sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Yhteiskunnallinen muutos peruutti festivaalin

Humanitaarisen maahanmuuton merkittävin seuraus vastaanottajamaille ei ole rikollisuuden lisääntyminen, työvoimatarjonnan paraneminen, tulijoiden syrjäytyminen, rikollisuuden kasvu tai kulttuurin rikastuminen.

Niiden sijaan suurin seuraus on länsimaisen yhteiskunnan perustavanlaatuinen muuttuminen. Siitä aamun lehti kertoi esimerkin: suuren ruotsalaisen musiikkifestivaalin järjestäjät saivat tarpeekseen raiskauksista ja seksuaalisesta ahdistelusta, minkä seurauksena he peruivat ensi vuoden tapahtuman.

Musiikkifestivaalin perumisessa on kyse luottamusyhteiskunnan romahduksesta. Ei voida enää laskea sen varaan, että suurissa väkijoukoissa ihmiset käyttäytyvät asiallisesti.

Sama perussyy on taustana myös sille, että suuriin yleisötapahtumiin on alkanut ilmaantua rekka-autoja ja betoniporsaita. Tai että naispuolisen väestön elintila on kaventunut näiden välttäessä myöhäiseen aikaan liikkumista tietyissä paikoissa. Tai jopa ylipäänsä liikkumista öiseen aikaan.

Voidaan tietenkin ajatella, että edellä meneillään oleva muutos on globalisoituvassa maailmassa vain luonnollista yhteiskunnallista kehitystä. Väistämätöntä se ei kuitenkaan ole, sillä suunta voisi olla myös toisenlainen, mikäli poliittiset päättäjät - ja viime kädessä heitä valtaan äänestävät - niin haluaisivat.

Ehkäpä tällainen muutos on jo tulossa. Siitä saattaa kieliä eilinen uutinen, jonka mukaan maahanmuuttokriittisyydellä profiloitunut Jussi Halla-aho (ps) on nuorimpien ikäluokkien ylivoimaisesti suosituin ehdokas Suomen seuraavaksi pääministeriksi. Perussuomalaisten puheenjohtajan suosion syy nuorten keskuudessa ei tietenkään ole varmasti tiedossa.

Mutta en olisi yllättynyt, mikäli taustalla olisi se, että juuri nuoret ihmiset joutuvat eniten tekemisiin uussuomalaisen väestön kanssa. Onhan tällaiselle mielipiteen muodostukselle olemassa oma sanontansakin: Siperia opettaa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Irja Askolan maahanmuuttopoliittiset näkemykset kertovat unelmahötöstä
Lipsahtiko Sipilältä? Yli kuudesosa budjettisäästöistä on tehty maahanmuuton takia
Hallitus haluaa naisten juoksevan pakoon miehen nähdessään

15 kommenttia:

 1. Näitä tulee vielä lisää, kun nykysuomessa on pakko suvaita kaikenlaista rikollista toimintaa. Pakko sikäli, että jos puutut rikollisen toimintaan, saat hyvin luultavasti ankaran tuomion ja korvausten maksun vielä kaupan päälle.

  Puhumattakaan siitä, jos erehtyy kertomaan jonkun toisen rikollisesta toiminnasta Interwebissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteiskunnan yleiseksi saneltu poliittinen asenneilmapiiri on asia, jonka voimme todentaa päivittäin valtamediasta. Kansalaisyhteiskunnan asenneilmapiiri, eli se kuuluisa kansan oikeustaju onkin toinen asia.

   Näillä Bråvalla-popfestivaaleilla esiintyi teinityttöjen suosikkipoppareita. Tapahtunutta ei liene ollut omiaan ainakaan ehkäisemään uusruotsalaisille aivan yksin saapuneille turvapaikanhakijalapsukaisille sosiaalitoimen kustantamina jaetut pääsyliput tavoitteena ruotsalaiseen yhteiskuntaan kotoutuminen.

   Ruotsissa on järjestetty tämän kesän aikana myös toinen musiikkifestivaali: raskaan metallimusiikin Sweden Rock. Siellä ei tänä vuonna ilmoitettu yhtään vastaavanlaista tapausta.

