tiistai 27. kesäkuuta 2017

Tässäkö EU:n ja Suomen poliittisen johdon tärkeimmät arvot ja tavoitteet?

Tänään saimme eteemme jälleen kerran lähes uskomattomalta tuntuvan uutisen. Sen mukaan "Välimerellä on viimeisen kahden päivän aikana pelastettu 13 500 turvapaikanhakijaa. Heidät tuodaan Etelä-Italiaan Sisilian ja Calabrian satamakaupunkeihin."

Kaikkiaan Välimeren yli kulkeva kuljetuspalvelu on YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n mukaan tuonut Eurooppaan yli 72 000 turvapaikanhakijaa, mikä on selvästi enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan.

Seuraavassa vaiheessa nämä tulijat pyrkinevät pois Etelä-Italiasta kohti pohjoista ja osa päätynee myös Suomeen pyytämään turvapaikkaa. Mikä mielenkiintoisinta, Ruotsin television ulkomaankommentaattori Erika Bjerströmin mukaan iso osa Libyan kautta Välimeren yli tulevista miehistä on puhtaasti onnenonkijoita. Siitä kertovat jo heidän kotimaansa: Senegal, Nigeria ja Norsunluurannikko, jotka kaikki ovat demokraattisia valtioita, joissa on hyvä talouskasvu.

Tavallisena suomalaisena veronmaksajana joudun tässä tilanteessa kysymään, miksi EU:n tai Suomen poliitikot ja korkeat viranomaiset eivät tee mitään lopettaakseen Välimeren yli järjestetyn elintasopakolaisten kuljetuspalvelun? Onko niin, että heidän joukossaan on liikaa niitä, jotka saavat tästä virrasta itselleen helppoa tuloa? Tai jos muotoilen toisin: ovatko heidän kolme tärkeintä arvoaan raha, raha ja raha ja kolme keskeistä tavoitettaan mulle, mulle ja mulle?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kielteisen päätöksen saaneille on rakennettava turvapaikka
Mitä tilastot kertovat irakilaisten kansainvaelluksesta Suomeen?
Pakolaispolitiikan parsimisesta

25 kommenttia:

 1. Tere proffa. Kaikkiin kysymyksiisi vastaus ON. Tai kyllä, kyllä, kyllä.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. ” ovatko heidän kolme tärkeintä arvoaan raha, raha ja raha ja kolme keskeistä tavoitettaan mulle, mulle ja mulle?”

  Tuohon heidän arvojensa joukkoon voisi varmasti lisätä ainakin yhden: ’virka Brysselin lihapatojen äärellä’.

  Ainakin näillä ’arvoilla’ ostetuista EUnukeista koostettu, vallankahvaan päässyt maanpetturi-klikki näyttää joko tietoisesti tai tietämättään toteuttavan EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa kanta-eurooppalaisten korvaamiseksi helpommin tyranniaan alistettavalla sekarotuisella kansalla , http://kalergisuunnitelma.blogspot.fi/2009/11/kreivi-kalergin-suunnitelma.html

  Apuna siinä on Barcelonan sopimus vuodelta 1995, jolla myönnetään 9 Afrikan/Keski-Idän muslimimaan asukkaille vapaa pääsy EU-diktatuuriin alistettuihin maihin,
  http://new.euro-med.dk/20170326-the-euromediterranian-process-i-from-eurabia-to-the-union-for-the-mediterranean-survey-of-a-taboo-and-the-cause-of-muslim-mass-immigration.php

  sekä tulossa oleva mutavyöry Afrikasta, https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

  Hyvin vahvaa tukea Eurooppaan kohdistettulle maahantunkeutuja-invaasiolle antaa valuuttakeinottelija-monimiljardööri George Soros runsaskätisesti tukemiensa kansalaisjärjestöjen kautta, https://www.kansalainen.fi/pakolaiskriisi-pahkinankuoressa-george-soros/

  VastaaPoista
 3. Pitää muistaa sekin, että noiden "turvapaikanhakijoiden" joukossa on todella paljon bangladeshiläisiä. Lähde: Frontex

  Kirjoitin ensimmäisen kerran tästä järjettömyydestä jo syksyllä 2013, mutta sen sijaan että tilanne olisi parantunut, se vaikuttaa pahenevan.

  Milloin EU:n päättäjät tajuavat, että Eurooppa pääsääntöisesti on jo täynnä? Saksassa, joka pinta-alaltaan on vähän Suomea suurempi, asuu jo yli 80 miljoonaa ihmistä. Ei tässä ole mitään järkeä.

  Ongelma ei ole ilmastonmuutos, vaan väestön räjähdysmäinen kasvaminen ongelma-alueilla.

  Ongelmat eivät poistu väestönsiirroilla, ne pahentavat niitä.

  Pidetään Eurooppa Eurooppana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Milloin EU:n päättäjät tajuavat, että Eurooppa pääsääntöisesti on jo täynnä?"

   Kyllä he kirkkaasti sen tiedostavat, mutta he maanpettureina toteuttavat EU-diktatuurin pirullista agendaa Euroopan väestön vaihtamiseksi.

