tiistai 18. heinäkuuta 2023

Hallituksella on kansan vahva tuki

Olen viime aikoina kiinnittänyt huomiotani punavihreän opposition ja valtalehdistön hyökkäyksiin Petteri Orpon hallitusta ja erityisesti sen perussuomalaisia ministereitä vastaan. Ja nytkin voisin kirjoittaa siitä, kuinka Farim Diarra (vihr) halusi välttämättä väärinymmärtää Riikka Purran muutaman vuoden takaisen kirjoituksen joidenkin musliminaisten pakottamisesta pukeutumaan mustaan burkhaan. 

Jätän kuitenkin Diarran kirjoituksen arvioimatta, sillä tänä aamuna saimme ensimmäisen viitteen siitä, kuinka vasemmiston ja valtalehdistön kampanja on vaikuttanut ihmisten näkemyksiin hallituksesta ja erityisesti perussuomalaisista. Helsingin sanomat nimittäin julkaisi puoluekannatuskyselyn tämän päivän numerossaan. 

Sen mukaan Kokoomuksen kannatus on noussut 0,7 prosenttiyksikköä ja Perussuomalaisten vastaavasti laskenut 1,1 prosenttiyksikköä. Oppositiopuolueiden kannatus oli noussut yhteensä 0,2 prosenttiyksikköä sisältäen 0,4 prosentin kannatuksen siirtymisen Keskustalta vasemmistopuolueille. 

Koska kyselyn virhemarginaali oli 2,0 prosenttiyksikköä, ei mikään näistä muutoksista välttämättä vastaa todellisuutta ennen kuin ne mahdollisesti saavat vahvistusta seuraavasta puoluekannatuskyselystä. Jos numeroita kuitenkin halutaan tulkita, voidaan spekuloida lievästä äänestäjien siirtymästä perussuomalaisista muihin hallituspuolueisiin sekä Keskustan näivettymisen jatkumisesta - eli maaseudun väestön vaaleissa nähdyn siirtymisen Keskustasta Perussuomalaisten kannattajiksi vakiintuminen.  

Gallup tehtiin ajalla 19.6.–15.7. eli vasemmiston ja lehdistön lokakampanja ei ollut vielä päässyt vauhtiin sen alkaessa, mutta Vilhelm Junnilaan (ps) kohdistuva hyökkäys alkoi jo ennen kyselykauden puoliväliä. Mari Rantaseen (ps) tähdännyt lyhyehkö sanailu sisältyi kokonaisuudessaan tähän jaksoon ja lisäksi siihen osui ainakin Riikka Purran ajojahdin alkuosa. 

Siten tässä kyselyssä näkyi varsin selvästi suomalaisten suhtautuminen esille nostettuihin väitteisiin. Ja koska puoluekannatusten muutokset ovat varsin tavanomaisia gallupeille voidaan päätellä, että kansa tukee edelleen selkein numeroin nykyistä hallitusta ja haluaa sen jatkavan työtään maan pelastamiseksi edellisen punaviherhallituksen aiheuttamilta talouskriisiltä ja sisäisen turvallisuuden heikkenemiseltä. 

Siksi myös opposition tai ainakin lehdistön olisi syytä lopettaa vanhojen kaivelu sekä keskittyä raportoimaan hallituksen ja opposition nykyisistä edesottamuksista. Ja toivoa, että hallitusohjelman toteuttaminen pääsisi vauhtiin ja johtaisi Suomen talouden uuteen nousuun sekä sisäisen turvallisuuden kohentumiseen. Se olisi koko kansan etu.

83 kommenttia:

  1. Diarran kommentti oli todella hyvä ja juuri kuten itsekin olen asian mieltänyt. En aikaisemmin ole kuullutkaan siitä suunnasta yhtä järkevää pohdintaa.

    Persut on menossa kovaa vauhtia alas lun ihmiset lomilta palattuaan tajuavat mitä pölöpäitä ovat äänestäneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häh? Kyllä olet niin väärässä kun olla voi. Nuo diarrat ei tiedä mistään mitään, tuo ei ole mikään muu kun törkeä suomen vihaaja. Samoin nuo niin kutsutut "gallupit" ensinnäkin, täysin naurettava ajojahti vuosikymmeniä sitten olleista kirjoituksista ja täysin järjetön demokratian päälle sylkeminen tulee räjäyttämään persujen kannatusnousun. Kansa on persut demokraattisesti äänestänyt asemaansa ja se ei merkkaa räkiville oppositiolle ja medioille, linnaan pitäsi pistää kaikki persuja haukkuvat!

      Poista
    2. Noo, Diarran teksti vastasi täysin omaa tilannekuvaani.

      Persujen kannatus tulee romahtamaan.

      Ajatelkaas, jos Hitlerillä olisi ollut yhtä pöljää porukkaa töissä kuin persuilla, toista maailmansotaa ei olisi edes käyty.

      Persut ei vaan osaa.

      Poista
    3. Diarra 2023 :On tyrmistyttävää seurata keskustelua siitä, että naisten asemaa voitaisiin parantaa ketään naisryhmää solvaamalla.

