perjantai 21. huhtikuuta 2017

Pariisin paukaus ja Suomen rajat

Pariisissa paukahti jälleen viime yönä, aseena Kalashnikov-rynnäkkökivääri. Helsingin Sanomien mukaan kyse ei olisi terrori-iskusta, mutta Iltalehti tiesi kertoa ISIS:in ottaneen iskun vastuulleen. Jälkimmäistä tukee se, että teosta on lehden mukaan epäiltynä "belgialainen" Abu Yussef. Tapaus sattui vain kaksi päivää sen jälkeen, kun Ranskan poliisi otti kiinni kaksi miestä terrorismista epäiltynä.

Suomessa ei ole vielä tapahtunut terrori-iskua. Sen sijaan meillä on pieni vähemmistö, jonka mielestä myös elintasopakolaiset tulisi pitää maassamme.

Heistä voimakkaimmin tahtonsa puolesta on demonstroinut Oulunkylässä toimiva pappi Marjaana Toiviainen, joka on itsetietoisen hiekkalaatikkolapsen tapaan uhannut lähteä pois Suomesta, ellei hänen toiveitaan toteuteta. Nähtäväksi jää, toteutuuko toive tai lähteekö pappi. Epäilen ettei toteudu, eikä myöskään lähde.

Toiviainen ei kuitenkaan ole yksinään kirkossamme. Siitä esimerkkinä joukko kirkon perheasiain neuvottelukeskusten johtajia kirjoitti tänään vetoomuksen, jonka mukaan he näyttäisivät uskovan kaikkien tänne tulleiden lähteneen kotimaastaan hakemaan turvaa ja ettei heitä saisi siksi palauttaa kotimaihinsa.

Kyseisten johtajien mukaan he ymmärtävät, "että pakolais­tilanteen myönteisellä ratkaisemisella on kustannusvaikutuksia". Kirjoituksesta ei kuitenkaan selviä, mitä he asiasta ymmärtävät. Itse veikkaan, että heidän käsityskykynsä yläraja kulkee Suomen Perustan taannoisessa laskelmassa, josta puuttuvat monet epäsuorat kuluerät.

Yhteen niistä saimme eilen valaistusta kun Iltalehti kertoi Suomessa tehtyjen raiskausilmoitusten määrän nousseen tammi-maaliskuun aikana 30 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Jutussa ei ole eristelty maahanmuuttajien osuutta epäilyissä, mutta tiedämme vanhastaan, että heidän yliedustuksensa on huomattava: vuonna 2012 joko kolmas raiskausrikoksesta tuomittu oli ulkomaalainen.

Nyt Keski-Eurooppaa ravistelevat terroriteot, joista viimeöinen isku oli viimeisin, luovat omaa lisälaskuaan. Niiden rantautuminen myös Suomeen lienee vääjäämätöntä, mikäli maahamme asuvien muslimien määrä jatkaa kasvamistaan - tämän osoitti viimeistään Tukholman terroristi.

Tällä en väitä, että kaikki muslimit olisivat potentiaalisia terroristeja. En edes, että heidän enemmistönsä olisi.

Sen sijaan totean, että potentiaalisen terroristin erottaminen muista muslimeista näyttää olevan erittäin vaikeata tai mahdotonta viranomaisille. Asiaa pahentaa vielä se, ettei pelkkä poliisin epäily terrorismiaikeista ole maassamme käypä syy ihmisen poistamiseen tai edes sijoittamiseen lukkojen taakse.

Olisiko siis lopultakin aika tehdä johtopäätökset tosiasioista ja asettaa katto Suomeen otettavien muslimien - tai mikäli se katsottaisiin syrjiväksi - kaikkien humanitaaristen pakolaisten määrälle? Tämä tarkoittaisi luopumista spontaanista turvapaikkajärjestelmästä ja pakolaiskiintiön asettamista sen sijalle. Kiintiön koko tulisi määritellä siten, että pitkän ajan terrorismiriski jäisi olemattomaksi.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ruotsin kuorma-autoiskusta on otettava opiksi
Islamin on tehtävä pesäero menneisyytensä ja terrorismin kanssa
Suomen Perustan laskelman puutteet vähättelevät somalien ja irakilaisten aiheuttamia kustannuksia

22 kommenttia:

