maanantai 10. lokakuuta 2016

Maahanmuuttopolitiikkaohje

Helsingin Sanomissa Satu Vesantola väitti, että "uskonto on aivan liian helppo selitys monimutkaiseen terrorismin ongelmaan. Aiheeseen perehtyneet tutkijatkin selittävät terrorismin syntyä eri tavoin.

Yksinkertaisin kuulemani selitys kertoo, että terrorismin taustalla on kokemus epäoikeudenmukaisuudesta ja usko siihen, että väkivalta on toimiva ratkaisu. Uskonto ei ole syy, mutta sitä voi käyttää hyväksi."

Lopuksi hän, kuulemaansa tutkijaan viitaten, vaatii uskonnon harjoittamista mahdollisimman julkisesti. "Jos uskontoa harjoitetaan piilossa, kukaan ei tiedä, mitä jumalan nimissä tapahtuu."

* * *

Olen itse popularisoinut ainakin kahdesti terrorismitutkimuksen tuloksia (täällä ja täällä). Palautan noista kirjoituksista lukijani mieleen muutaman asian.

Väkivaltainen radikalismi nousee ihmisten kokemista "pyhistä arvoista", ei niinkään itse uskonnoista. Uskonnot toimivat näiden pyhien arvojen varastona, josta terroristit ottavat niitä käyttöönsä.

Yleinen käsitys köyhyyden ja terrorismin välillä on virheellinen, sillä taloudellisen epätasa-arvoisuuden keskeiselle asemalle konfliktien synnyssä ei ole juurikaan löytynyt perusteita tosimaailmasta. Yhtenä selityksenä tälle saattaa olla se, että vaikka köyhyys ruokkiikin tyytymättömyyttä, se samalla estää menestyksellisen kapinan rahoituksen.

Etnisesti tai etnis-uskonnollisesti jakautuneessa valtiossa yleensä molemmissa etnisissä ryhmissä on sekä köyhiä että rikkaita. Näistä köyhät voivat toimia kapinan "työhevosina" ja rikkaat rahoittajina. Näin se etninen ryhmä jonka tulonjako on mahdollisimman epätasainen näyttäisi olevan herkin ja tehokkain kapinan aikaansaaja.

Epäonnistuneiden itsemurhaterroristien haastattelut ovat osoittaneet, että tappavimmat terroristiryhmät käyttävät samoja lojaalisuuteen kannustavia menetelmiä kuin uskonnolliset lahkot tai keskinäistä apua tarjoavat organisaatiot.

Eniten tuhoa aiheuttavat, ainakin Lähi-idässä ja Irakissa, uskontoperusteisesti sosiaalisia palveluja tarjoavat järjestöt. Ongelma ei kuitenkaan ole uskonnollisuus itsessään, vaan pikemminkin uskonnollisten lahkojen piirissä kehitetyt menetelmät keskinäisen lojaaliuden ja uhrautumisen saavuttamiseksi.

Etnis-uskonnolliseen terrorismiriskiin vaikuttavat sekä väestöryhmien fraktionalisaatio että niiden välinen polarisaatio. Niistä polaarisaatio saavuttaa maksiminsa silloin kun yhteiskunnassa on kaksi ja vain kaksi toisilleen vierasta mutta sisäisesti tiivistä etnistä ryhmää.


* * *

Edelle kirjoitetusta seuraa, että suuren kulttuurisesti kantasuomalaisista poikkeavan islamilaisen etnis-uskonnollinen vähemmistön syntyminen johtaisi mitä todennäköisimmin voimakkaasti polarisoituneeseen jännitteeseen, joka jollain aikavälillä saattaisi johtaa konfliktiin.

Sen estämiseksi pitäisi pyrkiä mahdollisimman heterogeeniseen maahanmuuttajaväestöön. Toisin sanoen välttää suurten etnis-uskonnollisesti yhtenäisten maahanmuuttajaryhmien muodostuminen. Näin maahanmuuttajien ja kantaväestön polarisaatio jäisi mahdollisimman vähäiseksi.

Lisäksi pitäisi aktiivisesti muokata maahanmuuttajien tapoja ja uskonnollisia pyhiä arvoja siten, etteivät ne olisi ristiriidassa kantaväestön asenteiden kanssa. Siten klassinen monikulttuurisen yhteiskunnan malli, jossa erilaiset kulttuurisetniset ryhmät luovat väriä yhteiskuntaan on ilmiselvä riski ja sellaisena kelvoton malli tulevaisuuden Suomelle.

