keskiviikko 19. heinäkuuta 2023

Vihervasemmisto pyrkii heikentämään köyhemmän kansanosan elinolosuhteita

Yle julkaisi sisäministeri Mari Rantasen (ps) haastattelun, jossa tämä pohti hallitusohjelman tavoitteita oman vastuualueensa osalta. Jutun luettuani tunsin tyytyväisyyttä siihen, mitä hallitusneuvotteluissa oli päätetty, mutta samalla vihervasemmiston pyrkimykset hallituksen kaatamiseksi - eli sen ohjelman toteuttamisen estämiseksi - harmittivat entistä enemmän. 

Rantasen mukaan ohjelmassa kaavaillaan tiukennuksia esimerkiksi pysyvän oleskeluluvan ja kansalaisuuden saamiseen. Lisäksi pakolaiskiintiö aiotaan puolittaa ja maahanmuuttajien ja Suomessa pysyvästi oleskelevien sosiaaliturva ja etuudet eriyttää toisistaan. Ja kaikessa tulee huomioida suomalaisen yhteiskunnan etu. 

Myös pääosin maahanmuuttajista koostuvien nuorisojengien hallintaan on luvassa uusia keinoja, kuten erikoistiedustelulainsäädäntö, jonka kautta voidaan päästä kiinni asioihin jo ennen kuin rikokset ovat tapahtuneet. Samaan aikaan tehostetaan myös ankkuritoiminnan kaltaista moniviranomaistoimintaa, jolla torjutaan nuorisorikollisuutta.

Tämän kaiken luulisi olevan vahvasti kaikkien suomalaisten etu - ja erityisesti niiden, joiden varallisuus ei riitä asumiseen maahanmuuttajavapailla alueilla. Siis erityisesti perinteisen poliittisen vasemmiston äänestäjien. 

Viime viikkojen vuosien takaisten kirjoitusten ympärillä pyörinyt keskustelu on kuitenkin osoittanut, etteivät Vasemmistoliiton, Vihreiden ja Sosialidemokraattien johtajat ymmärrä tätä. Sen sijaan he ajavat muualta maailmasta meille ajautuneita agendoja, jotka toteutuessaan heikentäisivät köyhemmän kansanosan elinolosuhteita entisestään.
  
Nähtäväksi jää, milloin tämä ymmärretään laajemmin poliittisen vihervasemmiston äänestäjien parissa. Tai ehkä se on jo ymmärrettykin, koska viime eduskuntavaaleissa edellä mainittujen kolmen puolueen saama äänisaalis jäi vaivaiseen 34 prosenttiin. 


36 kommenttia:

  1. Nykyään mainitsemasi porukka ei enää äänestä punavihreitä. Yksi tulkinta on, että punavihreät haluavatkin erityisesti rangaista tätä väestönosaa.

    VastaaPoista
  2. On erikoista, että punavihreät ja lehdistö yrittävät kaataa hallituksen jo ennen kuin se on edes päässyt aloittamaan työtänsä. Onko se heidän mielestään Suomen etu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ketutus vaalituloksesta on vihervasemmistossa ääretön, ja kaikki keinot ovat käytössä. Vanhoja nettikirjoituksia kaivellaan, yksittäisiä lauseita ja sanoja irroitetaan yhteyksistään, ja viestitään niitä jopa ulkomaisille vihervasemmistolaisille toimittajille ja lehdille. Kotimainen media etujoukkonaan Hesari ja Yle, joka on suurelta osin vihervasemmiston soluttamaa, kehittelee päivittäin uusia tapoja manipuloida lukijoitaan asioilla, jolla ei todellisuudessa ole mitään merkitystä. Todellisiin vihervasemmistohallituksen perintönään jättämiin ongelmiin ei tietenkään kenelläkään ole halua tarttua.