      Diarra 2017: ainut syy muuttaa metsään on insesti ja se, että kukaan ei kuule, kun vaimo huutaa apua

      Poista
    4. Ai nytkö siis Diarran kohdalla on oikein kaivella menneitä mutta persujen osalta se on ajojahtia tai maalittamista?

      Kasvakaa aikuisiksi. Ette te ole miehiä vaan kitiseviä kakaroita.

      Poista
    5. Itse olet.
      Omituisen nopeasti Hesari teetti uuden gallupin mutta eipä persujen kannatus pudonnutkaan 17 prosenttiin. Projektisuunnitelmaa jouduttaneen muuttamaan.

      Poista
    6. Mitä olen otse?

      Gallupit ovat ihan systemaattista toimintaa sekä YLEllä että HSllä. Mutta nytkö gallupin teko oli jotenkin väärin?

      Poista
    7. No onhan Diarra ihan täyspalikka vaikka tuonkin tekee tarkoituksella kun valehtelee ja vääristelee äänestäjilleen joiden luonollisesti pitää olla sitten hitusen tyhmempiä. Itse pidän tuota sitä asennetta, että on suorastaan velvollisuus ottaa tyhmemmiltä kun niitä tyhmempiä pitäisi opettaa eikä suinkaan hyväksikäyttää kuten "ihmisyyttä puolustavat" tekevät kaikkein törkeimmin.

      Tyhmien pitäsi edes tajuta se miksi valehtelijoita ei pidä äänestää koskaan..

      Poista
    8. Niin siis oikein kirjoitettu: Itse pidän tuota asennetta, että on suorastaan velvollisuus ottaa tyhmemmiltä hyvin törkeänä kun niitä tyhmempiä pitäisi opettaa eikä suinkaan hyväksikäyttää kuten "ihmisyyttä puolustavat" tekevät kaikkein törkeimmin.

      Poista
    9. Ihan vinkkinä teille puuhastelua: laittakaa munan päähän kermavaahtoa ja alkakaa imemään. Siinä aika kuluu rattoisasti

      Poista
    10. Ei kannata ruokkia trollia. Mutta trollillakin on oikeus kertoa näkemyksensä.

      Poista
    11. Jep, kannattaisi jättää ns professori hiljaisuuteen.

      Mutta toisaalta täällä on niin paljon peppupoikia etten viitsi olla härnäämättä

      Poista
    12. HS tänään

      Kansanedustaja Atte Kaleva väläytti kasvot peittävien huivien liittämistä maasta poistamiseen – ”Vaikea nähdä, että henkilö voisi tänne jäädä”

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009725893.html

      Artikkelista poimittua

      Kansanedustaja ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Atte Kaleva (kok) sanoi maanantaina Twitterissä, että Suomessa julkisilla paikoilla tulisi kulkea kasvot näkyvissä tai poistua maasta.

      Kasvojen näkymisellä Kaleva viittaa musliminaisten käyttämiin, kasvot peittäviin niqab- ja burkahuiveihin.

      Kalevan ehdotus on jatkumoa valtiovarainministeri Riikka Purran (ps) julkisuuteen nousseeseen blogitekstiin vuodelta 2019, jossa hän viittaa huivien käyttäjiin ”mustina säkkeinä”.
      Purra on kertonut, että tekstillään hän puolustaa länsimaista käsitystä tasa-arvosta ja naisten oikeuksia.
      ...
      Kaleva kertoo, että hän nosti huiviasian esiin muun muassa vastauksena Diarran mielipidetekstiin.
      ”Pitkän aikaa olen ollut hämmästynyt siitä, miten länsimaisille feministeille tuntuu olevan sokea piste musliminaiset, jotka elävät fundamentalistisissa yhteisöissä”, Kaleva sanoo HS:lle.
      ...
      Atte Kaleva kirjoittaa, että ”maassa maan tavalla tai maasta pois”. Pitäisikö hänen mielestään kasvoja peittäviä huiveja käyttävät naiset siis poistaa maasta?

      ”Maahantulijan pitäisi sitoutua siihen tapakulttuuriin, jota täällä noudatetaan. Pitäisi omaksua yksilönvapaus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, jos täällä haluaa olla.
      Jos taas ei halua omaksua suomalaista tasa-arvokäsitystä, niin on vaikea nähdä, että henkilö voisi tänne jäädä”, Kaleva sanoo.

      Tarkoittaako tämä konkreettista maasta poistamista?
      ”Tämän voisi yhdistää esimerkiksi pysyvän oleskeluluvan saamiseen.”

      Olisiko tässä tapauksessa kasvoja peittävän huivin käyttäminen este pysyvän oleskeluluvan saamiselle?
      Ei olisi, Kaleva korjaa. Hänestä toimien ei pitäisi kohdistua naisiin itseensä. Sen sijaan Kalevasta pitäisi puuttua siihen,
      että yhteisö tai joku yksilö pakottaa naisen käyttämään kasvot peittävää huivia.

