lauantai 29. heinäkuuta 2023

Keskustan petos mahdollisti arvottoman kesänäytelmän

Helsingin sanomien kirjoittelu Wille Rydmanin (ps) entiselle - mutta sitäkin kostonhimoisemmalle - tyttöystävälleen lähettämistä viesteistä on saavuttanut ainakin osittain tavoitteensa. Tämä tapahtui, kun RKP:n puheenjohtaja katsoi asialliseksi toivoa Rydmanilta julkista anteeksipyyntöä tämän yksityisissä viesteissä käyttämistä sanoista. 

Tarkoitan tällä sitä, että RKP:ssa katsottiin edelleen tärkeämmäksi jatkaa hedelmätöntä keskustelua vanhoista asioista, joita ei ole edes tarkoitettu julkisuuteen sen sijaan, että puolue asettuisi yksiselitteisesti hallituksen yhtenäisyyden taakse. Ymmärrän toki puheenjohtaja Henrikssonin vaikean tilanteen, sillä hänen puolueessaan vaikuttaa monenlaisia klikkejä, joista yksi hakeutui juuri julkisuuteen vaatimalla puolueen eroa hallituksesta. 

Pääministeri sen sijaan asettui tässä(kin) asiassa hallituksensa yhtenäisyyden puolelle, vaikkei malttanutkaan olla kommentoimatta Rydmanin käyttämiä sanavalintoja. Oleellista on kuitenkin se, että hän totesi selkeästi, että "hallitusohjelma ei pelkästään pistä Suomen asioita taloutta kuntoon, vaan se pitää sisällään erittäin hyvät linjaukset myös tasa-arvoisen yhteiskunnan rakentamiseen ja oikeusvaltion vahvistamiseen".

Tämän näytelmän oikeudellisen ongelman lausui eilen tutkija Markku Ylisipilä, jonka mukaan "Perustuslakimme 10 § toteaa, että ´jokaisen yksityiselämä, kunnia ja kotirauha on turvattu´ ja että ´kirjeen, puhelun ja muun luottamuksellisen viestin salaisuus on loukkaamaton´. Minusta on kestämätöntä, että tiedotusväline asettaa oman journalistisen harkintansa näiden perustuslain periaatteiden yläpuolelle." 

Jos HS:n nyt jatkamaa linjaa jatketaan, on edessä kalteva pinta, jolla - edelleen Jokisipilän mukaan "kenen tahansa sellaisen henkilön, joka joskus nousee riittävän merkittävään asemaan, on syytä varautua omien luottamuksellisten yksityisviestiensä julkaisuun. Tämä koskee myös vanhoja, vuosikausia ennen tuohon asemaan nousemista lähettyjä viestejä."

Itse kukin voi pohtia, lisääkö vai vähentääkö tällainen kalteva pinta ihmisten halua hakeutua poliittisiin tai muihin yhteiskunnallisesti merkittäviin asemiin. Ja olisivatko sellaiset ihmiset, jotka olisivat valmiit tekemään näin, juuri sellaisia, joiden haluamme päättävän yhteisistä asioistamme?

Omalta osaltani muistutan vielä siitä, että nyt nähdyltä kesänäytelmältä olisi todennäköisesti vältytty, mikäli Keskusta ei olisi vaalien jälkeen jälleen kerran pettänyt suomalaisia ilmoittaessaan jo ennen hallitusneuvotteluita jäävänsä oppositioon. Näin siksi, että mikäli puolue olisi ottanut toisen kannan, ei oppositiolla tai suomalaisen lehdistön vihervasemmistolaisella enemmistöllä olisi ollut toivoakaan hallituksen kaatamisesta nyt nähdyllä tavalla. Eikä nyt nähtyä arvotonta näytelmää olisi siitä syystä edes nähty. 

52 kommenttia:

  1. Nyt kaikki perumaan hesarin tilaus. Tuollaista kommunismista tuttua yksityiselämän riepottelua ja ajatusrikollisten vainoa ei pidä tukea taloudellisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten perumaan myös muut HS konsernin tuotteet kuten monet aikakauslehdet ja mitä näitä on! Kuten Iltasanomat tietty boikottiin

      Poista
    2. Vieläkö joku tilaa? Ei ainakaan kukaan järkevä. Itse lopetin Pentikäisen lopputilin aikoihin. Suolenkuva Lehti loppui viitisen vuotta myöhemmin.

