lauantai 1. heinäkuuta 2023

Sisäministeri Mari Rantanen aikoo katkaista Ruotsin tien

Yksi keskeisistä aiheista tämän blogin historiassa on ollut maahanmuuttoon liittyvä yhteiskunnan muuttuminen - ensimmäinen merkintäni aiheesta on maaliskuulta 2010. Ennen kevään vaaleja aihe näytti nousseen jossain määrin myös valtamedian palstoille ja sielläkin puhuttiin Ruotsin tiestä eli yhteiskunnan negatiivisesta muutoksesta kohti kehitysmaalaistyyppistä turvattomuutta. 

Tämän päivän Helsingin sanomissa sisäministeri Mari Rantanen (ps) totesi, että nuoriso- ja jengirikollisuus sekä sen torjunta "ovat ilmiöinä nousseet merkittävästi, ja siihen pitää puuttua kaikin mahdollisin keinoin, jotta kehitys ei johda meitä Ruotsin tielle". Ministerin mukaan Ruotsin tie on - aivan oikein - vääjäämätön myös Suomelle, mikäli hallitus ei pysty riittäviin toimenpiteisiin. 

Näkemyksessä ei ole mitään uutta, vaan esimerkiksi nykyinen eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho kirjoitti vuonna 2005 Scripta-blogissaan, että "puoli vuosisataa kestänyt kulttuurin rikastuminen Euroopassa ei ole johtanut muuhun kuin gettoihin ja äärioikeistolaisten puolueiden ennennäkemättömään suosioon, yllättäen juuri siellä, missä kulttuuri on rikastunut eniten."

Sisäministerin mukaan tuore hallituksemme aikoo ongelman ratkaisemiseksi koventaa jengirikollisuuteen liittyvien rikosten rangaistuksia, korottaa törkeän ampuma-aserikoksen rangaistusasteikkoa sekä laajentaa poliisin pakkokeinoja. Toisaalta Petteri Orpon (kok) kabinetti jatkaa edelleen ankkuritoiminnaksi kutsuttua nuorten moniammatillista tukemista ja yhteistyötä kolmannen sektorin kanssa sekä uudistaa lastensuojelulakia ja sujuvoittaa viranomaisten välistä vuoropuhelua.

HS:n jutun mukaan sisäministeri myös uskoo, että nuoriso- ja jengirikollisuuden suunta onnistutaan vielä kääntämään. Tämä on toki enemmän kuin toivottavaa. 

Jos näin kävisi, olisin henkilökohtaisesti erityisen tyytyväinen siihen, että jo yli 120 000 muslimin Suomessa herran vuonna 2023 valtaan noussut hallitus vastaisi lopultakin vuoden 2010 kysymykseeni siitä, että "onko 110 000 islamilaista henkilöä sellainen lukumäärä, jonka seurauksena pohjoismainen yhteiskunta muuttuu vääjäämättä, syvällisesti ja kokonaisuudessaan? Ja mikäli vastaus on kyllä, onko tällainen muutos toivottava? Toivoisin kysymyksiä analysoitavan avoimesti, julkisesti, tosiasioihin tukeutuen sekä epärealistista haihattelua ja älyllistä epärehellisyyttä välttäen. Samalla toivoisin näin saatuja johtopäätöksiä sovellettavan suomalaiseen maahanmuuttopolitiikkaan."

44 kommenttia:

  1. 120 000 muslimia tänään, paljonko 20:n vuoden päästä? Lisää tulee koko ajan rajan yli ja reipasta lisääntymistahtia ei haittaa mitkään ikävät ajatukset siitä, riittääkö rahat ison perheen elättämiseen. Kaikkihan tulee Allahilta.

    VastaaPoista
  2. Rantanen lähtee seuraavaksi sen verran aktiiviselta näyttää punavihreiden sometoiminta ja uutisten syöttö kv-medioille. Persujen lienee vain hajoitettava hallitus ja keskityttävä punavihreiden kommunistien vanhojen julkitulojen etsintään netistä. Eiköhän sieltä löydy toiveita ja kehotuksia mm. rikkaiden tappamiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, Rantanen väestönvaihtopuheineen joutaakin lähteä. Selkeä rasite Suomelle. Miten tässä blogissa voi olla näin vihamielinen tunnelma? Järki loistaa poissaolollaan.

