tiistai 4. heinäkuuta 2023

Pari sanaa islamista

Ylen mukaan Kuopiossa kasvanut musliminainen kertoi, että "islam lähtökohtaisesti suosii miehiä ja Koraanissa on kohtia, joilla oikeutetaan naisiin kohdistuva väkivalta". Ja siksi on tullut aika myöntää, että osa Koraanin kohdista on ristiriidassa kansainvälisten ihmisoikeussopimusten kanssa. 

Twitterissä puolestaan kurdimies kertoi, että "jos en olisi aikoinaan jättänyt islamin uskontoa, niin olisin edelleenkin onneton, katkera ja täynnä vihaa. Jos olisin mennyt oman yhteisön toiveiden mukaan, niin en olisi päässyt elämässäni näin pitkälle. Hengellinen väkivalta on oikea ongelma, josta ei saa vaieta.

Siinäpä meille suomalaisille ajateltavaa islamin kokemusasiantuntijoilta. Mukavaa kesätiistaita!

56 kommenttia:

  1. Ei ole myöskään syytä vaieta fyysisestä väkivallasta.
    Turun torin puukotukset, kuorma- tai muilla autoilla ajo ihmisten päälle, Marokossa tanskalaisen ja norjalaisen naisten päiden katkaisu, naisten raiskaukset jne jne.
    Turvallista tiistaita!

    VastaaPoista
  2. Vieläkö islam-uskontoa mainostetaan rauhanuskontona?
    Mihin se väite on perustunut?
    Valheeseenko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on punavihreiden lanseeraama termi, joten totta kai se perustuu valheeseen. Keskieuroopassa sitä rauhan uskonnon käytännön toimintaa koetaan varsin intensiivisesti. Termi perustuu myös punavihreiden uskomukseen, että sanojen avulla muutetaan tosiasioita.

      Pohjimmiltaan islam on rasistinen, totalitaristinen sortojärjestelmä. Sitä voi havainnoida leikkikenttien vierellä alueilla, joista kantaväestöllä ei ole ollut varaa paeta. Musulmaanipikkupoikalapset sössöttävät toistuvasti jotain vääräuskoisista.

      Poista
    2. Taqiyya

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Taqiyya

      Artikkelista poimittua

      Taqiyya tarkoittaa muslimin velvollisuutta valehdella islamia koskevista asioista, jos katsoo siitä olevan uskonnolle hyötyä.[4]
      Esimerkiksi 1500-luvulla eläneen imaami ibn Haytamin mukaan on suuri synti (kabira) paljastaa vääräuskoisille islamin heikkouksia.[5]
      Taqiyya-periaatteen hyväksyvät kaikki islamin suuntaukset.[6]

      Uskon kieltäminen

      Šarialaki toteaa, että jos muslimi on pakotettu kieltämään uskonsa, hän voi tehdä niin, jos usko hänen sydämessään säilyy ennallaan.[7]
      Arabiankielinen sana taqiyya tarkoittaa "pään peittämistä". Kaikki islamin lakikoulukunnat hyväksyvät periaatteen.
      Menneisyydessä etenkin sunnien alaisuudessa eläneet šiialaiset ovat käyttäneet tätä oikeutta kieltää šiialaisuutensa silloin, kun heitä on uhattu.[1]

      Poista
    3. Vähän kuin Neuvostoliiton "rauhanohjukset" takavuosikymmeninä...

      Poista
    4. Islamissa ja sharialaissa ovat käsitteet dar al-islam (rauhan talo) ja dar al-harb (sodan talo). Islaminuskoiset maat ovat rauhan talon aluetta ja ei-islamilaiset sodan talon aluetta. Muslimin velvollisuus on ajaa islamia jihadin avulla sodan talon maihin kunnes kaikki tunnustavat islamia eli elävät rauhan talossa. Että sellainen rauhanuskonto.

