perjantai 28. elokuuta 2020

Minkälaiset ihmiset raiskasivat ja yrittivät haudata elävältä?

Ruotsin monikulttuuriset tapahtumat nousevat silloin tällöin myös suomalaisen median asialistalle, joskin koko kuvan saaminen länsinaapurin tapahtumista tuskin onnistuu pelkästään suurten lehtitalojen tai Ylen uutisointia seuraamalla. Joka tapauksessa Iltalehti julkaisi eilen Aftonbladetin juttuun pohjautuen tervetulleen uutisen, jonka mukaan teinipoikia raiskattiin ja yritettiin haudata elävältä ruotsalaisella Solnan hautausmaalla.

Tämän blogimerkinnän aiheeksi tapaus nousi siitä syystä, että Iltalehti kyllä kuvasi hautausmaan terveelle järjelle käsittämättömät tapahtumat, mutta jätti kuitenkin kuvaamatta yhden oleellisen seikan eli hirmutöihin syyllistyneiden etnisen taustan. Kuten monet tämän blogin lukijat ovat varmaankin huomanneet, oli tämä tieto esillä jo aiemmin PT-Median jutussa.

Sen mukaan molemmat tekijät olivat Ruotsin kansalaisia, mutta heidän etninen taustansa oli sellaisissa Aasian islamilaisissa maissa, joista on Suomeenkin saapunut joukoittain turvapaikanhakijoita. Molemmat olivat myös jo aiemmin syyllistyneet rikoksiin.

Minun on vaikea hyväksyä sitä, että valtamediamme jättää kerta toisensa jälkeen kertomatta rikollisten mahdollisen maahanmuuttajayhteyden. Ymmärrän, ettei nimiä haluta mainita keskeneräisissä jutuissa, mutta ihmisten maahanmuuttopoliittisen ymmärryksen takia olisi tärkeää aina ilmaista oliko pahantekijöinä maahanmuuttajataustaisia vai kantaväestöä. Molemmathan syyllistyvät kyllä kaikenlaisiin rikoksiin, joskin ensin mainitut ovat rajusti yliedustettuina etenkin seksuaalirikoksissa.

Kansalaisten tulisi saada rikollisten tausta tietoonsa siksi, että he hahmottaisivat minkälaisia riskejä Suomen nykyiseen maahanmuuttopoliittiseen linjaukseen liittyy. Ja voisivat sen mukaisesti ottaa äänestyskopissa kantaa siihen, minkälaisella maahanmuuttopoliittisella linjauksella Suomessa jatketaan vaalien jälkeen.

Nykyisessä salailun ilmapiirissä tämä ei onnistu, ei ainakaan perustellusti. Siten lehdistömme taipumus salailla rikollisten etnistä taustaa vaikeuttaa demokratian toteutumista maassamme. Lisäksi se saattaa osaltaan vaikuttaa siihen, että jotkut kansalaiset eivät osaa varautua monikulttuuristuvan yhteiskuntamme uudenlaisiin riskeihin, vaan joutuvat meillä aiemmin harvinaisten rikosten uhriksi tietämättömyyttään.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Lähes 38 % raiskauksista oli ulkomaalaisten tekemiä vuonna 2019
Ruotsalainen esimerkki velvoittaa
Ruotsalainen lapsiin kohdistuva väkivalta ja sen kieltäminen

17 kommenttia:

 1. Huulipunahallituksen idealistityttöjen tavoite on moninkertaistaa islamilaisesta lähi-Idästä ja Itä-Afrikasta tulviva kouluja käymättömien nuorten miesten massa.
  Samanmielinen lehdistö ei tietenkään retostele tulijoiden tekosilla, vaikka irtonumeromyynti olisi tapissa viikottain, mikäli niistä lööppejä tehtäisiin.
  Liiketaloudellisesti käsittämätöntä, mutta eivätpä sosialistit ja kommunistit sellaisesta mitään taida ymmärtää, jollei sittenkojamoa ja ay-kiristystä tarkastella. Jälkimmäinen karkottaa teollisuuden maastamme.