      Poista
    2. Hehheh. Selväjärkinen Rantanen on juuri oikea henkilö sisäministeriksi. Toivottavasti saa pidettyä kurissa punavihreän kansliapäällikkö Kirsi Pimiän, jonka aiemmin poliittisia virkanimityksiä arvostellut kävelevä katastrofi Maria Ohisalo nimitti toimimaan viidennen kolonnan edustajana sisäministeriössä.

      Poista
    3. Rantanen saattaa olla "akka paikallaan", kuten arvoisa Eila Kännö aikoinaan. Salaliitto väestönvaihtumisen pohjana kuulostaa kyllä vähän hupelolta. Vöestö pyrkii vaihtumaan ihan jo itsestäänkin, jollei sitä erikseen estetä tai hidasteta.

      Poista
    4. Ei se väestönvaihto mitenkään hupeloa ole. Jatkuvasti tuodaan lisää porukkaa Eurooppaan. Sen jälkeen vaan katsot syntyvyysluvut.
      Länsimaissa syntyvyys on matalaa ja toisaalta länsimaiden väestön suuret ikäluokat vanhenevat ja kuolevat pois.
      Muslimeilla syntyvyys on paljon suurempaa. Sitten vaan lasket milloin muslimeja on enemmän kuin kantaväestöä. Yllättävän lyhyt aika esim. Ruotsissa, Ranskasta puhumattakaan.

      Poista
    5. No, ei niitä nyt tuolla lailla väestö vaihtaakseen varta vasten tuomalla tuoda. Siirtolaisia yhtä soittoa tulee muutamien muslimimaiden väestönkasvun takia ihan muutenkin.
      Onhan siinä maahanmuuton sallimisessa ideologiaakin: on toki I ja II maailmansodan kansanmurhien katumista ja siirtomaaisäntien suhmurointia ja sitten "Leijonat ja lampaat samalla nurmella ruohoa syömässä"- unelmointia kuten Ruotsissa ja muissa länsimaissa, mutta kansan vaihtaminen ja vaihtuminen ovat kyllä eri juttuja.

      Poista
    6. Ei tuoda vaihtaakseen, sen sijaan ei estetä jotta vaihtuisi.

      Poista
  3. Yle eilen

    Ranskan kaduilla palaa - katso, miltä mielenilmaukset näyttävät

    https://yle.fi/a/74-20039266

    Artikkelissa on etupäässä valokuvia mellakoista. Kannattaa katsoa ja miettiä haluammeko samoja yhteiskunnan tuhoajia tänne Suomeen?
    Tai haluammeko samaa rikollisuutta kuin Ruotsissa on:
    raiskauksia, autopaloja, kivityksiä poliisia, palokuntaa ja ensihoitoa vastaan, huumejengejä, jengisotia, ampumisia, tilausmurhia, pommi-iskuja jne jne.
    Unohtuiko jotain oleellista? Jos ei - mieti haluatko samaa Suomeen? Jos et halua - ole perussuomalaisten tukena pelastamassa Suomea.

    Tämä Ylen artikkeli sisältää muutaman kommentin:

    Laantumisen merkkejä ei näy, kertoo Pariisista Ylen toimittaja Annastiina Heikkilä.
    "Tilanne on hyvin tulehtunut ja tulenarka, mikä kertoo huolestuttavasta epäluottamuksesta ja yhteiskunnallisesta eriytymisestä Ranskassa."

    Macronin mukaan viime yön mellakoissa lähes 500 rakennusta vaurioitui. Lisäksi poltettiin 2000 autoa ja sytytettiin 3880 tulipaloa.
    249 poliisia on loukkaantunut mellakoiden aikana.