      Poista
  3. Tavallinen, työssä käyvä työntekijä, joka joutuu niin sanotusti venyttämään penniä, ei kaipaa sosiaalituella eläviä matuja tänne.
    Ei kaivata myöskään väkivaltaisia raiskaajia, puukonheiluttajia tai älämölyä joita heidän suustaan jatkuvasti pulppuaa.

    Lapset ja nuoret eivät enää saa olla edes keskellä päivää rauhassa vaan joutuvat ryöstöjen kohteeksi koska asuvat tai kulkevat alueella missä on matukeskittymää.
    Jos ei luovu vaatteista, lenkkareist, puhelimesta jne jne - seuraa puukoniskuja.

    Se, että tänne tunkevat niin sanotut "turvapaikanhakijat" tulevat älypuhelimet mukanaan mutta passit tai muut henkilöllisyyttä ja ikää todistavat paperit ovat matkalla hukkuneet
    - kertovat selvää kieltä millaisia huijareita nämä tosiasiassa ovat.

    Ja näitä vihervasemmisto johtajat paapojat kuin suurinta aarretta koska eivät itse joudu kohtaamaan matujen aiheuttamia ongelmia.

    Suomen etu on se, että tätä alikehittynyttä ja primitiivistä matu-joukkoa Lähi-idästä tai Afrikasta on mahdollisimman vähän.
    Ja siksi kevään eduskuntavaaleissa kansa äänesti muutoksen puolesta. Nyt on aika toteuttaa muutos kuten sisäministeri Rantanen toteaa:

    "Hallitusohjelmassa kaavaillaan tiukennuksia esimerkiksi pysyvän oleskeluluvan ja kansalaisuuden saamiseen.
    Lisäksi pakolaiskiintiö aiotaan puolittaa ja maahanmuuttajien ja Suomessa pysyvästi oleskelevien sosiaaliturva ja etuudet eriyttää toisistaan.

    – Olen erityisen iloinen siitä, että pääsemme yleispohjoismaalaiselle tasolle, ettemme jää ainoaksi löperöitä sääntöjä toteuttavaksi maaksi pohjoiseen, sisäministeri sanoo.

    Sisäministeri näkee, että maahanmuuttopolitiikassa pitää ottaa vahvasti huomioon kansallinen etu."

    Seuraavissa eduskuntavaaleissa sitten arvioidaan miten tämä hallitus on kansan mielestä onnistunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni muistaa varmaan turvapaikanhakijoille tarjotun ruoan, joka heidän mukaansa kelpasi vain koirille ja naisille sekä toisen hyväkkään lausumassa, että "we just want our money!" Siinäpä sitä on kommentteja kuolemanvaarasta (?) pelastuneilta! Onkohan heille kerrottu mitään suomalaisista evakoista ja miehistä, jotka olivat lähteneet asein puolustamaan omaa maataan tai kuinka köyhä Suomi nousi hyvinvointivaltioiden joukkoon ja maksoi ainoana maana maailmassa mittavat sotakorvaukset viimeiseen penniin asti? Valmiille on niin helppo tulla ja vaatia kuninkaan kohtelua tekemättä itse yhtään mitään ja halveksua kulttuuria, joka on kuitenkin valovuosien päässä heidän omastaan.

      Poista
    2. Huijareitahan noista oli suuri osa. Todellisia sotarikollisia oli joukossa taatusti, onkohan se nettikuvien irtopään roikottajakin nykyään kotoutumassa Suomeen.

      Poista
    3. Älypuhelimia on nyt maailmassa ihan joka kolkalla Pohjois-Sentinelin saarta lukuunottamatta ja etenkin niitä on terveillä ja reippailla nuorilla miehillä, jotka helpoiten rankkoihin matkoihinkin kykenevät...
      Eri asia sitten passit on hävitetty ja pakolaista esitetään vaikka enemmän siirtolaisia ollaan.

