tiistai 7. huhtikuuta 2015

Muslimisoituva Suomi ja naisrauha

Yleisradio on uutisoinut uuden maailmankatsomusten runsautta arvioivan ennusteen. Sen on alun alkaen tehnyt amerikkalainen tutkimuslaitos Pew.

Ennusteen mukaan islaminuskoisten määrä tulee vuoteen 2050 mennessä kasvamaan 73%. Silloin noin 30% maailman ihmisistä haaveilisi pyhiinvaelluksesta Mekkaan ja kaipaisi oikeusjärjestykseksi sharia-lakia.

Jatkossa muslimit ohittaisivat myös kristittyjen määrän niin, että vuosisadan lopussa 35% maailman ihmisistä olisi muslimeja ja 34% kristittyjä. Tulevaisuus on siis Muhammedin seuraajien, mikäli ennustetta on uskominen.

* * *

Yle on tehnyt samasta ennusteesta myös Suomea koskevan uutisen, jonka mukaan vuoden 2050 suomalaisista 3,4% kumartelisi kohti Mekkaa. Se tarkoittaisi 190 000 muslimia nykyisen 40 000 sijasta. Lukumäärä ei ole vielä kovin valtava, joten jääkö Suomi siis minun elinaikanani (joka tuskin jatkuu yli vuoden 2050) ilman raikkaita monikulttuurisen yhteiskunnan tuulahduksia?

Ehkäpä. Toisaalta jotkut monikulttuurisen yhteiskunnan piirteet saattavat voimistua hyvinkin pikaisesti.

Tiedämme esimerkiksi, että muslimit ovat kohtuuttoman yliedustettuina erityisesti raiskausrikoksissa. Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta Suomeen viime vuosina tulleiden ikävakioitu raiskausriski on lähes 12-kertainen kantaväestöön verrattuna.

Siten naisten kannalta syntyy kolme vaihtoehtoa. Joko muslimit oppivat pidättäytymään nykyistä paremmin seksuaalirikoksista. Tai naisten elintila tulee oleellisesti supistumaan.

Tai ellei kumpikaan edellämainituista toteudu, tulee raiskausrikosten määrä kasvamaan. Ihmisten käytöksen pysyessä nykyisellään voidaan laskea, että vuoden 2050 raiskauksista noin 30% tulee olemaan muslimiviritteisiä - ja että raiskausrikosten kasvavaan väkilukuun suhteutettu määrä tulee olemaan noin neljänneksen nykyistä suurempi.

* * *

Voisi tietenkin kuvitella, että tällaisen tulevaisuudenkuvan edessä suomalaiset naiset ryhtyisivät ennaltaehkäisevään toimintaan. Vaatisivat muslimimaahanmuuton rajoittamista, äänestäisivät ns. halla-aholaisia tai ainakin kävisivät allekirjoittamassa kansalaisaloitteen ulkomaalaisten rikollisten karkottamiseksi.

Jostain syystä kuitenkin epäilen naisten aktivoitumista. Sen sijaan muutamat heistä tulevat kyllä saamaan julkisuutta vaatimalla oikeutta kulkea missä tahansa, mihin aikaan haluaa ja minkälaisissa vaatteissa huvittaa.

Vaatimus on ilman muuta mitä kannatettavin. Valitettavasti se ei vain ole yhteensovitettavissa sellaisen realismin kanssa, että 19.4. suurin osa naisista ja miehistä antaa mielipidetiedusteluiden mukaan tukensa Suomen muslimiväestön kasvattamiselle. Ja samalla naisrauhan hiljaiselle murentumiselle.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Suomen Perustan laskelman puutteet vähättelevät somalien ja irakilaisten aiheuttamia kustannuksia
Kokonaista kansanosaa ei saa leimata yksittäisen rikollisen takia
Kansalaisaloite rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkoittamisesta saa ilmaa siipiensä alle


6 kommenttia:

 1. Etenevä islamisaatio ja naisrauha esittäytyvät tuolla länsinaapurissa Ruotsissa, samoin antisemitismin ja äärivasemmistolaisuuden lisääntyminen. Tätä samaa "tärähtäneistö" haluaa Suomeenkin.

  Jos unohdamme hetkeksi muslimimamujen luonnollisen lisääntymisen, pahimpia riskejä tällä hetkellä ovat yhä röyhkeämmät ihmissalakuljettajat (Välimeren ja Balkanin reitit) sekä typerä ajatus ns. taakanjaosta eli CEAS:stä.

  CEAS:n suhteen peli pitää heti viheltää poikki, ja panna ihmissalakuljettajille kapuloita rattaisiin kaikin mahdollisin tavoin. Tarvittaessa jopa voimakeinoin, mieluiten tietysti jo ennen kuin "asiakkaat" pääsevät merelle tai Turkin rajojen tälle puolelle.

  Aikaa ei enää ole yhtään hukattavaksi tyhjään sanahelinään, nyt pitää oikeasti ruveta tekemään jotain.

  Muistakaa äänestää, ennakkoäänestys alkaa jo huomenna 8.4.2015. Oman ehdokkaani olen jo valinnut ja hänelle siitä kertonut, heti huomenna käyn numerot lappuun raapustamassa.

  Turkille tarvittaessa talous- ja muita pakotteita, sikäläiset viranomaiset varmasti tietävät mitä sikäläiset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muslimimamujen luonnollinen lisääntyminen ei minun nähdäkseni olisi ylipääsemätön ongelma. Suomessa joukko on vielä niin pieni, että sen kanssa on mahdollista tulla toimeen samoin kuin on ollut mahdollista pärjätä vuosisataisen tulijajoukkomme kanssa.

   Sen sijaan Ruotsi on jo sulkenut tämän mahdollisuuden itseltään. Samoin vaikkapa Ranska. Toimikoot ne ennakkovaroituksina. Ja toimisivatkin, jos niiden asioista uutisoitaisiin - ja uutisoitaisiin asioiden oikeilla nimillä.

   Poista
 2. Ehkäpä yhä useammat, etenkin nuoret, naiset aktivoituvat anonyymisti. Itsekin aion äänestää halla-ahon listalta löytyvää ehdokasta, mutta en kyllä ystäväpiirissäni voi sanoa mitään siihen suuntaankaan, tai olisi sitten entinen piiri.

  VastaaPoista
 3. Tämä keskustan tuleva vaalivoitto kertoo vain sen, että valtamedian harrastama propaganda toimii. Ihmiset eivät vieläkään ymmärrä, mitä maahanmuuton suhteen pitäisi tehdä, vaikka persujen Ajatuspaja latoi todella rumat euromäärät tiskiin. Ilmeisesti suurimmalle osalle suomalaisista raha ei näyttele kovinkaan suurta osaa. Ehkä heidän tässä ajattelussaan kannattaisi kysyä kreikkalaistan mielipidettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat suurimmalle osalle tunnekysymyksiä. Kuten tuon Persujen selvityksen kritiikkikin osoittaa.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!