perjantai 15. joulukuuta 2023

Liian hyvää ollakseen todellisuutta

Suomen turvallisuusjärjestelmä täydentyi eilen Yhdysvaltojen kanssa solmitulla puolustusyhteistyösopimuksella. Sen tarpeellisuuden osoitti Venäjä, joka tahtoi kunnioittaa uutta sopimusta järjestämällä maamme rajoille uusia kehitysmaalaisia heti, kun rajat avattiin.

Toki on niin, että maamme turvallisuus suhteessa Venäjään lienee turvattu jo aiemmin, kun Suomi liittyi jäseneksi NATO:on. Eihän Putin tai kukaan hänen edeltäjistäänkään ole koskaan uskaltanut ahdistella läntiseen sotilasliittoon kuuluvia valtioita. Mutta hyvä kuitenkin näin - tårta på tårta, sanoisi ruotsalainen. 

Vähemmälle huomiolle uudesta solmitusta sopimuksesta iloitessa on kuitenkin poliitikkojen puheissa jäänyt se, että maamme - ja koko Länsi-Euroopan - tulevan kehityksen kannalta suurin tulevaisuuden uhka sisältyy Venäjän sotilaallisen aggression sijasta pikemminkin kehitysmaalaisten kansainvaellukseen. Se ei toki vaaranna valtioiden rajoja eikä aiheuta sotilaallista vaaraa, mutta näyttää särkevän yhteiskunnan sisäisen turvallisuuden kaikkialla siellä, missä kehitys on jatkunut jo pitkään. 

Tästä asiasta saimme jälleen muistutuksen, kun kotiseuduillaan vaikeuksiin joutuneen terroristijärjestö Hamasin jäsenet jäivät kiinni suunnitelmista iskeä juutalaisia vastaan Euroopassa. Tarkemmin sanottuna Hollannissa ja Saksassa. Ja Tanskassa pidätettiin muuten vain terroritekoa suunnittelevia ihmisiä. 

Itse pidän todennäköisenä, että Venäjäkin käyttää kehitysmaalaisia elintasopakolaisia juuri tästä syystä hybridiaseinaan. Eli auttaa näitä rajan yli heikentääkseen Suomea ja koko Länsi-Eurooppaa.

Siksi pidän hämmästyttävänä sitä välinpitämättömyyttä, jolla länsimaat suhtautuvat tähän kansainvaellukseen. Me sallimme näiden ihmisten tulemisen maahamme jopa ilman minkäänlaisia papereita, me sallimme kansalaisjärjestöjen tukeman ihmiskaupan ja me viis veisaamme siitä, etteivät nämä ihmiset opettele omia elämäntapojamme - ja sopeudu yhteiskunnan rakentaviksi jäseniksi - vaan jopa tuemme sitä, että he pitäytyisivät omissaan. 

Me emme edes välitä siitä, että nämä tulijat ovat vahvasti yliedustettuina erityisesti seksuaali- ja väkivaltarikollisuudessa. Ja töitä tehdessäänkin noudattavat aivan liian usein kotiseutujensa kulttuuriin kuuluvia tapoja, joihin kuuluu hyökkääminen kilpailijoita kohtaan (esimerkki, toinen). 

Nähtäväksi siis jää, millaiseksi Länsi-Euroopan ja sen asukkaiden tulevaisuus muodostuu. Minun onnekseni todellisuus kuitenkin realisoituu vasta sitten, kun aika on jo jättänyt omasta sukupolvestani. Silti tunnen surua lasteni, heidän jälkeläistensä ja koko länsimaisen elintavan puolesta - ilmeisesti se on liian hyvää ollakseen todellisuutta myös tulevaisuudessa.

38 kommenttia:

  1. Kehitysmaista tuleva maahanmuutto tuhoaa Euroopan. Ei pelkästään yhteiskuntarauha tuhoudu ja raiskaukset yms rikokset lisäänny, vaan myös talous tuhoutuu. 75 % valtionvelasta johtuu humanitaarisesta maahanmuutosta ja kehitysavusta. Laskelmani alkaa vuodesta 1990, jolloin alkoi Suomen velkaantuminen ja Moskovan junalla alkoi tulla somaleja Suomeen.