    YK on vaatinut Ranskaa puuttumaan rasistiseen syrjintään poliisien toiminnassa.
    //////////////////

    Länsimaissa ei haluta ymmärtää ettei koraanikoulu anna valmiuksia toimia ja elää länsimaissa missä perinteisesti on korkea koulutustaso matu-maihin verrattuna.
    Ei nämä tulijat tule koskaan löytämään työtä länsimaista ja hanttitöitä ei vaan riitä kaikille. Emme edes tiedä vielä miten esim. tekoäly tulee iskemään tietyille sektoreille?
    Siten heillä ei tule koskaan olemaan muuta tekemistä kuin triggeröityä määrä välein ja aloittaa paikkojen tuhoaminen, autojen polttaminen ja ilotulitteiden ampuminen kohti poliisia ja muita.
    Kunnes saavat aseita ja tilanne ei ole enää yhteiskunnan hallinnassa. Nyt tarvitaan viimeisten uutisten mukaan 45 000 poliisia ja santarmia "rauhoittamaan" tilannetta Ranskassa.
    Missä ovat Suomen reservipoliisit?

    YK ei ole toiminut pitkään aikaan vaan lausuntoautomaatit heittävät mitä milloinkin. Sen kertoo jo sekin, että barbaarinen Venäjä on turvallisuusneuvoston puheenjohtaja.
    Minusta tämä rasismi pitää kääntää aivan toisin päin. Mellakoitsijat käyttäytyvät rasistisesti kantaväestöä kohtaan. Samahan se on Suomessa näissä nuorten ryöstöissä.
    Onko Suomessa kukaan poliitikko julkisesti tuominnut näiden barbaarien mellakat Ranskassa ja antanut tukensa lailliselle yhteiskunnalle?
    Eikö? Ei tukea lailliselle yhteiskunnalle tarvitse pelätä - ei se ole vihapuhetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo YK on kyllä merkillinen järjestö, kun sitä kumarrellaan, ja sen annetaan mellastaa vapaasti. Kukaan ei vaan vaivaudu katsomaan tarkemmin, mitä siellä oikein touhutaan.
      Tässä hieman taustaa.

      https://rumble.com/v2vcrkt-ykn-salaisuudet.html

      Poista
    2. Kyllä siellä Ranskassa mellakoidaan ihan aiheesta Macronin törttöilyjen takia. Heittäisivät mielenosoittajat sen saatanan ylimielisen paskan likakaivoon minne se kuuluukin.

      Poista
    3. "Kyllä siellä Ranskassa mellakoidaan ihan aiheesta" Ei, nyt olevat ilman järkeä olevat mellakat on 3 maailman siirtolaisten tekemätä. Samaan aikaan siellä ei muut riehu. Mikään ihmisryhmä ei ole niin jälkeen jääneitä kun muslimit, kukaan muu ei ala tuollei maata tuhomaan kun joku umpirikollinen islamisti jotuu omaa syytään poliisin ampumaksi.

      Poista
    4. MTV uutiset tänään

      Ilkivaltaa, katutaisteluja, tulipaloja – tältä Ranskan kaduilla näyttää nyt

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ilkivaltaa-katutaisteluja-tulopaloja-talta-nayttaa-tilanne-ranskan-kaduilla-juuri-nyt/8730894

      Silminnäkijöiden puhelimille on tallentunut kaoottisia hetkiä Ranskan kaduilta. Levottomuudet ovat jatkuneet jo neljä päivää.
      /////////////////

      Video kannattaa katsoa! Ei ole halpaa lystiä yhteiskunnalle.

      Poista
    5. Yle 2.7.2023

      Mellakoitsijat törmäsivät autolla kaupunginjohtajan kotiin Pariisin lähellä

      https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-162519

      Ranskassa protestoijat ovat törmänneet autolla kaupunginjohtajan kotiin Pariisin lähellä, kertoo kaupunginjohtaja Vincent Jeanbrun.

      Jeanbrunin mukaan hänen vaimonsa ja yksi hänen lapsistaan sai vammoja tilanteessa.