      ”Pitäisi puuttua yhteisöön, vallankäyttöön.”
      --------------------

      https://twitter.com/AtteKaleva/status/1680922378061086721

      Poista
    13. Ehkä olisi ensin syytä poistaa maasta ne raketti-insinöörit, jotka vainoharhaisesti vahtivat omia naisiaan. Suomalaisille naisille voikin sitten vihellellä ja ehdottaa törkeyksiä. (Riikka Purrakin on saanut osansa.) Eihän vääräuskoiset ansaitse muuta. Perään voi laittaa ne naiset, jotka sallivat tyttöjensä sukuelinten silpomisen ja heidän lähettämisensä joidenkin sukulaismiesten vaimoiksi. Miksi ylipäänsä sallitaan matkustaminen kotimaahan, kun sieltä on kuolemanvaaran takia pois lähdetty? Nämä reissut pitää lopettaa välittömästi tai sitten riittää pelkkä menolippu.

      Fatim Diarran jutut kertoo vain siitä halveksunnasta, jota tuntee suomalaisia kohtaan. Se ei tietenkään ole rasismia, mutta kuten on nähty, kiittämättömyys on maailman palkka; näin se vaan menee.

      Poista
    14. Meistä jokainen on vastuussa omalla käytöksellään. Diarran ylikulutuspäivä oli tammikuun neljästoista.

      Poista
  2. Median ei pidä lopettaa vanhojen kaivelua. Tulevaisuutta kun ei voi oikein kaivella niin median pitää jatkossakin keskittyä tehtyjen tekojen kaiveluun ja laittaa syylliset vastaamaan teoistaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Media kaivelkoon mitä haluaa, mutta opposition pitäisi ymmärtää kantaa vastuuta maan tulevaisuudesta. Näin erityisesti nyt, kun maa on sen oman valtakauden jälkeen lähes konkurssikypsä.

      Poista
    2. No mikset sitten kirjoita tästä? Et osaa?

      Poista
  3. Parasta mitä media voi tehdä on tutkiva journalismi. Persut on nyt helppo tutkimuksen kohde, koska ovat näemmä sen verran hölmöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenties sen takia heiltä löytyy lähinnä ajatusrikoksia. Jos toimittajat oikeasti tekesivät tutkivaa journalismia, he löytäisivät pöyristyttävää korruptiota ja maanpetoksellista toimintaa, mutta eivät persujen tekemänä.

      Poista
    2. Heh, persupoppoolta taitaa olla ennätysmäärä (väkivalta)rikoksia tutkinnassa.

      Poista
    3. Niin persujen älykkyys on varmaan joillain mittareilla alempi kun eivät valehtele jatkuvasti jota kutsutaan myös poliittiseksi korrektiksi puheeksi ja sitä valehtelevat puolueet vaativat myös perus-suomalaisilta tulkaa samanlaisiksi kuin me tyhmät eivät ole suostuneet. Olisihan se hienoa kun purrakin sanoisi sdpeeläiseen tapaan ensimmäiseksi aamulla kansalaisille "hyvät kansalaiset olen itkenyt puolestanne samalla kun olen hakannut nauloja käteeni teidän puolestanne jos minulla ei nyt olisi tätä tuikitärkeää luottamustoimea kymmenessä verovaroin toimivassa yhdistyksessä kuolisin puolestanne mutten voi koska välitän teistä niin paljon. Teidän täytyy suvaita minun perustaa vielä 10 uutta järjöstöä joihin tulee palkata puolue väkeä rakastamaan teitä."

      Poista
  4. Terhomatti Hämeenkorpi18. heinäkuuta 2023 klo 8.21

    Näköjään ns. "tutkiva journalismi" (hah hah !) on jo ehtinyt tämänkin palstan kommentteihin... Koittakaa rauhoittua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän aikaisin on soijapoika herännyt.

      Poista
    2. Soijapoika?

      Sie se et pitkälle pääse elämässä, mikä ei varmaan ole mikään suuri menetys ihmiskunnalle

      Poista
    3. Juu, pittääpi aamusin viideltä käydä navetassa lehmät hoitamassa eli herätys 4:30

      Poista
    4. Ekana nussitaan emäntä ja sitten jälkilöylyt navetassa?

      Poista
    5. Lehmiä hoi hoi hoilotteli se oli Hämeenkorpi se ja sen emännän nimi oli..

      Poista
    6. Lehmät on jees. Maukkaita ja sen lisäksi seksikkäitä

      Poista
  5. Silakat ja muut suomen tuhoa vaativat valtasi räkimään tänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö silakatko vaativat Suomen tuhoamista? Syö sinäkin silakkaa niin aivot vähän voi vielä tervehtyä

      Poista
    2. Minä tarkoitan silakoilla kaikkia niitä suvaitsevia oikeita rasisteja kuten sinä, ja kaikki muut oppositiossa ja mediassa jotka koittaa tuhota hallitusta vaikka sen on kansa äänestänyt paikkaansa.

      Poista
    3. Hehee, tukehdu raivoosi

      Ette vaan osaa.

      Jos persuilla on jotain tavoitteita, niin kannattaisi opetella tyyli jolla tavoitteita saavutetaan.

      Tietty jos haluaa vaan räksyttää ja kitistä niin nykymalli ok. Suit You sir.