      Poista
    3. Joo kannattaa olla lukematta mitään ja ajatella ite:))

      Ootte te tyhmiä.

      Poista
    4. Ano 12.20 on narsisti.

      Poista
  2. Jokisipilä myös kirjoitti siitä, miten HS:n perustelut avaavat myös muiden yhteiskunnallisesti merkittävien henkilöiden yksityisviestit tai ehkäpä jatkossa jopa terveyshistorian julkisuuteen, mikäli jokin mediatalo tai hakkeriryhmä päättää näin perustelllen sitä uhrin yhteiskunnallisella asemalla. Ja synnyttääkö tämä kulissien takaisen painostusvälineen, kuten Neuvostoliitossa varmaankin aikoinaan, missä samaa menetelmää eli maineen mustaamista arkaluonteisella tavalla käytettiin hyväksi. Jokisipilä kirjoittaa asiasta hyvin ja vaikka suomalainen media onkin eräänlainen ankkalammikko, niin soisin muiden julkaisijoiden suhtautuvan Hesarin päätökseen tuomitsevasti.

    VastaaPoista
  3. Jos toimittajien kanta perustuslakiin on oikea, silloin perustuslakimme on YHTÄ TYHJÄN KANSSA, pelkkää arvotonta roskaa ja pelkkiä kuolleita kirjaimia. Perustuslakimme on huonosti kirjoitettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näen asian aivan toisin. Röyhkeät toimittajat yrittävät ottaa lain omiin käsiinsä.
      Oikeusvaltiossa tätä ei voida hyväksyä ja siten toimittajat tulee saattaa yksityiselämää rikkovan teon vuoksi edesvastuuseen.
      Tästä on Rydmanin syytä tehdä rikosilmoitus ja vaatia tutkintaa. Sen jälkeen poliisi tutkii ja syyttäjä syyttää. Katsotaan oikeudessa miten toimittajan käy.
      Nythän toimittajat luottavat siihen, että eihän tästä mitään seuraa kun se Rydman on nyt persu. Toisaalta hän on myös kansanedustaja sekä valtioneuvoston jäsen eli ministeri.

      Poista
  4. "Antirasistisen" RKP:n ja varsinkin ylioppilas Biaudetin olisi syytä katsoa itseään peilistä:
    https://oikeamedia.com/o1-204800

    VastaaPoista
  5. Onko missään muualla maailmassa näin törkeää lehdistöä? Alkaa näyttää siltä, että Stasi on herätetty kuolleista. Se ei kuulu yhtään mitään kenellekään, mitä seurusteleva pari toisilleen kirjoittaa kunhan siinä ei sunnitella murhaa, kavallusta, maanpetosta tai muuta rikosta.Tulee mieleen jo lapsellinen lällätys "kantelupukki se kaakattaa, ei saa rauhassa maatakaan". Kyseinen toimittaja voisi hankkia hameen, ellei ole jo hankkinutkin. Miten hän on saanut käsiinsä poliisin hallussa olevat asiakirjat, joissa piti olla salassa pidettäviä asioita vai annetaanko niitä luukulta kenelle vaan? Poliittinen ajojahti ja ihmismetsästys on kuitenkin ilmeinen ja syynkin arvaaminen helppoa, kun kyseessä on HS.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viestien sisällön paljasti HS:lle Rydmanin entinen tyttöystävä Amanda Blick. Nimi löytyi kyseisestä HS:n paljastusjutusta, jonka kirjoitti Paavo Teittinen, jota vastaan Rydmanilla on kunnianloukkaussyyte. Se asia on vielä kesken, joten ei paljon tarvitse arvailla Teittisen motiiveja tehdä nyt uusi paljastusjuttu. HS:n päätoimittaja Laura Saarikoski perustelee julkistusta yleisellä hyvällä, jolloin voidaan jopa perustuslain henkeä rikkoa. HS lukee siis omaa lakia.

      Poista
  6. Keskustassa on syytä muistaa, että on olemassa sanonta "Järki hoi, älä jätä".

    Samalla on syytä harkita pj. Saarikon asemaa ja sitä peliä mitä puolueessa pelataan. Vai oletteko päättäneet jäädä alle 10% pienpuolueeksi?