      Jeanbrun kertoi Twitterissä mellakoitsijoiden "ajaneen hänen kotiinsa autolla ja sytyttäneen sen palamaan".

      Poista
  4. Kyseessä on aivan puhdas pelkistetty peliteorian tasapaino.. on ylempi peliteoreettinen tasapaino, joka on aika vaikeasti saavutettava, mutta joka oli pohjoismaissa, eli ihmiset luottivat toisiinsa ja meno oli turvallista ja rauhallista

    sitten on se negatiivinen peliteoreettinen tasapaino, jollon kukaan ei oikein uskalla edes poistua luukustaan, saati luota kehenkään, eli siis pikipää tasapaino

    Ylempi peliteoreetttinen tasapaino on helppo menettää, mutta vaikea saavuttaa

    eli, jos pikipäät touhuavat kulttuurinsa mukaisest, myös vallkoisten suomalaiset vastaavat siihen, tai muuten menee henki...se on pakko, jollloin yhteiskunta vajoaa sihen kehari tasoon

    VastaaPoista
  5. Voi sitä stalinistimedioiden huutoitkua, jos Pariisissa riehuisivat natsit. Stalinistitoimittelija tulisi ilmeisesti mieluummin arabin ryöstöraiskaamaksi kuin kuuntelisi "natsien" näkemyksiä musuinvaasion haitallisuudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin vihreiden entinen puoluesihteeri Panu Laturi tuli erittäin mieluusti muslimi-huligaanin ryöstämäksi ja invalidisoimaksi Belgiassa, koska hän on jo monta vuotta julistanut ymmärrystään ja lähimmäisenrakkauttaan tätä poloista rasismin uhria kohtaan...

      Poista
  6. Suomessa ja muissa Euroopan maissa on syytä järjestää neuvoa antava kansanäänestys. Kysymys kuuluu:
    Haluammeko lisää muslimien maahanmuuttoa? Kyllä / Ei.

    Toinen kysmys:
    Haluammeko turvapaikanhakijoina lisää muslimeja maahamme? Kyllä / Ei.

    Hallituksen tulee sitoutua noudattamaan äänestysten tulosta.
    Näiden jälkeen hallituksen tulee edistää kansan tahtoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maailmanhallitus WEF ei tule sallimaan kansanäänestystä, koska siitä kärsisivät ei-valkoiset ihmiset.

      Poista
    2. Eihän nämä ei-valkoiset mitään kärsi. He vaan jatkavat elämistään omassa maassaan ja kouluttautuvat sekä kehittävät omaa maataan. Jättäkööt sen islam-uskonnon vähemmälle.

      Poista
    3. Hyvä läppä: "...kehittävät omaa maataan." 😀

      Poista
  7. Rantasen tie katkaistaan seuraavaksi. Odotettavissa on neljä vuotta katkeraa luokkataistelua tai uudet vaalit. Vasemmisto kostaa "väärin" äänestäneelle kansalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päinvastoin. Jos uusiin vaaleihin asti mennään - mikä on epätodennäköistä - ne antaisivat vielä useammalle ihmiselle mahdollisuuden äänestää oikein.

      Poista
    2. Mitäpä se kansan oikein äänestäminen hyövää nykyisessä häiriintyneessä poliittisessa ilmapiirissä:

      vaikka PS ottaisi 35 % äänistä, Järjestelmäpuolue (viherkommunistitytöt+huorapuolueet KaKo ja Kekkuli) vain ilmoittavat ettei persuja voi enää koskaan ottaa hallitukseen, koska ovat natseja.

      Schwamm drüber, sanoi saksalainen.

      Poista
  8. Tämänpäiväisessä ääristalinistisessa TS:ssa on lähes koko sivun juttu Kankaanpään viiden hengen äärioikeistolaisen porukan oikeustapauksesta, jossa näitä epäillään jostain laittomista pikku puuhasteluista. Puolta pienempään tilaan mahtui juttu, joka kertoo Ranskan yrityksestä tukahduttaa laajoja mellakoita. Ingressiin oli mahdutettu YK:n jeesustelu poliisin harjoittamasta "rasistisesta syrjinnästä".