    Tuhottu maahanmuutolla on terveydenhoito, sosiaalihuolto, koulutus, asuminen, työmarkkinat, oikeuslaitos, nyt rajavartiolaitos. Maahanmuuttajat eivät tee työtä, mutta he sitovat suomalaista työvoimaa kymmenin, ehkä sadoin tuhansin. Ja sen takia joudutaan tuomaan työvoimaa ulkomailta.

    Mitä yhteiskunnan päättäjät oikein miettivät? Heillä on pakko olla joku agenda. Ainoa ymmärrettävä selitys on, että EU ja Suomi haluavat tietoisesti tuhota länsimaisen elämäntavan. Eli seuraavat Klaus Schwabin määräyksiä ja agenda 2030:aa. Miksi? Jotkut saavat korruptiorahaa, mutta suurin osa ovat vain ymmärtämättömiä lampaita, jotka seuraavat johtajiensa määräyksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei asia ole ihan noin yksinkertainen, että pelkästä rahasta olisi kysymys, jos toki siitäkin.
      Laajan yhteisön mielipiteet muuttuvat hitaasti, suuren laivan kääntymiseenhän sitä toisinaan verrataan.
      Näemmä paljon tuossa olisi sitäkin, että siirtomaavallan ja erityisesti II maailmansodan peruina useat ja etenkin muutamat tahot ryhtyivät ajamaan vakautta laupeus johtotähtenään. Eipä tullutkaan ihan sitä mitä luultiin ja mihin uskottiin.

      Poista
    2. Missä on se valta joka puuttuu eduskunnalta? lauleli aikoinaan taistolaistyttönen Kristiina Halkola.

      Heikäläiset taitavat edelleenkin ajatella, että valta on rahalla -- mutta kun se ei ole vastaus oikein mihinkään. Talous on tosiasiassa enemmän yhteisesti tunnustettua uskontoa ja kaikkivoipaisuuskuvitelmaa mukanaan kuljettavan "rahan" säännöillä toimimista kuin mitään mikä itsessään voisi korvata demokratian.

      Demokratian heikkoudet ovat nimenomaan demokratian heikkouksia, ja valitettavasti se on nyt kovin heikoilla, tuo demokratia.

      Poliitikkomme eivät kanna vastuutaan vaikeiden päätösten tekijöinä, vaan käyttävät demokratiaa järjestelmänä joka mahdollistaa sen ettei kenenkään tarvitse yksin kantaa vastuuta mistään. Juristeristit tulevat tässä kaikkien vastuutaan pakoilevien poliitikkojen avuksi -- he huutavat suureen ääneen jokaisen yksilön absoluuttisia "ihmisarvoa ja -oikeuksia", koska hekään eivät halua tai uskalla kantaa vastuuta yhteiskunnista, vaan vain idealisoidusta yksilöstä.

      Maailman suurimmat valheet ovat: "Yhteiskuntaa ei ole olemassakaan" ja "Yleistä oikeustajua ei ole olemassakaan".

      Demokratia edellyttäisi yhteiskunnallista läpinäkyvyyttä, mikä ei tietenkään mitenkään voi toteutua, jos poliittisessa ja kansalaiskeskustelussa kaikkia vaikeita asioita opitaan käsittelemään pelkillä kiertoilmauksilla. Siis että esimerkiksi puhutaan "maahanmuutosta" eikä kehitysmaalaisten kansainvaelluksesta. Tai että puhutaan humanismista siellä, missä vastassa on hybridisodankäynti.

      Poliitikkojen pitäisi sulkea raja niin, että toimenpiteen syyt sanottaisiin selvästi ääneen: "Putin on sotarikollinen, hyökkäys Ukrainaan oli rikos, ihmiskilpinä käytetyt kehitysmaalaiset ovat sotarikos -- ja Suomen raja suljetaan ja pysyy kiinni niin kauan kuin Venäjä on sotarikollinen. Me emme lähde mukaan sellaiseen." Piste.

