perjantai 22. huhtikuuta 2016

Vantaalle ilmaantui pahoinpitelevä nuorisojoukko

Arvoisa lukijani muistaa varmaankin taannoisen löyhän kaveriporukan, joka pahoinpiteli nuorisoa pääkaupunkiseudulla. Siis sen, jossa ei ollut kyse katujengistä, mutta johon kuului paljon maahanmuuttajataustaisia nuoria. Ja jonka yhteydessä eräs nuorisotyöntekijä-rap-artisti muisti painottaa, että kyllähän jo 1980-luvulla potkittiin mummoja.

Tämän päivän Vantaan Sanomat kertoi meille eilen, että poliisi tutkii tapausta, jossa parikymmenpäisen nuorisojoukon on ilmoitettu ryöstäneen ja pahoinpidelleen alkuillasta kahta 18-vuotiasta nuorta. Rikosilmoituksen mukaan läheisestä metsiköstä oli yhtäkkiä rynninyt arviolta 20 tummaihoista nuorukaista, joiden ikähaitarin arvellaan ulottuvan "lapsenikäisistä" noin 20-vuotiaisiin.

Rikoskomisario Markku Heleniuksen mukaan "tämä on oudontuntuinen tapaus. Kuulostaa huolestuttavalta, että tällaisia hyökkäyksiä tapahtuu noin suhteellisen varhaiseen kellonaikaan, ennen iltauutisia."

Niin minustakin. Itse asiassa minusta on omituista ja huolestuttavaa, mikäli Suomessa ylipäänsä esiintyy tummaihoisia nuorisojoukkoja, jotka ryöstelevät ja pahoinpitelevät ihmisiä. En kaipaa yhtään ainutta sellaista edes siksi, että myös 1980-luvulla tapahtui pahoinpitelyitä ja ryöstöjä.

Mutta odotellaan nyt säiden lämpenemistä. Toivottavasti emme silloin saa pahoinpitelevien ja ryöstelevien tummaihoisten porukoiden lisäksi hämmästeltäväksemme myöskään maahanmuuttajataustaisia nuorisojoukkoja, jotka harrastavat kaduillamme ja pusikoissamme väkivaltaista pallintyhjennystä kysymättä sen kohteeksi satunnaisesti valikoituneiden naisihmisten suostumusta. Siis sellaisia, jotka muistuttaisivat meitä Malminkartanon tai Tapanilan sattumuksista.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maahanmuuttajat näkyvästi esillä Pietarsaaressa
HS jatkaa ulkomaalaisten raiskaajien avustamista
Auttaako media etnisiä rikollisia tappamaan ja raiskaamaan?

16 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin viestin todeten, että itsepuolustus on sallittu. Ei kuitenkaan mitä tahansa keinoja käyttäen.

   Poista
 2. Huomasin uutisen joka käsitteli selvittämättömien rikosten määrää. Silmiinpistävää oli että PK-seudulla vain 10% sellaisista rikoksista selviää jonka tekijä ei ole ilmoituksen tekohetkellä tiedossa.

  Jäin miettimään mitä tämä tarkoittaa näille meidän tilastoillemme. Poliisi tai oikeuslaitos ei siis tilastoi millään lailla sellaisten rikosten tekijöitä joiden nimi ei ole tiedossa. Selkeästi ulkomaalaisiksi uhrin taholta tunnistettuja tekijöitä ei tilastoida ulkomaalaisiksi, koska ulkomaalaisuutta ei tutkinnassa voida vahvistaa. '

  Siispä tilastomme jotka jo nyt osoittavat eräiden ulkomaalaistyhmien rajua yliedustusta rikoksentekijöinä, perustuvat siis vain kymmenenteen osaan ilmoitetuista rikoksista. 90%:starikoksia ei ole tilastoissa tekijästä mitään tietoa.

  En varmaan ole ainoa jolle tulee mieleen että tuossa joukossa on ulkomaalaisia vieläkin enemmän kuin siinä tiedetyssä kymmenyksessä. Eli että ulkomaalaisten matujen osuus rikollisuudesta on kertaluokkia suurempi kuin mitä nyt halutaa kertoa, unohdetaanhan yleisesti kertoa että nykyinen tilasto perustuu vain kymmenenteen osaan rikosilmoituyksista, siihen osaan joka saadaan selvitettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä katsomaan kuinka oikeasti "monikulttuurisessa" maassa USA:ssa tiedotetaan rikoksista.

   Oli tekijä minkävärinen tahansa, niin uutinen uutisoidaan niin kuin se on ja ihmisille tiedotetaan vaarasta.

   http://homicide.latimes.com/

   Poista
 3. Surullista ja huolestuttavaa...
  En itsekään ole kovin tyytyväinen nyky kehitykseen kun joudun opettamaan omille teineilleni " ns. flaidauksen alkeita"+ apuvälineitten käyttöä.
  nimim. saako uuden mahdollisuuden?

