lauantai 26. maaliskuuta 2016

Terrorismimyönteiset asukkaamme

Iltalehti kertoi aamuyöstä Savon Sanomien tietoihin perustuen, että maahamme on marraskuun jälkeen saapunut saapunut turvapaikanhakijana kymmeniä henkilöitä, joilla on terroritausta. Ennen marraskuuta terrorikytköksiä omaavia henkilöitä oli maassamme noin 300.

Ministeri Petteri Orpo kertoi myös, että Suomessa on kohonnut terrorismiriski. Orpon mukaan on myös mahdollista, että Suomessa "tapahtuu jokin yksittäinen teko".

Suomessa on tapahtunut jatkuvasti pieniä humanitaarisiin maahanmuuttajiin kytkeytyneitä yksittäisiä tekoja, kuten pahoinpitelyitä ja raiskauksia. Petteri-ministeri ei kuitenkaan liene tarkoittanut tällaisia tekoja vaan jotain suurempaa. Sellaista, jonka tapahtuessa ilmoille kajahtaa arabiankielinen Jumalan ylistyshuudahdus.

Tässä tilanteessa olisi suotavaa, että ministeri Orpo ja hänen ministeriönsä löytäisivät keinon terroristikytköksiä omaavien ihmisten neutraloimiseksi. Siis heidän tekemisensä vaarattomiksi. Varmin keino siihen lienee näiden ihmisten lähettäminen samanmielisten pariin esimerkiksi Syyriaan, Irakiin, Somaliaan tai Nigeriaan.

Haittapuolena tässä ratkaisussa olisi kuitenkin ongelman siirtäminen noissa maissa elävien ja sikäläisestä terrorismista kärsivien ihmisten niskoille. Mutta ehkäpä Petteri Orpo ja sisäministeriön virkamiehet löytävät paremman ratkaisun - siitähän he korkean palkkansakin saavat.

Lopuksi on syytä palata tuohon terrorismitaustaisten ihmisten lukumäärään. Tunnettuja tapauksia on siis joitain kymmeniä yli kolmensadan. Valitettavasti tämä ei liene koko totuus, sillä emme tiedä kuinka moni terrorismikytkös on valtiovallalle tuntematon. Onko sellaisia yksittäisiä, kymmeniä vai satoja?

Toinen asia, jonka valtiovalta tuntee heikosti on maassamme asuvien terrorismisympatioita tuntevien henkilöiden määrä. Mikäli muslimiväestömme on tässä suhteessa samanlaista kuin Britanniassa, tuntee näitä sympatioita lähes neljännes. Se tarkoittaisi yhteensä reilusti yli 15 000 terrorismimyönteistä ihmistä 65 000 muslimiasukkaamme joukossa.

Edelle kirjoitetun perusteella on tietenkin kysyttävä, onko meillä muilla Suomen asukkailla syytä huoleen näiden ihmisten takia? Entä onko terrorismimyönteisten ihmisten määrä maassamme jo nyt riittävä, vai haluammeko asuttaa heitä vielä enemmän maahamme?

Entä luotammeko vain siihen, ettei meillä kuitenkaan tapahdu mitään - paitsi ehkä jokin yksittäinen teko? Entä ymmärrämmekö, että riittävän pitkällä aikavälillä epätodennäköinenkin asia muuttuu todennäköiseksi?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Terrorismi kuriin itsesensuurilla ja muslimiyhteisöjen tuella
Jumala osoitti jälleen suuruutensa arabian kielellä
Britanniassa lähes miljoona muslimia kannattaa terrorismia


12 kommenttia:

 1. Kuinkahan monta yksittäistä terrori-iskua tarvitaan siihen, että nämä kansakuntamme penaalin teroittamattomat kynät lakkaavat kutsumasta niitä "yksittäistapauksiksi"?

  VastaaPoista
 2. Andrew C. McCarthy pohtii kirjoituksessa "Islam - faktoja vai unelmia" islamilaista terrorismia. Hänen mukaansa poliitikot kieltäytyvät käsittelemästä todellista islamia ja ovat keksineet sen tilalle ihan oman islaminsa:

  http://ibnmatti.blogspot.fi/2016/03/islam-faktoja-vai-unelmia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmiä avaava ja ymmärrystä lisäävä kirjoitus.

   Poista
 3. Jokainen joka ei elä mielisairaissa harhaisissa fantasioissa joita mädättäjät itse kutsuvat "unelmaksi" on ollut tietoinen asiasta jo kauan.KUN iskuja alkaa tapahtumaan on paskasakin maahan päästäneet henkilöt laitettava vastuuseen.Jos mädäntynyt hallinto ei sitä itse tee sen tekevät sitten valveutuneet kansalaiset ja tuomiot takametsissä suon reunalla eivät tule olemaan ehdollisia päähän taputteluita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole huomannut sellaisesta vastuuseenlaittamisesta merkkejä sen enempää Belgiassa kuin Ranskassakaan. Tuskin tulemme sellaista näkemään myöskään Suomessa.