    Toisaalta se taitaisi olla Suomelle pelastus sillä kyllähän se sanonta "kepu pettää aina" pitää loppujen lopuksi paikkansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saarikko muuten on niitä planeettamme ylimpään rikolliseen globaaliin ns. "eliittiin" luettavan Klaus Schwabin koulutuksissa käyviä suomalaisia politiikan "nuoria leijonia" kuten esim. Sanna Marinkin ja useat muut suomalaiset poliitikot.

      Poista
  7. Ihan yksinkertaisesti sanottuna, toimittajilla jne on noussut kusi päähän. Luulevat todellakin olevansa kaiken yläpuolella.

    VastaaPoista
  8. Markku Jokisipilän pisteet nousivat kohinalla nyt. Muistaakseni hänellä meinasi muutama päivä sitten mopo keulia ja oli lähdössä mukaan tähän massahysteriaan natsijahtiin, rasistijahtiin jne. Onneksi tuli nyt aika arvovaltaiselta taholta ainakin yksi kielteinen lausunto HS:n perustuslain henkeä rikkovasta toiminnasta.

    VastaaPoista
  9. Ei Keskustan "petos" mitään mahdollistanut vaan persujen oma hölmöily tämän on mahdollistanut. Tietty jos yrittää kaikkensa ja sen lopputulos on tämä, niin kannattaisi tehdä vähän itsereflektointia eikä syytellä muita.

    Tästä muiden syyttelystä tulee mieleen lähinnä Vihreät. Sielläkin on niin kyvytöntä porukkaa että kaikki on muiden vika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitkä ihmeen "persut"? keitä ne semmoset ovat? imbesilli

      Poista
    2. Debis, sulta jäi lause kesken, lisää loppuun vielä t-kirjain.

      Poista
  10. JA höpö höpö ano 11.29. Persut eivät olisi voineet, eivätkä voi, tehdä yhtään mitään näillä ehdoilla tehtävien hyökkäysten estämiseksi. Näitä voi tehdä ihan mitä tahansa puoluetta tai henkilöä vastaan eikä kukaan niitä voi estää. Ei kenenkään historia ole niin "tahraton" ettei sieltä vääristelemällä ja asiayhteydestään irroittamalla saa tehtyä ihan vastaavia "paljastuksia".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos lun ensin pitää antaa joku syy tehdä näitä juttuja. Persuista tulee hyviä juttuja kun ovat lätkineet netin täyteen niin hölmöä materiaalia. Helppo saalis. Oma vika.

      Poista
    2. Ai meinaat ettei siellä ole teikäläisten jäljiltä idioottimaista materiaalia vaikka kuinka? heh heh heeee... se olisi helppo saalis, helpompi kuin persut, mutta kun puuttuu tahto ja halu medialta vittuilla niistä, omilleen. Et ymmärtänyt koko pointtia, mikä ei todellakaan hämmästytä minua, siksi älyllisesti rajallisia te olette.

      Poista
    3. Verkkomedia antoi jo myrskyvaroituksen referoimalla Haaviston muinaisia stalinistisia ja steinerilaisia uskovaisia kirjoituksia. Sitäkö vihervasemmisto nyt haluaa että paskanheitto jatkuu ja pahenee puolin ja toisin? ilmeisesti

      Poista
    4. Siitä vaan paskaa heittämään. Haaviston juttu oli uutisankka.

      Ette löydä kunnollisista miehistä ja naisista mitään kuraa.

      Sekös teitä vituttaa.

      Poista
    5. Persut eivät jauha paskaa siksi valehtelijat ovat kimpussa.

      Poista
    6. Heh, jos media kertoo mitä persut itse julkaisevat, niin kuka valehtelee?

      Eikö persujen pitäisi olla iloisia siitä että saavat sanomalleen palstatilaa? Vai tajuaako hölmöimmätkin jo että ne jutut on ihan täyspaskoja? Mutta miksi siitä pitää mediaa syyttää ja uhriutua ajojajahdin tyyliin? Ihan akkojen touhua tämä persuhomma.

      Koittakaa ymmärtää, momemtum meni jo. Munasitte.

      Poista
    7. Sori ei vituta teillä on sama älyntaso kuin audi miehillä jotka luulee, että niille ollaan kateellisia.

      Poista
  11. Kun edelleen ollaan tässä rasismi-keskustelussa, olisi syytä muistaa missä sitä todellista rasismia on ja miettiä miksi siitä ei keskustella?
    Tarkoitan tällä muslimien rasismia muita kohtaan.