      Poista
  2. On perinjuurin outoa ja ihmeellistä. että Suomen valtio (eivätkä muutkaan maat) ei lopeta tämmöisten monenmoisten maahanmuuttoa tukevien kansalaisjärjestejöjen vuosittaisia valtionapuja eli tarpeettomoan ja vastikkkeettoman rahan jakamista?

    Ensisijalla kaikki nämä monikulttuuriset, muslimi- ja somalijärjestöt ja sitten muut ihmissalakuljetuksia tukevat Lääkärit Ilman Raajoja, Suomen Pahin Rikollisjärjestö ja mitä näitä muita onkaan...

    VastaaPoista
  3. A Stub julisti ääneen edustamiensa sinisilmäliberaalien koko älyllisen typeryyden kertomalla, että otamme vastaan naiset (sis naisoletetut tai itsensä naiseksi tuntevat), vanhukset ja lapsiksi itsensä väittävät. Eikö todellakaan näitä lähi-idän riidan haastajia, sodan lietsojia ja sopeutumattomia voida kohdella kuten heidän naapurimaansa tekevät ja estävät heidän invaasion yhteiskuntarauhaan ja turvallisuuteen vetoamalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stubbin mielestä muutamia vuosia sitten Ruotsi oli yksi maailman turvallisimmista maista. Siihen aikaan USA:n presidenttinä oli Trump, joka yritti herätellä Eurooppaa katsomaan mitä Ruotsissa tapahtuu. Määrätyt puolueet ja valaistuneet ihmiset eivät ole meilläkään vielä huomanneet mitään kehitysmaahanmuutosta aiheutuvia ongelmia entisessä hyvinvoivassa kansankodissa, vaan haluavat meillekin saman ihanan monikulttuurisuusvaltion.

      Poista
    2. Onko niin, etä Stubb on hyvin nokkela, muttei kovinkaan viisas?
      Korjaako ikä ja aika vian vaiko ei?

      Poista
    3. Vika korjaantuu luultavasti vasta sitten, kun Stubb pääsee "työntämään koiraputkea".

      Poista
  4. Pauli Vahtera kirjoittaa hyvin siitä, miten kyseinen maahanmuutto tuhoaa Euroopan yhteiskunnat. On todellakin outoa, että tähän ollaan oltu haluttomia heräämään ja yhä edelleen on olemassa jopa puolueita, joiden mukaan mitään muutosta ei maahanmuuton suhteen pitäisi tapahtuakaan. Mikäli EU:n liittovaltiokehitys jatkuu, niin kansallisvaltioilla saattaa jatkossa olla entistä vähemmän edes mahdollisuutta vaikuttaa asioihin, kun maahanmuuttoa ohjataan kapeahkon EU-eliitin toimesta. Jo niinkin yksinkertainen asia, kuin järjestöjen ylläpitämän meritaksiliikenteen lopettaminen näyttää olevan ylivoimaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä EU on tehnyt lopettaakseen meritaksien toiminnan, ihmissalakuljetukset ja hybridivaikuttamisen rajoilla? Ei yhtään mitään, päinvastoin vain lisännyt paineita taakanjaoillaan. Todellakin, näistä ns. pakolaisista muidostuu sellainen taakka, että mitkään rahat eivät tule riittämään ja työssäkäyvät kansalaiset uupuvat verotaakkansa alle samalla kun täällä vieraat ihmiset (joiden elättämiseen meillä ei pitäisi olla mitään velvollisuuksia) viettävät onnenpäiviään vailla huolta huomisesta eli mikä on asuntolainan korko, sähkön ja ruoan hinta, montako lasta on varaa hankkia tai onko ensi kuussa enää töitä.


      Poista
    2. Turvapaikanhakijat ovat pelkkää valhetta. Elintasopakolaisia he ovat.
      Ei ole velvollisuutta ottaa vastaan mutta kun kukaan ei uskalla todeta, että meille valehdellaan silmät kirkkaina ja suu ammollaan.

      Poista
  5. Kiitos Professorille perustellusta mielipiteestä.
    Kuten Professori tai Pauli Vahtera tai muut järki-ihmiset, me ymmärrämme muslimi-invaasion tuhovaikutuksen Euroopan valtioille.
    Samoin tämän tuhovaikutuksen ymmärtävät Perussuomalaiset poliitikot, kuten presidentiksi ehdolla oleva eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho.