      Poista
    5. Rauha toteutuu sillä tavalla, että kaikki on taivutettu islamin vallan alle. Hyvällä alulla on koko Eurooppa, jolta YK:kin vaatii aina vaan lisää maahanmuuttoa kehitysmaista. Kuten Muammar Gaddafi aikoinaan sanoi; Eurooppa valloitetaan laukaustakaan ampumatta, naisen kohdun kautta. Täytyy olla sokea ja kuuro, jos ei huomaa, mitä tapahtuu kaiken aikaa ympärillämme.



      Poista
    6. "The future must not belong to those who slander the prophet of islam".
      Barack Obama.

      "The face of terror is not true face of islam. That is not what islam is all about. Islam is peace. These terrorists. . ."
      George W Bush

      Googlattu haulla:
      islam is a religion of peace quotes

      Poista
  3. Älyllinen epärehellisyys on hämmästyttävää mitä tulee islamiin ja naisen asemaan, kun katsotaan tätä meidän suvaitsevaiston hiljaista hyväksyntää. Islamissa nainen on miehen orja. Mies hallitsee naista ja saa käyttää naistaan miten mielii ja siinä ei naisen sana ei paina mitään miehen sanaa vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän tosiasian edessä suomalaiset feministit kääntävät päänsä pois. Ei ole alistamista, ei kunniamurhia, ei sukuelinten silpomista. Omituista on heidän ajatuksenjuoksunsa, mutta päässä ei taida muuta ollakaan kuin sahanpurua. Kivojen ruoka- ja pelihetkien myötä on saatu tukku ongelmia, jotka halutaan vaientaa, koska maahanmuutto
      on rikkaus ja voimavara ja Ruotsikin on yksi maailman turvallisimmista valtioista...

      Poista
  4. Väestönvaihto, 2 päivää sitten

    https://www.vahtera.blog/post/väestönvaihto

    KIrjoituksesta poimittua

    Monikulttuurisuus rapauttaa kansallisvaltiot

    Perheyhteisöjen tuhoaminen rapauttaa kansakunnat. Yhteiskunta ei enää puhalla yhteen hiileen, vaan jokainen ryhmä keskittyy omien etujensa ajamiseen.
    ...
    ...
    Väestönvaihto tapahtuu Suomessa ja suuressa osassa Eurooppaa tämän vuosisadan kuluessa. Kantaväestö ikääntyy ja kuolee pois, tilalle tulevat uudet sukupolvet pienenevät koko ajan.
    Kaikki tämä johtuu perhearvojen tuhoamisesta.

    Tilalle tulee lähinnä kehitysmaista uusia asukkaita yhä enemmän. Työvoimapulan nimissä heitä haalitaan lisää yhä enemmän ja enemmän.
    Heidän syntyvyytensä on moninkertainen kantaväestöön verrattuna.
    Afrikan väestöräjähdys lisää Eurooppaan tulijoiden määrän tällä vuosisadalla kymmeniksi miljooniksi vuosittain.
    /////////////////

    Jos tilallemme tulee Afrikasta, kehitysmaista, ihmisiä - ovatko he pääasiassa muslimeja?
    Miten tämä muuttaa yhteiskunnan?
    Näemmekö tulevaisuutemme Ranskan ja Ruotsin kaltaisissa maissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pauli Vahtera kirjoittaa aina asiaa. Nyt mediassa saivarrellaan salaliitoista. Ei tarvita mitään salaliittoa; riittää kun seuraa tilastoja ja osaa edes vähän hahmottaa elämää eteenpäin. Kummallista kyllä esim. vuosina 1945-1949 syntyneiden suurten ikäluokkien eläkkeelle jääminen tuli monelle poliitikolle/päättäjälle yllätyksenä ja alkoi hirveä huuto työvoimasta. Eipä oltu siihenkään osattu varautua ja herättää vain yhden kysymyksen eli miksi meillä ylipäänsä on olemassa Tilastokeskus?