    Käsittääkseni islaminuskoiset kuvittelevat olevansa "oikeauskoisia" ja muut ovat "vääräuskoisia" ja ellei "vääräuskoiset" alistu islamin määräämään asemaan - heidät voidaan jopa tappaa.

    Väkivallasta puhuttaessa löysin tällaisen asian:

    Väkivalta Koraanissa

    Islaminuskossa vakiintunut ja klassinen tulkinta on, että Koraani velvoittaa muslimeita pyhään sotaan eli jihadiin.
    Sen aiheeksi riittää pelkkä vääräuskoisten olemassaolo, sillä sodan tavoitteena on levittää islamin valta koko maailmaan.[4][5][6]
    Sotaa tulee käydä kalifin johdolla, jos islamilaisessa maailmassa sellainen on.[4]

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Väkivalta_Koraanissa

    Siis meidän olemaasa olo riittää sotaan meitä vastaan? Miksi otamme tällaisia väkivaltaan koraanikouluissa opetettuja ihmisiä Eurooppaan asumaan?
    Tämä on minusta enemmän kuin rasismia, mutta tästä islaminuskoisten rasismistakaan ei keskustella meillä eikä kukaan ole vaatimassa heitä irtisanoutumaan tästä heidän uskontonsa opista. Miksi ei?

    Tällä hetkellä islaminuskoisten maailmanvalloitus on hyvää vauhtia menossa Euroopassa.
    Kun he ovat saaneet jalansijaa eri maista, suurella syntyvyydellä saadaan vuosien saatossa aikaiseksi se, että Euroopan valtioiden kantaväestö jää vähemmistöön.
    Ja siinä vaiheessa tämä ym. rasismi sen kuin pahenee tai muuttuu jopa hyvin väkivaltaiseksi "vääräuskoisten" alistamiseksi ellei pahemmaksi? Tämähän lukee selvästi islamin kirjoituksissa.
    Miksi tästä ei keskustella vaan höpötetään jonkun Rydmanin parista twiitistä ja sitten islaminuskoiset pääsevät uhriutumaan ja julistamaan, että "me pelkäämme rasismia" - muka Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen ikävä seikka islaminuskoisissa on taqiyya.

      Taqiyya tarkoittaa muslimin velvollisuutta valehdella islamia koskevista asioista, jos katsoo siitä olevan uskonnolle hyötyä.[4]
      Esimerkiksi 1500-luvulla eläneen imaami ibn Haytamin mukaan on suuri synti (kabira) paljastaa vääräuskoisille islamin heikkouksia.[5]
      Taqiyya-periaatteen hyväksyvät kaikki islamin suuntaukset.[6]

      Pyhät kirjoitukset

      Luvan valehdella uskosta katsotaan löytyvän Koraanin seuraavista säkeistä: "Uskovat älkööt ottako uskottomia suojelijoikseen toisten uskovien sijasta.
      Joka näin tekee on sanoutunut irti Jumalasta, paitsi jos pelkäätte heitä." (Koraani 3:28) sekä:
      "Joka luopuu uskostaan, paitsi jos hänet pakotetaan siihen... saa Jumalan vihan päälleen." (Koraani 16:106).[10][11]
      Myös haditheista löytyy tukea valehtelulle joissakin tilanteissa. Jami at-Tirmidhi sisältää seuraavan hadithin:

      "Asma bint Yazid kertoi, että Jumalan lähettiläs sanoi: "Valehteleminen on laitonta paitsi kolmessa tapauksessa:
      kun mies sanoo jotain vaimolleen miellyttääkseen tätä, kun valehdellaan sodassa, ja kun valehdellaan tarkoituksella luoda sopua ihmisten välille." [12]

      Imaamien näkemyksiä valheesta:

      Valehtelu on luvallista tai jopa pakollista islamissa tietyissä tilanteissa. Sääntönä on, että valehtelu on luvallista, jos se tuottaa parempia tuloksia kuin totuus.[13]

      Uskon kieltäminen

      Šarialaki toteaa, että jos muslimi on pakotettu kieltämään uskonsa, hän voi tehdä niin, jos usko hänen sydämessään säilyy ennallaan.[7]
      Arabiankielinen sana taqiyya tarkoittaa "pään peittämistä". Kaikki islamin lakikoulukunnat hyväksyvät periaatteen.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Taqiyya

