sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Opettele Koraani ja turvaa elämäsi!

Uutinen kertoi, että Bangladeshin terrori-iskussa säästettiin kaikki ne, jotka osasivat resitoida Koraania. Kun Suomi ja koko Eurooppa ovat nyt muuttumassa yhä islamilaisemmiksi, niin kannattaisikohan itse kunkin opetella Koraani. Se kun saattaisi joissain tilanteissa pelastaa henkikullan?

Vai olisikohan mahdollista löytää Euroopan uskonnollisen muuttumisen aiheuttamaan turvattomuuteen jokin muukin ratkaisu? Siis sellainen, jossa ei tarvitsisi opetella resitoimaan.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Terrorismi kuriin itsesensuurilla ja muslimiyhteisöjen tuella
Ääri-islamilaisen terrorismin luonne paljastuu pala palalta
ISIS osaa teurastamisen ja mediapelin

3 kommenttia:

 1. Nyt olisi kaikenmaailman skepsiksillä, uskontojen uhreilla ja vakaumuksellisilla ateisteilla vakuuttavan ja hartaan valistuskäännytyksen paikka, että saataisiin tämä erityisen vaarallisen potentiaalin omaava uskonto plantrattua euroopassa..

  VastaaPoista
 2. Hillary Clinton sanoo, että "muslims are peaceful and tolerant people" ja ettei heillä ole mitään tekemistä terrorismin kanssa(!) Surullista, jos hänestä tulee USA:n presidentti. Surullista sekin, jos pelle-Trump voittaa mittelön. PP
  https://www.youtube.com/watch?v=pSPvnFDDQHk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muslimeissa on epäilemättä rauhallisia ja suvaitsevaisiakin henkilöitä. Ongelma syntyy siitä, että heidän joukossaan on valitettavan paljon myös islamin väkivaltaisimpia opetuksia noudattavia.

   Poista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!