavan.
    Kuvaavaa on ollut, että 2000-luvun tiedotusilmapiirissä vallitsee ajanmukainen muotokielensä. Tämä muotokieli on vallitseva, mutta määrittelemättömästi taustavaikutteinen: sillä ei ole nimeä. Esim. tänään "tanskalainen" kuvailee suhdettaan kuninkaallisiinsa: https://yle.fi/a/74-20069029
    Samaan ilmiöön törmää esim. historiallisissa viihde-elokuvissa ja sarjoissa: jos nyt filmatisoitaisiin esim. Ivanhoe tai Robin Hood, niin näyttelijäkaarti koostuisi fifty/sixty valkoihoisista ja afrikkalaisista. Postmodernissa elokuvaversiossa Ivanhoe olisi neekeri.
    Valheella ei ole lyhyitä jälkiä. Jos huomautat keski-aikaisen Lontoon katukuvan todellisuudesta, olet joko tyhmä tai rasisti, mieluummin molempia.
    Valheesta sekin, että esim. Neuvostoliitto perustui kollektiisuuteen, kollektiiviseen valehteluun.

    VastaaPoista
  4. Mitä kaikkea maksaa tuo yhteiskunnan varautuminen ja tänne tulleiden valvominen?
    Entä mitä maksaa kun herkästi triggeröityvät elintasopakolaiset laittavat paskaksi kaupunkien keskustoja, polttavat autoja tai kaikkea muuta palavaa kuten esimerkiksi Ranskassa tai Ruotsissa on nähty?

    Mihin kaikkeen esim. Suomella on varaa? Ei mihinkään ylimääräiseen koska tänäkin vuonna valtion nettolainanotto on luokkaa 14.4 mrd €/vuosi.

    Yle eilen

    Orpo: Talouden tila on vaikeampi kuin kuviteltiin, kevään kehysriihestä tuskin tulee helppoa hallituspuolueille

    https://yle.fi/a/74-20069289

    Artikkelista poimittua

    Orpon mukaan lisäsopeutuksia tarvitaan ja tarve on arviolta 1–1,5 miljardia euroa.
    Hallituksen aiemmin päättämä kuuden miljardin euron sopeutus ei siis tule Orpon arvion mukaan riittämään hallituksen tavoitteisiin pääsemiseksi.

    -------------------

    Eilen Ylen TV uutisissa puhuttiin jo lähes 2 mrd € lisäsopeutustarpeesta. Siis sopeutetaan lähes 8 mrd € yhdessä vaalikaudessa.
    Kallis lasku vihervasemmiston ja kepulaisen valtiovarainministerin vastuullisella talouspolitiikalla.

    Vieläkö meillä on jonkun mielestä varaa ottaa lisää elintasopakolaisia vai pitäisikö "poliittisen korrektiuden" vuoksi puhua "turvapaikanhakijoista"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä maksaa? Ilmeisesti niin paljon, että jätetään valvominen tekemättä.

      Tässä kuluneella viikolla äärivasemmistolainen Turun Sanomat kertoi, kuinka Turun Ammatti-instituutin eräässä yksikössä joku nuori oli heilutellut miekkaa. Toisena päivänä samassa tiedotusvälineessä kerrottiin, ettei hillujaa ole vielä saatu kiinni.

      Veikkaanpa, että jos kyseessä olisi oikea kantasuomalainen nuori natsi, hänet olisi kaivettu kiven alta ja tapausta jauhettaisiin kuukausi kaupalla Ylen pääuutisissa. Asiantuntijat olisivat vakavalla naamalla varoittelemassa äärioikeiston noususta ja vakavasta yhteiskuntarauhan uhasta. Tekijä kuvineen, nimineen ja henkilöhistorioineen olisi jokaisen tiedossa.

      Poista
    2. Eipä ole media siitäkään hinkunut, kun mustalainen ampui 15-vuotiaan neekeripojan Porissa. Lapsiasiainvaltuutettua kekkasi, että syyllisiä olikin kasvatuslaitokseen työntekijä, joka ei kaapannut neekeripoikaa turvaan.