      Poista
  4. Sdp:n Tuula Haatainen kertoi aikanaan vaalikeskustelussa, että hänkin asuu alueella, jossa myös asuu paljon ulkomaalaisia. Totuus on, että hän asuu Helsingin Tammisalossa, joka on yksi Helsingin rikkaimmista alueista (yli 50000 euron keskitulot), ja jossa asuu vähän maahanmuuttajia, jotka hekään eivät varmasti ole sitä porukkaa, joka asutetaan köyhimpien asuinalueille. Noin helposti käy vasemmistopopulistilta valehtelu tarvittaessa. Ihmeellinen kiima on vihervasemmistolla puolustaa haittamaahanmuuttoa valehtelemalla jopa asiassa, joka on helposti kenen tahansa tarkistettavissa. No nyt ei toivottavasti tuotakaan punakaartilaista nähdä ministeriaitiossa vähään aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sama nainen, joka kehui maahanmuuton siunauksellisuutta Närpiössä? No, totuus siitäkin on paljastunut, mutta pidetäänpä nyt tätä rasismiälämölöä yllä, niin unohtuu se ja moni vieläkin tärkeämpi asia. Ei ole vielä
      edes mätäkuu...

      Poista
  5. On hyvä, että Suomessa pysyvästi oleskelevien sosiaaliturva ja etuudet eriytetään toisistaan.
    Ehkä vihdoinkin saadaan selvyys siitä kuinka monta miljardia vuodessa matu-kulut ovat?
    Aikoinaan Pauli Vahteran laskelmat matu-kuluista olivat 3,2 mrd € vuodessa. Niistä ajoista matu-määrä on lisääntynyt ja inflaatio kasvanut joten todellinen summa on suurempi.
    Kuinka suuri se todellisuudessa on - tulisi valtiovallan selvittää ja kertoa veronmaksajille.
    Ei ole Suomen eikä suomalaisten veronmaksajien etu, että tällaista suurta menoerää salaillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjaus: On hyvä, että maahanmuuttajien ja Suomessa...

      Poista
    2. Voisikohan hallitus palkata Pauli Vahteran päivittämään laskelmansa ja sitten ne voitaisiin vielä tarkastaa virkamiesten toimesta.

      Tämän jälkeen jatkuva julkinen seuranta miten kulut muuttuvat.

      Jamppa vaan

      Poista
    3. Sosiaaliturvan tulisi olla kansalaisuusperustainen eli vain Suomen kansalaisille.
      Muu, mahdollinen tuki esim. todellisille turvapaikanhakijoille ja pakolaisille - vain välttämätön.

      Miksi näin? Pelkästään valtionvelka on nyt kesäkuun lopussa 151,26 mrd eur. Siihen lisäksi muu julkinen velka.
      Julkisyhteisöjen velka lähes 200 mrd €.
      Velkaantuminen on jatkunut vuodesta 2008 eli 15 vuotta!
      https://www.stat.fi/julkaisu/cl8n4d8ev3x350cvzu57b8i8q

      Tämän vuoden nettolainanotto on 10,4 mrd € ja korkokulut noin 1,5 mrd €.
      Jatkossa kun halpoja lainoja maksetaan takaisin ja otetaan uutta lainaa kalliimmalla, korkokulut nousevat. Ensi vuonna korkokulut n. 2,4 mrd €.

      Ei voi jatkuvasti elää velaksi - se ei ole kenenkään etu.

      Poista
    4. Aika typerryttävää kun hallitus puhuu säästöistä ja leikkauksista, kun samaan aikaan täällä on kokoajan kasvava haittaväestön pooli, joka imaisee jo sen yli 3 mrd euroa vuodessa. Mitähän kaikkea muuta silläkin summalla voisi tehdä? Lisäksi ulkomaalaiset lähettävät ahkerasti rahaa täältä kotimaihinsa. Tuossa lukemassa ei varmaan ole mukana "kehitysapua", johon siihenkin taisi viime hallitus laittaa miljardin vuodessa. Niistäkin rahoista ilmeisesti suurin osa menee spr:n, pakolaisavun yms. omiin taskuihin, matkusteluun ja mukavaan elämään.