      Poista
    2. IL tänään

      Miten Suomen väestö muuttuu? Helsingissä on 100 000 vieraskielistä nykyistä enemmän vuonna 2035
      Espoon kaupunki on vuonna 2018 ennustanut, että jos nykyinen kehitys jatkuu, ulkomaalaistaustaisten työikäisten osuus ylittäisi 50 prosenttia vuonna 2053.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/742a742e-7840-4bbe-aee8-5ea70144eabe

      Artikkelista poimittua

      * Suomalaistaustaisten määrä kääntyi laskuun 2014 ja väheni viime vuoteen mennessä lähes 100 000 henkilöllä. Ulkomaalaistaustaisten määrä kasvoi 185 000 henkilöllä.
      * Vieraskieliset maahanmuuttajat ovat pääasiassa alle 40-vuotiaita. Vieraskielisten osuus nuoremmissa ikäluokissa on varsin nopeasti noussut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana.
      * Yli joka neljäs helsinkiläinen on ulkomaalaistaustainen vuonna 2035. Espoon ennusteen mukaan vuonna 2053 puolet työikäisistä on ulkomaalaistaustaisia.
      ...
      ...
      Kun vielä vuonna 2002 ulkomaalaistaustaisia oli Suomessa 2,5 prosenttia, niin 20 vuotta myöhemmin vuonna 2022 osuus on siis 9,1 prosenttia.

      Tilastokeskuksen yliaktuaari Markus Rapo kertoo vertailun vuoksi, että ulkomaalaistaustaisten osuus Ruotsin väestöstä oli vuoden 2002 lopussa 15,2 prosenttia ja vuoden 2022 lopussa 26,9 prosenttia.

      Ruotsin asukkaista siis useampi kuin joka neljäs on jo nykyisin ulkomaalaistaustainen.
      //////////////

      #väestönvaihto

      Poista
  5. Vältimme neuvostokommunistisen yhteiskunnan. Haluammeko säilyttää luterilaisen hyvinvointiyhteiskunnan vai annammeko Suomen muuttua islamilaiseksi diktatuuriksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä on luterilaisuus meidän päivinämme muuta kuin homotusta, multikultia ja transuilua?

      Poista
    2. Entisen evankelis-luterilaisen, nykyisen sodomalais-gomorralaisen kirkon nyt jo eläköitynyt juoppo naispiispa käveli muutama vuosi sitten iloisena pride-kulkueen kärjessä Helsingissä.

      Poista
    3. Mitä vikaa luterilaisuudessa on? Maailman järkevimpiä uskontoja.
      Islamin yms.kaltainenko sen pitäoisi olla ja jämähtää vuosituhansien taakse??

      Poista
    4. Se vanhaluterilaisuus oli yksi maailman järkevimpiä uskontoja, ei tämä nykyinen. Kaksi aivan eri uskontoa kun katsotaan mitä ne oikeasti käytännössä opettavat. Se että jollakin on sama nimi kuin jollain mitä oli aiemmin, ei tarkoita että se on sama.

      Poista
    5. Siinä vanhaluterilaisuudessa oli paljon pakkovaltaista vikaa ja niinpä se järkevästi uudistui nykyiseksi suvaitsevaksi naispappeuskirkoksi. Toivottavasti nykyluterilaisuus valtaa kunnollisen paikan yhteiskunnassa

      Poista
  6. Suomettuminen (saks. Finnlandisierung) eli finlandisointi on Suomen toisen maailmansodan jälkeistä ulko- ja sisäpolitiikkaa kuvaava termi.
    Suomettuminen viittaa negatiivissävytteisesti Neuvostoliiton vaikutusvaltaan Suomen poliittisessa päätöksenteossa.
    Aikoinaan ei saanut puhua maan suomettumisesta.