 1. Kyllä. Kattoa mieluummin keskeytys. Voidaan vedota ’force majeur’-klausuuliin, perusteina:
  1. EU:n budjettisääntö: Valtion velka on kasvanut jyrkästi Kataisen aikana ja kasvaa edelleen. Tänne tulleet turvapaikan hakijat lisäävät velkaa miljardi euroa per vuosi.
  2. EU:n energiavaade: Pohjoisena maana lisäväestön ottaminen lämpimistä maista kasvattaa energiajalanjälkeämme. Uuden energian (järjettömät) tuet edelleen heikentävät talouttamme.
  3. Kieliongelma: Suomen kieli on vaikeimpia EU:n kielivähemmistöjen joukossa. Tarvitaan runsaasti aikaa ja voimavaroja jo tänne hyväksyttyjen integroimisessa.Vasta sitten, kun tämä on toteutunut, harkitaan uusien ottamista.
  4. Turvallisuus: Olemme jälkijunassa mitä tulee vastaterrorismitoimintaan ja –tiedusteluun, kiitos tietyn katsantokannan haloslaisille poliitikoille ja juristeille. Suomi on ISIS-lähtijöiden ja –lomailijoiden eldorado. Haluaako EU tätä?
  Edellä mainituista syistä emme voi ottaa lisää asyyleja, kiintiöpakolaisia, vaihtona Turkin kanssa tulevia tms. Samoin spontaanit tulijat Tornion rajalla on pakko käännyttää takaisin siihen turvalliseen (!) maahan josta tulivat. (Kantaruotsalaisten white flight on toinen asia…)
  Suomen kannattaa liittoutua Unkarin ja Puolan kanssa. Brexitin jälkeen ja Ranskan kimurantin vaalivaiheen vuoksi tässä olisi meille ns ’pelin paikka’.
  -Beowolf-

  VastaaPoista
 2. "Tällä en väitä, että kaikki muslimit olisivat potentiaalisia terroristeja. En edes, että heidän enemmistönsä olisi"

  Mutta terrorismin/jihadismin kannatus on yllävän laajaa muslimien keskuudessa Euroopassa. Jos tätä ei saada muutettua, terrorismia tulee olemaan jatkossakin. - VVF

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Briteissä lähes miljoona muslimia hyväksyy terrorismin.

   Poista
  2. Tähän kohtaan jälleen kerran kulunut natsivertaus:

   Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterparteissa oli suurimmillaan toukokuussa 1943 n. 7,7 miljoonaa jäsentä. Heistä suurin osa ei varmastikaan kannattanut Suur-Saksan lajentamista koko Euroopan ja Pohjois-Afrikan käsittäväksi eikä myöskään juutalaisten teollista murhaamista.

   Viimemainitusta ei suurin osa puolueen jäsenistä todennäköisesti edes tiennyt: puolueen Ala-Sleesian piiripäällikkö (Gauleiter) Karl Hanke oli varusteluministeri Albert Speerin hyvä ystävä, ja syystalvella 1944 hän vannotti Speeriä olemaan käymättä Auschwitzissa mistään syystä: hän oli käynyt ja nähnyt sellaista, mitä ei saa kuvailla ja jota ei edes pystyisi kuvailemaan.

   Jos Holokaustin toteutuksen näkeminen tuli järkytyksenä noinkin korkeassa asemassa puoluehierarkiassa olleelle henkilölle, miten sitten ne miljoonat rivijäsenet olisivat voineet tietää asiasta enemmän?

   Puolueeseen kuulumalla he silti allekirjoittivat kaikki sen opinkappaleet, jotka olivat olleet suuren yleisön tiedossa Hitlerin "Mein Kampf"-teoksen julkaisemisen jälkeen.

   Mainituista syistä kansallissosiailsmi ei ole salonkikelpoista missään länsimaassa, huolimatta niistä miljoonista maltillisista natseista. Siksi ei pitäisi olla islaminkaan, huolimatta niistä miljoonista (oletettavasti) maltillisista muslimeista.

   Maltillista islamia kun ei voi olla, kuten ei myöskään maltillista natsismia. Jos tataareillemme lyötäisiin eteen pakkovaihtoehto, ollako Suomen vai islamin puolella, pelkäänpä pahoin heidänkin siinä tilanteessa valitsevan jälkimmäisen. Kaikesta huolimatta.

   Poista
  3. Itse en tiedä, mutta luulen aika monen saksalaisen olleen juutalaisvainoista syystä tai toisesta jyvällä. Ongelmaksi heidän kohdallaan lienee kuitenkin muodostunut sama pelko kuin minun nimimerkinkäytössäni - virallisesta totuudesta poikkeavien epäkohtien esilletuominen johtaa usein ikäviin henkilökohtaisiin seurauksiin. Näin erityisesti natsi-Saksan tapaisessa maassa, mutta viime vuosien aikaisten oikeuden päätösten valossa myös demokraattisessa Suomessa.