      Poista
    5. Vaikka valtiolla ei olisi yhtään velkaa pakolaisille ei pitäisi tarjota mitään muuta kuin välttämätön: ei tulkkauspalveluja, ei opastusta lomakkeiden täyttämiseen, ei asuntoja metron ja radan varrelta. Jokainen asia, jonka he saisivat pitäisi perustua omaan aktiivisuuteen. Näin Virossa ja joissakin muissakin maissa ja kauppakeskuksissa ei näykään vetelehtiviä nuorten miesten laumoja tai kulkuväyliä tukkivia tunnistamattomia mustakaapuja.

      Poista
  6. Kakka on jo housuissa, talli on tulessa ja hevoset on karanneet, tallin ovien sulkeminen ei enää auta.

    Mä luulen että noi kusipää wannage kangstearit ovat enimmäkseen jo suomessa syntyneitä pikipäitä ja mitä luultavimmin somaliteinejä eniten, jotka ovat täysiä imbesillejä ja kusipäitä valtaosin.. ja näitä syntyyy kuin tuutista ja kanien lailla, aloittavat muiden terrorisoinnin jo päiväkodissa, (vaikka hyvin harvat somppuvanhemmat käyvät töissä, ylipainoisista somppu lutkista tuskin juuri kukaan)

    Johonkin somppuihin ei mikään kotouttaminen auta, eikä syy ole edes heidän "kulttuurisissaan" vaan nämä ovat yksinkertaisesti geneettisesti ja täten perinnölllisesti juuri sitä mitä ovat, eli todellisia imbesillejä ja kusipäitä.

    Eli mikä ratkaisuksi? 30 luvun Saksassa asiassa ei olisi ihmetelty, ei varmaan tartte selittää sitä ratkaisukeinoa?

    Mutta, jos ny vähän lievemmin alettais ratkoo pulmaa, eli nollatoleranssi, eli jos joku somali tekee pienenkin rikoksen iästä riippumatta, niin passitus johonkin Gulag tyyppiseen työleiriin muutamaksi vuodeksi kerrallaan..noita on turha odotella kehittyvän tuottaviksi kansalaisiksi vaan matalan tason puuttuminen tarvii olla.. Esim. roskan heittäminen kadulle tai luontoon on hyvä osoitus kusipäisyydestä josta muutaman vuoden Gulag rangaistus jne

    VastaaPoista
  7. itse asiassa pikipäille pitäisi laittaa lisääntymiskielto suomessa, ja miksei koko planeetallakin, koska muuten tulemme olemaan entistä suuremmassa kusessa. Ensin vapaaehtoinen sterilointi palkkota vastaan, jossei syntyvyys ala laskea, niin sitten pakollinen tarvittaessa voimakeinoin

    VastaaPoista
  8. Tämä menee nyt ohi otsikon aiheesta, mutta jos tämän kerran..
    Olen vain niin ärsyyntynyt hesarin sensurointiin, mutta ei sinne hyödytä palautetta antaa. Olen nyt huomannut, että siellä sallitaan kaikissa näissä ps- ja rasismiaiheisissa jutuissa vain muutamalle eri mieltä olevalle, "konkarille" kommentointioikeus. Siis jotka eivät yhdy huutokuoroon persuja ja Purraa vastaan, vaan jopa puolustavat heitä. Omia kommenttejani ei päästetä läpi, vaikka kuinka hyvin sanani asettaisin, ei millään. Eilenkin kun oli juttu, jossa haastateltiin Fatim Diarraa, yritin monta kertaa tuoda esiin sen räikeän ristiriidan suhtautumisessa tuon Fatimin törkeään solvaukseen, ei niin kovin kauan sitten, verrattuna Purran 15 vuoden takaisiin kirjoituksiin.