    Nyt muka ei saa puhua Suomen muuttumista maaksi, jossa on yhä enemmän islam-uskoisia muslimeja. Et saa vastustaa islamisoitumista.
    Ministerit eivät saa puhua tai twiitata väestönvaihdosta vaikka tilastot esim. pääkaupunkiseudulta kertovat totuuden.
    Annetaan ymmärtää, että kaikkien pitää kannattaa Pride-toimintaa tai muuta sontaa - tai saat porttikiellon festareille.
    Mikä sana kuvaisi parhaiten tätä nykypäivän järjettömyyttä?

    VastaaPoista
  7. Islamiin pitäisi suhtautua kuin natsismiin, se pitäisi kieltää rikoksena ihmiskuntaa kohtaan. Sama koskee kommunismia.

    VastaaPoista
  8. "Kun minun mielipiteeni on todenmukaisempi kuin yhteisössä eläneiden kokema todellisuus niin mikään ei saa mielipidettäni muuttumaan." Eikä varmasti noiden ,yleensä vielä naispuolisten sillä naisoletetuilla ei yhteisöön ole mitään asiaa ellei kivitettäväksi nyt kelpaisi, supportojien ja ymmärtäjien " totuuskäsitystä"

    VastaaPoista
  9. Väkivalta Koraanissa

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Väkivalta_Koraanissa

    Artikkelista poimittua

    Väkivalta Koraanissa tarkoittaa niitä Koraanin kohtia, joissa otetaan kantaa väkivallan käyttöön. Koraanissa esiintyy sekä väkivaltaan että rauhaan kehottavia osia.
    Islaminuskon käsityksiä väkivallasta ei silti suoraan lueta Koraanin sivuilta, sillä islamin sisältö määräytyy uskonoppineiden tulkinnoista.
    Niihin vaikuttaa Koraanin ohella Muhammedin esikuva eli sunna ja oppineiden saavuttama yksimielisyys.[1][2]
    Islamin opit voivat joskus olla jopa vastakkaisia Koraanin ohjeiden kanssa.[3]

    Islaminuskossa vakiintunut ja klassinen tulkinta on, että Koraani velvoittaa muslimeita pyhään sotaan eli jihadiin.
    Sen aiheeksi riittää pelkkä vääräuskoisten olemassaolo, sillä sodan tavoitteena on levittää islamin valta koko maailmaan.[4][5][6]
    Sotaa tulee käydä kalifin johdolla, jos islamilaisessa maailmassa sellainen on.[4]

    ///////////////////////

    Onko vielä jotain epäilyksiä islaminuskoisten tavoitteesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yle tänään

      Tutkijat Ranskan mellakoista: Lähiöissä kytee “täydellinen viha”, pidätetyt ovat hyvin nuoria

      https://yle.fi/a/74-20039585

      Artikkelista poimittua

      – Se, mikä tästä tekee erityisen huolestuttavaa, on lähiöissä kytevä täydellinen viha. Nuoret kokevat, että he eivät ole osa ranskalaista yhteiskuntaa.

      Parkkisen mukaan mellakoivat nuoret eivät koe omikseen perinteisiä ranskalaisia arvoja, vapautta, veljeyttä ja tasa-arvoa, ja siksi he ottavat ”oikeuden omiin käsiinsä”.
      ////////////////////

      Mitkä arvot oikeuttavat ottamaan oikeuden omiin käsiin?

      Artikkelin kuvasta kun katsoo nuoria, ei voi välttyä ajatukselta, että kovin tummia ovat.
      Ovatko he niitä uusranskalaisia, jotka eivät viitsi opiskella tai eivät pärjää länsimaisessa yhteiskunnassa?
      Ovatko he lapsesta asti aivopestyjä(?) islam-uskonnon kannattajia, joille pelkkä vääräuskoisten olemassaolo, antaa oikeutuksen jihadiin? Vai mistä on kyse?

      Poista
    2. Ovat katkeria, kun oma yhteisö ei anna vapautta. Siitä seuraa kateus eurooppalaisia kohtaan, mikä purkautuu väkivaltana.