      Poista
    3. Helsingissä asuu huomattava osa Suomen asukkaista ja koko Suomi painiskelee Sote- ja muiden kustannusten kurimuksessa.
      Kuinka Suomella on varaa tällaiseen?
      "Maahanmuutosta aiheutuvat Helsingin SOTE-kustannukset ovat tähtitieteelliset",
      https://oikeamedia.com/o1-212200

      "Vastuullista" kokoomukselaista politiikkaa harjoittaneen Vapaavuoren "suuri visio" oli "monikulttuurinen Helsinki"!

      Poista
  5. PT-media eilen

    Pääkaupunkiseutu islamisoituu – jo liki 40 moskeijaa kehä III sisällä

    https://pt-media.org/2024/01/13/paakaupunkiseutu-islamisoituu-jo-liki-40-moskeijaa-keha-iii-sisalla/

    Artikkelista poimittua

    Pääkaupunkiseudulla islamisaatio vaikuttaa etenevän kiivasta tahtia. Tällä hetkellä alueella on jo nelisenkymmentä moskeijaa, joka on alueen väkimäärään nähden suuri määrä.

    Moskeijat on haettu Googlea käyttämällä ja hakusanoina on ollut pelkästään moskeija Vantaa, Espoo ja Helsinki. Laskujeni mukaan moskeijoita on noin nelisenkymmentä.
    Niitä saattaisi löytyä vielä lisää, jos hakisi hakusanoilla esimerkiksi islamilainen kulttuuriyhdistys. Ainakin kun tein Ruotsin moskeijoista karttaa, niin siellä tuo nimi oli yleisesti käytössä ns. virallisena nimenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moskeijat pitäisi perustaa myös Bideen ja homo-Pekan takapihoille. Ensin mainittu aloitti Suomen islamisoinnin kolmekymmentä vuotta sitten roijaamalla Moskovasta sotilaskoulutuksessa olleita somppuja perheineen iloksemme. Ilmeisesti tämä piireihin pyrkivä ruotsalaiseksi halunnut karjalaistyttö halusi lopettaa länsimaiden ihmettelyt siitä, miksi katukuvamme on niin valkoinen.

      Jälkimmäinen kaipasi aitoa islamilaisuutta niin paljon, että noudatti erikseen lentokoneella terroristiäidit kersoineen vankileiriltä veronmaksajien elätettäviksi. Ehkä joku kersoista muistaa tulevaisuudessa Pekka-pappaa jo järjestää puolestaan tälle lennon - katolta asvalttiin.

      Poista
    2. Yhdenlaista narsismia sekin esittää niin hyvää ihmistä,että tuottaa maahan jopa sellaisia jotka haluaisivat heittää auttajansa katolta..antaa ymmärtää,että henkilön hyvyys poistaa autettavista tuon ominaisuuden

      Poista
  6. "kertonut Ruotsissa olevan henkilöitä, jotka tuntevat sympatiaa Hamasia kohtaan. "
    Hyssyttelevää kielikuvastoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On myös väkeä joka ei hyssyttele. "From the river to the sea, Palestine will be free." Netanjahun ainoa virhe oli, että hän luuli Hamasin haluavan tehdä bisneksiä.

      Poista
  7. Ei mene Ruotsilla hyvin ja sen seurauksena Suomen sosiaaliturvalle lisäkustannuksia. Miten kauan Suomen talous kestää?

    Yle tänään

    Kotimaa kullan kallis

    Hyvinkään helluntaiseurakuntaan tuli viime syksynä 20–30 romania Ruotsista. He ovat suomalaistaustaisia paluumuuttajia, osa isompaa muuttoliikettä.

    https://yle.fi/a/74-20068821

    Artikkelista poimittua

    Viime vuonna Ruotsista kantautui jatkuvasti uutisia jengien välisestä väkivallasta. Syyskuussa Ruotsissa kuoli peräti 12 henkeä jengisodassa.

    Tukholman Fruängenissä asunut Lindgrenien perhe alkoi kaivata rauhaa ja turvaa.
    Sitä pystyi tarjoamaan lasten isovanhempien synnyinmaa Suomi.
    Perheen noin 20-vuotiaat pojat muuttivat Suomeen edeltä. Vanhemmat tulivat perässä loppukesästä viime vuonna.
    ...
    Hänen mukaansa pojat itse eivät joutuneet kokemaan pahempaa väkivaltaa, mutta vaara siitä oli olemassa.