   Niin. Bråvallan poppikonserttiin parveili ruotsalaisia teinityttöjä. Sweden Rockin festarikansan keski-ikä oli lähempänä 30 vuotta. Heistä suurempi osa oli miespuolisia. Heitä oli oletettavasti eri puolilta Eurooppaa. Heidän fyyysinen olemuksensakin oli jotain ihan muuta kuin 15-vuotiaiden svenneflickojen.

   Voin hyvin uskoa, että Sweden Rockin lippujonoissa oli sinne suurin odotuksin saapuneita abdullaheja...jotka sitten seisoivat jo jonossa kyynärpäät tiukasti kyljissä ja katse maassa. Festarialueelle päästyään he kerääntyivät joukoksi selkä ulkoaitaa vasten pysyen siinä tiiviisti kunnes pääsivät pakenemaan.

   Metallimusiikin fanit eivät ole väkivaltaisia, vaikka heistä niin voisi ulkomuodon perusteella luulla. Jos heidän kimppuunsa käydään, kykenevät he puolustautumaan.

   Kumpaa me haluamme yhteiskuntana olla: Bråvalla vai Sweden Rock? Valinta on nyt todistetusti täysin meidän omissa käsissämme.

   Poista
 2. http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/06/vakivalta-satoi-maahanmuuttoklusterin.html
  Yllä olevassa blogissa Prof. kertoo luottavansa poliisin sanaan.
  Ehdotan Prof. katsomaan viimeisen vrk aikaiset videoklipit poliisien toiminnasta, löytyvät MV-lehdestä, esim.
  https://www.youtube.com/watch?v=29KtI1wGIQQ
  Käsi sydämelle Prof., olisiko tarvetta mielipidepäivitykseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Suomen kansalaisten on yhdistäydyttävä polpon mielivaltaa vastaan", http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/07/suomen-kansalaisten-on-yhdistaydyttava.html

   Poista
  2. "Jösse Järvenpää: Pakene, piiloudu, hälytä
   "Tarina Pöpilän paratiisista, jossa kansa joutuu pakenemaan henkensä edestä poliittisten päättäjiensä maahan kutsumia kunniavieraita", kuvaa taiteilija uusinta kappalettaan.
   Jösse Järvenpää kuvaa uusimmalla kappaleellaan oivasti maan tilaa, johon poliitikot ovat sen vieneet.",
   http://mvlehti.net/2017/07/02/josse-jarvenpaa-pakene-piiloudu-halyta/

   Poista
 3. Ei ole Halla-aho vain nuorten suosikki. Lähipiirissäni 90% kannattaa Halla-ahoa. Toivoisinkin, että Halla-aho ja Väyrynen ovat seuraavissa vaaleissa eli pressan vaaleissa ehdolla, saisimme aitoa vaalitunnelmaa ja vaihtoehtoja.

  Jokaikinen nainen lähipiirissäni on kyllästynyt maahanmuuttajien (Afrikka ja lähi-itä) aiheuttamiin ongelmiin ja osa jopa niin, että on vaihtanut asuinaluetta juuri turvattomuuden takia ja että saavat lapset parempiin kouluihin, joissa ei ole noita mamujen tuomia häiriöitä.

  Itse ole myös totaalisen kyllästynyt ja kyllä sai hymyn naamalle, kun ne leirit rautatientorilta lähtivät ja jos poliisit saisivat vielä siistittyä kerjäläiset ja muut häiriötekijät asemalta, niin assan ympäristön mainekin puhdistuisi. Samalla tavalla voivat tuuppia afrikkalaiset ja lähi-itäläiset hemmettiin sieltä, kuin tuuppivat niitä joitakin suomalaisia leirien purkujen jälkeen. Koppiin vaan, jos vastustaa. Vaan ei taida poliisi uskaltaa vai Helsingin kaupungin punavihreätkö estävät hoitamasta virkaansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poliisi tekee mitä poliitikot käskevät.

   Poista
  2. Valitettavasti "laki on niin kuin se luetaan".