      Poista
    3. Näkyikö paljon vietnamilaisia? Pystyykö kuvasta päättelemään monenko ylisukupolvisen serkusavioliiton jälkeläisistä on kyse? Niissähän kai softa ei anna valmiuksia länsimaisen elämän monimutkaisuuteen.

      Poista
    4. Jos maan olot eivät miellytä, kuka estää lähtemästä onnea etsimään muualta? Vaikeaa voi olla, jos kulttuuriin ei kuulu opiskelu ja työnteko. Massiivisen maahanmuuton ja kulttuurien erilaisuudesta on seurauksena katastrofi, josta nyt saamme maistiaisia Ruotsista ja Ranskasta. Punavihreä politiikka toteuttaa hajota ja hallitse -politiikkaa innokkaasti. Se on nähty meilläkin viimeisen neljän vuoden aikana. Ja se totisesti riittää!

      Poista
    5. Kirjoita Youtuben hakukenttään:
      riots in france today 2023

      Sieltä voi ja pitää hakea uutiset eikä mistään Ylestä.

      Poista
  10. Mistä kaikesta vihervasemmistolaiset eivät puhu: He eivät puhu väestön vaihtumisesta, maahanmuuttajataustaisten rikollisuudesta, kuten ryöstöistä ja raiskauksista, kunniaväkivallasta, islamin uskon huonoista piirteistä, kuten naisten alistetusta asemasta, tyttölasten sukuelinten silpomisesta, maahanmuuttajien kantaväestöön kohdistamasta rasismista (kyllä sitä on), jne., listaa saa jatkaa..

    Ja miksi he eivät puhu näistä. Siksi, kun niistä puhuvat pääasiassa perussuomalaiset. Ja eiväthän he nyt voi tietenkään olla samaa mieltä mistään kuin persut. Hehän kokisivat leimautuvansa persuiksi, jos he samoista asioista olisivat huolissaan.

    Jos joku nyt tietää kuitenkin jonkun vasemmistolaisen tai vihreän olleen huolissaan e.m. asioista, niin olisi kiva tietää nimi.

    VastaaPoista
  11. Islamin uskon vahvaa asemaa nykymaailmassa selittää hyvin pitkälti neljä kirjainta, ja ne kirjaimet ovat Ö, L, J, ja Y. Huomattavan suuri osa maailman keskeisimmän energialähteen varannoista ovat olleet muslimimaiden hallinnassa. Valtavista öljyvaroista on syntynyt taloudellinen potentiaali, josta puolestaan on syntynyt POLIITTINEN POTENTIAALI!. Öljyrahoilla on tässä maailmassa saatu aikaan sekä hyvää että pahaa. Öljymailla on yleensäkin aina ollut vaikutusvaltaa ja arvovaltaa. Tämä tarkoittaa sitä että esim. Saudi-Arabian johtajat saavat neuvotteluissa aina puheenvuoron silloin kun haluavat (eikä heidän päälleen taatusti puhuta) ja Saudijohtajien toiveisiin suhtaudutaan aina vakavasti ja Näiden toiveiden edistämisessä raha on aina auttanut. Olen ihan varma siitä että jos ihmiskunta onnistuu ratkaisemaan tulevaisuuden energiaongelmat ja öljystä tulee tulevaisuudessa yhtä arvotonta energiaa kuin kuivatusta kamelin lannasta, niin siinä vaiheessa alkaa islaminuskon vaikutusvaltakin olla aika vähissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on se syy miksi minä kannatan tätä siirtymää pois fossiilisista polttoaineista. Se siirtymä vähentää ählämien valtaa ja omaisuutta, jota heillä on jo aivan liikaa. Valitettan paljon. En kannata sitä minkään ilmastouskonnon vuoksi, vaan juuri tästä syystä. Muita ilmastouskonnon ilmiasuja vastustan tiukasti, kuten islaminkin.