    Halusin myös hiukan avata, kun joku sen halusi tietää, että mistä se Riikan vihaisuus johtuu. Kun on nyt sanonut, että oli silloin vihainen nuori nainen, kun nuo paheksutut tekstit kirjoitti. Hänhän oli joutunut seksuaalisen ahdistelun kohteeksi (siitä saisi nykyään rikossyytteen) ja lähijunassa oli saanut tappouhkauksia ja häntä kohti oli tehty ampumisliikkeitä Bang Bang -sanoilla säestäen.. ja arvaattehan, ketkä näihin syyllistyivät.

    Olisin siinä kommentissani mm. kertonut, että kyllä ne vihaisuuden syyt löytyy, kun etsii.

    No miksi edes enää yritän kommenttejani hesariin lähettää, se on turhauttavaa kun sananvapaus ei koskekaan minua. Koska mielipiteeni ovat vääränlaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joe-Poika Singaporesta19. heinäkuuta 2023 klo 13.49

      Helsingin Sanomien kommenttien julkaisupolitiikka on melkoista sotkua, nyt kun siellä ei enää voi kommentoida nimimerkillä (saisi nyt edes sellaisiin kommenteihin/mielipideosastokirjoituksiin, jotka julkaistaan "poikkeuksellisesti nimimerkillä"), niin luulisi, että omalla nimellään kirjoitukset menisivät useammin läpi. Ja viesti voi olla vaikka kuinka hyvin kirjoitettu ja kommenttiohjeita nuodattava, mutta jos tulokulma asiaan on "väärä", niin julkaisematta jää. Olen itse kirjoittanut tuonne paljon ja kun sopivasti vetää "Keijomaisesti" myötäilyssä yli, niin läpi menee — ongelmana vaan on, että ihmisten sarkasmitutkat ovat rikki (lienee Venäjän eloktronista sodankäyntiä).

      Poista
    2. Se on sitä globalistis-kommunistisen vihollismedian, Brysselin Pravan "sananvapautta", jonka perään Pravda suureen ääneen tavantakaa huutaa hyödyllisille idiooteilleen. Jos jokin kommentti ei ole Pravdan agendan mukainen, se joko vaieten sensuroidaan tai julistetaan "salaliittoteoriaksi".
      Aatos Erkko oli Bilderberg-sisäpiiriin kuuluvan ja erääksi ihmiskunnan arkkiviholliseksi luettavan Rockefellerin ystävä ja kopioi Pravdaansa monia artikkeleita suoraan suomeksi käännettyinä Rockefellerin suorassa kontrollissa olevasta The New York Times'ista. Erkko itse samoin kuin useat hänen Pravdansa päätoimittajista kävivät kuuntelemassa ohjeistusta tuon planeettamme kovimman luokan globalisti-rikollisten Bilderberg-klubin kokouksista. Myös monet johtavat poliitikkomme ovat käyneet kuuntelemassa ohjeistusta Bilderberg-kokouksissa.
      Erkon mentyä mananmajoille, katsottiin globalisti Antti Herlin sopivaksi astumaan Erkon saappaisiin Sanoma Oyj:n hallituksen puheenjohtajan roolissa.
      Erkon viitoittama linja ei muuttunut Herlinin puheenjohtajuuden aikana eikä näytä muuttuneen sen jälkeenkään. Lehden agendaan näyttää kuuluvan suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoaminen mm. afrikkalaisten ja lähi-itäläisten islamisti-barbaarien, -terroristien ja -rikollisten, Kalergi-suunnitelman mukaisella tulvalla maahamme, jotta yhtenä askeleena harvainvaltaiseen Uuden maailmanjärjestyksen tyranniaan pääsemiseksi voidaan toteuttaa täydellinen EU-diktatuuri; vailla kansallista sen enempää kuin muutakaan identiteettiä oleva ihmismössö on helpompi alistaa diktatuuriin ja tyranniaan. Käsikassaroita siihen tarkoitukseen näyttävät ylimmät ja samalla kovimman luokan globalistirikolliset löytävän runsaslukuisesti meidän ylimpään poliitikkokaartiimme kiipineistä selkärangattomista, vailla omaatuntoa olevista psykopaateista, maanpettureista.