    VastaaPoista
  9. Seuraavaksi saksalaisissa lehdissä aletaan kauhistella Suomen äärioikeistolaista rasistista sisäministeriä. Vihjeet juttuihin tulevat sylttytehtaalta, eli Suomen punavihreiltä toimittajilta.
    Konsepti on nyt koeponnistettu ja toimivaksi havaittu. Never stop the madness, ja kohta vedetään taas.

    VastaaPoista
  10. Minusta tämä Mari Rantasen lause jotenkin siihen tapaan, jos olemme jatkuvasti sinisilmäisiä, me emme ole kohta enää sinisilmäisiä. Osui ja upposi. Aikoinaan sanottiin, jos molemmat vanhemmat ovat ruskeasilmäisiä ja lapsi on sinisilmäinen, niin isä on tosi sinisilmäinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt meni väärinpäin, 2 ruskeasilmäisen kakara voi olla sinisilmäinen, mutta kahden sinisilmäisen kakara, ei.. voi olla..ruskeasilmäinen

      Poista
  11. Kaiken takana on planeettamme ylin rikollinen ns. "eliitti" (ennenkaikkea Wall Streetin ja Lontoon Cityn banksterit eli pankkigangsterit), joka tavoittelemaansa harvainvaltaista maailmanhallitusta varten haluaa luoda vailla kansallista sen enempää kuin muutakaan identiteettiä olevan alamais-mössön. Se on helpommin alistettavissa rautaiseen diktatuuriin. Tuon "eliitin" käsikassaroina toimivat Bilderberg-, WEF- ja muut maanpetturit meidän kuten muidenkin tämänpäivän kansallisvaltioiden johdossa. Kuvaavaa kehitykselle maassamme on esim. se, että kokoomuksen johdossa vallankaapanneet maanpetturit muuttivat kokoomuspuolueen nimen Kansallisesta kokoomuksesta (kansattomaksi) Kokoomukseksi!

    Syksyllä 2015 silloinen sisäministeri Petturi Orpo otti avosylin vastaan n. 30000 elintasoloista, joita ihmissalakuljettajat sekä Wall Street -agentti ja megaluokan valuuttakeinottelija George Sorosin rahallisesti tukemat "hyväntekeväisyys"-järjestöt kilvan mm. laivasivat (ja edelleen laivaavat) Afrikasta. Schengen-sopimuksen perusteella noista, kantasuomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla ulkomaanvelalla elätettävistä "hädänalaisista" ei olisi tarvinnut ottaa Suomeen ensimmäistäkään, turvallisesta maasta Ruotsista, vaikka Orpo toisin valehteli.
    V. 2018 YK:n korkean tason konferenssissa Marokon Marrakeshissa 10. joulukuuta silloinen sisäministeri Kai
    Mykkänen puolestaan kävi allekirjoittamassa Suomea edustaen maanpetoksellisen niin kutsutun GCM-asiakirjan (Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration).

    Muutama vuosi sitten talousasiantuntija Pauli Vahteran tekemien laskelmien perusteella noista "hädänalaisista" aiheutuvat kustannukset suomalaisille veronmaksajille ovat yli kolme miljardia euroa vuodessa. Ks. myös Jukka Hankamäen blogiartikkelia
    http://jukkahankamaki.blogspot.com/2017/12/kuinka-maahanmuutto-pelastaa-suomen.html

    Kuinka moni hyödyllinen idiootti vielä äänestää vanhasta tottumuksesta (kansatonta) Kokoomusta "koti-, uskonto- ja isänmaa"-puolueena?