      Poista
  12. Viherkommunistiakoille kaikki islamistiäijät ovat tervetulleita kunhan vain on musta naama.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viherkommunistiakoille kaikki heteroäijät ovat mitä halveksittavinta joukkoa elleivät ole homoja, silloin ovat jotenkin siedettäviä.

      Poista
    2. Korjaus edelliseen: viherkommunisti- akoille VALKOISET heteroäijät ovat jotenkin siedettäviä, jos ovat homoja kuten esim. Homo-Pekka Haavisto!

      Poista
    3. Eikös heteroäijä ole aina hetero?

      Poista
    4. Olenkohan minä heterona siis jotenkin rikki? Pahus kun vastakkainen sukupuoli on aina kiinnostanut. Koskahan järjestetään eheytys meille rikkinäisille heteromiehille että voisimme onnellisesti rakastaa toista miestä.

      Poista
    5. Maailmanlaajuinen eheytys heteroille on jo käynnissä, onnellinen sinä, kun et ole huomannut.

      Poista
    6. Suomen sodomalais-gomorralaisen kirkon viherkommunistipapit varmasti tarjoavat tehostettua, eheyttävää "sielunhoitoa" valkoisille heteromiehille.

      Poista
    7. Saamari on kyllä mennyt täysin ohi. Lopetin Tekniikan Maailman tilauksen pitääkseni itseni eheänä kun en enää kestänyt sitä sähköautoparaatia.

      Poista
  13. Me suomalaiset emme saa arvostella toisten kulttuurien tapoja ja arvoja. Naisten asema on erilainen islamissa ja asiahan se ei kuulu luterilaisille mitenkään. Kansainvälisten ihmisoikeusopimusten mukaan kaikilla on oikeus omaan kulttuuriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeus omaan kulttuuriin, mutta kai sentään sen maan lakien puitteissa, missä sitä kulttuuria kulloinkin harjoitetaan. Että kannattaisiko miettiä, kunnioitetaanko esim. Suomen valtion lakeja vai mahdollisesti käyttöön pyrkiviä sharia-lakeja.

      Poista
    2. Mitenkähän hyvin kristityillä sujuu oman kulttuurin viljely musumaissa?

      Poista
    3. Siis suomalainen ei saa arvostella takapajuista, väkivaltaista ja naisia törkeästi alistavaa islamia, joka ei ole pelkästään uskonto, vaan sharia-lakeineen määrää yhyeiskunnassa ihan kaikesta ihmisen, varsinkin naisen elämässä? Muslimeilla sen sijaan tuntuu olevan oikeus arvostellla vääräoppisia ja länsimaista yhteiskuntaa ja siitä huolimatta väen väkisin tunkea tänne asumaan ja nauttia kaikesta siitä vapaudesta ja hyvinvoinnista, joka täällä on tarjolla. Pois ei lähdetä sinne omaan p-läpeen kuin karkotettuna. Eikö tässä olekin kummallinen ristiriita?

      Poista
  14. Muistatteko vuonna 2015 vai oliko 2016 saksassa taharruksen? Eli kymmeniä ellei satoja saksalaisia naisia raiskattiin joukoilla muslimien toimesta. Sitähän verrattiin neuvostoliiton armeijan joukkoraiskauksiin toisessa maailmansodassa. Minusta tuon olisi jo aiheuttaa ankaraa keskustelua, keitä Eurooppaan on kutsuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa lukea Heikki Porkan blogiartikkeli "Mitä Yle ei kerro, se sinun on syytä tietää antisemitismiin, homovihaan ja Ranskan mellakoihin liittyen", https://oikeamedia.com/o1-204300

      Poista
  15. HS tänään

    Jopa satoja paperittomia irakilaisia uhkaa nyt palautus kotimaahansa, kertoo poliisi
    Poliisi on alkanut taas lisätä paperittomien palautuksia kotimaihinsa.