Tämä tulisi suomalaisten poliitikkojen ymmärtää ennen kuin olemme Ruotsin tai Ranskan kaltaisen vaikeasti korjattavan etnis-uskonnollisen kaaoksen keskellä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Polarisaatio lisää etnisten konflktien riskiä
Terrorismin anatomiaa
Paljastava terrori-isku

11 kommenttia:

 1. Puotilan kappelin takana olevan tammen juurelle alkanut ilmestyä muistokynttilöitä muslimijihadistin tappaman vanhuksen muistoksi. Olkoon tämä kunnioitus muistutuksena mitä Suomessa seuraa jos samalla tavalla jatketaan hallitsemattoman maahanmuuton kanssa...

  Nyt tämä tapaus yritetään häivyttää ihmisten mielistä.

  Setarkos

  VastaaPoista
 2. Kannattaa jakaa tällaisia linkkejä: http://tuonenjoutsen.blogspot.fi/2016/10/palefacen-ghetto-larppauksesta-tulikin.html Niin on mahdollisimman selkeää paljon unohtaville taviksille tieteellisen tilastokeskeisen "hieman liian harmaan" argumentaation sijasta.

  VastaaPoista
 3. Blogistilla on ihan viisaita ajatuksia taas, mutta taas se tärkein puuttuu eli sen pohdinta, onko sattumaa, että suurin osa Suomen turvapaikanhakijoista tulee valheella (esim. EU-komission varapj. Timmermansin mukaan ja tämän mukaan: http://mvlehti.net/2016/10/08/turvapaikanhakijat-pitavat-suvakkinaisia-huorna/). Ja jos ei ole, niin ihmistulvaa käytetään aseena - ja ketkä ovat silloin todellisia syyllisiä.
  Osa menee pohdinnoissaan myös pitkälle: "Soroksen kädenjälki näkyy vahvasti kriisin luomisessa ja sen hoidossa. Eliitin rahoittamat lobbausjärjestöt, ajatushautomot ja poliitikot manipuloivat julkista keskustelua ja ajavat sen sivuraiteille pois todellisesta ongelmasta.

  Keskustelu ohjataan mustavalkoisiin vastakkainasetteluihin, joilla ei ole mitään tekemistä todellisen ongelman kanssa, kuten ”suvakit” vastaan ”rasistit”, mutta tällaisiin yksinkertaistettuihin esimalleihin yksinkertaisinkin kaduntallaaja pystyy ottamaan kantaa. Erilaisiin mielipidevaikutusasemiin nostetut eliitin luottohenkilöt vetävät keskustelun aina takaisin kehykseen, johon se ei kuulu. Rasismilla tai suvaitsevaisuudella ei kerta kaikkiaan ole mitään tekemistä nykyisen pakolaiskriisin kanssa, mutta kyseisellä harhautuksella saadaan aikaan paljon tyhjää sananhelinää, mielenilmaisuja ja tunteisiin vetoavia puheita puolesta ja vastaan. Eliitti haluaa, että ihmiset jakaantuvat, käyvät kiinni toistensa kurkkuun, eivätkä siten kiinnitä huomiota eliitin toimiin." (https://kosminenvalo.wordpress.com/2016/10/08/suomalaiset-salaisissa-avaruusohjelmissa/)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko polarisoituminen tarkoituksellista, mutta niinhän se käytännössä menee.

   Poista
 4. "Kansainvälisesti toimiva eliitti alkoi rakentaa salaisten avaruusohjelmien myötä rinnakkaista sivilisaatiota sekä maan alle että Aurinkokunnan kuihin ja planeetoille."

  Siis voi vittu noita juttuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähdennetään nyt vielä, että pidän salaliittoteorioita yleensä ottaen epäuskottavina. Näin myös maahanmuuton osalta.