  VastaaPoista
 2. Jos tekijöiden etnisyydet olisivat olleet toisin päin, eli kidutusraiskaajat kantaruotsalaisia ja uhrit lähi-idästä tai afrikasta, niin auta armias kun tekijöiden kuvat olisivat koko sivun suuruisena lehtien kansissa suomessakin ja poliitikot presidenttiä myöden kommentoisivat rasismia ja Matti Vanhanen pyytäisi anteeksi ruotsalaisten puolesta jne.

  Kaksoisstandardi on häkellyttävä , kun sen tietää. Valitettavasti ~80 % kansalaisista ei tiedä, vaan luottaa YLEn ja HS/IS/IL uutisointiin aivan täysin.

  Tilanne on toki parempi kuin vaikkapa 2010 , jolloin tuntui että luku oli 5% , jotka osasivat lukea rivien välistä ja tulkita uutisia, sekä hakea itse tietoa riippumattomista lähteistä.

  Mutta vielä on töitä jäljellä - tämän prosenttiosuuden muutoksen takia luultavasti kovasti koetetaan kiristää "vihapuhe" lakeja ja jopa tiedon tai tilaston esilläpito voi olla "vihapuhetta" ja saattaa viedä käräjille...

  VastaaPoista
 3. Modernissa vasemmistoliberaalissa yhteiskunnassa törkeisiinkin rikoksiin syyllistyneet haavoittuvan vähemmistön edustajat saavat lieviä rangaistuksia eikä heidän tekojaan revitellä mediassa.

  Sen sijaan ne, jotka tuovat julkisuuteen näitä pöyristyttäviä väkivallantekoja ja niiden tekijöitä, saavat paremmistolta lokaa niskaansa ja pahimmillaan joutuvat oikeuteen blankopykälän kiihottaminen kansanryhmää vastaan perusteella.

  VastaaPoista
 4. Tämä kansa on loputtoman tyhmää. Kyllä. Juuri SINÄ joka luet tätä, olet typerys. Äänestitkö vaaleissa? Mitä puoluetta? Niinpä, kannattaako nyt vinkua, häh? Sait mitä halusit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Äänestin vaaleissa, mutta en saanut sitä mitä halusin. Valitettaaavasti. Sain jotain jota en osannut nähä edes pahimmissa painajaisissakaan.

   Poista
  2. Tuo koskee "vain" noin 80 prosenttia äänestäneistä. Toki äänestämättä jättäneet mukaan laskien nykymenoa tukeneiden osuus on vieläkin suurempi.

   Poista
  3. Kyllä äänestin, enkä ole vinkunut, typerys olet vain ja ainoastaan sinä itse.

   Poista
 5. Vai oikein äänestämällä asiat tulevat kuntoon. No ehkä sitten, kun äänestystuloksen mukaan mukautetaan myös byrokratian pyörittäjät, oikeuslaitoksen henkilöstö korkeinta oikeutta myöten ja julkisen sektorin supistaminen tehdään jokaiselle hallituskaudelle voittajapuolueiden tahdon mukaisesti.

  Niinpä. Taitaa Kulmunista tulla avaruuden iltalypsäjä avaruuslentäjän toimessa ennen kuin mitään tuon suuntaista edes harkitaan.
  https://www.verkkouutiset.fi/katri-kulmuni-suomesta-laukaistaan-miehitettyja-avaruuslentoja/#8029de66

  VastaaPoista
 6. Uuslukutaitoa: Kun uutisessa ei mainita tekijän/epäillyn kulttuuripohjaa ja erityisesti jos siinä käytetään kiertoilmaisuja, kyseessä on 'turvapaikanhakija' tai muu kunniakansalainen.

  VastaaPoista
 7. Äänestäminen on mukavaa, oottelen jo tulevia vaaleja. Voi näyttää keskisormea eliitille.

  VastaaPoista
 8. Valitettavasti joudun olemaan ilonpilaaja ja toteamaan, ettei yksikään poliittinen puolue mahda mitään niille valtaville, mammuttimaisille harhoille, jotka eurooppalaisen uuden ajan sokea individualismi on tuonut mukanaan.