   Tataareista en tiedä, mutta luulen sinun olevan väärässä. En jaksa uskoa militantin islamin enää vetävän heitä puoleensa edes kuvaamassasi tilanteessa.

   Poista
 3. Annetaanko nyt pelolle valtaa?

  Pariisin paukauksen johdosta Ranskan merkittävimmät presidenttiehdokkaat ovat keskeyttäneet vaalikampanjansa.
  ISIS on ilmoittautunut Pariisin terrori-iskun tekijäksi. Iskun tekijäksi ilmoitettiin Abu Yousif.
  Isis:stä ja nimestä päätellen tulee mieleen, että kyseessä voisi olla islamin uskoa toteuttava muslimi ajatuksella tappakaa vääräuskoiset?
  Tiedä häntä mutta tarkoittaako tämä kampanjoiden keskeytys, että on alettu pelkäämään, annettu pelolle valtaa?

  http://yle.fi/uutiset/3-9574448

  https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/219042-terroristi-iski-keskella-champs-elyseesta-vaalivaittelyn-aikaan-kampanjat-katki

  Sitten tämä meidän Pastori?
  Hän on profiloitunut palautettavien pakolaisten puolustajana. Useimmat palautettavat ovat Afganistanista ja Irakista. Uutisten mukaan Pastori kuitenkin muuttaa Tansaniaan?
  Olisin kuvitellut, että kun täällä kotimaassa murehtii esim. Afganistanilaisista pakolaisista, olisi Pastori muuttanut siis Afganistaniin tai vaikka Irakiin auttamaan näitä ihmisiä.

  Miksi hän kuitenkin meneekin Tansaniaan, joka on kovin rauhallinen maa?
  Pelkääkö Pastori että vääräuskoiselle naiselle kävisi jotenkin huonosti islamin uskoisten joukossa vai mistä nyt on kysymys?

  Annetaanko nytkin pelolle valtaa vai onko kyse vain kaksinaamaisuudesta?

  http://yle.fi/uutiset/3-9572976

  VastaaPoista
 4. No mikäpä sen Marjaanan on tansaniassa pötkötellessä. Ev.lut.srk. elää afrikassa ikuista siirtomaaherrain kulta-aikaa. Marjaana saa tansaniassa itselleen koko joukon palvelijoita komenneltavakseen. Jossain aiemmista kirjoituksistasi muistan sinun puhuneen siitä, kuinka afrikassa aivan tavallinenkin diakoni, jonka tulot Suomessa jäävät alle 2000e/kk saa itselleen 5-10 palvelijaa. Saa Marjaana elellä taas "arvonsa" mukaista elämää.

  VastaaPoista
 5. Hassua tuossa papin tapauksessa on toimintakaava: Ensin rikotaan lakia (viranomaisen estäminen),sitten tulee palautetta josta seuraa henkinen pipi, lopuksi ilmoitetaan julkisesti maastamuutosta ja syytetään hallitusta... Kuinka paljon ihminen pystyy itselleen aiheuttamaan ongelmia? Aika paljon näemmä... no, toivottavasti vie mukanaan mahdollisimman monta anarkistia ja vihervassaria sinne unelmien maahan...perustaisi vielä jonkun "siirtokunnan" kaikille aatetovereilleen, se olisi jotakin sellaista johon voisin hiukan rahaakin antaa, se auttaisi meitä Suomalaisia täällä...
  -Raksaäijä-

  VastaaPoista
 6. Bon Voyage vaan Marjaana-tyttöselle.Et kyyneltä nää. Toivotaan että Tansaniassakaan ei poliisiautot aja yli kun niiden eteen väkisin tunkee.

  VastaaPoista
 7. Vuoden 1995 perusoikeusuudistuksella laajennettiin perusoikeuksien soveltamisalaa ei-kansalaisiin, jos nämä oleskelevat Suomessa.En muista asiasta käydyn julkista keskustelua.

  Turvapaikkahylyn saaneet ovat Suomessa laittomasti. Koska heillä ei ole ulkomaalaislaissa tarkoitettua oleskelulupaa, heille ei pidä järjestää julkisin varoin mitään muita palveluja kuin kuljetus kotimaahan. Kyllä heillä on sen verran rahaa säästössä, että voivat maksaa ne kulunsa, jotka syntyvät ennen paluulentoa. Vastaanottokeskuksissahan ei omaa rahaa ole kulunut.