      Suomessa on tänä vuonna kirjoitettu nuorisoväkivallasta, jossa ulkomaalaistaustaiset nuoret ryöstelevät ja pahoinpitelevät toisia nuoria - ymmärtääkseni kantaväestön nuoria.
      Minustä tämä toiminta on ensiaste "vääräuskoisten" alistamisesta ja sitä ei ole syytä sallia vaan siihen on puututtava kovalla kädellä.
      Kaikki rikoksiin - pieniinkin - syyllistyneet "turvapaikanhakija" tai muut, joilla ei ole kansalaisuutta on syytä poistaa maasta.
      Rikoksiin syyllistyneiden kaksoiskansalaisten kohdalla on myös syytä poistaa Suomen kansalaisuus ja sen jälkeen poistaa maasta. Tämä on meidän omaksi turvaksi.

      Minun ymmäärtääkseni islaminuskoiset ovat hyvin vaarallista porukka eikä heitä ole syytä ottaa tänne asumaan eikä ainakaan hyysätä yhteiskunnan varoilla.
      Eikä tämä mielipide ole rasismia - tämä on tervettä järkeä ja itsesuojeluvaistoa, mihin meillä on oikeus.

      Poista
    2. En ole uskonnollinen ihminen mutta jos vertaa kristinuskon tai islamin opetuksia - on ne aika erilaisia.

      Meiilä on kymmenen (10) käskyä, esim. 5. käsky "Älä tapa" kun taas Koraani velvoittaa pyhään sotaan - jihadiin - mikä on käytännössä toisten tappamista.

      Ja 8. käsky Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi. Toisin sanoen: Älä valehtele. Puhu aina totta. Toisesta ihmisestä ei saa puhua pahaa. Kerro hänestä hyviä asioita.

      https://selko.evl.fi/usko-ja-elama/kymmenen-kaskya/

      Jos lapsia opetetaan pyhäkoulussa tai Koraanikoulussa - kumpi oppi sopii meidän länsimaiseen kulttuuriin ja voivatko nämä opit mitenkään elää rinta rinnan samassa yhteiskunnassa.
      Ja vielä jos mietit länsimaisia lakeja tai sharia-lakia, johon muslimit on opetettu - voivatko muslimit koskaan tunnustaa länsimaisia lakeja ja elää vilpittömästi niiden mukaan?

      Mistähän se todellinen rasismi oikein kumpuaa?

      Poista
    3. Nyt ei ole enää kyse rasismista eikä vihapuheesta vaan jostain paljon pahemmasta:

      PT-media 28.7.2023

      Moskeijoissa puhutaan tällä hetkellä kovaa vihapuhetta

      https://pt-media.org/2023/07/28/moskeijoissa-puhutaan-talla-hetkella-kovaa-vihapuhetta/

      Artikkelista poimittua

      Seuraavat lauseet ovat otteita Tukholman suurmoskeijan imaamin puheesta.

      “Ne, jotka taistelevat jumalaa allahia ja hänen sanansaataajaa muhammedia vasstaan, heidät on tapettava ja naulittava ristille”

      “Heidän kätensä ja jalkansa on leikattava pois niin kauan kunnes he julistava islamin uskoa”

      “Heidät on saatettava uskoomme ja tunnustamaan epäuskon voimattomuuteen”

      “Antakaa heidän päänsä ja kätensä uskoa epäpyhitettyä uskoa, ja julistaa epäuskoisille, että he voivat pelastua”

      “Vääräuskoiset voidaan julistaa omaisuudeksemme, he ovat epäuskoisia, väärinajattelijoita ja heidät pitää tuhota”

      “Kun kohtaat epäuskoisen, katkaise heidän kaulojaan niin kauan kunnes heidän päät eivät enää puhu, taikka he sanovat, että olen alistunut allahille”

      Tässä oli muutama lause, jota puhuttiin tämänpäiväisessä perjantairukouksessa Tukholmam Söderin moskeijassa.
      Olin paikan päällä kuuntelemassa arabiankielistä puhetta, jonka minulle tulkkasi ruotsiksi irakilainen mies.

      Irakilaisen mukaan mosekijoissa on tällä hetkellä erittäin länsivihamielistä propagandaa. Ruotsissa, mutta myös Suomessa.
      ////////////////////

      Ovatko Ruotsin tai Suomen turvallisuusviranomaiset hereillä tilanteesta?