   Poista
  2. Oinomaos, olet asian ytimessä.

   Poista
 4. YK:n raportin mukaan alle 3 % vuonna 2016 Italiaan Välimeren yli tulleista turvapaikanhakijoista pidettiin oikeina pakolaisina, http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/04/26/alle-3-valimeren-yli-italiaan-tulleista-pakolaisista-sai-turvapaikan/

  Vallanpitäjämme yksinkertaisesti eivät voi olla tietämättömiä tästä.

  VastaaPoista
 5. Professorin kirjoitus niin sanotusti -
  Osui naulan kantaan.

  Kansalaisia vaan yritetään pitää tietämättömänä näistä kuljetuspalveluista kaikenlaisella muulla hässäköinnillä mitä edustaa eilinen Suomi Ensin ryhmän mielenosoituksen poistaminen Helsingistä.

  Toinen seikka kuljetuspalveluihin liittyen on se, että Italian mafia saa hyvin tuloja ja sen estäminen voi joillekin olla hengenvaarallista eli pelko estää toimimasta oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edunsaajia lienee niin paljon, että kuljetuspalvelun lopettaminen on todella vaikeaa - jopa vaarallista kuten sanoit.

   Poista
  2. Ei kaikkien EU-maiden armeijoita vielä ole alasajettu kuten esim. Ruotsin. Kyllä salakuljettajat voiman kieltä ymmärtäisivät, jos olisi vain tahtoa sen käyttöön.

   Poista
 6. Hieman päivän aiheen vierestä mutta palautuksen Suomesta kotimaahan voi estää laittamalla persettä penkkiin Helsingin torilla tai huutamalla muut kumoon:

  "Pakkopalautus keskeytyi eilen Helsinki-Vantaalla – "Hän oli huutanut niin kovaa koneessa"

  https://yle.fi/uutiset/3-9691116

  Johtopäätös on, että Suomalaisia pidetään pilkkana ja vastuulliset viranomaiset ovat poliitikkojen lailla pellejä näiden edessä.

  Toivottavasti kansalaiset muistavat nämä seikat äänestyskopissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon viimeiseen lauseeseen: juuri siksi näitä asioita tulee pitää esillä jatkuvasti. Tämä blogi tekee sitä lähes päivittäin, kuten arvoisat lukijani varmasti ovat huomanneet.

   Poista
 7. Professori. Edellisessä blogissasi liputit poliisien puolesta. Heidän organisaationsa ylintä johtoa myöten tulevat varmistamaan, että edellä mainittu tuho edellä mainituin perustein tulee tapahtumaan. Paitsi, jos Suomen kansa ei asetu poliisien puolelle. Sadoissa artikkeleissa on jo todennettu nykymenon johtavan Roomaan. Ainoa seuraus on ollut lukeneiston teatraalinen filosofinen rupattelu Hegeleistä jne., ja maakansan ryhtiliikkeet joiden fasistisia räyhyjä urhoolliset poliisivoimat taltuttavat, pelkureimmat näppäimistöllä.
  Professoritasolta vaadittaisiin realistisia vaihtoehtoja tilanteen pelastamiseksi. Ei tietenkään mitään, mikä loukkaisi Sinistä haalarikansaa tai Sinistä tulevaisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä sen kummemmin poliisin puolesta liputtanut. Poliisi luonnollisesti tekee, mitä kansan valitsemat päättäjät siltä vaativat. En kuitenkaan usko poliisin valehtelevan tarkoituksellisesti ennen kuin asia on selvästi osoitettu.

   Ja realistisia vaihtoehtoja olen kyllä esittänyt tässä blogissa vuosien mittaan. Valitettavasti vain blogin voimalla niitä ei voi pakottaa toteutettavaksi. Siihen tarvitaan äänestäjien mandaatti, eikä sellaista ole ainakaan toistaiseksi annettu.

   Poista
  2. Et usko poliisin valehdelleen tarkoituksellisesti ennen kuin asia on selvästi osoitettu. Onko herra professori koskaan todentanut kansalaiset vastaan poliisi - konfliktin päätyneen poliisin tappioon. Professori saa uskoa Jumalaan, mutta lukijoita kohtaan on loukkavaa nostaa poliisit sille uskonasteelle.
   "Ja realistisia vaihtoehtoja olen kyllä esittänyt tässä blogissa vuosien mittaan." Ei vaadita CV:a vuosien takaa, nyt käydään läpi artikkelisi otsikon tuoretta aihetta.
   Ehdotuksia?
   Terv. dosentti (vain)

   Poista
  3. Keskeisiä ehdotuksiani maahanmuutto-ongelman ratkaisemiseksi ovat vuosien mittaan olleet esimerkiksi spontaanin turvapaikanhakuoikeuden lopettaminen, Suomen (EU:n) vetovoimatekijöiden vähentäminen esimerkiksi vaatimalla tulijoilta edistystä kieliopinnoissa ja työntekoa ruokaa ja vastaanottokeskusmajoitusta vastaan, vakaviin rikoksiin syyllistyneiden välitön poistaminen maasta sekä tulijoiden oman kulttuurin kotoutumista ehkäisevistä piirteistä luopumisen vaatiminen sekä kehitysavun sitominen toimivaan väestöräjähdyksen pysäyttämisohjelmaan. Ovat näitä samoja toki ehdotelleet muutkin.