   Poista
  2. "33 Conspiracy Theories That Turned Out To Be True, What Every Person Should Know…", http://www.infowars.com/33-conspiracy-theories-that-turned-out-to-be-true-what-every-person-should-know/

   Millaisessa raudankovassa MATRIXISSA jotkut elävätkään!
   ""TAKING THE RED PILL",THE REAL MATRIX, PART 1", http://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm

   Poista
  3. Seuraavan kaksiosaisen artikkelin lukeminen saattaisi aiheuttaa joitakin säröjä raudankovaan matrixiin ainakin joillakin:

   "The Coudenhove-Kalergi Plan: White Genocide by Design (Part 1)", http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=140576

   "The Coudenhove-Kalergi Plan: White Genocide by Design (Part 2)", http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=140714

   Eikä haitaksi ole esim. seuraavankaan lukeminen:

   "Origin of Free Muslim Immigration into Europe and Open Borders: Super-Pharisaic Warfare on Their New-invented Ideology: “Whiteness”", http://new.euro-med.dk/20161010-origin-of-free-muslim-immigration-into-europe-and-open-borders-super-pharisaic-warfare-on-their-new-invented-ideology-whiteness.php

   Siinä todetaan mm.:

   "The following clarifies the way “our”media and politicians handle the ongoing unpopular mass immigration of a hostile ideology/religion.

   We now know who is behind it: Rothschild agent George Soros has presented his plan and recently said that his organization, “Open Society”, is behind it – and that he is investing 500 million dollars in the project. We also know that the Grandmasters of European Masonic lodges (Judaism for non-Jews) are actively involved.
   To actively support mass immigration Soros obviously works together with Communist Jewess and Super-Mason, Angela Merkel, in this mole-work toward total chaos and civil war in Europe – as so often demonstrated here.

   Now an article by a Ph.D. author has appeared which publishes the development of the popular slogan “Nobody is Illegal”, which is consistently being repeated by e.g. EU Commissioner Cecilia Malmström.

   The slogan is a bomb that allows free immigration into the EU without limitation, illegal immigrants being turned into “irregular” immigrants – with asylum seekers´rights. Anyway, they are almost never sent back. EU ships are ferrying all migrants from Africa to Italy – they never carry them back to Africa..." (Itse artikkelissa on useita linkkejä)

   Poista
  4. Kiitos linkistä anonyymi!
   Täydennystä: 53 myönnettyä false flagia: http://www.washingtonsblog.com/2015/02/x-admitted-false-flag-attacks.html Ja nykyajalle tärkeimmästä tarkemmin: https://vastavalkea.fi/2016/09/01/salaliittoteoriaa-oletko-cian-aivopesty-satkynukke/

   (http://www.washingtonsblog.com/2015/11/the-first-question-to-ask-after-any-terror-attack-was-it-a-false-flag.html)

   Mitenkähän paljon niitä myönnettyjä salaliittoja tulisi olla, jotta esim. valtamediassa loppuisi se, että salaliittoteorioita yleisesti vain ja ainoastaan painetaan lattiaan?
   Sehän on CIA:n käsky USA-johtoisen joukkueen sisällä, että niin pitää tehdä. (http://www.zerohedge.com/news/2015-02-23/1967-he-cia-created-phrase-conspiracy-theorists-and-ways-attack-anyone-who-challenge)

   Poista
  5. Aloittelijan kannattaa kuitenkin varmaan aloittaa noiden linkkien sijaan sadoista todisteista, joiden mukaan jättiyritysten valta EU:ssa on ollut valtavan suurta jo 1980-luvulta alkaen. Ja siitä, miten valtamedia on asiasta kuitenkin salaliittoisesti vaiennut, esittäen demokratian toimivan EU:ssa hyvin.
   Asiasta on suomeksi huippukirja Jaana Kivi: Bryssel myyty. Lobbausparatiisin kauppiaat (2016)
   Myös jopa Jutta Urpilainen lausui julkisesti todellisista päätöksentekijöistä: http://www.hs.fi/politiikka/a1390013420703. (Tuollainen avoimuus johtaa tietysti normaalisti uran katkeamiseen.)

   Poista
  6. Mafia on muuten myös salaliitto ja liittyy tuon pohdintaan, että onko ihmistulvakriisin taustalla taustatahojen suunnittelemia pahoja aikeita (esim. että pakolaisten joukossa solutetaan Eurooppaan terroristeja): http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/10/09/ilmainen-venetaksi-charterlentopalvelu-eritreairak-libya-italia-suomi/

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!