      Poista
  9. Freudenthal-mitalilla palkittu Elisabet Rehn toivoo, että Suomi säilyy ihmisoikeusvaltiona. Voidaan kysyä, missä ovat musliminaisten oikeudet, eikä se monesti ole hääppöistä suomalaistenkaan suhteen. Moni tuntee jo nyt itsensä toisen luokan kansalaiseksi ja muukalaiseksi omassa maassaan ja jälkipolvet tulevat tuomitsemaan harjoitetun politiikan. Heihin se iskee kuin tsunami Aasiassa Tapaninpäivänä vuosia sitten, ellei mikään muutu!

    VastaaPoista
  10. Riikka oli aiheesta närkästynyt. Junassa mamu osoitteli Riikkaa sormella ja sanoi: BANG BANG. Se markkeerasi ampumista. Ja entäpä ravintolatapaus: mamumies tuijotti Riikkaa sopimattomasti, kouri muniaan ja rupesi kaivamaan vehjettään esiin. Silloin Riikka pakeni raflasta miehensä kanssa. Riikka kirjoitti asiasta netissä ja nimitti miestä ”turkkilaisapinaksi tms.”. Apinathan kourii muniaan julkisesti kuten Korkeasaaressakin tapahtuu. Nimitys kohdistui yhteen ääliön mutta Elina Valtonen kiirehti pyytämään asiaa anteeksi Turkin ulkoministeriltä!

    VastaaPoista
  11. Somppujen taholta, kyse ei todellakaan ole mistään "naisten alistamisesta", vaan sommpu ämmät ovat jopa somppu äijiä suurempia kusettajia ja valehtelijoita, siis todellista ihmiskunan, jos näin voi näitä...kutsua,, pohjasakkaa

    VastaaPoista
  12. Kannattaa muuten kysellä tietyn alan ammattilaisnaisilta, keitä he eivät halua asiakkaiksi. Vuosia sitten jopa n. "private-esittäjät" sanoivat järkiään, etteivät halua turkkilaisia tai arabiasiakkaita. Siis edes sellaisiin esityksiin, jossa saavat vain yleisönä. Koska näiden käytös oli niin törkeää.

    VastaaPoista
  13. Tämän päivän IS kertoi, että RKP aikoo kokoustaa poikkeuksellisesti kesätauon aikana, aiheena Riikka Purran anteeksipyynnöt, joita useat RKP-läiset eivät pidä minään anteeksipyyntöinä. Mitenkähän on Natsi-Antin ja rotta-T-V:n anteeksipyyntöjen laita? Olivatko nekään mitään anteeksipyyntöjä? Ihmetyttää myös toimittaja Oskari Olemattoman tämänpäiväinen "kolumni", jossa hän "analysoi" Purran vanhojen kirjoitusten "konteksteja", ja nimittää kirjoituksia "raivokkaan rasistisiksi". Tyhjää täynnä ja täysin vastuutonta kynäilyä tuolla Nolla-Oskulla.

    VastaaPoista
  14. Matalapalkkaisen kansanosan elinolosuhteita huonontaa jo sekin, että inflaatio laukkaa ja hinnat kallistuvat.
    Ei tässä tarvittaisi yhtään enempää veroja korottavia ylimääräisiä menoja.
    Vasemmistoliiton Andersson ja SDP:n Marin varmasti ymmärtävät tämän mutta silti ovat samanlaisessa matu-kiimassa kuin vihreät.
    Toivotaan myös, että seuraavissa presidentinvaaleissa kansa osaa jälleen äänestää oikein!