    Riskinä oli myös nuorten joutuminen ongelmiin, jos he olisivat päätyneet huonoon seuraan.
    – Jengiytymistä on jokaisessa pienessä kylässäkin, Lindgren sanoo.
    ...
    Tukholman paha asuntopula tuli esteeksi, kun perheen nuorukaiset halusivat muuttaa pois kotoa omilleen. Suomessa asia järjestyi helpommin.
    – Se tapahtui viikossa, kun pojat saivat oman asunnon, Nadja Lindgren kertoo.

    Työpaikkojakin on Suomessa tarjolla.
    ...
    Tukholma on muuttunut

    Suomesta 1960-luvulta lähtien sankoin joukoin Ruotsiin muuttaneet romanit sulautuivat osaksi Ruotsin kulttuurisesti moninaista hyvinvointiyhteiskuntaa.
    Länsinaapuri tarjosi edellytykset parempaan elämään.
    Paluumuuttoilmiö viittaa siihen, että tilanne on kääntynyt toisinpäin.
    ...
    Kyösti Lindgrenin tutuista ja sukulaisista melkein kaikki ovat muuttaneet Suomeen.
    – Tukholman ympäristössä ei asu enää kuin muutama familj eli perhe, jotka tiedän. Koko suuri romaniväestö on muuttanut.

    Hän arvioi, että paluumuuttajia on ollut satoja 5–10 viime vuoden aikana.
    ...
    Nyman on Suomen ja Ruotsin kaksoiskansalainen, jonka kokemukset naapurimaasta ulottuvat vuoteen 1977.
    ...
    Nyman on nähnyt ruotsalaisen yhteiskunnan muutokseen huonompaan suuntaan. Hän on huolissaan nuorista.

    – Tukholmaan on tullut tämä jengimaailma. Me emme tietenkään osallistu mihinkään huumemaailmaan tai muuhun, joka aiheuttaa lapsillemme tuskaa tai vaivaa, Nyman sanoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Työpaikkojakin on Suomessa tarjolla."

      Miten tämä liittyy ko. henkilöihin? Itse olen ollut vuosikymmeniä työelämässä enkä ole kertaakaan törmännyt palkkatyötä tekevään romaaniin työkaverina.

      Poista
    2. Kyllä niitäkin on, paljonkin, usko pois. Eivät tosin esiinny niin sanotuissa kansallisasuissa, eivätkä muutenkaan eroa valtaväestöstä paitsi hiusten värin perusteella.

      Poista
    3. Toinen omakohtainen kokemus. Minulla on vuokra-asunto erään Suomen suurimman kaupungin vaikutusalueella.
      Aina kun se on vuokrattavana, romanit soittelevat ja kyselevät, mutta kun pyydän kahden kuukauden vuokraa vastaavaa vuokravakuutta, ei sopimusta synny.
      Ei edes Kelan antama yhden kuukauden vakuussitoumus + yhden kuukauden vuokraa vastaava vakuus rahana onnistu.
      Jos ihminen olisi vakituisesti palkkatöissä, ei yhden kuukauden vakuus rahana olisi mikään ongelma. Sen verran pystyy palkasta säästämään - jos on oikeissa töissä.
      Valitettavasti suhtaudun varauksella Professorin väitteeseen.

      Poista
  8. Länsimaat hirttäytyvät ihmisoikeuksiin, kun muslimit siirtyvät turvapaikkapelleilyn avulla shithole:istaan tänne ikuiseen ylläpitoon. Sanomme hyvästit länsimaiselle sivistykselle sen myötä.
    Muuten kumma, kun tuota Stubbin täydellisen äly- ja realismivapaata viestiä Trumpille Ruotsia koskien ei ole tuotu reippaammin esille vaalikisailussa. Viestihän osoittaa, että hänellä ei ole silloinkaan ollut mitään käsitystä niistä tosiasioista, jotka jokainen matti meikäläinen pystyi näkemään Trumpin ohella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi gallupien kärjessä olevaa ehdokasta olisivat kaikkein huonoimmat vaihtoehdot tarjolla olijoista, kuten myös Urpilainen, jonka muumi-analyysi Hesarissa tänään on aika outo.