      Poista
    4. Sehän tässä on hauskaa että minä en ole persujen äänestäjä. Mutta kun minä en siedä medioiden ja opposition täysin systemaattista äänestäjien päälle sylkemistä. Te kuvailette että 3 maailma ihmisineet kohtelee naisia hyvin, ette voisi olla pahemmin väärässä. mutta tulette kyllä näkemään omakohtaisesti mitä tapahtuu kun islami suomen valtaa.

      Poista
    5. Ei islam välttämättä valtaa Suomea. Euroopassa täytyy herätä siihen, että meilläkin on oikeus puolustaa itseämme. Tapoja on monia. Yksi tapa on äänestää demokraattisissa vaaleissa kuten keväällä tehtiin.
      Voihan joskus käydä niinkin, että ne tyypit, jota eivät osaa, pysty tai halua käyttäytyä sekulaarisessa yhteiskunnassa sen lakien ja sääntöjen mukaan - on syytä toimittaa uudelleenkoulutusleireille.

      Poista
    6. Jos perussuomalaiset ottavat tavoitteekseen perustaa tuhat järjestöä puolueväkeä varten tai arvoikseen rahan sosialisoimisen duunareilta omille pomoilleen ja heidän valtaville alaisarmeijoilleen tai kansalaisten DDR-Neuvosto häiriköinnin niin lopetan äänestämisen. Ne muutama tekopyhä on onneksi potkittu puolueesta pois jotka ovat alkaneet noita pelejä pelaamaan..

      Milloin sdpee pyytää anteeksi suomen elokuvatarkastamoa ja sitä, että pitävät itseään niin paljon parempina ihmisinä, että voivat rajoittaa kansalaisten saamaa tietoa.

      Mitä joutunut kommunikoimaan kaikkein ilkeimpiä ja tekopyhimpiä on nimen omaan sossut, roolipelimaailmassa niiden kaikkien alignment on lawfull evil / neutral evil

      Poista
    7. Kyllä mamut ovat jo vallanneet Ruotsin. Niillä on enemmistö tietyissä ikäluokissa. Nettiripulia täällä harrastava nilkki voisi mennä sinne, jos pääsee Pietarista.

      Poista
  6. Huomaa miten joidenkin kuppi alkaa menemään nurin.
    Onhan se harmillista kun Professori on tuottoisa kommnentoija ja osaa vielä kirjoittaa loogisesti ja anlyyttisesti asiaa.
    Eikä ole edes hurahtanut vihervasemmiston hölmöyteen vaan aivan päinvastoin :)

    Eilisen kirjoituksen kommenteissa oli jo selkeitä asiattomuuksia.
    Jos ette parempaan pysty - ei nämä häirikkökommentit ainakaan mitenkään auta asiaanne, vaan hallituksella on edelleen kansan vahva tuki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hallitus ei tarvitse kansan tukea vaan eduskunnan luottamuksen. Hallitus kaatuu syyskuussa.

      Poista
    2. Hallituksen "kaatajan" kannattaa muistaa eduskunnan nykykokoonpano:

      kok+ps+krist+liike = 100 kansanedustajaa

      vihervasemmisto+kepu+rkp-puhemies = 99 kansanedustajaa.

      Mikäli joku haikailee entistä hallituspohjaa, se tuskin tulee saamaan eduskunnan luottamusta äänestyksessa?
      Jos RKP nyt kaataa hallituksen, se tuskin on seuraavassa hallituksessa?
      Kumpi parempi - hallituksessa vai oppositiossa?

      Poista
    3. Nyt kun ollaan rakenteellisten uudistusten aikakaudella, ja jos RKP jääkin oppositioon, voidaan laatia laki ja lopettaa pakkoruotsi peruskoulussa sekä muissa oppiasteissa.

      Poista
  7. Näköjään vihervasemmiston älykääpiöiden yhteishyökkäys käynnistynyt täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa kommenteissa on mielenkiintoisinta todellakin se että he kuvittelevat että manifestoimalla omaa pahaa oloaan räyhäämällä ja vittuilemalla täällä he vaikutaisivat johonkin muuhun kuin meidän muiden käsitykseen heistä. Tyhmempää toimintaa on vaikea kuvitella. Ei minun käsitykseni kovin korkealla tuosta porukasta ollut ennenkään, mutta noiden röyhtäysten jälkeen en pysty pitämään heitä ajattelukyisinä laikaan, vaikka he itse luulisivat yliopistonkäyntinsä todistavan muuta. Ei asioiden ulkoaopetteluun ja muiden matkimiseen mitään älykkyyttä tarvita, pelkkää typerää sitkeyttä.

      Poista
    2. Hahaa, proffa tuli itse kommentoimaan jonain qroqiuksena:)) Säälittävää toimintaa

      Poista
    3. Tämä voi tulla yllätyksenä, mutta teinitytöt ihan sinun luokkalaisesi kaipaavat niin kovasti poikaystävää, että kömpelökin yritys palkitaan.

      Poista
    4. Ooxä joku pedo?