  VastaaPoista
 8. Voi h****ti että suomalaiset poliitikot on tyhmiä ja törkeitä omaa maataan kohtaan!

  "Turvapaikanhakijoiden siirrot takkuavat, paitsi Suomeen – "Hyvältä näyttää"

  "Kokonaisuudessaan EU-maiden välinen taakanjako jää tavoitteestaan. Suomi ja Malta ovat mahdollisesti ainoita EU-maita, jotka saavat hoidettua oman osuutensa."

  http://yle.fi/uutiset/3-9573491

  Muut suojelevat maataan ja nauravat partaansa kun taas suomalaiset ottaa lisää "turvapaikan" hakijoita.

  Sitten vingutaan ettei pelolle saa antaa valtaa kun Kalashnikov laulaa tai rekkaralli raikaa!

  VastaaPoista
 9. Magneettimedia otsikoi 20.4.2017
  "Suomen raiskaustilastot kasvavat edelleen räjähdysmäisesti – valtamedia ei kerro syytä"

  Artikkelin mukaan mm.
  "Poliisi ei ole huolissaan järjestäytyneistä raiskauksista vaan maahanmuuttokriittisyydestä

  Monikulttuurinen seksuaalirikollisuus eroaa kotimaisesta paitsi yleisyytensä myös luonteensa vuoksi. Suomeen saapuneet ”turvapaikanhakijat” ovat esimerkiksi etukäteen suunnitelleet joukkoraiskauksia, kuten Karjalainen uutisoi eilen.

  Suomen poliisi on tehnyt parhaansa tappaakseen aiheeseen liittyvän kansalaiskeskustelun aloittamalla uusia sananvapauden ja kansallismielisyyden vastaisia hankkeita. Poliisijohto tekee kaikkensa, jotta Suomen rajat pidettäisiin auki raiskaajille.

  Sen sijaan, että poliisi olisi ottanut julkisuudessa kantaa monikulttuuriseen raiskausepidemiaan, pyrkii virkavalta pelottelemaan maahanmuuttokriitikot hiljaisiksi uuden ”vihapuhetutkintaryhmänsä” avulla.

  Poliisihallitus tiedotti tiistaina uudesta ”vihapuhetutkintaryhmästä”, joka on sijoitettu – usko tai älä – poliisin ”vakavan rikollisuuden tutkintayksikköön”. Tutkintaryhmä valvoo poliittista Internet-keskustelua tunnistaakseen ja hiljentääkseen toisinajattelijat.

  Poliisihallitus kertoi olevansa huolestunut erityisesti maahanmuuttovastaisten ”ryhmien rekrytointikampanjoista”, joita uutiset moninkertaistuvista raiskaustilastoista eittämättä tehostavat.

  Raiskausten sijaan poliisi pyrkii siis estämään maahanmuuttovastaisten järjestöjen värväyskampanjat."

  Koko artikkeli: http://magneettimedia.com/suomen-raiskaustilastot-kasvavat-edelleen-rajahdysmaisesti-valtamedia-ei-kerro-syyta/

  Poliisi saa ohjeensa vallankahvassa olevilta maanpettureilta, joiden EU-diktatuurin/Uuden Maailmanjärjestyksen tyrannian agendaan kuuluu suomalaisen kansallisvaltiomme ja kantasuomalaisten tuhoaminen Kalergi-suunnitelman mukaisesti.

  VastaaPoista
 10. Minä en näe siinä mitään rasismia, että kristitty maa ottaisi vastaan vain kristittyjä pakolaisia tai uskonnottomia ja vastustaisi muslimien vastaanottamista. Laki tuskin estää perustelemista turvallisuuspolitiikalla ja pitää nyt joku tolkku olla rahan käytössäkin, jolla voidaan perustella, että kun rahaa ei ole ja omilta ei leikata vain, että puoli Afrikkaa haluaa eurooppaan.

  VastaaPoista
 11. Kaikille Suomesta turvapaikkaa hakeville/vaativille, samoin kuin niille suomalaisille, jotka sen ilman mitään rajoituksia haluaisivat jokaiselle myöntää, heille pitäisi järjestää kiertokäynnit edes muutamalla sankarihautausmaalla. Kertoa, että on lähes satatuhatta sankarihautaa ympäri maata, luulisi sen saavan joukot hiljaisiksi. Voisi myös kertoa, miten kotirintamalla pärjättiin, naiset, lapset ja vanhukset, kukin voimiensa mukaan, pitivät huolta kotirintaman kestämisestä kun miehet taistelivat vapaudestamme. Ei ollut helppoa kellään.