      Poista
    2. Jos valittavana on huono ja huonompi, on valittava se huono.

      Poista
    3. Olli Rehn on paras presidenttiehdokas. Jussi Halla-aho myös hyvä mutta tuskin haluaa oikeasti presidentiksi.

      Poista
    4. Olli Rehn, samoin kuin Jutta Urpilainen on vieraillut Bilderberg-kokouksessa ohjeistusta kuulemassa.
      Ohjeistuksen antajiin siellä kuuluvat Bilderberg-sisäpiiriläiset kuten esim.
      rosvoparoni Rockefellerit ja Wall Streetin banksterit (eli pankkigangsterit) kuten Rotschildit.

      Poista
    5. https://nwohavaintoja.blogspot.com/2023/12/lauri-paavola-kavi-grillaamassa-jutta.html

      Poista
    6. Anonyymi14. tammikuuta 2024 klo 11.22
      Presidenttiehdokas Olli Rehn piti vielä vuonna 1997 Naton turvallisuustakuita ”olemattomana illuusiona”.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b91c7c23-4129-452a-a38c-b51f6298c5e7?_gl=1*513g5k*_ga*NjYzMjcxMDQ4LjE2Mjk2NDQ5ODk.*_ga_3L539PMN3X*MTcwNTA5MTQ5MC4xNTMuMS4xNzA1MDkxNDkyLjAuMC4w

      Että sellainen paras ehdokas, ei ainakaan millään logiikalla päätä mitä mieltä on, vaan sillä mitä luulee muidenkin ajattelevan ja mikä on suostittu mielipide. Emmeköhän ole jo riittävästi kärsineet näistä oikeista populisteista ja tuulenhaistelijoista.

      Poista
    7. Niinistön kansliatyyliin kiemurteleva puhtapa on tappavan tylsää, mutta tätä Rehniä ei pysty kuuntelemaan ollenkaan. Minua ärsyttää jo suunnattomasti tyypin "asiantuntijailme", johon kuuluu kulmien kurtistelu niin, että vasen kulmakarva nousee oikeaa ylemmäksi. Liekö apinoinut ilmeen Tintti-sarjakuvien tärkeileviltä Dupont-etsivätoopeilta? Kun joskus nuorempana pystyin vielä kuuntelemaan äijän mutinaa, tajusin, että hänen kymmenen virkkeen lauseensa pystyi tiivistämään suurin piirtein kahteen sanaan. Joku ulkomaalainen EU-turhake joskus kyvaili komissaari Rehnissä olevan karismaa kuin vessan matossa. Ehkö oli kyseisen loisen viisain ajatus koskaan EU-sirkuksessa.

      Poista
    8. En voi ottaa vakavasti miestä,joka ajoi turkkia EU:n jäseneksi

      Poista
    9. Se että jos Halla-aho ei "halua" presidentiksi, onkin hyvä ominaisuus tuossa pyrkyrijoukossa.
      No, vaaleissahan käy vähän kuin eduskuntavaaleissa, tällä kertaa koko vasemmisto äänestää Haavistoa,että näin estetään Halla-ahoa pääsemästä toiselle kierrokselle.

      Poista
    10. Minä (klo 11.22) täällä taas. Kuka olisi presidenttiehdokkaista paras? Kuka tai ketkä ehdokkaista olisivat Olli Rehniä parempia? Ei ainakaan Stubb tai Haavisto.

      Poista
  9. Muslimeilä on viha rakkaussuhde Ruotsiin(yms. maihin) . Rakastavat sos.turvaa, mutta inhoavat meidän vapautta elää kuten haluamme.

    VastaaPoista
  10. MTV uutiset tänään

    Lukiolaisten ja yläkoululaisten luku- ja kirjoitustaito karmealla tasolla – "Leuhkitaan, ettei ole elämänsä aikana lukenut kokonaista kirjaa"

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lukiolaisten-ja-ylakoululaisten-luku-ja-kirjoitustaito-karmealla-tasolla-leuhkitaan-ettei-ole-elamansa-aikana-lukenut-kokonaista-kirjaa/8856280

    Artikkelista poimittua

    MTV Uutisten haastattelemien äidinkielen opettajien mukaan sekä lukiolaisten että yläkoululaisten äidinkielen taidot ovat heikentyneet radikaalisti lyhyessä ajassa. Ilmiöstä ollaan huolissaan, koska opettajat katsovat luku- ja kirjoitustaidon vaikuttavan merkittävästi oppilaiden loppuelämään.

