torstai 21. heinäkuuta 2016

Ahneus sokaisi oululaismiehen

Ahneella on paskainen loppu ja tyhmyydestä sakotetaan. Nämä vanhat sanonnat osoitti jälleen kerran todenmukaisiksi julkisuuteen noussut tapaus, jossa ghanalaisnainen oli vedättänyt oululaismiestä. Luvassa oli neekerimorsian kultavuoren kera, mutta ne saadakseen mies lähetteli Ghanaan useita 15 000 euron etumaksuja.

Tapaus ei vaatine enempiä kommentteja. Etenkin kun se veti absurdisuudessaan täysin sanattomaksi. Voiko noin tyhmiä ja ahneita ihmisiä edes olla olemassa?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Mikä on tyhmempi kuin islamisti?
Poliitikkomme osoittivat jälleen kuinka viisas mies oli Axel Oxenstierna
Joukossa tyhmyys tiivistyy

12 kommenttia:

 1. Oppirahat ne on jokaisen maksettava :D

  Nyrkkisääntö muutenkin toisen tai kolmannen maiden naisista lienee, että se niiden kiinnostus on aina elintasoa, varakkuutta tai suoranaista kusetusta silmällä pitäen..

  (Samaan aikaan kun suomeen roudataan siinä 80% miesosuutta pakolaisista)

  VastaaPoista
 2. “Voiko noin tyhmiä ja ahneita ihmisiä edes olla olemassa?”

  Jussi Halla-aho on käsitellyt tätä ongelmaa kirjoituksessaan, joka löytynee Scriptassa. Äkkipäätä tietysti tuntuu siltä, että nigerialaiskirjesiiin haksahatavan älyllinen taso on niin matala, että hän ei kykene minkäänlaiseen järkevään ajatteluun. Halla-ahon mukaan jotkut haksahtaneet kykenevät kuitenkin esimerkiksi johtamaan menestyvää liikeyritystä, mikä ei aivan tollolta onnistu. Olihan ministeri Olavi J. Mattilakin tällainen. Ahneus (se kyllä voi olla rajatonta) saattaa siis täydellisesti sumentaa ihmisen järjen.

  Olen ajatellut, että ihmisen aivoissa on jokin kytkin, joka kykenee salpaamaan järkevän ajattelun aivan täysin. Uskonto on eräs alue, jolla tätä kytkintä käytetään. Ehkä tällä on ihmisen kehityshistoriaan liittyvä geneettinen perusta? Kun me olemme laumaeläimiä, kyky järjen poissulkemiseen on saattanut lauman säilymisen kannalta olla hyödyllistä tietyissä tilanteissa?

  Toinen professori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Olihan ministeri Olavi J. Mattilakin tällainen."

   Mattila oli päässyt asemaansa poliittisilla ansioilla, toisin sanoen olemalla Kekkosen lähipiiriin kuuluva hännystelijä. Mitään näyttöä oikeasti johtotehtävistä ei ole. Tämmöiset tyypit ovat asiansa osaaville manipulaattoreille helppoa kauraa: Niin oman menestyksensä sokaisemia etteivät usko todeksi että joku ö-sarjan venkula pystyy viemään heitä kuin litran mittaa.

   Poista
  2. Mattila tietysti sai asemansa poliittisilla ansioilla, mutta tuskin hän kuitenkaan mikään täydellinen tolvana oli. Silti hän lankesi ansaan, johon ei luulisi kenenkään täysjärkisen lankeavan. Ahneus voitti järjen.

   Toinen professori

   Poista
  3. Vuorineuvos Mattilan kertomus Nigerian sotkusta taisi olla vain oikeutta varten luotu peitetarina.

   Todellinen tarkoitus oli luultavasti varojen kätkeminen velkojilta.

   Poista
 3. Poika siinä maksellut oppirahoja. Hehe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Sai kyllä enimmät takaisin. Toivottavasti oppi meni siitä huolimatta perille.

   Poista
 4. Vanhemmat saivat joskus 1980-luvulla "aidon" nigerialaiskirjeen, vanhanaikaisen postin kautta, elettiinhän aikaa ennen internettiä. Harmittaa että äiti paiskasi sen roskiin, olisi ollut kiva lukea se nyt.

  VastaaPoista
 5. Eikös nämä poliitikot ja finanssihait toimi samalla tavalla; He lähettävät meidän rahoja ties minnekin siinä toivossa, että vastineeksi tulisi 100 kertaa enempi -- tyhjästä

  VastaaPoista
 6. Olisi väärin kuvitella, että jotkut keijut olisivat vapauttaneet poliitikot ja herrat ahneuden pirusta

  VastaaPoista
 7. Pientähän tämä on. Mehän maksoimme Kreikkaan miljardin ja saimme takuutukset. Näemmeköhän koskaan enää niitä rahoja tai EU:n vakausvälineeseen siirrettyjä tai Target2-saataviamme?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme näe. Emme ainakaan kovin suurta osaa "sijoituksemme" reaaliarvosta.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!