    VastaaPoista
  12. Mari Rantanen kyllä pitää pintansa. Ja Purra, tällä kertaa. Ja sanoihan pm. Orpo, että tärkeintä on se, miten ministeri hoitaa työnsä, tai jotain sinne päin. Noiden riekkujien ei saa antaa enempää häiritä hallituksen työtä.
    Aivan naurettavaa on takertua yhteen sanaan, ja väestön vaihtumisestahan Rantanen kirjoittaa. Mutta kun siinä ns. aihetunnisteessa on sana "väestönvaihto," niin se muka on todiste salaliitosta. Ja äärioikeistolaisuudesta. Ja siitäkös riemu nousi!
    Ja itse asia, jengirikollisuus ym. ja siihen vaikuttaminen, hukkuu tähän vihavihervasemmiston älämölöön. Tärkeintähän ei olekaan sen rikollisuuden vähentäminen, vaan että ei käytä vääriä sanoja.

    VastaaPoista
  13. Kun lihava kommunisti päätti sotkea Helsingin rakennusten seiniä, oli radiohiljaisuus käsin kosketeltavaa.
    Kun Saksan maauimalat laitettiin kiinni - Oli syyllinen väärä ja radiohiljaisuus käsin kosketeltavaa. Onneksi tappelijat, kukkaruukkujen särkijät, uima-altaiden sotkijat eivät olleet natseja: Jos näin olisi ollut, Li olisi suuttunut todella paljon.
    Kun länsiyliopistoihin pyrkiviin kehitysmaalaisiin kohdennetaan positiivista syrjintää, muslimit kuvittelevat/haluavat sitä myös rikollisten käsittelyssä: ammu valkoinen rosvo mutta ymmärrä syvällisesti mustan muslimin edesottamuksia.
    Ps. Kun HS lulkaisi taannoin artikkelin Afrikan suurkaupunkien ympäristöongelmista (Kaupunkien ympärysalueet ovat kaatopaikkoja), niin artikkelissa, melko suoraan, annettiin ymmärtää että sikamaisen ympäristön perussyy on valkoisessa miehessä, joka tosin asuu Euroopassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otetaan mallia USA:sta.

      HS 29.6.2023

      Korkein oikeus kielsi positiivisen syrjinnän korkeakouluvalinnoissa

      Rotusyrjinnän vaikutuksia paikkaava positiivinen syrjintä ei ole sallittua korkeakoulujen opiskelijavalinnoissa, Yhdysvaltain korkein oikeus linjasi torstaina.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009688399.html

      Poista
    2. Lokkien ja rottien aiheuttama ongelma on tullut myös tänne pohjolaan:

      https://pt-media.org/2023/06/26/monikulttuurisuuden-onnen-hetkia-kun-lokkiarmeija-valtasi-ongelmalahion/

      Jamppa vaan

      Poista
  14. Tärkein asia olisi säätää naisten pakollinen asepalvelus. Kun sisällissodat tosissaan alkaa, niin vain niillä on oikeuksia, joilla on rynnäkkökivääri kädessä. Tasa-arvoa euroopassa ei voi turvata kuin väkivallalla - eli valmius ja halu käyttää rynnäkkökivääriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei väkivallalla vaan itsepuolustuksella, johon tarvitaan sopivat välineet. Diskuteeraaminen ei auta. Sen näkee Ruotsissa.

      Poista
    2. Ja höpö höpö tuollainen sanamagia. Itsepuolustus on väkivaltaa, jopa niin että siinä tarvitaan tehokkaampaa ja silmittömämpää väkivaltaa kuin muuten. Itsepuolustuksessa ollaan yleensä altavastaajana ja se sanelee sen että niitä päällekäyviä yksiköitä pitää saada kanveesiin niin nopeasti ja tehokkaasti kuin vain itsellä on kapasiteettia. Muuten tulee noutaja. Ei itsepuolustus ole sisäsiistiä hommaa, päinvastoin, se on sotkuisempaa kuin päällekäyminen.

      Poista
  15. MTV uutiset eilen

    Puolan turvallisuusviraston johtaja: Wagner voi luoda epäjärjestystä Eurooppaan Afrikan siirtolaisten avulla – MTV seurasi sotaa 30.6.2023

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/cnn-venalaiskenraali-surovikin-on-ollut-wagnerin-salainen-vip-jasen-mtv-seuraa-sotaa/8730020

    /////////////////

    Tämäkin on asia johon pitää puuttua. Kaikkein selvintä olisi, että Nato ottaisi Välimeren haltuun ja suojelisi jäsenmaita.
    Loppuisi meritaksiliikenne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta ensin Naton silloin pitäisi olla sillä kannalla, että meritaksiliikenne ei ole suotavaa.