  VastaaPoista
 4. "He kuurnivat hyttysen, mutta nielevät kamelin". Jälleen kerran. Kun bussi ajaa pysäkin ohi ja 11-vuotias poika jää pysäkille, äitinsä kertoman mukaan, niin lehdet pöyristyvät ja repäisevät etusivunsa tästä hirveästä rasismista. Tosin sama äiti on jäänyt ennenkin kiinni perättömistä rasismiväitteistä ja valituksia pysäkin ohituksista oli tullut parin-kolmen kuukauden aikana yli 900. Mutta noihin asioihin ei tutkivan journalistin tutkimusinto jaksa kantaa.

  Kun parinkymmenen tummaihoisen joukko pahoinpitelee ja ryöstää kantasuomalaisia nuoria, tapahtuma hädin tuskin ylittää uutiskynnyksen ja jos asiaa tarkemmin käsitellään, niin lähinnä selittävien tekijöiden ja lieventävien asianhaarojen löytämiseksi.

  Samaan aikaan kun katuväkivalta on kääntynyt nousuun, poliisien määrää pyritään vähentämään. Onko siis kyse tavattomasta tyhmyydestä vai yhteiskunnan yhden perustehtävän, kansalaisten turvallisuudesta huolehtimisen, tahallisesta heikentämisestä ja siten yhteiskunnan perusrakenteiden tahallisesta vahingoittamisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.facebook.com/pekka.karkkainen.940/videos/603388519818816/

   Poista
  2. Tahallisesta Suomen koko valtion alasajosta on kyse. Tämä tehdään aivan tahallaan. Ei niin tyhmää ihmistä ole olemassakaan joka sulkisi vahingossa silmänsä siltä mitä on tapahtumassa.

   Suomi on tuhon oma ollut jo pitkään. Nyt viimeistä viedään. Nämä maanpetturit ovat onnistuneet tehtävässään. Suomalaisten elämät on tuhottu, ja tulevaisuus on mustaakin mustempi. Sitä ei edes ole.

   Poista
 5. Sehän jo tiedettiinkin, että "löyhä kaveriporukka" antaa piutpaut sille, jos joutuvat jonkun sosiaaltantan kanssa vaihtamaan muutaman sanan. Masentavaa on se, että virkavalta yrittää kirkkain silmin selittää "kyllä me ihan oikeasti täällä poliisissa olemme niin tyhmiä ja tietämättömiä, ettemme osanneet odottaa tätä lainkaan".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Masentavaa on myös se, että näille mamuille kannetaan jopa kuu taivaalta ja rahaa tippuu tilille helpommin kuin kantasuomalaisille, mutta siitä huolimatta he syyllistyvät rikoksiin. Miksi edes maksaa sosiaalitukia heille kun he kuitenkin hankkivat tienestejä rikoksilla?

   Kaikesta kuitenkin tingitään, että mamut saisivat lisää rahaa ja silti lopputulos on katastrofi. Ikään kuin rahaa kaadettaisiin kaivoon ja sinne ne jää.

   Poista
 6. Tapanilan Erä opettaa maahanmuuttajille karetetaitoja.

  Ja ilman erityistaitojakin ei vain 20 vaan jo KAHDEN hyökkääjän torjuminen niin etteivät he pääse ryöstämään eivätkä tekemään muuta vakavaa, on useimmille vaikeaa, vaikka uhri ei olisi päihtynytkään. Vaikka voimaero olisi silloin 2 : 1. (Naispuolisillahan voimaero on tuolloin yleensä paljon huonompi. Varsinkin ylävartalon osalta.)

  Vaikeaa mm., koska 1) ei meillä Suomessa ole lähdetty siitä, että pitää koko ajan olla tappeluvalmis ja muutenkin hyökkääjillä on usein yllätysetu. 2) Valvontakameroita ja poliisin ja muiden turvallisuustahojen resursseja on vähän.

  Käytännössä kukaan ei voi enää vain olla rauhallinen tai ystävällinen ja toivoa parasta, jos lauma nuoria vähintään suureksi osaksi ulkomaalaistaustaisilta näyttäviä näyttää tulevan nopeasti kohti tai alkavan piirittää... Se on tilanne, jossa ei välttämättä nopeasti selviä edes, onko heillä aseita. Ja aseista esim. puukkoja saa luvatta.

  Miten hallitus on tähän reagoinut esim. lainsäädännöllisesti?

  Esim. jos huomataan, että ulkomaalaistaustaiset jengit ryöstävät vain kantasuomalaisia, niin eikö se olisi katsottava rasismiksi, vaikka he eivät rasismia tunnustaisikaan, jos he ovat islamilaisia? Islamin uskonoppineethan ovat niin paljon rasistisiin rikoksiin yllyttämistä tehneet ja jääneet siitä kiinni.

  Ajatelkaa millainen yhteiskunta meille on tulossa, jos joka tilanteessa kannattaa olla sellaisessa asemassa, ettei tuntematon arabilta näyttävä todennäköisesti pääse puukottamaan, ryöstämään, raiskaamaan tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä takia tämä roskasakki ryöstelee kun heille maksetaan korkeat sosiaalituet? Heillä on rahaa, ilman että tarvitsee ryöstää ketään.

   Samaan aikaan suomalaiset seisovat leipäjonossa.

   Tämä ei voi jatkua näin enää pitkään. Tämä ei saa jatkua näin

   Poista
  2. Ellei se olisi laitonta arvelisin kyseessä olevan geneettisen erityispiirteen.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!