      Poista
  8. Politiikan maallikkona voisin tulkita tuloksia niin, että kokoomus on saanut entistä vahvemman mandaatin omalle politiikalleen. Sen sijaan perussuomalaisten äänestäjien kannatukseen on vaikuttanut mediamyllytyksen puheet nykyhallituksen hyvinvointivaltion romahduttamisesta, mikä on saattanut vieroittaa osaa puolueen kannattajista. En varsinaisesti haluaisi uskoa, että tietoisesti luotu kohu natseista tai pesukarhuista vaikuttaisi ihmisiin siinä määrin kuin media haluaa pöyristellä. Diarran haastattelua en ole lukenut mutta kaiketi käsittelee musliminaisten pukeutumista. Sen vapaaehtoisuutta ja omaa valintaa voi peilata vaikkapa siihen, että Iranin kaduille on jälleen tulleet moraalipoliisit valvomaan naisten soveliasta pukukoodia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki muutokset menevät virhemarginaaliin, mutta kiitos kuitenkin ylitulkinnoista.

      Poista
    2. Sehän nimenomaan kertoo tästä islamin porukasta kaiken tarpellisen kun heidän naistensa pitää pukeutua täälläkin uskonnon määräämällä tavalla yhteisön pelossa. Itse sanoit juuri näin asian olevan tuon vapaaehtoisuuden kanssa. Ja sitähän Purra nimenomaan kritisoi. Osaatko käyttää päätäsi lainkaan?

      Poista
  9. Suomessa toimiva Putin-media MV-lehti kirjoittaa putinpropagandan ohella oikeaa asiaakin kuten esim. seuraava artikkeli:
    https://mvlehti.net/2016/08/27/analyysi-mista-valtamedia-puhuu-ja-mista-vaikenee-pakolaispolitiikka/

    VastaaPoista
  10. "Siksi myös opposition tai ainakin lehdistön olisi syytä lopettaa vanhojen kaivelu sekä keskittyä raportoimaan hallituksen ja opposition nykyisistä edesottamuksista. "

    Eiväthän ne voi keskittyä asiapuoleen, kun ei niillä ole asiaosaamista ja jos jonkin verran on, eivät voi oikein sanoa sen tiimoilta mitään, koska nykyisen hallituksen päämäärien oikeellisuus on kiistatonta. Jäljelle jää vain anarkistinen määkiminen.

    VastaaPoista
  11. Hyvä kirjoitus proffalta. Mutta muutama korjaus. Diarra oli aivan oikeassa ja muutenkin teksti sisälsi typeryyksiä. Mutta eihän persut muuta osaa.

    VastaaPoista
  12. On jotenkin suorastaan järkyttävää, että Suomessa on joukko ihmisiä ja poliitikkoja, jotka pyrkivät tuhoamaan maata.
    Keinoina on maan velkaannuttaminen ja islamisoiminen, jotta kulkisimme Ruotsin ja Ranskan tietä kohti Paskastaniaa.

    Nykyinen hallitus pyrkii laittamaan maan taloutta kuntoon ja tavoittelee velkaantumisen vähentämistä.
    Tämä käytännössä vaatii säästötoimenpiteitä. Ei pitäisi olla vaikea ymmärtää edes vihervasemmistossa, get over it!

    Maan yksi kärkipoliitikoista yrittää kiinnittä huomiota siihen, että naiset joutuvat peittämään itseään primitiivisen kulttuurin niin vaatiessa.
    Olisiko muidenkin syytä kiinnittää siihen huomiota, vai miten on:

    Yle eilen

    Iranin moraalipoliisi palaa kaduille vahtimaan naisten pukeutumista

    Poliisin tiedottaja kertoi sunnuntaina, että partiointi aloitetaan jo samana päivänä. Jos komentoja ei totella, poliisi voi ryhtyä ”oikeustoimenpiteisiin”.

    https://yle.fi/a/74-20041284

    Artikkelista poimittua

    Kovan uskonnollisen linjan edustajat ovat kuitenkin vaatineet moraalipoliisin paluuta jo jonkin aikaa, BBC kertoo.
    Iranin lain mukaan naisten pitää peittää hiuksensa hijabilla ja pitää pitkiä, löysiä vaatteita.

    Poliisin tiedottajan mukaan kurin tiukentamisella pyritään esimerkiksi ”vahvistamaan perheen perustaa” ja vastaamaan julkisiin vaateisiin, kertoo talouslehti Financial Times (FT).
    ...
    ...
    FT taas kertoo, että viime viikkona Iranissa on annettu epätavallisia rangaistuksia naisille, joiden on katsottu rikkovan moraalilakeja.
    Varaminin kaupungissa nainen, jonka huivi oli luiskahtanut olkapäille autoa ajaessa, tuomittiin pesemään ruumiita kuukauden ajaksi.

    Hautajaisiin osallistunut näyttelijä Azadeh Samadi taas tuomittiin viikonloppuna, koska hän piti hattua huivin sijaan.
    Hänet tuomittiin osallistumaan psykologiseen koulutukseen hänen ”sosiaalisen sairautensa” takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yle 28.2.2023

      Yli 600 iranilaistyttöä on myrkytetty kouluissa mahdollisesti kostoksi huiviboikotin takia

      https://yle.fi/a/74-20020209

      //////////////////////

      Halutaanko Suomeen sharia-laki?