  Ne ovat ihmiskuvan harhoja -- meille "ihmisyys" on mielikuva jonkinlaisesta ylihistoriallisesta, ylikulttuurisesta, ylikansallisesta ja yliyhteisöllisestä yliyksilöstä -- eli siis suoraan sanoen yli-ihmisestä. Emme pysty mitenkään ymmärtämään tosiasiaa, että kaikki ihmisyys on kulttuurista ihmisyyttä.

  Ja siksi jokseenkin kaikki mikä liittyy kulttuuristen yhteentörmäysten tuhoisiin seurausvaikutuksiin pyritään painamaan julkisuuden ja tietoisuuden pinnan alle. Vaikka ihminen on lajityypillisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen olento, me pakotamme itsemme suhtautumaan ihmisiin kuin he jokaikinen olisivat jonkinlaisia täydellisin resurssein varustettuja ja potentiaalisesti jumalallisia olentoja.

  Tosiasia, ettei näin ole, on mahdoton tunnustettavaksi. Tosiasia, että kaikki ihmisyys on kulttuurista ihmisyyttä ja etteivät kaikki kulttuurit koskaan sopeudu keskenään, on liian vaikea ymmärrettäväksi saati sitten siitä tehtävät johtopäätökset aivan mahdottomia toteutettavaksi käytännössä.

  Siksi kaikki ihmisyyttä koskeva ajattelumme on vain ristiriitainen sekamelska erilaisia kognitiivisia dissonansseja. Ja tämä ajattelu ei ole mitenkään selkiytymään päin, vaan päinvastoin -- taannumme rajusti koko ajan kohti totalitaristisia ongelmanratkaisuja.
  Hylkäämme älyllisen rehellisyyden ja vaadimme tietyille puheenaiheille nollatoleransseja ja "poliittista korrektiutta", ja se on se varma tie, hyvillä aikomuksilla katettu tie helvettiin.

  VastaaPoista
 9. Amerikassa demokraatit kehottavat estämään tukemiensa “rauhallisten" blm-antifa-mielenosoitusten videoiden jakamisen, koska ne vahingoittavat puoluetta. Suomessa ”puolueeton” ylikomisario Jari Taponen haluaa estää maahanmuuttajien rikosten tilastoinnin, koska ne haittaavat Taposen edustaman agendan imagoa.

  Viimeinen keino estää tosiasioiden tunnustaminen ja korjaaminen on niiden peittely. Näissäkin tapauksissa demokraattinen puolue ja Taponen ovat kierolla tavallaan myöntäneet pahojen ongelmien olemassaolon voidakseen pahentaa ongelmaa.

  VastaaPoista
 10. Kyllä ne nimet kerrotaan alaikäisiltäkin jos narratiivi on oikea:

  https://yle.fi/uutiset/3-11515472

  VastaaPoista
 11. "Minkälaiset ihmiset raiskasivat ja yrittivät haudata elävältä?" Ja minkälinen media yrittää piilottaa, keitä nuo tekijät olivat tai jopa piilottaa koko asian.

  VastaaPoista
 12. Olikohan sotilaspassiini sisältyvässä lisäpahvissa kehoitus olla valveilla esim maanpetoksillista toimintaa epäiltäessä? Reserviläisenä minun täytyisi ilmoittaa vasemmiston innokkuudesta tuoda maahan porukkaa, joka voi olla uhka suomen turvallisuudelle. Kenelle tässä ilmoittaisi havainnostaan...presidentti Niinistölle?

  VastaaPoista
 13. Älä suotta ilmoittele. Pääset kertaamaan ja kantamaan maahantulijoiden matkatavaroita.

  VastaaPoista
 14. On kyllä niin kuvottava asia ettei oikein pysty kuvittelemaan kuinka meidän yhteiskunnassa tuommoista voi olla. Yksi asia, jota en ole löytänyt uutisista on että mikä oli uhrien etninen tausta?

  JMP

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!