lauantai 22. helmikuuta 2014

Suomalaisnuorukainen lensi paratiisiin nauttimaan 72 neitsyen suloista

Helsingin sanomien mukaan Syyrissa olisi kuollut pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva suomalaismies. Hän oli ilmeisesti taistellut (tämän sulkulauseen lopussa oleva linkki vie sivulle, jossa on levytilaan liittyvä painonappi, jonka takana voi olla haittaohjelma eli älkää klikkailko sitä, lähde) Isis-nimisen ääri-islamistisen järjestön sotajoukossa, joka tuntuu olevan liian väkivaltainen jopa Al Qaidalle.

Kuollut henkilö on uutisen mukaan nimeltään Abu Anas. Hän ei ole maahanmuuttaja, vaan suomalaisista vanhemmista syntynyt islam-käännynnäinen.

Mikäli uutinen on totta, on siis onniteltava nyt kuollutta ja iloittava hänen marttyyrikuolemastaan. Saahan hän uskontonsa mukaisesti vastedes nauttia 72 neitsyen parhaista aarteista. Mikäs sen messevämpää raavaalle islamistille!

* * *

Paratiisin lempeä tyrkyttäviin neitsyihin voi uskoa se joka haluaa, mutta täällä reaalimaailmassa on todettava, että saimme jälleen kerran kalmanhajuisen osoituksen islamilaisen ääri-uskonnollisuuden hulluudesta. Eikä tämä ole yksittäistapaus, vaan Syyria on vetänyt puoleensa myös muita suomalaisia ja/tai Suomessa asuvia. Mikä pahinta, heitä on myös palannut takaisin Suomeen aiheuttamaan turvallisuusuhan.

Abu Anasin onnellinen kuolema herättääkin minussa useita kysymyksiä, joihin kaipaan vastauksia ja ratkaisuja. Kenellä on vastuu suomalaisperäisen islamistiterrorismin olemassaolosta? Mitä sille pitäisi tehdä? Ja kenen pitäisi tehdä? Vai voiko sille enää tehdä mitään? Entä miten estetään, ettei ääri-islamismi johda väkivaltaan myös Suomessa?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Oma klaani mansikka, muu klaani mustikka
Erinomaisen elinympäristön tarjoava yhteiskunta
Auttaisiko monikulttuurinen rikkaus Suomen nykyisessä taloustilanteessa?


2 kommenttia:

 1. Islamin leviäminen on ollut William Kilpatrickin teoksen Chriatianity islam and atheism -mukaan helpointa juuri houkuttelemalla nuoria miehiä kannattajiksi. Yliopisto-opiskelijoita on Amerikassa rekrytoitu radikaaliin islamiin, ymmärtävät herkemmin islamin asettamat vaatimukset. Tajuavat, että islamiin sisältyy aina vaatimus jihadista. Se, että lännessä saatetaan korostaa islamin rauhanomaista puolta, ei tee islamista rauhaa kannattavaa uskontoa - rauha saavutetaan vasta kun koko maailma on alistettu allahille. Jihad antaa nuorille miehille taivaallisia palkintoja. Islamin paratiisi on täynnä maallista hyvää. Muslimien käsitys moraalisesta elämästä on ratkaisevasti erilainen kuin kristittyjen. Eroista syntyy kristityille uhka, nuorille miehille syntyy halu käyttää oikotietä päästäkseen paratiisiin - itse asiassa kaikkien uskontojen nuoret miehet haluaisivat olla islamin paratiisissa.

  Kilpatrick on sitä mieltä, että länsimaiden naisistuminen on ongelma. Koska islam vetää puoleensa nuoria miehiä, kirkon ei tulisi korostaa feminiinisyyttä, vaan patriarkaalisuutta. Muslimikulttuurissa miehillä on uskonnollisia oikeuksia ja hallitseva suhde vaimoihinsa ja naisiin. Muslimikulttuuri miehisen ylivallan korostamisineen houkuttelee monia, samalla se hävittää sitä läntistä miehisen herkkyyden kulttuuria, millä voidaan vastustaa aggressiota. Patriarkaalisuus kristinuskossa laittaa perheestä vastuun kantamisen miehen elämän keskiöön. Islam on taas nuorten miesten klubi, ja toimii soturiksi kelpaamien miesten maailmassa. Juutalaiskristillisten standardien mukaan islamin ihanne miehuudesta on epäkypsä - seitsentoistavuotiaan pojan ihanne - paljon persoonatonta ja sitoutumatonta seksiä. Neitsyitä paratiisissa.

  VastaaPoista
 2. Koraanikouluilla ja PISA-kouluilla on eronsa. Tavallaan aiheeseen sopii ao juttu: paratiisissa pitää olla "mieskuntoa" jotta sinne ylipäätään kannattaa pyrkiä.
  --- --- ---
  Itsemurhapommittaja suojasi teräslevyllä genitaalinsa toivoen, että ne olisivat ”kunnossa” kun pääsee paratiisiin touhuamaan luvatun 72 neitsyen kanssa.
  http://themuslimissue.wordpress.com/2013/12/15/taliban-suicide-bomber-keeps-his-penis-safe/
  --- --- ----
  -Beowolf-

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!