      Halutaanko Suomeen moraali- tai shariapoliiseja?

      Halutaanko Suomeen tyttöjen myrkyttämistä uskonnollisten kiihkoilijoiden toimesta?

      Halutaanko Suomen säilyvän vapaana, sekulaarisena länsimaisena yhteiskuntana?

      Kun arvoista puhutaan, on syytä miettiä mitä todella halutaan?
      Minun ymmärtääkseni Riikka Purra ja perussuomalaiset kannattavat perinteisiä suomalaisia arvoja.

      Ei ole ihmisoikeus tulla tänne muualta elätettäväksi yhteiskunnan varoista eikä Suomen tarvitse olla koko maailman sosiaalitoimisto.

      Poista
  13. Vihervasemmisto nousee kyllä vastustamaan mitä tahansa järkevää toimintaa kuten nykyisen hallituksen politiikkaa. Ja tietysti puolustaa mitä tahansa mielettömyyttä, kuten holtitonta maahanmuuttoa islamilaisista kehitysmaista, joka tuo mukanaan rikollisuutta, primitiivisiä tapoja kuten naisten säkittämistä ja kunniamurhia. Vihervasemmistolaisuuteen olennaisena osana kuuluu pyrkimys suomalaisen yhteiskunnan tuhoamiseen. Nyt on sitten vallalla mieletön älämölö kun kansa halusi vaihtaa kommunistisen älykääpiöhallituksen.

    VastaaPoista
  14. Eilisessä A-studiossa Ben Zyskowicz sanoi tukevansa Riikka Purraa. Ben puhui järkeä. Ben ihmetteli sitä, että edellisessä hallituksessa oli ministerinä entinen stalinisti-kommunisti, ja ķysyi, että mikä on se aikaraja että kuinka vanhoista asioista vedetään tilille. Siinä kohtaa juontaja hätääntyi, ja rupesi puhumaan päälle ja yritti vaientaa Benin.

    Niin, eihän se stalinisti-menneisyys kai ole mitään verrattuna perussuomalaisen ronskiin sisäpiirivitsailuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stalinisti-taistolaisethan halusivat vain tehdä vallankumouksen ja tehdä Suomesta kommunistisen paratiisin. Kuten Tarja Halonen, joka 1976 suositteli Suomen liittymistä Neuvostoliittoon.
      Joka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään...

      Poista
    2. Niin. Stalinisti-kommunistit olivat muistaakseni valmiit tekemään jopa verisen vallankumouksen jollei vallanvaihto johdattelemalla onnistuisi. Ja Neuvostoliitosta etsivät hyviä puolia paljon enemmän kuin siellä niitä edes oli.
      Onhan tuossa unelmien politiikassa yhtymäkohtia nykyaikaan.

      Poista
    3. Benilta hyvin sanottu kohdassa 11:20

      https://areena.yle.fi/1-63937731

      Poista
    4. Sitä vartenkohan Tarja Halonen masinoi Suomen liittymään jalkaväkimiinat kieltävään sopimukseen, vaikka esim. Neuvostoliitto ei ollut siinä mukana sen enempää kuin Neuvostoliiton jatke Venäjäkään nyt. Venäjän hyökkäyssota on osoittanut, että Venäjä käyttää erittäin paljon mm. jalkaväkimiinoja ukrainalaisia vastaan jouduttuaan puolustuskannalle.

      Poista
    5. IL tänään

      Vasemmistoaktiivi vertasi Petteri Orpoa rottaan – Nyt jyrähti Ben Zyskowicz
      Kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok): Pääministerin vertaaminen rottaan on dehumanisointia eli epäinhimillistämistä.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3538da2d-8bf3-41a4-8f1f-aa487278b9fa

      Artikkelista poimittua

      Kokoomuksen konkariedustaja Ben Zyskowicz sanoo, että poliittisen vasemmiston harjoittama vihapuhe tuntuu olevan Suomessa sallitumpaa kuin esimerkiksi oikeiston harjoittama vihapuhe.
      Zyskowicz ottaa esimerkiksi vasemmistoliiton Ville-Pekka Timosen rottapuheen.

      – Rottakin olisi parempi pääministeri. Sillä on sentään selkäranka, Timonen lausui Joensuun torilla viime perjantaina järjestetyn
      Sinimusta hallitus vittuun -mielenilmauksessa pitämänsä puheensa päätteeksi.

      Timonen on Joensuun valtuuston varavaltuutettu ja vasemmistoliiton puoluehallituksen varajäsen.

      – Vasemmistoliiton puoluehallituksen varajäsen katsoi julkisessa puheessaan asianmukaiseksi verrata pääministeri Orpoa rottaan,
      joka on tunnettu ja vihattu tuholaiseläin, Zyskowicz kommentoi Iltalehdelle tiistaina.

      Zyskowicz ihmettelee, miksi puhetta ei ole tuomittu laajasti.

      Poista
    6. Beniltä on viime aikoina kuultu useita hyviä kommentteja.

      Poista
  15. Te ette nyt tajua. Jos kaikki muut tanssii valssia niin te kuvittelette olevanne tähtiä tanssimalla polkkaa.