    Valitettavasti keskuudessamme on liian paljon tavallisia kansalaisia, jotka eivät välitä ja suhteellisesti liian paljon poliitikkoja, jotka joko eivät välitä tai jopa edesauttavat tuhoamme.

    Meillä oli Rajat kiinni-liike jo silloin kun edellinen invaasio 2015 tienoilla tapahtui.
    Silloin heitä pilkattiin - nyt rajat sulkee hallitus pääministeri Orpon johdolla, vaikka turvapaikanhakijoiden motiivien arvostelu on rasismia. Sori siitä!

    On hienoa, että vihdoinkin Suomessakin on alettu tajuamaan kansallisen turvallisuuden merkitys. Kun sen vielä ymmärtäisivät muutkin länsi-Euroopan valtioiden johtajat ja kansalaiset.
    Eilen ilmoitettiin Suomen tuplaavan tykin ammusten tuotannon. Tämä oli toinen järkipäätös hallitukselta lyhyellä aikaa ja toivottavasti muutkin maat alkavat tekemään järkeviä päätöksiä.

    VastaaPoista
  6. Yksi oire yhteiskuntamme murentamisesta

    Yle tänään

    Poliisi varoittaa: Valtavissa lasten ja nuorten Whatsapp-ryhmissä jaetaan väkivaltaista ja pornografista materiaalia

    Ryhmistä on kasvatettu mahdollisimman suuria, ja niiden sisältöä ei valvota kunnolla, kertoo poliisi.

    https://yle.fi/a/74-20065219

    Artikkelista poimittua

    Viestiryhmien kasvuun on vaikuttanut Whatsapp-viestisovelluksen perusasetus, millä ryhmiin voi lisätä itselle tuntemattomia ihmisiä. KRP:n mukaan vaikuttaa siltä, että ryhmien tarkoituksena on ollut kasvattaa niistä mahdollisimman suuria. Haitallisen materiaalin kiertäminen johtuu sisällön valvonnan puuttumisesta.

    Keskusrikospoliisi kehottaa vanhempia tarkistamaan lasten ja nuorten puhelinten Whatsapp-viestisovelluksen asetuksista, että tuntemattomat ihmiset eivät voi lisätä heitä viestiryhmiin. Sovelluksen asetuksissa voi tehdä valinnan, että vain käyttäjän omat yhteystiedot voivat lisätä käyttäjän ryhmään.

    VastaaPoista
  7. Yle tänään

    Kuusi ihmistä otettu kiinni terrorismitutkinnan seurauksena Tanskassa

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-198453

    Tanskassa kuusi ihmistä on otettu kiinni poliisin terrorisminvastaiseen operaatioon liittyvän esitutkinnan jälkeen. Tanskan syyttäjänviraston mukaan kiinniotot tehtiin eilen.
    Syyttäjänviraston mukaan kaikki kuusi kiinni otettua on määrätty tutkintavankeuteen 9. tammikuuta asti. Neljä heistä on määrätty tutkintavankeuteen poissaolevana.

    Eilen kerrottiin kolmen ihmisen kiinniotosta epäiltyinä terrorismirikoksiin valmistautumisesta. Tanskan poliisi on kertonut epäilevänsä, että tapauksella on yhteyksiä jengirikollisuuteen.

    //////////////////////

    Onkohan tässä kyseessä niin sanottujen "turvapaikanhakijoiden" muodostamat jengit?

    VastaaPoista
  8. Suomi on ollut tuberkuloosin suhteen hyvässä tilanteessa mutta tautivaara - jonka elintasopakolaiset tai työhön tänne tulevat voivat tuoda mukanaan - on suomalaisessa keskustelussa melko hyvin vaiettu.
    Nyt ollaan sitten tässä:

    Yle tänään

    Viranomaiset tekivät ohjeet sote-alan työntekijöiden tuberkuloosiriskin kartoittamiseen – ”Ajankohtaista juuri nyt”

    Korkeamman riskin maista tuleva työvoima lisääntyy Suomessa. Sote-alalla työnantajalla oleva selvittämisvelvoite on huonosti tunnettu.

    https://yle.fi/a/74-20064799

    Artikkelista poimittua

    Tuberkuloosi on yksi maailman yleisimmistä infektiotaudeista. Noin 10 miljoonaa ihmistä sairastuu ja 1,5 miljoonaa kuolee tautiin vuosittain.