   Poista
  3. Nimenomaan. Laki on niin kuin se luetaan, ja tällä hetkellä sitä lakia lukevat demlalaiset juristit, joiden perusmaksiimin mukaisesti rikollisuus ei ole yksilön oma valinta, vaan hätähuuto yhteiskunnan sortoa vastaan.

   Lakimmehan ei ole niinkään lepsu: rikoslakimme sallii esim. langettaa törkeästä raiskauksesta 10 vuotta vankeutta, joka voidaan panna täytäntöön pakkolaitostuomiona. Se tarkoittaa nykyään suorittamista lyhentämättömänä, mikäli rikoksentekijä on osoittautunut erityisen vaaralliseksi toisten henkeen ja terveyteen nähden.

   Vaan koskapa maassamme on raaimmallekaan sarjaraiskaajalle langetettu 10 v pakkolaitostuomiota? - Mutta miten poliisi tähän kuuluu? Ei poliisi mitään tuomioita langeta, eikä myöskään tee politiikkaa vaan toteuttaa sitä tekevien poliitikkojen, eli lähinnä pää- ja sisäministerin sekä heidän edustamiensa eduskuntaryhmiensä poliittisen tahdon mukaista toimintaa.

   Jos ja kun koemme poliisimme toiminnassa puutteita, miten ihmeessä voi olla ylivoimaista ymmärtää niiden johtuvan poliittisen eliitin päätöksistä eikä poliisin omasta tahdosta?

   Poista
  4. "Johtaako Demla oikeuslaitosta?",
   https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2010/01/26/johtaako-demla-oikeuslaitosta/

   Poista
 4. "Heikki Levonen Show: Poliisin rusikoima uhri Eero Tillanen paljastaa poliisiväkivallan!
  Tillanen kertoo todistamastaan ja kokemastaan kidutuksesta ollessaan "Helsingin poliisin huostassa.

  Kansalaisaktivisti Eero Tillanen pidätettiin Helsingin poliisin väkivaltaviikon aikana kahdesti."

  http://mvlehti.net/2017/07/02/heikki-levonen-show-poliisin-rusikoima-uhri-eero-tillanen-paljastaa-poliisivakivallan/

  VastaaPoista
 5. "Video: Janssonin Gestapofarssi-video hämmentää Facebookia",
  http://mvlehti.net/2017/07/02/video-janssonin-gestapofarssi-video-hammentaa-facebookia/

  VastaaPoista
 6. Samoin ruotsin femunistit voisivat tasapuolisesti ottaa joskus kunnolla puheenaiheeksi senkin miksei Pride-kulkueita uskalleta kulkea matujen alueilla.. ihmeen kaksinaismoralismia.
  https://yle.fi/uutiset/3-8169577

  VastaaPoista
 7. Jos festivaali järjestetään suljetulla alueella, eli alueella joka on aidattu ja sisäänpääsy vain pääsylipulla, tulkitsen sen yksityiseksi tilaisuudeksi.

  Voiko järjestäjä tällöin määritellä kenelle myydään sisäänpääsylippu eli päättää kohderyhmän?

  Jos yksityistilaisuuden kohdalla näin voi toimia, silloin vain ilmoitetaan, että tilaisuus on tarkoitettu valkoihoisille.

  Olisi tytöt paremmassa turvassa! Esimerkki myös kertoisi hyvin yhteiskunnan jääräpäis-suvakeille missä vika.

  VastaaPoista
 8. Tuohon nuorten haluun äänestää ottaisin syyksi huonojen kokemuksien lisäksi nuorten kyvyn lukea mediaa. Jos mietitään Sipilää ja Orpoa kannattavaa yli 50 vuotiaiden joukkoa, heistä suurin osa elää vieläkin ajassa, jossa totuus tulee Ylen annosta ja Ilta-Paskojen sivuilta. Nykynuoriso osaa käyttää nettiä ja etsiä tarinat uutisten takaa, uutisten, joita nykyään kirjoittaa turhankin paljon entisten taistolaisten valloittaman Tampereen yliopiston aivopesemät toimittelijat. Suomeen pitäisi saada poliittisesti puolueeton koulutus journalisteille, mieluiten mahdollisimman kauas Helsingistä ja Tampereesta.

  Volmari

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!