    Ei muutoksia noin tehdä. Muutoksia tehdään yhteisen protokollan mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteinen protokolla tulee olla hyväksytty protokolla neuvostossa joka toimii neuvostoneuvoston alaisuudessa olevan päätettyjen päätösten neuvoston yhteydessä. Kaikki yhteisen protokollan mukaiset päätökset tulee hyväksyttää leninin mausoleumilla, sdpeen puoluetoimistolla jonka jälkeen suoritetaan yhteisnuolenta ruotsalaisille ylistäen ruotsalaista ylempää ja parempaa kultuuria luvan saamiseksi.

      Poista
    2. Se protokolla on jo laissa ja ihmisten yleisessä eettisessä normistossa koodattuna.

      Poista
    3. Ihmisten? tarkoitatko itseäsi ja kavereitasi ja suljet meidät muut, jotka emme ole kanssanne samaa mieltä, ihmisyyden ulkopuolelle? minkä tämä sulkeminen tekee sinusta?

      Poista
    4. Voitte te olla samaa mieltäkin mutta jos käyttöliittymä on hämähäkin tasolla niin vuorovaikutus on hiukan hankalaa.

      Poista
    5. "Se protokolla on jo laissa ja ihmisten yleisessä eettisessä normistossa koodattuna." Ihmisten yleinen ettinen normisto päätetään sdpeen puolutoimiston kellarissa hyvien ihmisten toimesta ja käydään hyväksymässä leninin mausoleumilla jonka jälkeen vaaditaan vielä ruotsalaiselta paremman kultuurin edustajan hyväksyntä..

      Poista
  16. Nyt väitetään, että eivät perussuomalaiset koskaan ole oikealla tavalla olleet puolustamassa esim. musliminaisten oikeuksia, tai ylipäätään maahanmuutto-ongelmia tuoneet hyväksyttävällä tavalla esille. Onko muka joku muu puolue sen tehnyt? Ei. Mutta onhan se nähty ja kuultu, että aina, siis ihan joka kerta, kun perussuomalaiset ovat näistä asioista puhuneet, tai olleet huolissaan, ja esittäneet muutoksia ja parannuksiakin, niin tulee tyrmäys vastapuolelta. Paheksutaan sitä, että perussuomalaiset puhuvat vain yhdestä asiasta, maahanmuuttoon liittyvistä. Ja asia on sillä kuitattu.

    Mutta nyt, kun ovat hallituksessa, niin voivat saadakin jo läpi ajamiaan asioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä muutkin jotain tekevät musliminaisten pelastamiseksi. Aivan äkettäin tuli voimaan laki pakottavan kontrolloinnin rangaistavuudesta. Sitä sovellettaessa voi pelastua moni jos jonkunmoisen mielipuolisen pakottamisen uhri.

      Poista
    2. Sitä perusteltiin mediassa vain suomalaiten miesten toiminnan kriminalisoinnilla, ei kirjoitettu sanaakaan siitä että se olisi ominaista myös naisille saati sitten maahanmuuttajien kultuurille. Eli ei sitä siksi säädetty mitä väität, ja tuskin tullaan niin soveltamaankin. Onhan meillä laki tasa-arvostakin, mutta eihän sitäkään aluksi sovellettu tilanteisiin joissa epätasa-arvoinen osapuoli oli miehet.

      Poista
    3. Onhan niitä lakeja. Montako islamilaista hirviöitä on tuomittu tyttöjen sukupuolielinten silpomisesta. Tapauksia on satoja kuten sairaalatyöntekijät tietävät.

      Poista
    4. Niin. Kuten kirjoitin lakeja jo on. Mutta perussuomalaisia tarvitaan noidenkin lakien täytäntöönpanossa. Ja lisääkin lakeja tarvittaisiin kipeästi.

      Poista
  17. somalit ovat aivan satanan tyhmii.. imbesilejä..ne valehtelee kaiken..jokainen älykäs ihminen vois huomata sen, mut suvakkeihin uppoo kaikke valheet, jotka ovat aivan päiväselviä

    VastaaPoista
  18. IL tänään

    HS:n paljastusjuttu siirtymässä syyttäjän käsiin: Poliisi epäilee, että Wille Rydmanin kunniaa loukattiin törkeästi
    Helsingin poliisista kerrotaan asian esitutkinnan olevan loppuvaiheessa.

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3415a8bf-abd8-433b-9fff-5697c4fe146a

    VastaaPoista
  19. Poliisi tänään

    Poliisi pyytää vihjeitä epäillystä murhan yrityksestä

    https://poliisi.fi/-/poliisi-pyytaa-vihjeita-epaillysta-murhan-yrityksesta

    Helsingin poliisi kaipaa yhteydenottoja henkilöiltä, jotka ovat mahdollisesti nähneet jotain liittyen murhan yritykseen keskiviikkona 12. heinäkuuta noin kello 8.45.
    Epäilty teko tapahtui Vuosaaressa parkkipaikalla osoitteessa Porslahdenkuja 4.
    ...
    ...
    Epäilty juoksi pois tapahtumapaikalta Porslahdentien suuntaan heti väkivallanteon jälkeen.
    Poliisi pyytää havaintoja väkivallanteosta sekä havaintoja rikoksesta epäillystä ennen ja jälkeen tapahtuman. Kaikki tiedot hänen liikkeistään voivat olla hyödyksi.
    Miehellä oli yllään mustat vaatteet, ja hänen ihonsa on ruskea.