    VastaaPoista
  15. Nyt on vihervasemmiston ajojahti voimissaan, LV tänään

    Länsiväylän riippumattomuus on kyseenalaistettu – Päätoimittaja vastaa kritiikkiin

    https://www.lansivayla.fi/paakirjoitus-mielipide/6077671

    Artikkelista poimittua

    Hallituskriisin jälkimainingit osuivat myös Länsiväylään, kun Länsiväylän uutispäällikkö Mikko Välimaa kommentoi yksityishenkilönä kesälomaltaan
    Twitterissä valtiovarainministeri Riikka Purraan (ps.) yhdistettyjä rasistisia kirjoituksia.

    – Purran aviomies puolustaa ”riikan” kirjoituksia Twitterissä, uutisoi Iltalehti 12.7.

    Välimaa on todennut puolisonsa aikoinaan kirjoittamien tekstien olevan rumia ja rasistisia. Hänen kritiikkinsä oli suunnattu journalisteille.

    Länsiväylän toimitus sanoutuu irti kaikenlaisesta rasismista. Rasismisyytökset on koettu 10-henkisessä työyhteisössä kohtuuttomina ja jopa loukkaavina.
    ...
    ...
    Välimaa on ollut Länsiväylää kustantavan Etelä-Suomen Median palveluksessa pitkään. Hän on työnantajansa ja kollegoidensa arvostama palkittu journalisti.

    Katsomme, että hänellä tulee olla oikeus harjoittaa ammattiaan hänen puolisonsa nykyisestä asemasta riippumatta.
    Toivottavasti Suomessa poliitikon puolison ei tarvitse jatkossakaan jäädä kotirouvaksi tai -herraksi.

    Minun ja Länsiväylän toimituksen tehtävänä on varmistaa, etteivät Välimaan roolit vaaranna Länsiväylän toimituksellista riippumattomuutta.
    Länsiväylässä työskentelee kaksi uutispäällikköä. Tämä malli mahdollistaa sen, ettei Välimaa osallistu perussuomalaisia käsittelevään uutistyöhön.

    Länsiväylän toimitukselle on kunnia-asia, että Länsiväylä on journalistisesti laadukas kaupunkilehti.

    VastaaPoista
  16. Toivottavasti ainakin SDP:n kannatus tulee laskemaan entisestään luonnollisen poistuman kautta. Tällä hetkellä suurin osa kyseisen puolueen äänisaaliista tulee houraavilta eläkeläisiltä, jotka ovat äänestäneet samaa puoluetta jo puoli vuosisataa. Huolimatta siitä minkälaista politiikkaa SDP ajaa, mutta heille totuus tuleekin Ylen ja Hesarin tuutista, kun itse ei tietoa osata hakea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaava koskee myös maanpetturien valtaansa kaappaaman entisen KANSALLISEN, nykyisen kansattoman Kokoomuksen äänestäjiä.

      Poista
    2. Jäipähän a-kirjain pois edellisen kommenttini nimimerkki-kentästä.

      Poista
  17. Rkp kokoustaa Jälleen. Painostusta on tullut entisiltä hallituskumppaneilta sekä valtamedialta. Että nostaisivat kytkintä. Lähtisivät sitten nyt menemään eivätkä esittäisi niin bätrre folk näytelmäänsä. Kepu on tainnut olla aikas hiljaa viimeaikoina? Hmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkoinen show. Jos nykyinen hallitus saadaan kumoon sitten yritetään saada uusi pystyyn. Ketkä siihen lähtevät? Itse jos olisin poliitikko, toteaisin:"Koira haukkuu, tuuli kantaa, karavaani kulkee vaan."

      Poista
  18. Yle tänään

    Afganistanin naiset protestoivat kauneushoitolakieltoa

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-165437

    Kymmenet naiset ovat osoittaneet mieltään Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa Taliban-hallinnon määräämää kauneushoitola- ja kampaamokieltoa vastaan.
    Mielenosoitukset on hajotettu kovin ottein muun muassa lamauttimien ja vesisuihkujen sekä ilmaan ampumisen avulla.