    VastaaPoista
  9. Näin se menee kun meille tulee näitä hiekkamaiden kansalaisia, jotka "pärskivät hapon kestävää sauvaa", kuten tuberkkelibakteeria voi kuvata. On siis hyvin resistentti useille antibiooteille ja on sauvan muotoinen.

    VastaaPoista
  10. Me sallimme x 2 ...
    me viis veisaamme...
    jopa tuemme...
    Me emme edes välitä...

    Keitähän professorin Me ovat?
    Jos professori tarkoittaa vaalikarjaa, on loukkavaa puhua meistä, jotka antavat äänensä paremman huomisen toivossa.

    Professori puhuu Heistä, jotka tulevat valituiksi päättäviin asemiin. Vain osa Heistä kuuluu vasemmistorussakoihin tai muihin kveereihin, jotka ottavat enemmistöltä Heistä vallan vastoin Meidän äänestämäämme osaa Heistä. Nämä jälkimmäiset ovat ilmeisen heikkotahtoisia puheautomaatteja, joita Heitä äänestäneet eivät äänestyskopissa tienneet russakoiden apulaisiksi. Tai ehkä Me ja me olemme kaikki onnettomia tomppeleita. MOT.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keitä ovat "Me"?

      Sinähän voisit aloittaa syvällisen keskustelun itsesi kanssa vaikka siitä tosiasiasta, missä järjestyksessä persoonapronominit oikeasti tajunnassamme syntyvät. Että siis niiden kehityksellisesti oikea järjestys on "Sinä", "Minä", "Hän", "Yleistynyt Toinen", tms.

      Se, että aikamme individualismi on kasvanut sokeuden asteelle, ja kovin monen ihmisen "oma minä" on pelkkää identiteettikriisiä, ei poista sitä tosiasiaa, että ihminen on lajityypillisesti, lähtökohtaisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen laumaeläin, eikä ole oikeastaan missään yhteydessä väärin puhua vaikkapa "meistä".

      Poista
    2. "ihminen on lajityypillisesti, lähtökohtaisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen laumaeläin, eikä ole oikeastaan missään yhteydessä väärin puhua vaikkapa "meistä". "
      Eivätkö lajityypilliset etc. ominaisuudet noudata Gaussin käyrää?
      Oli miten oli, mutta professorin luettelemat me:t eivät sovi meidän kaikkien mielipiteiksi.

      Poista
  11. Suomella on nyt turvallisuusasioissa kaksi varmuusvälinettä päällekkäin kuten entisellä pojalla, joka jätti vielä temput tekemättä.

    VastaaPoista
  12. Sota teettää ripeitä liikkeitä.
    Onko varuskuntien lupaamisella jokin aikaraja? Vai lopullisiako nuo sopimukset ovat - tunnustan etten ole yrittänytkään selvittää uutisista mokomaa, mutta sen verran kiinnostaa, että tähän kirjoitan.
    Mitähän kaikkea tuosta Nato-joukkojen tulosta vielä seuraa? Etenkin Jenkkilän sotamiesten vyörymisestä tänne...
    Mitä esimerkiksi tuomiovallasta on sovittu?
    Ainakaan näin ilmoistusta seuraavana päivänä vielä ei ole ole tunnelmaa, että mitenkään olisi ojasta allikkoon jouduttu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole ihan rauhassa. Tuo tarkoittaa vain että he voivat tuoda tänne porukkaa harjoittelemaan ilman mitään paperisotaa meidän kanssamme. Ja että voivat tuoda noille alueille omia varastojaan ja muutaman hemmon pitämään niistä huolta. Ei jenkeiltä tänne riitä mitään joukko-osastoja, aivan kuten ei riitä Baltiaankaan. Me joudumme tulemaan toimeen ihan itse, mitä nyt ehkä saamme paremmin/helpommin tarvikkeita omiemme varastojemme alkaessa vähetä. Systeemi on että jenkeillä on paikanpäällä varastot, jotta ei sitten enää tilanteen ollessa päällä tarvitse alkaa lastaamaan rahtilaivoja toisella puolella maapalloa. Vain joukot siirtyvät, ei niinkään kalusto. Ja kun ne varastot ovat täällä ja jos he päättävät olla tukematta meitä joukoilla, ne varastot ovat meidän käytössämme. Ei kannata alkaa panikoimaan että täällä alkaa jenkkisotilaita parveilemaan rauhan aikana.