    VastaaPoista
  20. Yle tänään

    Sisäministeri Mari Rantanen nimeää kolme uhkaa Suomen sisäiselle turvallisuudelle ja kertoo, miten niihin vastataan

    https://yle.fi/a/74-20041562

    Artikkelista poimittua

    Rantasen mukaan Suomi siirtyisi uudistusten myötä maahanmuuttopolitiikassaan ”yleispohjoismaiselle tasolle”.
    Perussuomalaiset on vaatinut Suomen maahanmuuttopolitiikan muuttamista Ruotsin ja Tanskan suuntaan. Sillä on yleensä viitattu maahanmuuton rajoittamiseen.

    Hallitusohjelmassa kaavaillaan tiukennuksia esimerkiksi pysyvän oleskeluluvan ja kansalaisuuden saamiseen.
    Lisäksi pakolaiskiintiö aiotaan puolittaa ja maahanmuuttajien ja Suomessa pysyvästi oleskelevien sosiaaliturva ja etuudet eriyttää toisistaan.
    – Olen erityisen iloinen siitä, että pääsemme yleispohjoismaalaiselle tasolle, ettemme jää ainoaksi löperöitä sääntöjä toteuttavaksi maaksi pohjoiseen, sisäministeri sanoo.

    Sisäministeri näkee, että maahanmuuttopolitiikassa pitää ottaa vahvasti huomioon kansallinen etu.
    ...
    ...
    Kysyttäessä sisäministeri nostaa Suomen sisäisen turvallisuuden suurimmista uhista esiin järjestäytyneen rikollisuuden, katujengit ja ääriliikkeet.
    Hallitus aikoo tarttua katujengiongelmaan valmistelemalla poikkihallinnollisen toimenpideohjelman. Suunnitelman mukaan sen pitäisi olla valmis jo vuoden loppuun mennessä.

    – Haluamme korottaa rangaistuksia sekä ampuma-aserikoksissa että sellaisissa rikoksissa, jotka ovat liitettävissä katujengissä toimimiseen.
    Lisäksi haluamme ylläpitää ankkuritoiminnan kaltaista moniviranomaistoimintaa, jolla pyritään estämään nuorisorikollisuutta, Rantanen sanoo.
    ...
    ...
    Lisäksi hallitus on kohentamassa poliisin toimivaltuuksia kahdella tavalla, Rantanen sanoo.
    – Yksi niistä on erikoistiedustelulainsäädäntö, jonka kautta poliisi pääsee nopeammin käsiksi asioihin, jo tavallaan tiedusteluvaiheessa, eli ennen kuin rikokset ovat tapahtuneet.
    Toinen asia on ihan oma erillislainsäädäntö liittyen järjestäytyneeseen rikollisuuteen.
    ...
    ...
    – Se mikä jaksaa ihmetyttää on se, että on unohtunut pari asiaa. Perussuomalaiset, kuten muutkin hallituspuolueet, ovat sitoutuneet hallitusohjelmaan,
    jossa käsitellään hyvin laajasti perus- ja ihmisoikeuksien kunnioittamista.

    – Toinen asia on se, että viime viikot on paljon keskusteltu 15 vuotta vanhoista kirjoituksista. On jäänyt huomaamatta se, että jokainen ministeri on antanut ministerinvalan,
    jossa sitoutuu noudattamaan niin perustuslakia kuin muitakin lakeja.

    Luottamus ja toisten kunnioittaminen on tärkeää sujuvan hallitusyhteistyön kannalta, Rantanen sanoo. Hänen mukaansa perussuomalaisten rajat ylittyvät,
    jos heihin ei hallituksessa luoteta tai jos hallitusohjelmakirjauksia ei saada vietyä lainsäädäntöön.
    ...
    ...
    Rantanen näkee, että väestövaihtoteoria on ”ikään kuin syötetty sanaksi suuhun ja ajatukseksi päähän”.
    – Kuten olen todennut, olen puhunut ylipäänsä tilastoista. En minä ole puhunut mistään teoriasta, mikä liittyisi äärioikeistoon millään lailla, ministeri sanoo.
    ...
    ...
    EU:n jäsenvaltiot ovat jo vuosia yrittäneet löytää yhteistä säveltä EU:n turvapaikka- ja maahanmuuttopolitiikan uudistamisesta.
    Sisäministerin mukaan Suomelle on tärkeää, että taakanjako olisi vapaaehtoista, että välineellistettyyn maahanmuuttoon voisi reagoida turvapaikkahakemusten vastaanottamisen keskeyttämisellä ja
    että EU:n ulkorajoja vahvistetaan.
    ...
    Rantanen arvioi, että suunniteltu taakanjakomekanismi, eli turvapaikanhakijoiden sijoittaminen maasta toiseen tilanteen mukaan, voisi kasvattaa lähtijöiden määrää ja lisätä salakuljetuksia.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!