    Taliban ilmoitti aiemmin tässä kuussa, että he antavat hoitoloille ja kampaamoille kuukauden aikaa lopettaa liiketoimintansa.
    Taliban perustelee maanlaajuista kieltoa sillä, että hoitolat tarjoavat "islamin kieltämiä palveluita" ja aiheuttavat talousongelmia sulhasten perheille hääjuhlien aikaan.

    Taliban on rajoittanut naisten elämää monin tavoin palattuaan valtaan kaksi vuotta sitten.
    Esimerkiksi naisten mahdollisuudet opiskella ja työskennellä on viety.

    /////////////////////

    Suomi on monessa mielessä hyvä maa ja se on syytä säilyttää sellaisena - ilman pimeää keskiaikaista kulttuuria.
    Jokainen varmaankin ymmärtää, että ilman koulutusta myös pysytään pimeällä keskiajalla eikä ole mitään toivoa pärjätä kehittyneissä länsimaissa.
    Ei ole siis mitään syytä ottaa heitä tänne elätettäväksi yhteiskunnan varoista - emme voi olla koko maailman sosiaalitoimisto.

    Joidenkin suomalaisten ja miksei eurooppalaistenkin mielestä se on islamia tunnustavan naisen oma valinta jos pukeutuu burkhaan tai niqabiin - vähän samaan tyyliin kuin se ettei opiskella.
    On siis täysin selvää ettei esim. suomalaiset feministit tai johtavat naispoliitikot vihervasemmistossa tai RKP:ssä kritisoi näitä islamia tunnustavien naisten valintoja.

    VastaaPoista
  19. Vuonna 1947 silloinen SDP käynnisti "Jo riittää" -kampanjan, joka oli suunnattu kommunisteja ja SKDL:ää vastaan. SDP oli silloin isänmaallinen puolue, vaikka heittivätkin Tannerin bussin alle. Olisiko mahdollista käynnistää vastaava kampanja näitä nykyisiä punavihermädättäjiä vastaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokoomuskin oli aikaisemmin isänmaallis-KANSALLINEN Kokoomus. Olisiko mahdollista käynnistää kampanja siinä vallankaapanneita globalistis-kommunistisia maanpettureita vastaan, jotka kumartavat Brysseliä ja sen yläpuolella olevaa planeettamme ylintä rikollista ns. "eliittiä" kuten Wall Streetin ja Lontoon Cityn vapaamuurari-bankstereita eli pankkigangstereita?

      Poista
    2. Tuo yleinen uhriutuminen 40 miljoonan afganistanilaisen puolesta voisi jo loppua ja porukka voisi ymmärtää että he oikeasti haluavat elää noiden islamin sääntöjen mukaan. Nämä joiden mielipiteitä media nyt siteeraa, ovat niin pieni vähemmistö että sillä ei ole kokonaiskuvassa mitään merkitystä paikallisesti. Miettikää sitä että näitä hirmuisia talibaneja oli niinkin valtava määrä kuin 20 000. 40 miljoonan ihmisen maassa. Miten muka tuolla miesmäärällä voidaan valloittaa koko maa jossa asuu noin paljon ihmisiä? eihän se olekaan mahdollista, ellei liki koko kansa ole näiden talibanien kannalla ja puolella. Jo miljoonan hengen vähemmistöstä olisi voinut koota moninkertaisesti enemmän joukkoja pistämään talibanit kuriin, jos halua olisi ollut, mutta kun ei ole. Eli afganistanilaiset ovat ihan tyystin talibanien ja islamin kannalla. Ja jos he ovat tällä kannalla, niin sitten he minusta saavat elää sen valintansa mukaan, olkoot onnellisia valitsemallaan tiellä. Mitä me ollaan tyrkyttämään heille omaa tapaamme elää ja olla, sehän on mitä törkeintä imperialismia ja rasismia. Eikö?

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!