  Tämän jälkeen suosittelisin tutustumista esim. Ilmajoen Alajoen peltolakeuksiin (tämä vain yhtenä esimerkkinä), ja kerrottaisiin näille turvaa, eikun elatusta meiltä vaativille nuorille, friskeille miehille, kuinka Pohjanmaan miehet raivasivat nuo valtavat alueet, tekivät soista peltoja, joilla kasvattaa viljaa - aikana ennen työkoneita. Se oli vähintään sadan vuoden urakka, 1700-1800-luvulla. Oli siis suo, kuokka ja Jussi. Taatusti kaikki kynnelle kykenevät jussit..

  Voi että ottaa päähän nyt sitten tämä vollotus, kuinka tuolta Afrikan ja muiden lämpimien maiden auringon alta paetaan kylmään Pohjolaan, kun eivät osaa elää siellä rauhassa. Ja meidän täällä, pienen 5-miljoonaisen kansan, pitäisi heidätkin pystyä elättämään. Että on muka vastuu heistä kaikista, se vastuusta hoilottaminen eniten ottaa päähän.

  Ollaan ylpeitä historiastamme, pärjäämisestämme, olemme hyvää kansaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäni oli ikäluokkaa, joka ei osallistunut talvisotaan mutta sen jälkeen 5-vuotta parhaasta nuoruudesta meni armeijassa ja jatkosodan taisteluissa.
   Hän muiden mukana pelasti meille itsenäisen Suomen, josta tänään järki-ihmiset ovat ylpeitä.
   Hienoa, että tuli sieltä omin jaloin pois.
   Sen jälkeen alkoi Suomen jälleenrakennus, sotakorvausten hoito ja maan kehittäminen hyvinvointivaltioksi.

   Kaikki edellä mainittu tehtiin Suomalaisia varten - ei tehty allahu akbar-porukkaa varten vaikka tietysti ilmainen elanto heillekin kelpaa.

   Toiveesi on kuitenkin turha, että allahu akbar porukka tai meidän suvaitsevaiset mitään näistä kiertokäynneistä tajuaisisivat tai välittäisivät.

   Heille vain oma napa ja oma kupla on tärkeää, ei Suomi tai suomalaiset.

   Poista
 12. Taidat olla oikeassa, mitäpä ne allahu -porukat meidän sankarivainajistamme tai muusta välittäisivät. Ja heidän suomalaiset hyysääjänsä ovat myyneet sielunsa, eivät he välitä muusta kuin suojattiensa hyvinvoinnista.

  Isäni myös oli sotaveteraani, hän joutui olemaan koko 5 vuotta ja risat sodassa. Risat tuli siitä, kun häntä ei päästetty kotiin heti sodan jälkeen, vaikka oli 7 lapsen isä, ja maatilallakin olisi jo kovasti tarvittu, vaan vietiin toisaalle, muihin hommiin kuukausiksi. Ja siitä vaan kotiuduttuaan piti tarttua työhön ja jatkaa elämää niin kuin mitään sotaa ei olisi ollutkaan. Ei ollut auttajia, ei kuntoutusta, ei terapiaa, ei muuta kuin pusket töitä vain.

  Kun tänne sitten lappaa porukkaa valmiiseen pöytään, suomalaisten itse kovalla työllä rakentamaan yhteiskuntaan, ja vaaditaan, että meidän pitää auttaa,sitä on vaikea sietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat EU-diktatuurin/NWO:n eli Suomen tuhoamisen asialla olevat maanpetturit vallankahvassa, jotka samalla ovat tekemässä Suomesta Afrikan sosiaalitoimistoa myös solvaavat ja halventavat sotaveteraaniemme työtä ja sankarivainajiemme uhrauksia.

   Reijo Tossavainen:
   "Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo möläytti aivojensa pimeimmästä sopukasta tekstin, jota en voi mitenkään hyväksyä. Erityisesti siksi, että se tapahtui sotaveteraaniviikon juhlapuheessa. Hän oli ”huolissaan” kansallismielisyydestä ja totesi, että”sellaisesta ei ole koskaan seurannut mitään hyvää”.