      Poista
    4. No, jos uskonnon perustajana pidetään karavaanirosvoa, sotalordia ja massamurhaajaa, joita kaikkia hän aivan häpeämättä islamin omien kirjoitusten mukaan on, ja uskonnon ihanteena pidetään tämän perustajan esimerkin mukaan elämistä, niin mitä hittoa te kuvittelette sen uskonnon edustajien oikein pyrkivän olemaan kuin murhaajia, raiskaajia ja ryöstäjiä? sehän on niiden hadithien opetus ja tavoite.

      Poista
  12. Pidin joskus Ivan Puopoloa suhteellisen valistuneena oikeana toimittajana, mutta ei hänkään näytä olevan paljon tavallista V-toimittelijaa ymmärryskykyisempi, kun kerran on antanut V-median revittelemän Rydman-operaation ja paljon muunkin sotkea (engl. "fuck") aivonsa. HS on sota-ase, ja PT-nen kumppaneineen ovat sitä käyttämään palkattuja (Suomen) vihollisagentteja, ymmärtävätpä itse sitä kovinkaan hyvin tai eivät. Rydman-revitys on taktinen sotatoimi, jonka tarkoitus on kaataa nykyinen hallitus, joka yrittää hiukan korjata Sanna Marinin vallankumousneuvoston (ns. "hallitus") aikaansaamaa Suomen tuhoa. Jos Marinin juntta olisi edelleen vallassa, ja sen piiristä paljastuisi vastaava tapaus, ei sitä suinkaan reviteltäisi kuukaudesta toiseen vaan pyrittäisiin salaamaan suomalaisilta kaikin mahdollisin keinoin. Esimerkkejä vastaavasta on siellä täällä suomalaisessa internet-keskustelussa tuotu runsaasti esiin, joten tässä ei niitä ole aihetta ruveta toistelemaan. Muuten "V" viittaa seuraaviin asioihin: vahingollinen, väärä, vasemmisto, vihreä, virheellinen, vastuuton, valta, jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka vähällä al-Tae aikoinaan pääsikään...

      IL 30.4.2019

      Näkökulma: Rauhanneuvottelija paljastui rasistiksi - Hussein al-Taeesta tuli SDP:n painajainen

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d60c4af4-6f70-4b5c-a9ed-cc908c7fb91d

      Poista
    2. Tarkennukseksi ylle: siis "fuck up" = sotkea, pilata, ja V: vaarallinen, vahingollinen, väärä, vasemmisto, vihreä, virheellinen, vastuuton, valta, jne.

      Poista
    3. Mitä pahaa Puopolo nyt on tehnyt? Hänhän on yltiöliberaali sananvapauden kannattaja.

      Poista
    4. Esimerkiksi viimeisimmän videonsa (noin 28.7.2028) kohdasta 8:35 eteenpäin huonosti perustellen Puopolo esittää mielipiteenään, että HS:n viimeisimmän Rydman-jutun julkaisu hänen mielestään oli asiallista ja oikeutettua, näin painaen villaisella lainkohdan yksityiselämän suojasta.

      Poista
    5. Korjaus: siis video on julkaistu noin 28.7.2023!

      Poista
    6. Suora yhde tuohon Puopolon videoon on https://youtu.be/Ns_5iA92u2A?t=514

      Poista
  13. Blogissa ja ketjussa on taustoitettu tätä asiaa hyvin. Korostaisin vielä tuota että Rydman on haastanut Sanoman toimittajan oikeuteen. Mitä tällaisesta mediavallan haastamisesta voi seurata, sen koki Hiihtoliitto 2001. Lahden katastrofi ei ollut "norjalaisten juoni" vaan olennaisesti suomalaisten toimijoiden virittämä ansa.

    Jos jostakin löydätte niin kannattaa tsekata Erkki Vettenniemen "Lahden ansa". Juonipaljastus: sitä kuuluisaa lääkelaukkua ei kukaan Hiihtoliiton edustaja (tietenkään) unohtanut millekään huoltoasemalle.