   Poista
  4. Ai niin. Välimeren kuljetuspalvelu voidaan lopettaa kriminalisoimalla toiminta, kytkemällä siihen riittävät rangaistukset ja palauttamalla tulijat aluksissaan lähtösatamaan, tai ellei sitä suostuta kertomaan, EU:n aluevesirajojen ulkopuolelle.

   Poista
 8. 'Vihervasemmisto' ei ole neutraali nimitys vaan äärioikeiston nimi viholliselle, väittää Kansan Uutiset ja kokoomuslainen blogisti Mika Mäenpää-Louekoski myötäilee, hänen mukaansa se on "ivallinen ja halveksuva nimitys".

  Kokoomus on joskus pitänyt isänmaallisuutta tärkeänä arvona, mutta tämän päivän Ylikansallinen Sekoomus on ihan jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olen aika usein käyttänyt Vihreistä + Vasemmistoliitosta puhuessani yhteisnimitystä äärivasemmisto. En siis ole ivaillut enkä halveksunut. Ja kuinka olisinkaan voinut, kun kunnioittamissani esivanhemmissani on ollut ihan oikeita äärivasemmistolaisia.

   Poista
  2. Siis et voi ivata etkä halveksia esivanhempiasi, jotka olivat äärivasemmistolaisia. Ja islamistit vievät eteenpäin agendaa, jonka Isä Mohammad heille periytti. Analogiaa?
   Väittävät sukuselvityksissä että olisin sukua O-W Kuusiselle. Enkö saa vihata ja halveksia tuota pikkustalinia? Teen sen kuitenkin.

   Poista
 9. Kyllä minua vahvasti kyrsii, kun poliisi hyökkää suomalaista Suomea puolustavien mielenosoittajien kimppuun rautatietorilla Helsingissä, ja laittomasti maassa olevat muukalaiset hähättävät vieressä maanpettureiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä videonpätkässä näiuden hähättäjien kanssa näytti hähättävän pulska nuori blondityttö, jonka käytös viittasi vähä-älyiseen esipuberteettia elävän "huomaa minut huomaa minut, vanhempani eivät huomaa" teinin käytökseen. Antaa niiden pitää telttaslumminsa, sehän vain lisää normaaleiden suomalaisten närkästystä ja sataa persujen laariin nyt kun vihdoin suvakkisetä-Soini on poistettu lakeijoineen persuista. Seuraavaksi tehdään Väykästä pressaja sitten KUNNON JYTKY! Ja Suomi käännetään takaisin raiteilleen!

   Poista
 10. http://mvlehti.net/2017/06/27/video-helsingin-poliisi-vei-suomalaisen-putkaan-mies-istui-rautatientorin-penkilla/

  Mitä tähän sanois?

  VastaaPoista
 11. Aikamme kun tätä siedämme, nousee kansa kapinaan ja siksi hallitus tekee nyt temppujaan, joilla yritetään tukkia kansan mahdollisuudet vaikuttaa. Sama tapahtuu kaikkialla, mielenosoituksia rajoitetaan mielivaltaisesti, sananvapautta rajoitetaan, yms. Totalitääriseen suuntaan mennään ja kun päättäjät viis veisaavat itse laatimistaan laeista, ei kansa sitä sivusta aio seurata. Tänään Orpo ihan pokkana, että pakkoyhtiöittäminen rikkoo perustuslakia,mutta ei se ole ongelma..,eikö joku voisi käydä hakemassa tuon idiootin eduskunnasta ja viedä helvetin kauas pilaamasta maatamme, vaikka Siperiaan! Lakimiesvaimoko se kuiskii näitä oikeutta halventavia juttuja vai ihanko Orpo itse on niin idiootti?

  Kovasti hehkutetaan kansan uskoa talouteteen, no missä tutkimus, miten tehtyu, otanta,luvut, jne.? Kun ollaan isolla porukalla kyselty, kukaan ei ole koskaan kuullut kenestäkään, joka näihin "kansalaisten luottamus talouteen" -kyselyihin olisi törmännyt. Mitä meille yritetään niiden varjolla nyt tuputtaa? Uutta turvapaikanhakijavyöryäkö? Vai sitä, että taas pantiin veronmaksajat maksamaan,tällä kertaa Itralian rosvopankit 27 miljardin pelastuspaketilla.

  VastaaPoista
 12. Kertakaikkista järjen köyhyyttä. Miksi esimerkiksi Lääkärit ilman rajoja tuhlaa resurssejaan Välimeren taksipalveluun? En oikeasti ymmärrä sitä.

  Miksei EU yksinkertaisesti kuljeta ylittäjiä takaisin lähtömaan rannikolle, vaan majoittaa tai päästää heidät EU:n alueelle tuosta vain? En oikeasti ymmärrä tälläistä politiikkaa tai käyttäytymistä, koska se on realiteettejen ja järjen vastaista toimintaa.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!