   Orpon kuulijat olivat sotiemme veteraaneja, joista useimmat olivat kuuluneet aikoinaan Lotta Svärd tai Suojeluskunnat järjestöön. Siis järjestöihin, jotka jos mitkä olivat ja ovat edelleen tunnettuja kansallismielisyydestään. Orpon mielestä sellaisesta ”ei ole seurannut mitään hyvää”.

   Olen jyrkästi eri mieltä. Lottien ja suojeluskuntalaisten aatteella ja käytännön työllä oli keskeinen vaikutus siihen, että maamme säilytti itsenäisyyden ja varjeltui samanlaiselta pimeältä pahuudelta kuin mikä kohtasi esimerkiksi Baltian maita. Jos meille olisi käynyt samoin, satoja tuhansia suomalaisia olisi mitä ilmeisemmin muilutettu Sipieriaan ja kymmeniä tuhansia viety montun reunalle ja teloitettu.

   Nyt Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo pilkkasi lottia ja suojeluskuntalaisia! Olen syvästi järkyttynyt.

   Orpon epäasiallinen puhe oli jälleen ikävä esimerkki siitä, että Kokoomuksen aikoinaan arvostamat arvot ”koti, uskonto ja isänmaa” on vedetty Brysselissä vessanpöntöstä alas. Lisäksi Orpo puheessaan vahvasti korosti tätä ikävää tosiasiaa väittäessään, että lähes aina ”EU:n etu on sama kuin Suomen etu”. Siksi Orpo ilmoitti olevansa ”EU:n vankkumaton kannattaja”.

   Selkokielelle käännettynä tämä höpinä tarkoittaa, että EU:n etu on asetettava kansallisen edun edelle. Sitä en voi hyväksyä. Enkä sitä, että kansallismielisyyttä solvataan..."
   https://blogit.perussuomalaiset.fi/reijo-tossavainen/orpo-solvasi-lottia-ja-veteraaneja/

   Poista
 13. Tänne lampsineista geelitukista kukaan ei missään eikä milloinkaan ansaitse veteraanin statusta. Joukossa on käpykaartilaisia ja puhtaasti sotarikollisia, jotka kuulivat seireenien kutsun ja tulivat yllättäen ja pyytämättä ilmaisen elämän ääreen.
  Sotilaana sylettää koko porukka. Jos meidän isoisät olisivat tehneet saman vuonna 39 niin tuskin tässä tällä kielellä kirjoiteltaisiin. Toki plussana voisi laittaa sen, että ei olisi myöskään matuloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkimmäisen kappaleen kanssa ei tarvitse olla samaa tai eri mieltä, koska se ei ole mielipidekysymys. Se on fakta.

   Jos joku väittää vastaan, ettei voi tietää eikä olla varma, käyköön visiitillä Viipurissa, Sortavalassa tai missä tahansa muussa Neuvostoliitolle luovutetulla alueella sijaitsevassa kaupungissa. Siellä näkee ihan omin silmin, millaista olisi tänään kaikissa Suomen kaupungeissa, jos Suomen puolustusvoimat ja Suojeluskuntajärjestö olisivat valinneet joulukuussa 1939 arabityylisen karkuunjuoksun Euroopan läpi Portugaliin valittamaan sikäläisen ruoan olevan paskaa ja Auringonkin liian kuuma.

   Paitsi vain, että sellainen Euroopan halkijuoksu olisi ollut totaalisen mahdotonta suorittaa senaikaisessa kansakuntien Euroopassa, vailla vapaita Schengen-liikkuvuuksia ja muuta mukavaa, joka on hyödyttänyt lähinnä kansainvälistä rikollisuutta.

   Poista
 14. Kieroa kantasuomalaisten syrjintää matujen kustannuksella:

  "THL listaa maahanmuuttajat vammaisiksi, näin saadaan etuovi koulukyyteihin",
  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/04/21/thl-listaa-maahanmuuttajat-vammaisiksi-nain-saadaan-etuovi-koulukyyteihin/

  VastaaPoista
 15. Stubb - ainakin periaatteellisella tasolla Petturi Orpon aisapari - on saanut kuulla kunniansa:

  "Stubb joutui rajun ryöpytyksen kohteeksi Twitterissä: ”V*tun apina” ",
  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/04/21/stubb-joutui-rajun-ryopytyksen-kohteeksi-twitterissa-vtun-apina/

  VastaaPoista
 16. Uskoo ken tahtoo:
  "Nato järjesti Pariisissa ampumavälikohtauksen ennen presidentinvaaleja",
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/04/nato-jarjesti-pariisissa.html

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!