    -jussi n

    VastaaPoista
  14. Valtaosa täysipäisistä ihmisistä ei pidä kovin pahana sitä, että Rydman sanoo seksiaktejaan kuvanneesta ja videoita kavereilleen jakaneesta julkkiksesta, että "oksettaa tuo aavikkoapina". Koska siinähän paskakasaa on kuvattu vielä aika lievällä ilmaisulla.
    Hesarilla on se harhaluulo, että kaikki ihmiset lähtisivät kilvan tähän Teittisen ja Saarikosken lapselliseen rasistivouhotukseen mukaan. Mutta ei. Päinvastoin kansalaisilla on jo aika ajantasainen kuva siitä, mitä todellisuudessa oikeasti tapahtuu. Luulenpa, että aika moni pitää Rydmania aika realistina.
    Hesari on kyllä ajettu sellaiseen alennustilaan, että ainakin pari tyyppiä voisi saada siirron uusiin tehtäviin, tai ehkäpä lasitalon ulkoisiin töihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit olla väärässä. Ja todennäköisesti oletkin.

      Poista
    2. Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, ja joitakin kaiken aikaa, mutta ei kaikkia kaiken aikaa, sanoi jo A. Lincoln. Joten en ole väärässä, koska kaikki ihmiset eivät ole Hesarin vietävissä, vaan käyttävät omia aivojaan.
      Herran jestas, aika pölkkypää täytyy olla, jos ostaa Teittisen ja Saarikosken kaunaisen ajojahdin, jonka ainoa tarkoitus on vahingoittaa Rydmania ja Perussuomalaisia, ja kaataa oikeistohallitus.

      Poista
    3. Suomalaisethan tykkäävät apinoista.

      Poista
  15. Tunnen paljon wanhoja maalaisliittolaisia (sekä heille katkeria pienviljelijöitä). Nämä vanhat dinosaurukset ovat nyt itkun partaalla selittelemässä ulkoa opeteltuja selityksiä, joiden sisällöstä heillä ei ole mitään käsitystä, ja joita he eivät itsekään usko.
    Tuhansien talkootuntien, tuhansien jaettujen makkaroiden, tuhansien ostettujen arpojen ja tuhansien tupailtojen ja kahvitarjoilujen jälkeen ollaankin tässä. Heidän maailmansa on romahtamassa. Onko vitun kivaa siellä pyramidin huipulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljonko sulle maksetaan näistä idioottimaisista viesteistä?

      Poista
    2. Kolme pulloa vodkaa ja venäläisiä lääkkeitä ja lääkärinlupa moskovassa.

      Poista
  16. Anonyymi klo. 17.50
    Perustelut kommentista puuttuvat, joten se on yhtä tyhjän kanssa..

    VastaaPoista
  17. Nyt kun mennään vanhoihin twitter-ym. somemediakommentteihin, niin kannattaako jäädä paikalleen ja puolitiehen? Materiaalia johon puuttua on paljon enemmän.
    Entäpä vanhat kirkon- ja lainkirjat?
    Esim. 1556 elokuussa Wilhelm Ryyhmanninpoika nai ylhäisönaista, Sannulii Mariiniusta, niin että raitti raikui ja vaikka jäi kiinni ns. rysänpäältä, häntä ei tuomittu, koska Sannuliin setä, Aalpahan Marriinius, isomuskansalainen jolla oli oma henkivartiokaarti, 19 hyvää hevosta ja 4 vaimoa , katsoi olevansa paras rankaisemaan Ryydmannia.
    "Vittu kun olis itte päässy painaan", kerrotaan Aalphanin humalapäissään puhuneen paikallisessa krouvissa.
    Rangaistusta ei sitten kumminkaan tullut, mutta Hesarilla olisi tässäkin ammennettavaa.
    Valtava mahdollisuus medialla!

    VastaaPoista
  18. Ministerit Orpo-Petteri ja RKPn Baja-Maja tuomitsevat jo kahden henkilön välisen viestinnän rasismiksi. Järkyttävää. Eikö Suomi olekaan moniarvoinen yhteiskunta? Saman aikaan naapurimaamme Venäjä harjoittaa ukrainalaiseen todellista rasismia tuhoten ukrainalaisia ihmisiä ja infraa.

    VastaaPoista
  19. Aika monessa mediumissa lakiasiantuntijat ovat tehneet selväksi, että viestin kirjesalaisuus koskee vain sen välitystä lähettäjältä vastaanottajalle. Lähettäjä tai vastaanottaja voi aivan vapaasti kertoa viesteistä jopa sisällön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vapaasti kyllä voi muuten, kunhan ei loukkaa yksityiselämän suojaa.

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!