   Poista
  2. Belgia ja Ranska ovat länsi-eurooppaa.Suomessa on itäinen mentaliteetti joka varsin ratkaisevasti eroaa tässä suhteessa vaikka virallisissa puheissa kuinka teeskenneltäisiin että ollaan jossain ytimessä ja ah niin lännessä.Sen näkee murhatilastoista,viinan kulutuksesta ja aikalailla mistä tahansa mittarista.Historiasta nyt puhumattakaan.

   Poista
  3. Lienet pitkälti oikeassa, mutta en silti usko vastuuseenlaittamiseen tässä asiassa.

   Poista
 4. Kommentoin hesarin yhtä pääkirjoitusta, jossa kirjoittaja käsitteli pölvästiyttä ja rasismia, mutta kommenttini ei ole kolmenkaan yrityksen jälkeen läpäissyt sensuuria. Vaikka vähän muuntelinkin tekstiä, ettei olisi liian provosoiva. Jota se nyt ei kyllä ollut alunalkaenkaan. Eihän siinä muuta ollut kuin että lisäsin kirjoituksessa mainittuihin -isteihin (eikä pölvästi ole mikään isti, siinä toimittajalla on pieni ajatusvirhe;) vielä islamistit, ja ääri-islamistit. Joita ei kirjoituksessa mainittu ollenkaan. Lisäksi väitin että fasismilla, natsismilla ja ääri-islamismilla on yhtäläisyyksiä, ovat vähän kuin samaa sarjaa.

  En tiedä, mikä tuossa sitten tökki sensuroijan mielestä.

  VastaaPoista
 5. Professori kirjoitti jälleen ansiokkaan kirjoituksen nykyisistä ja tulevista ongelmista.

  Pakolaisten ja "turvapaikanhakijoiden" ottaminen saattaa Suomalaisen yhteiskunnan kuten koko Euroopan vaaraan. On kyseessä sitten"pikkurikokset" tai terroriteot.
  Näistä on jo lukemattomia esimerkkejä.

  Nyt on tehty virhe siinä, että Eurooppaan otetaan pakolaisia ja "turvapaikanhakijoita".

  Kun ihminen on tehnyt virheen, sen voi myöntää.
  Ainakin jos ei ole (kepu)limainen poliitikko.

  Virheen myöntämisen jälkeen on syytä nopeasti miettiä korjaavat liikkeet.

  Ehdotan, että irtisanomme kansainväliset sopimukset pakolaisten ja "turvapaikanhakijoiden" ottamisesta Suomeen ja ensisijassa turvaamme suomalaisten elinoloja.
  Meillä on siihen oikeus ja velvollisuus sekä itseämme että lapsiamme kohtaan.

  Ehdotan, että noudatamme Puolalaisten esimerkkiä emmekä enää ota pakolaisleireiltä ihmisiä emmekä vastaanota turvapaikan hakijoita.
  Nykyisetkin on syytä kotiuttaa.

  Kukaan suomalainen ei pakolaista tai "turvapaikanhakijaa" päältäpäin katsoessaan tiedä kuka on terroristi ja siten emme voi olla varmoja heidän tarkoitusperistään.
  Liitän tähän myös naispuoliset henkilöt.
  Lasten taas on syytä olla siellä missä ovat vanhemmatkin vaikka he olisivatkin leireillä.

  Mahdollisten terroristien lisääntyessä maassamme ja Euroopassa, on vain ajan kysymys milloin seuraavat Eurooppalaiset kuolevat.

  Itse olen luonnollisen kuoleman kautta menettänyt esim. vanhempani enkä kaipaa yhtään enempää ilmoituksia tai kirjoituksia kuolemasta.

  VastaaPoista
 6. Petteri Orpo muistuttaa päivä päivältä enemmän Chamberlainia, joka uskoi appeasement -politiikan olevan parhaan lääkkeen Hitlerin aggressiivisuuden taltuttamiseen. Vielä Münchenin aikoihin hän vakuutteli, että ei kannata huolestua, vaikka Hitlerin puheet vaikuttavat vähän karkeilta. Pohjimmiltaan hän on järkevä veikko, jonka sanaan voi luottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dilemma voi olla että Orpo itse todella on, poliitikoksi, luotettava ja hän uskoo puheen voimaan. hh

   Poista
 7. http://yle.fi/uutiset/belgialaislehti_ydinvoimalan_tyontekija_tapettiin_kulkukortti_varastettiin/8769818

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!