    https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009694329.html

    Artikkelista poimittua

    Palautusta kotimaahansa odottavan irakilaismiehen tapaus ei ole yksittäinen, vaan sama tilanne on edessä mahdollisesti sadoilla muillakin paperittomilla irakilaisilla, samoin kuin muunmaalaisilla.
    HS kertoi maanantaina Suomessa kahdeksan vuotta asuneesta irakilaismiehestä, joka on saanut kielteisen oleskelulupapäätöksen ja odottaa poliisin säilössä palauttamista Irakiin.
    Se voi tapahtua aivan lähipäivinä. Mies vastustaa palautusta.

    Hänet aiotaan palauttaa ulkomaalaisrikkomuksien perusteella, siis käytännössä paperittomuudesta, ei rikostuomion perusteella.
    Poliisihallitus ei kommentoi yksittäisiä tapauksia, mutta toteaa, että vastaavassa tilanteessa olevia irakilaisia on vähintään useita satoja.

    VastaaPoista
  16. Monilla on henkilöllisyyspapereitakin useilla eri nimillä ja eri maita varten:)

    VastaaPoista
  17. Kaikilla on kännykät, joilla he eivät ottaneet kuvaa passista ennen kuin se katosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se kännykkä ei ole kadonnut, kun vasebookista löytyy heiltä päivitykset kuvineen koko "pakomatkan" varrelta...

      Poista
  18. Monilla voi olla useanpiakin papereita, joissa sanotaan selvästi, ettei oikeutta olla maassa ole. Tämä hakemusten väsääminen kerta toisensa jälkeen milloin milläkin tekosyyllä on sirkus, josta on tehtävä loppu! Jos syy aina muuttuu, onhan selvää, että oikeudelle on valehdeltu edellisellä kerralla. Missä asiassa suomalainen voi toimia samoin? Siimaa annetaan näille onnenonkijoille määrättömästi ja sitten vaahdotaan tasa-arvosta lain edessä. Pah!



    VastaaPoista
  19. Mikä siinä on että näiden "suvaitsevaisten" pitää jatkuvasti hieroa omia ideologisia käsityksiään vasten toisten naamaan? mistä heidän käytöstapansa ovat lähtöisin? fanaattisesta ideologiasta? fanaattisesta uskonnosta? Tämä on taas nähty tässä "valtioneuvoston" pridelle osallistumisessa ja provinssin väärinajattelijan ulos heittämisessä, mutta myös jatkuvasti pitkin kuukausia ja viikkoja muuallakin. Ihmettelin jo aikoinaan sen "tasavertaisen avioliittolain" kohdalla että mitä hyvää he kuvittelevat saavansa aikaan hieromalla sen asian uskovaisten naamaan, että sen heidän liittonsa nimi pitää nimenomaan olla avioliitto ja että se pitää saada solmia kirkossa kristillisin menoin. Muslimeilta moista ei kuitenkaan vaadittu. Tämä porukka on kautta vuosien pyrkiny maksmaaliseen vastakkain asetteluun ja toisella tavalla ajatteleville vittuiluun. Heille pitää laittaa kyllä stoppi ihan jo yhteiskuntarauhan vuoksi, vaikkei niiden heidän vastustajiensa kanssa samaa mieltä olisikaan. Nämä kusipäät on tarvittaessa vaikka pakolla opetettava käyttäytymään kalustetuissa huoneissa ja ottamaan muutkin ihmiset ja heidän ajatuksensa huomioon. Tämä ei voi jatkua näin tai kohta joku tarpeeksi kimmahtanut aloittaa keskinäisen maan sisäisen väkivallan. Tämä "suvaitsevien" toimintahan alkaa olla jo rikokseen yllyttämistä/ärsyttämistä.

    VastaaPoista
  20. Islam on heikon itsetunnon omaavien mammapoikien väkivaltauskonto. Ei ole olemassa maltillista islamia, on vain islam.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!