    Sanavarasto on kaventunut, keskittymiskyky ei riitä parin sivun mittaisen tekstin lukemiseen ja joillain ei ole lainkaan käsialaa. Näin MTV Uutisten haastattelemat lukion ja yläkoulun äidinkielenopettajat kuvailevat oppilaiden romahtanutta äidinkielen osaamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienyrittäjä sanoi 1993 : kuka nyt kirjoja lukee, kun tv on keksitty.

      Poista
    2. Vaikka seuraavan tekstin sattuisivatkin lukemaan, niin se tuskin mitenkään hetkauttaisi viher- ja muita kommunisteja heidän järkkymättömässä uskossaan, että täysin persaukisen lilliputti Suomen pitää toimia kolmannen maailman sosiaalitoimistona:

      "Maahanmuuttajanaiset ”tikittävä aikapommi”

      Länsförsäkringarin (Maakuntavakuutusyhtiö) eläke-ekonomisti Trifa Chireh kirjoittaa DN Debatt -artikkelissa, että ulkomailla syntyneiden naisten korkea työttömyysaste on eläkejärjestelmän ”tikittävä aikapommi”.

      ”Nykyään lähes joka toinen (43 %) Euroopan ulkopuolella syntyneistä naisista on työtön, ja 25 % työvoimasta on työttömänä. Nykyisessä eläkejärjestelmässä suurin osa näistä naisista on riippuvaisia valtion etuuksista, kuten vanhustenhoitotuesta ja asumislisistä.”

      Näin sanoo Länsförsäkringarin eläke-ekonomisti Trifa Chireh Dagens Nyheter -lehden artikkelissa.

      Hän mainitsee Ruotsin valtiopäivien arviointi- ja tutkimussihteeristön työmarkkinatoimijoiden haastattelujen tulokset. Niistä käy ilmi, että vastikään maahan tulleet matalasti koulutetut naiset käyvät kotouttamisohjelman puitteissa valmistavaa ja perehdyttävää koulutusta ilman, että he ”lähestyvät työmarkkinoita merkittävästi”.

      Valtiontalouden tarkastusviraston tarkastelu osoittaa, että jopa 70 % julkisesta työvoimatoimistosta poistuneista kotouttamisohjelman osanottajista, joilla ei ollut työpaikkaa, jätti työelämän kokonaan..."
      https://www.kansalainen.fi/maahanmuuttajanaiset-tikittava-aikapommi/

      Viher- ja muille kommunisteillehan perheenyhdistäminen on "pyhä ihmisoikeus", joka koskee kaikken ankkurilasten koko perheitä eli sisaria, veljiä, vanhempia, isovanhempia jne.

      Poista
  11. Edes osalla Merkelin tuhon kierteeseen ajamista saksalaisista on järjen valo alkanut vilkahdella:

    "”Palautamme ulkomaalaiset kotimaihinsa. Puhutaan miljoonista” – AfD-poliitikko lupaa joukkokarkotuksia",
    https://www.kansalainen.fi/palautamme-ulkomaalaiset-kotimaihinsa-puhutaan-miljoonista-afd-poliitikko-lupaa-joukkokarkotuksia/#google_vignette

    Kuitenkin ylimpien globalistirikollisten käsikassaroina toimivat saksalaiset maanpetturit koettavat saada AfD:n kielletyksi ja lakkautetuksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutkimus: Maahanmuutto on katastrofaalisen tappiollinen järjestelmä, joka maksaa tuhansia miljardeja:
      https://www.kansalainen.fi/tutkimus-maahanmuutto-on-katastrofaalisen-tappiollinen-jarjestelma-joka-maksaa-tuhansia-miljardeja/

      Poista
  12. Me kansallismieliset olemme pian sotamme hävinneet. Vmp, woke, huumeparonit jne?

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!