      Poista
    2. Sotilaat koostunevat kuukereista ja latinoista joita jenkkien armeija on täynnä, ja jotka sitten iltalomilla menevät tutustumaan paikalliseen yöelämään ja nuoriin tyttöihin, seuraavaksi saadaan lukea taas uusista raiskausuutisista kun esim. japanissa käy tuon tuosta. Mitä Suomi tekeekin, niin jokaisessa vaihtoehdossa tulee lisää rotumuukalaisia jotka hyväksikäyttävät suomalaista väestöä.

      Poista
  13. Kun Suomi on luopunut itsenäisyydestään, EU, NATO, ja DCA sopimus. Professorien ja osan kansalaisista hurratessa tapahtunutta. On päivänselvää ettei suomalaisilla ole päätäntävaltaa maahanmuutostakaan. Miksi olisi ? Kun siitä on innokkaasti luovuttu.

    Kyse on tapahtumasarjasta jossa kansallisvaltiot väistyvät liittovaltion tieltä. Uusi eliittikansalainen on kansainvälinen jolla ei ole kotimaata vaan korkeampia päämääriä, ilmasto, ihmisoikeudet jne. 95 % taas kuuluu uuteen alaluokkaan josta maahanmuuttajat muodostavat merkittävän osan. Tästä kantaväestöön kuuluvia hallitaan monopolimedian uhkakuvilla, Trump, Venäjä, Kiina ym.. Luodaan itse ei oikeita ongelmia ja kriisejä aika ajoin kuten tämä rajasulku nyt ja taikurin tavoin huomio kiinnitetään muualle ja pidetään hyödylliset idiootit ruodussa. Alaluokka saadaan kannattamaan politiikkaa josta on heille haittaa.
    Maahanmuuttajat elävät omissa rinnakkaisyhteiskunnissaan jossa on käytännössä omat lait ja säännöt.

    Sitä saa mitä tilaa. Turha valittaa jälkikäteen. Itse en ole tätä halunnut ja äänestänyt mutta pakko on kärsiä koska 80% ihmisistä on idiootteja. Nallea lainaten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinusta itsenäisyyttä on vain yksin oleminen? alistuminen ilman kavereita jokaisen koulukiusaajan tehtoon ja ottaa turpiin joka välitunti kun ei muuta voi? Onnea valitsemallasi tiellä, minä olen mieluummin kavereiden kanssa.

      Poista
    2. Vaikka kommenttisi on omituinen niin kysyn silti. Koulukiusaajalla tarkoitat ilmeisesti Venäjää ?
      Kuinka Venäjä on kiusannut Suomea ? Kuinka Suomi on ottanut turpaan ?
      Mitä haittaa Suomelle on ollut hyvistä suhteista Venäjän kanssa ?

      Poista
    3. Terveisiä sinne Pietariin 🤣

      Poista
    4. Kiitos, kiitos. Hieno talvi-ilma täällä. Upea kaupunki. Tervetuloa käymään kun raja taas aukeaa. Vastaatko kysymyksiini ? Lyhennetty luettelokin riittää. Vai tarvitseko paljonkin aikaa.
      Terveisiä myös sinne lännen linnoitukselle, sivistyksen etuvartioasemalle. 😆