      Poista
    2. Niin, olikohan tuo sarkasmia.

      NATO Headquarters hosted its first-ever internal conference on LGBTQ+ perspectives in the workplace on Friday (19 March 2021). Organised by the staff-led “Proud @ NATO” volunteer group, the online event brought together around 130 participants across civilian and military staffs, as well as national delegations, to discuss the experiences and challenges of LGBTQ+ people at work.

      https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_182424.htm?selectedLocale=en

      Poista
    3. Se meritaksiliikenne loppuisi kun lopetettaisiin se meripelastus pohjoisen rannoille. Yhtään enempää ihmishenkiä ei tarvitse menettää, ja homma loppuu kuin seinään. Eli joka kerta se porukkaa täynnä oleva ruostekippo hinattaisiin löytöpaikkaansa lähimpään Välimeren eteläpuolen satamaan. Voila, ihmiset pelastettu ja kaikilla hyvä mieli, eikö? ja jos paikalliset viranomaiset alkava mussuttamaan, niin mitähän varten Euroopan mailla on ne merivoimansa? tuossa niille käyttöä. Syytetään niitä etelänpuolen viranomaisia vaikka meriturvallisuuden ja ihmisoikeuksien vaarantamisesta kun eivät estä ihmisiä lähtemästä merelle merikelvottomissa aluksissa, raahataan muutama vaikka Haagiin, niin muiden motivaatio kasvaa yllättävästi. Ongelma ratkeaa jo sillä puolen merta.

      Poista
  16. Hyvä artikkeli Olli Pusalta: "Väestönvaihtoteoria", https://oikeamedia.com/o1-204000

    VastaaPoista
  17. IL tänään

    Epäilty puukotus yöbussissa Helsingissä – Poliisi tutkii
    Iltalehden tietojen mukaan Helsingin Laajasalossa liikkuneessa linja-autossa tapahtui viime yönä puukotus. Poliisi vahvistaa epäillyn väkivaltatilanteen.

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5d21c9c4-26bf-43ea-99ed-32eae04cf34c

    Iltalehden lukija todisti aikaisin lauantaiaamuna väkivaltatilannetta liikkuvassa linja-autossa.
    Välikohtaus sattui Laajasalossa Kuvernöörintiellä linja-auton matkatessa kohti Kruunuvuorenrantaa.

    Johtokeskuksen viestinnästä vahvistetaan, että poliisille on tullut ilmoitus epäillystä väkivaltatilanteesta kello 4.27.

    – Tilanteen kulku on kuitenkin epäselvä ja tutkintanimikkeet tarkentuvat myöhemmin, viestinnästä vastataan.

    Silminnäkijän mukaan tilanteessa oli osallisena kaksi henkilöä, joista toisella oli aseenaan puukko.
    Uhri kaatui saamiensa iskujen voimasta bussin takaoven portaisiin.

    VastaaPoista
  18. Yle valehtelee 2.7.2023

    Ranskassa mellakoitiin viidettä yötä peräkkäin – viime yö huomattavasti edellisiä rauhallisempi

    https://yle.fi/a/74-20039334

    Artikkelista poimittua

    Mellakat alkoivat tiistaina, kun poliisi ampui 17-vuotiaan algerialaistaustaisen Nahel M:n kuoliaaksi.
    Poika ei pysähtynyt liikennetarkastuksen yhteydessä, ja poliisi ampui häntä suoraan kohti. Tapahtumasta tallentui video.
    Ampuminen tapahtui Pariisin esikaupungissa, Nanterressa.
    //////////////////

    Videosta näkyy selvästi miten auto on pysähtynyt ja kaksi poliisia keskustelee kuskin kanssa kunnes auto yht´äkkiä lähtee liikkeelle ja siinä yhteydessä ase laukeaa.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!