      Poista
    5. Kyllä, tarkoitan Venäjää ja vanhaa Neuvostoliittoa. Luepa historiankirjoja, läntisiä, ei putinin versioita, niin selviää miten ja missä kaikkialla Venäjä ja Neuvotoliitto on ollut pienempien naapureidensa kimpussa, ja melkoisesti omien vähemmistöjensäkin. Luettelo on piiiitkä. Pari kertaa yrititte tänne ihan porukalla, sen jälkeen pyritte puuttumaan joka helvetin asiaan meidän ulko ja sisäpolitiikassamme vuosikymmenien ajan. Ja nyt olette taas aloittaneet puhtaan väkivallan jakson sen muun naapurienne pikkukiusaamisen ja alistamisen lisäksi mikä ei koskaan ole loppunut. Sivistystä ei todellakaan ole siellä teillä, sotarikoksia osaatte tehdä ettekä koe siitä edes häpeää vaan ylpeilette niillä. Meille on parempi että meillä on riittävästi kavereita ja materiaalia että pysytte siellä rajan takana ettekä tule tänne tappamaan, raiskaamaan, silpomaan, kiduttamaan jne. mitä olette jo puolitoista vuotta Ukrainassa tehneet. Örkit pysykööt Mordorissaan kun se kerran on niin hieno paikka heidän itsensä mielestä, ei heitä tänne kaivata.

      Poista
  14. Pronomini "me" on tässä mielenkiintoinen. Minä en koe tekeväni mitään noista asioista ainakaan aktiivisesti, päin vastoin yritän joka vaaleissa harata vastaan. Siitä huolimatta "me", kollektiivina, teemme tätä kaikkea, haalimme maahan sopeutumiskyvytöntä ja -halutonta väkeä elätettäväksi, jne. jne. ad nauseam.

    Jotenkin sitä kokee olevansa vähän oudossa joukossa, kun "me" teemme tätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri enemmistö suomalaisista haluaa lisää maahanmuuttoa, integraatiota, tukea eteläeuroopan maita, yhteisvelkaa, budjettia, liittovaltiota jne. ...
      Vaalitulos ja demokratia kun olemme. Pulinat pois, kansa on puhunut.

      Poista
    2. Sivusta toten, että valittaa ja pulista saa, jos on äänestänyt. Eikös se hokema niin lupaa?

      Poista
    3. Täyttä puppua! Suurin osa suomalaisista ei halua noita asioita. Kun kansa sai toisenlaisen eduskunnan ja hallituksen, alkoi SDP:n käsikassara SAK toimia ja aiheuttaa miljoonavahinkoja poliittisilla lakoillaan ja antaa yksinkertaisimpien vielä uskoa, että kysymys olisi työehdoista ja että lakkoihin on pakko osallistua! Valheellista, vastuutonta ja typerää! Pulinat pois ei nyt toimikaan, kun vasemmisto hävisi vaalit. Kas kummaa!

      Poista
    4. Faktaa. Kaikki nuo asiat tulevat toteutumaan, eikä Suomen demokraattisesti kansan valitsema hallitus niitä tule vastustamaan. Päinvastoin, on niitä kokoomus ensimmäisenä hyväksymässä EUssa. Siis suomalaiset haluavat sitä. Vai olenko ymmärtänyt jotain väärin demokratiasta ?

      Poista
  15. Kytkykauppaa ja kylkiäisiä pukkaa jika diilin mukana. Ehkei nyt valtaenemmistö suoranaisesti hingu kaiken tuon perään, mutta uskoo kun sanotaan tai ei ainakaan välitä pullikoida vastaan, kun menee ihan kohtalaisen mukavasti. Ja porukan petturin mainehan on raskas ja vaarallinenkin kantaa. Kukapa sitä ei pelkäisi.

    VastaaPoista
  16. Eli 80% on idiootteja.

    VastaaPoista
  17. Unkaria ja Puolaa jaksetaan mediassa moittia vähän väliä.

    Missä on se ylistys näille maille, kun näyttävät muille mallia, miten matuasiat hoidellaan, kysyn vaan.

    VastaaPoista
  18. Rikollisen globalisti-"eliitin" kontrolloima valta- eli propagandamedia ja maanpetturit vallankahvassa ovat tuhoisa yhdistelmä.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!